Canim ben de burayi cok ozluyorum. O ediz e bagirip sucluluk hissettigim gun buraya yazmak istedim, desteginizi aradim ama iste zaman akip gidiyor yazamadim. Biz iyiyiz canim ediz her gecen gun daha da buyuyor ve iliskimiz ilerledikce benim ona olan askim da bir o kadar buyuyor. Hamilelik de rahat simdilik son zamanlar bakalim nasil olacak. Ediz bir yasina gelince calismaya baslarim diyordum gercekten de bir yasina girince isimi cok ozledigimi hissettim tam cv fln hazirlarken bu ikinci ufaklik geldi. Erken olmasinin artilari da eksileri de var aslinda. Ama edizin bu yasinda da yaninda olabilmek buyyk bir luks benim icin. Gercekten her gunu ayri bir mucize gibi hem 2. Gelince ne kadar istesem de bu kadar yaninda olamam onun icin olbildigince keyfini cikarmak istiyorum. Ediz ne kadar anliyor bilmiyorum kardesi olacagini. Bazen bebek fln dedigimizde gulup karnimi seviyor ama sanki bir dakika sonra unutuyor. Gercekten bilmiyorum neler bekliyor bizi. Hem can atiyorum hem de cok tirsiyorum
. Buarada cok tesekkur ederim cnm ilgin icin. Sen basladin degilmi ise? Nasil gidiyor? Bakici isini nasil hallettin?