Maşallah kızına cnm.kiloyu da takma uzun bir emzirme dönemi seni bekliyor inşallah.emzirince gider.işi de acele etme evlatların biraz büyüdügünde çalışırsın bak ikinci de aradan çıktı ne güzel onuda büyüt birazcık:)Cok sagol tatlim valla olduk kocaman en son 1 kilo olmustu 3 hafta fln onca. Ben zaten iyice kocaman oldum 11 kilo aldim simdiden. Ediz de 15le bitirmistim ama cabucak gitmisti kilolar o yuzden takmiyorum insallah bunda da oyle olur.
Maşallah canım ya 31 hafta olmuşsunuz ben dış gebelik geçirmiştim demiştim ya korunmayı bıraktık bata 7 gün var bakamıyorum hayırlısı :) öptüm kuzucukları :)Cok sagol tatlim valla olduk kocaman en son 1 kilo olmustu 3 hafta fln onca. Ben zaten iyice kocaman oldum 11 kilo aldim simdiden. Ediz de 15le bitirmistim ama cabucak gitmisti kilolar o yuzden takmiyorum insallah bunda da oyle olur.
Canim yaa o kadar uzun zaman önce yazmissiniz ki ben farketmedim normalde bildirim gelirdi gelmedi yazdığınız zaman. Evet canim 1 eylülden beri çalışıyorum ve beni inanilmaz yordu bu sene Allahtan haftaya okul kapanacak da az biraz rahatlayacağım. Çocukla birlikte çalışan anne olmak zormus. Tükenmişlik yasiyorum resmen hiçbir şeye enerjim yok. Bakici işini eşimin iş yetinden birinin tayini cikinca onun bakicisini alarak çözdük çok şükür memnunum kendisinden. Siz de kocaman oldunuz masallah valla ben bu dönemde hamile olsaydim nasil olurdu diye dusunuyorum da aklim hiç kesmiyor. Nasip olursa duru iki yasini tamamlayinca dusunecegim ama çok hareketlendi çok inatçı oldu su an bile zor tahammül eder durumdayim ne yaparim bilmiyorum.Canim ben de burayi cok ozluyorum. O ediz e bagirip sucluluk hissettigim gun buraya yazmak istedim, desteginizi aradim ama iste zaman akip gidiyor yazamadim. Biz iyiyiz canim ediz her gecen gun daha da buyuyor ve iliskimiz ilerledikce benim ona olan askim da bir o kadar buyuyor. Hamilelik de rahat simdilik son zamanlar bakalim nasil olacak. Ediz bir yasina gelince calismaya baslarim diyordum gercekten de bir yasina girince isimi cok ozledigimi hissettim tam cv fln hazirlarken bu ikinci ufaklik geldi. Erken olmasinin artilari da eksileri de var aslinda. Ama edizin bu yasinda da yaninda olabilmek buyyk bir luks benim icin. Gercekten her gunu ayri bir mucize gibi hem 2. Gelince ne kadar istesem de bu kadar yaninda olamam onun icin olbildigince keyfini cikarmak istiyorum. Ediz ne kadar anliyor bilmiyorum kardesi olacagini. Bazen bebek fln dedigimizde gulup karnimi seviyor ama sanki bir dakika sonra unutuyor. Gercekten bilmiyorum neler bekliyor bizi. Hem can atiyorum hem de cok tirsiyorum. Buarada cok tesekkur ederim cnm ilgin icin. Sen basladin degilmi ise? Nasil gidiyor? Bakici isini nasil hallettin?
Maşallah canım boylu poslu oğlusun demek ki biz 11 kiloyu yeni geciyoruz çok hareketlendi ve her seyi yemiyor ancak böyleyiz. Yeni bebiş de hayirlisiyla Allah nasip eder inş canimHazır gelmişken bnm oğluşumun gelişimini de yazayım kilo 14 boy 95 cm oldu teyzeleri 18 ayı doldurduk kardeş düşünüyoruz inşallah hayırlıysa çok uslu çünkü cesaretlendim :)
İnşallah bakalım testim pozitif çıktı bugün de kan sonucunu alıcam :)Maşallah canım boylu poslu oğlusun demek ki biz 11 kiloyu yeni geciyoruz çok hareketlendi ve her seyi yemiyor ancak böyleyiz. Yeni bebiş de hayirlisiyla Allah nasip eder inş canim
Evet haklisin canim. Gercekten emzirirken hepsi gidiyor. Is konusunda da ben de oyle dusunuyorum, bir omur calisacagiz zaten, insanin sartlari imkani ve istekleri uyuyorsa cocuklarla vakit gecirmek buyuk bir sans. Onceleri bir yasina kadar diyordum ama simdi baktim 1-2 yas arasi da cok ozelmis bakalim kizla ne kadar kalabilecegim. Canim pozitif yorumlarin her zaman cok iyi geliyor cok tesekkurlerMaşallah kızına cnm.kiloyu da takma uzun bir emzirme dönemi seni bekliyor inşallah.emzirince gider.işi de acele etme evlatların biraz büyüdügünde çalışırsın bak ikinci de aradan çıktı ne güzel onuda büyüt birazcık:)
Canim benim cok zordur eminim. Gucun sabrin enerjin artsin diye dualarimi yolluyorum. Edizin de ara ara inatci donemleri oluyor ama sonra geciyor. Sabir yaraticilik annelerin ozellikleri iste. Cok kendine baski yapmamaya calis zaman zaman herseye yetisecegiz hersey iyi olsun diye cok ugrasiyoruz, bu sefer de sevdiklerimizle anda olmaya, kendimiz icin birseyler yapmaya vakit kalmiyor. Robottan da anne olmuyor. Eksik meksik biz yine bu halimizle guzeliz. Bakici bulman ve sevmene de cok mutlu oldum. Ne zaman hazir hissederseniz o zaman dogru zaman olur canim. Biz bu sene hazir annemin ve teyzemin yanindayken istedik. Seneye fransaya tasiniyoruz ve orada bakici bile tutamiyor insan ancak kreslere fln birakabiliyorsun. Eve yardimci cok pahali fln. Burada kosullarim cok rahat orada olmayacak. Hem onun icin erken istedik biz hem de malum yumurtalik rezervlerimin azalmasi. Yoksa hic aceleye gerek yok ne zaman hayirlisiysa o zaman olsun.Canim yaa o kadar uzun zaman önce yazmissiniz ki ben farketmedim normalde bildirim gelirdi gelmedi yazdığınız zaman. Evet canim 1 eylülden beri çalışıyorum ve beni inanilmaz yordu bu sene Allahtan haftaya okul kapanacak da az biraz rahatlayacağım. Çocukla birlikte çalışan anne olmak zormus. Tükenmişlik yasiyorum resmen hiçbir şeye enerjim yok. Bakici işini eşimin iş yetinden birinin tayini cikinca onun bakicisini alarak çözdük çok şükür memnunum kendisinden. Siz de kocaman oldunuz masallah valla ben bu dönemde hamile olsaydim nasil olurdu diye dusunuyorum da aklim hiç kesmiyor. Nasip olursa duru iki yasini tamamlayinca dusunecegim ama çok hareketlendi çok inatçı oldu su an bile zor tahammül eder durumdayim ne yaparim bilmiyorum.
Masallah masallah o cilvesini yerim guzelliginEki Görüntüle 2003334 Eki Görüntüle 2003333 duru hanim büyüdü sizleri de merak ediyoruz kızlar :)
Cok yasikislik boylu posliyuz masallah. Canim hayirlisiysa kucagina alirsin insallah. Kan sonucun nasil cikti doktora gidince de haber verEki Görüntüle 2003496 18 derken biz 20 aylık olmuşuz
Biz de abi olduk sayılır :) testimiz pozitif çıktı bakalım
Eki Görüntüle 2003495
Çok tatlı canım maşallah ya şurda ne zaman doğacaklar diye heyecandan dolanırken kocaman oldular ya :))
Cok yasikislik boylu posliyuz masallah. Canim hayirlisiysa kucagina alirsin insallah. Kan sonucun nasil cikti doktora gidince de haber ver
Oyy maşallah ne kadar büyümüşsünüz yakışıklı olmussunuz bir kıvırcık da sende var desene canım:)
Cok şükür yazdigimdan bu yana biraz daha sakinlestik daha ilimliyiz böyle devam eder umarım. Niçin fransaya tasiniyorsunuz canım peki?kizinin dogmasina da az kalmış hayirlisiyla gelsin inş dünyayaCanim benim cok zordur eminim. Gucun sabrin enerjin artsin diye dualarimi yolluyorum. Edizin de ara ara inatci donemleri oluyor ama sonra geciyor. Sabir yaraticilik annelerin ozellikleri iste. Cok kendine baski yapmamaya calis zaman zaman herseye yetisecegiz hersey iyi olsun diye cok ugrasiyoruz, bu sefer de sevdiklerimizle anda olmaya, kendimiz icin birseyler yapmaya vakit kalmiyor. Robottan da anne olmuyor. Eksik meksik biz yine bu halimizle guzeliz. Bakici bulman ve sevmene de cok mutlu oldum. Ne zaman hazir hissederseniz o zaman dogru zaman olur canim. Biz bu sene hazir annemin ve teyzemin yanindayken istedik. Seneye fransaya tasiniyoruz ve orada bakici bile tutamiyor insan ancak kreslere fln birakabiliyorsun. Eve yardimci cok pahali fln. Burada kosullarim cok rahat orada olmayacak. Hem onun icin erken istedik biz hem de malum yumurtalik rezervlerimin azalmasi. Yoksa hic aceleye gerek yok ne zaman hayirlisiysa o zaman olsun.
Sagol canim aynen oyle gercekten. Kan sonucu gayet iyi masallah. Naptin doktora gidecektin?Çok tatlı canım maşallah ya şurda ne zaman doğacaklar diye heyecandan dolanırken kocaman oldular ya :))
Sagol tatlim evet hastasiyim kivir kivir saclarinin:)) oyle dedigin gibi sakinlesiyorlar zamanla sonra yeniden zor bir donem geliyor, oyle oyle buyuyorlar. Canim iste esim fransiz 6 yildir buradaydik, artik donmek istiyor, hem ben de vatandasliga basvurabiliyorum artik, ediz anaokuluna orada baslasin diyor, 3 yasinda basliyor orada egitim. Ayrica bir takim kosullar orada daha iyi, egitim, saglik bedava, cocuklu ailelere yardim fln var. Universite yuksek lisans yillarinda ben de orada 7 sene yasamistim. Hani cok yabancisi degilim. Ama tabi simdi temelli gitmek farkli olacak, bakalim alisabilecek miyim? HayirlisiCok şükür yazdigimdan bu yana biraz daha sakinlestik daha ilimliyiz böyle devam eder umarım. Niçin fransaya tasiniyorsunuz canım peki?kizinin dogmasina da az kalmış hayirlisiyla gelsin inş dünyaya
Keseyi gördük canım 5 haftalık gebelik için herşey normal istediğimiz gibi dedi :)Sagol canim aynen oyle gercekten. Kan sonucu gayet iyi masallah. Naptin doktora gidecektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?