2015 Ekim Anneleri

Cok sagol tatlim valla olduk kocaman en son 1 kilo olmustu 3 hafta fln onca. Ben zaten iyice kocaman oldum 11 kilo aldim simdiden. Ediz de 15le bitirmistim ama cabucak gitmisti kilolar o yuzden takmiyorum insallah bunda da oyle olur.
Maşallah kızına cnm.kiloyu da takma uzun bir emzirme dönemi seni bekliyor inşallah.emzirince gider.işi de acele etme evlatların biraz büyüdügünde çalışırsın bak ikinci de aradan çıktı ne güzel onuda büyüt birazcık:)

Cok sagol tatlim valla olduk kocaman en son 1 kilo olmustu 3 hafta fln onca. Ben zaten iyice kocaman oldum 11 kilo aldim simdiden. Ediz de 15le bitirmistim ama cabucak gitmisti kilolar o yuzden takmiyorum insallah bunda da oyle olur.
Maşallah canım ya 31 hafta olmuşsunuz ben dış gebelik geçirmiştim demiştim ya korunmayı bıraktık bata 7 gün var bakamıyorum hayırlısı :) öptüm kuzucukları :)

Hazır gelmişken bnm oğluşumun gelişimini de yazayım kilo 14 boy 95 cm oldu teyzeleri 18 ayı doldurduk kardeş düşünüyoruz inşallah hayırlıysa çok uslu çünkü cesaretlendim :)

Canim yaa o kadar uzun zaman önce yazmissiniz ki ben farketmedim normalde bildirim gelirdi gelmedi yazdığınız zaman. Evet canim 1 eylülden beri çalışıyorum ve beni inanilmaz yordu bu sene Allahtan haftaya okul kapanacak da az biraz rahatlayacağım. Çocukla birlikte çalışan anne olmak zormus. Tükenmişlik yasiyorum resmen hiçbir şeye enerjim yok. Bakici işini eşimin iş yetinden birinin tayini cikinca onun bakicisini alarak çözdük çok şükür memnunum kendisinden. Siz de kocaman oldunuz masallah valla ben bu dönemde hamile olsaydim nasil olurdu diye dusunuyorum da aklim hiç kesmiyor. Nasip olursa duru iki yasini tamamlayinca dusunecegim ama çok hareketlendi çok inatçı oldu su an bile zor tahammül eder durumdayim ne yaparim bilmiyorum.

Hazır gelmişken bnm oğluşumun gelişimini de yazayım kilo 14 boy 95 cm oldu teyzeleri 18 ayı doldurduk kardeş düşünüyoruz inşallah hayırlıysa çok uslu çünkü cesaretlendim :)
Maşallah canım boylu poslu oğlusun demek ki biz 11 kiloyu yeni geciyoruz çok hareketlendi ve her seyi yemiyor ancak böyleyiz. Yeni bebiş de hayirlisiyla Allah nasip eder inş canim

Maşallah canım boylu poslu oğlusun demek ki biz 11 kiloyu yeni geciyoruz çok hareketlendi ve her seyi yemiyor ancak böyleyiz. Yeni bebiş de hayirlisiyla Allah nasip eder inş canim
İnşallah bakalım testim pozitif çıktı bugün de kan sonucunu alıcam :)

Evet haklisin canim. Gercekten emzirirken hepsi gidiyor. Is konusunda da ben de oyle dusunuyorum, bir omur calisacagiz zaten, insanin sartlari imkani ve istekleri uyuyorsa cocuklarla vakit gecirmek buyuk bir sans. Onceleri bir yasina kadar diyordum ama simdi baktim 1-2 yas arasi da cok ozelmis bakalim kizla ne kadar kalabilecegim. Canim pozitif yorumlarin her zaman cok iyi geliyor cok tesekkurler

Canim benim cok zordur eminim. Gucun sabrin enerjin artsin diye dualarimi yolluyorum. Edizin de ara ara inatci donemleri oluyor ama sonra geciyor. Sabir yaraticilik annelerin ozellikleri iste. Cok kendine baski yapmamaya calis zaman zaman herseye yetisecegiz hersey iyi olsun diye cok ugrasiyoruz, bu sefer de sevdiklerimizle anda olmaya, kendimiz icin birseyler yapmaya vakit kalmiyor. Robottan da anne olmuyor. Eksik meksik biz yine bu halimizle guzeliz. Bakici bulman ve sevmene de cok mutlu oldum. Ne zaman hazir hissederseniz o zaman dogru zaman olur canim. Biz bu sene hazir annemin ve teyzemin yanindayken istedik. Seneye fransaya tasiniyoruz ve orada bakici bile tutamiyor insan ancak kreslere fln birakabiliyorsun. Eve yardimci cok pahali fln. Burada kosullarim cok rahat orada olmayacak. Hem onun icin erken istedik biz hem de malum yumurtalik rezervlerimin azalmasi. Yoksa hic aceleye gerek yok ne zaman hayirlisiysa o zaman olsun.

Cok şükür yazdigimdan bu yana biraz daha sakinlestik daha ilimliyiz böyle devam eder umarım. Niçin fransaya tasiniyorsunuz canım peki?kizinin dogmasina da az kalmış hayirlisiyla gelsin inş dünyaya

Cok şükür yazdigimdan bu yana biraz daha sakinlestik daha ilimliyiz böyle devam eder umarım. Niçin fransaya tasiniyorsunuz canım peki?kizinin dogmasina da az kalmış hayirlisiyla gelsin inş dünyaya
Sagol tatlim evet hastasiyim kivir kivir saclarinin:)) oyle dedigin gibi sakinlesiyorlar zamanla sonra yeniden zor bir donem geliyor, oyle oyle buyuyorlar. Canim iste esim fransiz 6 yildir buradaydik, artik donmek istiyor, hem ben de vatandasliga basvurabiliyorum artik, ediz anaokuluna orada baslasin diyor, 3 yasinda basliyor orada egitim. Ayrica bir takim kosullar orada daha iyi, egitim, saglik bedava, cocuklu ailelere yardim fln var. Universite yuksek lisans yillarinda ben de orada 7 sene yasamistim. Hani cok yabancisi degilim. Ama tabi simdi temelli gitmek farkli olacak, bakalim alisabilecek miyim? Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…