Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hiç sorma bende geç tanıştım 🫣😁
Önceki tedavilerimi saf saf yürütüyordum burada herşeyi öğrendim en son tüp bebeğimde tam kan testine bir gün kala regl oldum birdenbire kendimi burada buldum soru sormak için girmiştim kan test günü gelmeden regl olan varmı diye ama demek ki o vesile olacak benim buraya gelmem ve buradaki kızları tanımam gerekiyormuş bu bir tesadüf değil 🤲😍🥹
Kısmette tanışmak varmış gülüm bir birinin hayatına dokunan kadınlar ile ilgili farklı farklı çok kitaplar okudum ve hepimizin yolları keşişmeliydi demekki yoksa hepimiz farklı ülkedeyiz farklı şehirlerdeyiz nasıl bir araya gelirdik demek ki burasıymış vesile olması gereken yer ve mutlaka birbirimizin hayatlarına dokunmamız gerekiyormuş bazen tek bir kelime bazen içten bir yazı bazen işten bir İnşallah kelimesi hayatımıza dokunan şeyler olabilir iyi ki tanıştık iyi ki hepimiz buradayız

Kısmette tanışmak varmış gülüm bir birinin hayatına dokunan kadınlar ile ilgili farklı farklı çok kitaplar okudum ve hepimizin yolları keşişmeliydi demekki yoksa hepimiz farklı ülkedeyiz farklı şehirlerdeyiz nasıl bir araya gelirdik demek ki burasıymış vesile olması gereken yer ve mutlaka birbirimizin hayatlarına dokunmamız gerekiyormuş bazen tek bir kelime bazen içten bir yazı bazen işten bir İnşallah kelimesi hayatımıza dokunan şeyler olabilir iyi ki tanıştık iyi ki hepimiz buradayız

Amin canım benim ne güzel anlattın şiir gibi 🥹🥰

Canım sen o şeytanı dinleme ben seni anlıyorum insan bir kere olumsuzluk yaşayınca hep aynı şeyler olacakmış gibi geliyor ama her daim aynı şeyler yaşanmaz gönlünü ferah tut yeter ki sağlıcakla gelsin minik mucize 🤲🥰👼 artık rahatla ben senin buradan stresini hissediyorum 🥺🫣😁
Doğru söylüyorsun, allahım inşallah 🙏

Amin canım benim çok teşekkür 😍 ederim benim arkadaşım yapmış getirmişti içli köfte semizotu cacığı börek bana çiçek 🌷 almış gelmişti kız dedim canımda sarma çekmişti 🤣😍
Hepsi ödem canım ilaçlar ödem yapıyor senin kilon iyi aşkım 😍 ben azıcık 🤏 tombişim yarım tombiş 🤣❤️ bende hiç belirti yok göğüs hassasiyeti ney onu da bilmiyorum 🤷‍♀️🫣🙄
Oyyyy canım benim sağolsun arkadaşindan gurbette iyi arkadaş aileden öte oluyor canım gurbet psikolojisi zor zamanindaki gibi galiba hassasiyet hep arastiriyorum öyle şeyler demişler bende tık yok 😀😀😀

Oyyyy canım benim sağolsun arkadaşindan gurbette iyi arkadaş aileden öte oluyor canım gurbet psikolojisi zor zamanindaki gibi galiba hassasiyet hep arastiriyorum öyle şeyler demişler bende tık yok 😀😀😀

Aynen canım Allah razı olsun benim 15 yıllık arkadaşım çok şükür kardeş gibiyiz ailem bile bilmiyor durumumu arkadaşım biliyor dedi sen ağır yemekler yapma dinlen bugün kendisi getirdi sağolsun 🤲🥹😍

Vallahi bende belirti aramak istemiyorum çünkü herkesin farklı olur kimisi belirti yaşayarak pozitif gördü kimisi belirti yaşamadan korkuyorum 😨 açıkçası olmuyacak diye yüreğim ağzımda bekliyorum 😰🫣

Ama böyle yaparsan bende pozitiflik kalmaz 😭😭 durduramam bak. Elbette kuzum sonucu ilk aldığımda Rabbimin bi bildiği vardir dedim tevekkül ettim ama kızımın aglamasiyla musluklar boşaldı 😰😰 aslinda onu üzgün görmek bitirdi. Be diyelim rabbim bana birdahakine, İsteyen herkese de bu ay nasip etsin 🤲🥰😘
Seni seviyorum

Sağol canım benim 🙏 ❤️ ama biz kadınlar ve erkekler aynı değiliz bizler daha duygusal daha detaylı düşünen varlıklariz erkekler büyümeyen çocuk gibiler hepimizin hayatta farkı farklı imtihanı var benimde büyük kızım mental olarak sağlıklı değil rabbim hepimize farklı sınav vermiş Önemli olan burda sensin senin ne istediğin çünkü geçmişin yüklerini onlarda sırtında tasimamali ne onlar nede biz geçmişten gelen değiliz sen nasıl mutluysan ne istiyorsan öyle yap hayat senin ve birdaha tekrarı yok tek bir günün dahi 🌸🌸❤️❤️❤️♥️🥰😍😘
Erkekler ergenligi bir türlü bitmeyen bir evre yaşıyorlar. Dediğin gibi biz farklıyız. Bir ara gerektiğinden çok fazla empati ve fedakarlık yapiyordum.. Sonra baktım bu insanları bilinçli ya da bilinçsiz, senin sınırlarını görmezden getiriyor, hadsiz olunuyor. Sonra ihmal ettiğim bir ben olduğunu farkettim. Keşke geçen sene daha erken davransaydim çocuk konusunda. Bugüne odaklanmali. Bazen hayat sen çok ictenken, sana zırhını kuşatıyor incilmemek için. Şimdi önce kendi hayal ve umutlarima odakliyim🥰❤️💕

Bir sihirli değnek 🪄 değmesini istiyor eşin sanırım 😰😂 de kalk senin çocuğun olucak bir doktora git tahlil yaptır ley bu ney 🙄😁
Bizimkinin rahatlığı çocuk olsa bile 1 yaşına gelene kadar o yok sonra birlikte gidecegiz Amerika ya hamile kahrı yok bebek zorluğu yok bu sürecin zorluğu yok hatta adam şey yapıp kendini zorlamadan bebek sahibi olacak 🫣🫣🤪 birde bebeğin boku sabahlara kadar zorluğu bitecek evlat sahibi olacak şimdi işte kameradan baktım oturmuş batari çalıyor rahatlığa bak 😀😀😀😀 anası bunu Kadir gecesi doğurmuş 😀😀😀

Erkekler ergenligi bir türlü bitmeyen bir evre yaşıyorlar. Dediğin gibi biz farklıyız. Bir ara gerektiğinden çok fazla empati ve fedakarlık yapiyordum.. Sonra baktım bu insanları bilinçli ya da bilinçsiz, senin sınırlarını görmezden getiriyor, hadsiz olunuyor. Sonra ihmal ettiğim bir ben olduğunu farkettim. Keşke geçen sene daha erken davransaydim çocuk konusunda. Bugüne odaklanmali. Bazen hayat sen çok ictenken, sana zırhını kuşatıyor incilmemek için. Şimdi önce kendi hayal ve umutlarima odakliyim🥰❤️💕
En büyük kaybim bu hayatta aşırı empati ve aşırı kendimden ödün vermek insanlar kerameti kendinde sanıyor yok artık önce sen hep sen önce de dediğin gibi bir saat bir günüm dahi tekrar yokken koca ömürleri adamak neden başkalarına

Bizimkinin rahatlığı çocuk olsa bile 1 yaşına gelene kadar o yok sonra birlikte gidecegiz Amerika ya hamile kahrı yok bebek zorluğu yok bu sürecin zorluğu yok hatta adam şey yapıp kendini zorlamadan bebek sahibi olacak 🫣🫣🤪 birde bebeğin boku sabahlara kadar zorluğu bitecek evlat sahibi olacak şimdi işte kameradan baktım oturmuş batari çalıyor rahatlığa bak 😀😀😀😀 anası bunu Kadir gecesi doğurmuş 😀😀😀

Hadi inşallah canım benim dilerim sağlıcakla kucağına alırsın evladınla eşinle beraber yeni hayat kurarsınız inşallah Amin 🤲🥹
Ah ah canım geneli öyle zaten 😏

Aynen canım Allah razı olsun benim 15 yıllık arkadaşım çok şükür kardeş gibiyiz ailem bile bilmiyor durumumu arkadaşım biliyor dedi sen ağır yemekler yapma dinlen bugün kendisi getirdi sağolsun 🤲🥹😍

Vallahi bende belirti aramak istemiyorum çünkü herkesin farklı olur kimisi belirti yaşayarak pozitif gördü kimisi belirti yaşamadan korkuyorum 😨 açıkçası olmuyacak diye yüreğim ağzımda bekliyorum 😰🫣
Olacak inşallah bacım kalbini ferah tut bende aynıyım yaşayan bilirmiş bunu ama inanmak yolun yarısı olacak olacak olacak inşallah bacım 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Olacak inşallah bacım kalbini ferah tut bende aynıyım yaşayan bilirmiş bunu ama inanmak yolun yarısı olacak olacak olacak inşallah bacım 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ayy 🥰 canım benim aynı duyguları paylaşırken bile birbirimizi teselli edişimiz 🫣😁
Amin amin Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah Amin 🥹🤲

Kızlar ben gonal f iğneyi yaparken çok yaktı iğneyi çıkarmadım ama pomba kısmından elimi çekip durup tekrar devam ettim. Kaldığı yerden devam etti ama bi sorun olmuşmudur. Bazı yerlerde pombadan elini hiç çekmemen gerekio gibi birşey okudum sanırım yanlış mı yaptım :/

Back
X