Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ya hepiniz cok tatlisiniz, okurken gozlerim doldu yanimda bana sarilip tebrik etmissiniz kadar mutlu hissettim🩵🙏🏼 allah razi olsun her birinizden. Sizlerin de gonlune gore olsun yeter ki saglikli olsun bebeklerimiz 😍🧿
Ben cooooook mutluyum icten ice oglana mi hevesim varmis nedir agzim kulaklarimda, allah bugunumuzu aratmasin 🙏🏼
Kocam sok oldu ama o kadar mutlu ki su an oglunun dugununu filan tasarliyor kafada, askere nasil yolliycam filan diyor akli gitti 🤣 ama hemen ekledi obur embriyo kizdir umarim diye ahahahaha. Aileler cildirdi, benim sulalemin hepsi kiz annem agliyor ilk oglumuz geliyor filan diye ahahahah🤣 dedem bile aksam sukur namazi kilmis iki kiz cocuk uc kiz torundan sonra dunya gozuyle bir oglan da sevicez diye 🤣🙈🩵 ay cok alem olduk ruyada gibiyiz. Bu isin su noktada kizi erkegi yokmus cidden hepsine cok seviniliyormus onu anladim. Ileride anyayi konyayi gorucez o ayri ajdjdjdj kafamdan spidermanler arabalar toplar ucusurken de boyle olur muyum bilmiyorum😁
Hepinize kocaman sarildim sayin🩷
Canım benim yaa mesajını gözlerim dolu dolu okudum cinsiyeti öğrenince insan sanki hep duyduğu sonucu bekliyormuş gibi seviniyor bu çok başka bir duygu 😍 çok mutluyum senin adına tüm önemli süreçleri geride bıraktın kuzucum sağlıkla büyüsün oğluşumuz 💙💙 anneciği mavi kot elbise giydi oğluş geldi çünkü senin gönlünde ilkten erkek yatıyordu anneler hisseder 😍😍

Yes beybii kankayız 🤣 senin de kız olacak ve sen bu defteri mutlu bir şekilde kapatacaksın 😍😍😍😀😀
Ağzından bal damlıyor ponçikm sabah sabah absndndjd amin inşallahh🤩🤣♥️♥️ bu hafta değil diğer hafta gidicem doktoruma, 14 haftalık olcam kesin bi cinsiyet öğrenirim belkmm 🥲🥲 senin ne zamandı kuşum

Ağzından bal damlıyor ponçikm sabah sabah absndndjd amin inşallahh🤩🤣♥️♥️ bu hafta değil diğer hafta gidicem doktoruma, 14 haftalık olcam kesin bi cinsiyet öğrenirim belkmm 🥲🥲 senin ne zamandı kuşum
Bence de zamanı gelmiş oluyor öğrenirsin. Ben doktorum kongreye gideceği için kontrole Salı günü gideceğim 12 haftalıkken orda belli olmaz da belki sonraki hafta gidersem orda görünür ya da 2 mayısta perinatoloğa gideceğim 13+1 de orda öğreniriz diye düşünüyorum o haftasını da kutlamasını yaparız artık inşallah 🙏 😍😍

Günaydınlarrr 🤩🤩 çok mutlu sabaha uyandım yaa şekerim düşmüş 94e 💃💃 günlerdir lekem yok şükürler olsun 🧿 günlük pedden kurtuldum gruptan mutlu haberler geliyor sürekli daha nasıl güzel bir sabah olabilir arkadaşlar 😍😍 hep mutlu olacağımız güzel sabahlara 🥂😍😍
Ohh masallah ne güzel haberler 😍 bundan sonra hep mutlu umutlu haberlere uyanacağız insallah kuzum her gün başka bir heyecanla başlayacağız güne ❤️❤️
Ecosummm bende tam 10 gün sonra gideceğim doktora 30 mayısta ikili test vereceğim 1 mayısta kendi doktoruma muayene olacağım ve çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla gonlumuzdekini nasip etsin bizlere Amin 😍😍❤️

Bence de zamanı gelmiş oluyor öğrenirsin. Ben doktorum kongreye gideceği için kontrole Salı günü gideceğim 12 haftalıkken orda belli olmaz da belki sonraki hafta gidersem orda görünür ya da 2 mayısta perinatoloğa gideceğim 13+1 de orda öğreniriz diye düşünüyorum o haftasını da kutlamasını yaparız artık inşallah 🙏 😍😍
Bende sanirim 3 mayısta gidicem kuşum arka arkaya kutlama yapmamız yokmu🤩🤩🤩

Ohh masallah ne güzel haberler 😍 bundan sonra hep mutlu umutlu haberlere uyanacağız insallah kuzum her gün başka bir heyecanla başlayacağız güne ❤️❤️

Ecosummm bende tam 10 gün sonra gideceğim doktora 30 mayısta ikili test vereceğim 1 mayısta kendi doktoruma muayene olacağım ve çok heyecanlıyım Rabbim sağlıkla gonlumuzdekini nasip etsin bizlere Amin 😍😍❤️
Amin bebsmm yakın zamanlarsa gidicez hepimiz ardı ardına cinsiyetler geliyoor🤩🤩♥️♥️♥️

Hahahahshshdhd bendir ✍🏻🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_5897.webp
    IMG_5897.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba P poncikobella , bizim günlerimiz aynı ben dün gitmiştim 11+4 görünüyordu usgde, doktor yüksek ihtimalle kız dedi, sizinki de salı günü görünebilir bence 🥰🧿

Merhaba P poncikobella , bizim günlerimiz aynı ben dün gitmiştim 11+4 görünüyordu usgde, doktor yüksek ihtimalle kız dedi, sizinki de salı günü görünebilir bence 🥰🧿
Ayy görürse de söylemesin bence biz evde küçük bir kutlama yapmayı düşündük 😍😍 ne güzel yaa bizimki toto kısmını hiç göstermedi kıpırdamadı uyanmadı keyfine düşkün Salı günü giderken çikolata yiyeceğim 😀😀

Back
X