- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Canim benim cok gecmis olsun, ne kusuru iyi ki yazip paylasmissin. Dua edecegim bol bol sana ve guzel kuzuna. Cok zor gercekten hastaliklari ediz de bir ay kadar once 6. Hastalik mi ne onu gecirmisti atesi dusmuyordu, cok zor geciyor artik hastaliklari. Allah sana sabir ve guc veesin duru kuzumuz da hemen toparlasin ishali de gecip evinizde bir guzel dinlenin insallah. Cok cok opuyorum ikiniziKızlar nasılsınız bakalım? geçmiş bayramınız mübarek olsun memleketten geldiğimizden beri giremedim doğru dürüst duru bayram dönüşü hasta oldu carsambadan beri ugrasiyoruz dün de hastaneye yatışımız oldu sizlerden dua bekliyorum kizlar.carsambadan beri 38 in altina dusuremedigim ateş vardi sonra kusma ve ishale cevirdi farklı il ve ilcelerde götürdüğüm dr lardan sonra amip kisti diye bir durumumuz ortaya çıktı dünden beri antibiyotik bagirsak duzenleyici ne varsa veriyorlar kizima sürekli şükür ateşi düşürdüler ama bakalim ishal ne zaman gececek durumumuz ne zaman duzelecek de taburcu edeceklerbunaldim artık kaç gündür beni anlayacağınızı düşünerek buraya yazdım kızlar kusura bakmayın görüşmek üzere
Çok şükür hastaneden çıktık pazartesi akşamı enfeksiyonu düşmüş evde tedaviye devam ediyoruz ama binlerce kez şükür iyiyiz şimdi canım. Sen nasılsın bebiş gelmedi değil mi çok az süren kalmış canım Allahım hayirlisiyla kucagina almayi nasip,etsinCanim benim cok gecmis olsun, ne kusuru iyi ki yazip paylasmissin. Dua edecegim bol bol sana ve guzel kuzuna. Cok zor gercekten hastaliklari ediz de bir ay kadar once 6. Hastalik mi ne onu gecirmisti atesi dusmuyordu, cok zor geciyor artik hastaliklari. Allah sana sabir ve guc veesin duru kuzumuz da hemen toparlasin ishali de gecip evinizde bir guzel dinlenin insallah. Cok cok opuyorum ikinizi
Ben de senden haber bekliyordum, yazip sikistirmak istemedim. Cok sevindim canim cok cok zor birsey atlattiniz. Cok az kaldi canim bekliyoruz dort gozle kucuk kiziÇok şükür hastaneden çıktık pazartesi akşamı enfeksiyonu düşmüş evde tedaviye devam ediyoruz ama binlerce kez şükür iyiyiz şimdi canım. Sen nasılsın bebiş gelmedi değil mi çok az süren kalmış canım Allahım hayirlisiyla kucagina almayi nasip,etsin
Cnmmm cok cok geçmiş olsun yeni girdim k.bkma.Allaha şükür duru muz iyi olmuş çıkmışsınız evde cok cabuk atlatırsınız pskolojik olarak ta etkiliyor hastane.Allah evlatlarımıza hepimize şifa versin inşallah her daimKızlar nasılsınız bakalım? geçmiş bayramınız mübarek olsun memleketten geldiğimizden beri giremedim doğru dürüst duru bayram dönüşü hasta oldu carsambadan beri ugrasiyoruz dün de hastaneye yatışımız oldu sizlerden dua bekliyorum kizlar.carsambadan beri 38 in altina dusuremedigim ateş vardi sonra kusma ve ishale cevirdi farklı il ve ilcelerde götürdüğüm dr lardan sonra amip kisti diye bir durumumuz ortaya çıktı dünden beri antibiyotik bagirsak duzenleyici ne varsa veriyorlar kizima sürekli şükür ateşi düşürdüler ama bakalim ishal ne zaman gececek durumumuz ne zaman duzelecek de taburcu edeceklerbunaldim artık kaç gündür beni anlayacağınızı düşünerek buraya yazdım kızlar kusura bakmayın görüşmek üzere
Maşallah cnm az kalmış prensesine kavuşmana.Allah kazasız belasız kolay dogum nasip etsin kuzum sana.bizide bilgilendirirsin cnm.Ben de senden haber bekliyordum, yazip sikistirmak istemedim. Cok sevindim canim cok cok zor birsey atlattiniz. Cok az kaldi canim bekliyoruz dort gozle kucuk kizi
Kızlar merhaba nasılsınız? Artık tekrardan buralara dönme vaktitekrae hamile kalanlar var mı
Merhaba canım. Ben ikinci bebeğimi kucağıma alalı 5ay oldu. Darısı sizinde başınıza :)Kızlar merhaba nasılsınız? Artık tekrardan buralara dönme vaktitekrae hamile kalanlar var mı
Çok sevindim canım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba canım var bir kaç arkadaş zobiska ile şubat annesi olcaz yine aynı posttayız :))
İnşallah canımMerhaba canım. Ben ikinci bebeğimi kucağıma alalı 5ay oldu. Darısı sizinde başınıza :)
Çok sevindim canım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım
Eh hemen hemen zaten 1 seneye kalmaz ayrılıyorum o yüzden rahatım biraz çocuğun doğmasını bekliyorumEsmacım hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun, nasıl ailenle durumları düzelttiniz mi?
Merhaba canım var bir kaç arkadaş zobiska ile şubat annesi olcaz yine aynı posttayız :))
Amin canım inşallah biraz erken ama çok fark yok bizle yine de Allah yardımcın olsun birden kurtulcan inşallah :)ben de şubat annesiyim ama 2017 şubatta doğdu bile kızım :) ilki de ekim 2015 doğumlu :) Allah sağlıkla doğurmanızı nasip etsin sevgiler
merhaba arkadaşlar. ben artık giremiyorum hiç foruma. ilk çocuğumda sizleri takip ediyordum. o 6 aylıkken hamile kaldım şimdi biri 2 yaşında(sizinkilerle aynı) oğlum diğeri 8 aylık kızım var. benim gibi üst üste olan var mı bilmiyorum ama çok zormuş. büyük olan çooook asabisürekli bizi dövmek istiyor. 2 çocuk zormuş vesselam. Allah hepinizin yardımcısı olsun sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?