Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Bence de zamanı gelmiş oluyor öğrenirsin. Ben doktorum kongreye gideceği için kontrole Salı günü gideceğim 12 haftalıkken orda belli olmaz da belki sonraki hafta gidersem orda görünür ya da 2 mayısta perinatoloğa gideceğim 13+1 de orda öğreniriz diye düşünüyorum o haftasını da kutlamasını yaparız artık inşallah 🙏 😍😍
cikar bence 12 haftada benimki dun muayinede 12+1 gosteriyirdu. cinsiyyetini 90 faiz dedi doktor

Hahaahshshhd ne gördnn kızzz 🤣 ahanda delrdik meraktan ssjsjsjdjd ya erkekte cıksa biliyorum o haberi aldıgımda yine havalara ıçucam kızda olsa öyle. Evlat yani hepsini yeriim 🥹♥️
Keşke net bir şey görmüş olsaydın karmakarışık boğuşuyordum 🤣🤣

Günaydınlarrr 🤩🤩 çok mutlu sabaha uyandım yaa şekerim düşmüş 94e 💃💃 günlerdir lekem yok şükürler olsun 🧿 günlük pedden kurtuldum gruptan mutlu haberler geliyor sürekli daha nasıl güzel bir sabah olabilir arkadaşlar 😍😍 hep mutlu olacağımız güzel sabahlara 🥂😍😍
Ohhhh ohh maşallah subhanallahh çok sevindim vallahi şu gereksiz leke olayının bitmesine 😍😍🧿🧿🧿

Ayy görürse de söylemesin bence biz evde küçük bir kutlama yapmayı düşündük 😍😍 ne güzel yaa bizimki toto kısmını hiç göstermedi kıpırdamadı uyanmadı keyfine düşkün Salı günü giderken çikolata yiyeceğim 😀😀
Ben de sabah bal yemiştim biraz ya ayaklarını filan oynatıyordu bizimki, biz de fetal dna yaptirdık 1 haftaya kadar kesin sonuç çıkar herhalde 🥹🥰

Eklentiler

• 20250420_090058.webp
    20250420_090058.webp
    33 KB · Görüntüleme: 43
  • 20250420_090040.webp
    20250420_090040.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 42
Ben de sabah bal yemiştim biraz ya ayaklarını filan oynatıyordu bizimki, biz de fetal dna yaptirdık 1 haftaya kadar kesin sonuç çıkar herhalde 🥹🥰
Oyyy masallah kaç haftalık burda ne zaman verdin ftal dna

Günaydın bacımmm ben bile iyiyim valla 7bucukta kalktım duşumu aldım bakımlarımı yaptımmmm kahvaltı işi de tamam. Bu mis gibi havada dısarı cıkmak kaldı sadece 😍😍
Ohh mis İstanbul’da bile hava hafiften ısınmaya başladı İzmir daha güzeldir şimdi benim yerime de gez çileğim 🤩

Askim ben her zaman kayınvalideme derim, sen mükemmel bi kayınvalidesin ama ben kesin leş gibi olcam diye shsjdjdjdjdjf NOLMUS KEROŞUMU KISKANIYOSAM🤣🤣 hayırr vallahi kerem ikisinide çok seviyor, o verdiğin sevfiyle alakalı gerçekten, cok sevgi görince cocuk herkesi seviyor mutlu bebek oluyor🥰♥️
Ahahahah ay umarim brnim simdiden girdigim tripler 🤣🤣🤣🩵🩵🩵 kiz ben de kesin kiskanirim dun diyorum ki gul gibi oglumu elin izi gelip kendine baglicak beni unutcak🤣🤣 esim diyo ki eh benim dunyam 9 senedir sensin oncelik, oglunun da oyle olacak bu isler boyle hahdjdjdfj ben bir aglamakli ol sjfjfjfjf

Back
X