Alışırsın canım daha önce de yasantin olmuş sonuçta orada ve şartlar dediğin gibi daha iyiyse gitmeniz mantıklı benim öyle bir fırsatım olsa durmazdım sanırım. Her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda.Sagol tatlim evet hastasiyim kivir kivir saclarinin:)) oyle dedigin gibi sakinlesiyorlar zamanla sonra yeniden zor bir donem geliyor, oyle oyle buyuyorlar. Canim iste esim fransiz 6 yildir buradaydik, artik donmek istiyor, hem ben de vatandasliga basvurabiliyorum artik, ediz anaokuluna orada baslasin diyor, 3 yasinda basliyor orada egitim. Ayrica bir takim kosullar orada daha iyi, egitim, saglik bedava, cocuklu ailelere yardim fln var. Universite yuksek lisans yillarinda ben de orada 7 sene yasamistim. Hani cok yabancisi degilim. Ama tabi simdi temelli gitmek farkli olacak, bakalim alisabilecek miyim? Hayirlisi
Hayırlı olsun canım hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz inşKeseyi gördük canım 5 haftalık gebelik için herşey normal istediğimiz gibi dedi :)
Cok sevindim canim, darisi kalp atisina bize de haber verKeseyi gördük canım 5 haftalık gebelik için herşey normal istediğimiz gibi dedi :)
Cok sagol tatlim insallahAlışırsın canım daha önce de yasantin olmuş sonuçta orada ve şartlar dediğin gibi daha iyiyse gitmeniz mantıklı benim öyle bir fırsatım olsa durmazdım sanırım. Her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda.
Hayirli olsun canım Allahım saglikli bir sekilde kavuşmayı nasip etsin. İki yaştan fazla olacak aralari ne güzel. Ben kızım iki yaşını gectikten sonra dusunmeye baslayacagim Allah nasip ederseMerhaba kızlar özlemişim sizi ben de hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalik Allah saglicakla kucağıma almayi nasip etsin.
Teşekür ederim canım. İki buçuk yaş oluyor aralarında artık rahata alışmadan yapayım dedim. Oglumu yeni kestim memeden baya rahatladikHayirli olsun canım Allahım saglikli bir sekilde kavuşmayı nasip etsin. İki yaştan fazla olacak aralari ne güzel. Ben kızım iki yaşını gectikten sonra dusunmeye baslayacagim Allah nasip ederse
Evet cnm bir yaş bişey değilmiş asıl ondan sonra başlıyor herşey:)her yaşları ayrı bi güzel maşallah.cnm benim senin güzel yorumların için de teşekkür ederim:)Evet haklisin canim. Gercekten emzirirken hepsi gidiyor. Is konusunda da ben de oyle dusunuyorum, bir omur calisacagiz zaten, insanin sartlari imkani ve istekleri uyuyorsa cocuklarla vakit gecirmek buyuk bir sans. Onceleri bir yasina kadar diyordum ama simdi baktim 1-2 yas arasi da cok ozelmis bakalim kizla ne kadar kalabilecegim. Canim pozitif yorumlarin her zaman cok iyi geliyor cok tesekkurler
Hayırlı olsun Allah sağ salim kavuştursun cnmTeşekür ederim canım. İki buçuk yaş oluyor aralarında artık rahata alışmadan yapayım dedim. Oglumu yeni kestim memeden baya rahatladik
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnmKeseyi gördük canım 5 haftalık gebelik için herşey normal istediğimiz gibi dedi :)
Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah. Kardesler cogaliyorMerhaba kızlar özlemişim sizi ben de hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalik Allah saglicakla kucağıma almayi nasip etsin.
Ben de hep ayni sikintiyi yasiyorum sans eseri whatsapptan kucuk boyutlu bir resim buldum da koydum. Umarim sen de bulursun bir tane. Ne guzel olmustur simdi elaBende elanın fptosunu atmaya calıştım dosya büyük dedi şuan işteyim müsait zamanda girdigimde atacağım inşallah.görüşürüz kızlar
Ben de hep ayni sikintiyi yasiyorum sans eseri whatsapptan kucuk boyutlu bir resim buldum da koydum. Umarim sen de bulursun bir tane. Ne guzel olmustur simdi ela
slm cnm fotoyu yükleyebildim:)Ben de hep ayni sikintiyi yasiyorum sans eseri whatsapptan kucuk boyutlu bir resim buldum da koydum. Umarim sen de bulursun bir tane. Ne guzel olmustur simdi ela
Maşallah canım bu kuzucuga ne kadar güzel bir kız olmuş böyle:)Eki Görüntüle 2013984 işte benim fıstığım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?