• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Sagol tatlim evet hastasiyim kivir kivir saclarinin:)) oyle dedigin gibi sakinlesiyorlar zamanla sonra yeniden zor bir donem geliyor, oyle oyle buyuyorlar. Canim iste esim fransiz 6 yildir buradaydik, artik donmek istiyor, hem ben de vatandasliga basvurabiliyorum artik, ediz anaokuluna orada baslasin diyor, 3 yasinda basliyor orada egitim. Ayrica bir takim kosullar orada daha iyi, egitim, saglik bedava, cocuklu ailelere yardim fln var. Universite yuksek lisans yillarinda ben de orada 7 sene yasamistim. Hani cok yabancisi degilim. Ama tabi simdi temelli gitmek farkli olacak, bakalim alisabilecek miyim? Hayirlisi
Alışırsın canım daha önce de yasantin olmuş sonuçta orada ve şartlar dediğin gibi daha iyiyse gitmeniz mantıklı benim öyle bir fırsatım olsa durmazdım sanırım. Her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda.

Merhaba kızlar özlemişim sizi ben de hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalik Allah saglicakla kucağıma almayi nasip etsin.
Hayirli olsun canım Allahım saglikli bir sekilde kavuşmayı nasip etsin. İki yaştan fazla olacak aralari ne güzel. Ben kızım iki yaşını gectikten sonra dusunmeye baslayacagim Allah nasip ederse

Hayirli olsun canım Allahım saglikli bir sekilde kavuşmayı nasip etsin. İki yaştan fazla olacak aralari ne güzel. Ben kızım iki yaşını gectikten sonra dusunmeye baslayacagim Allah nasip ederse
Teşekür ederim canım. İki buçuk yaş oluyor aralarında artık rahata alışmadan yapayım dedim. Oglumu yeni kestim memeden baya rahatladik

Cn
Evet haklisin canim. Gercekten emzirirken hepsi gidiyor. Is konusunda da ben de oyle dusunuyorum, bir omur calisacagiz zaten, insanin sartlari imkani ve istekleri uyuyorsa cocuklarla vakit gecirmek buyuk bir sans. Onceleri bir yasina kadar diyordum ama simdi baktim 1-2 yas arasi da cok ozelmis bakalim kizla ne kadar kalabilecegim. Canim pozitif yorumlarin her zaman cok iyi geliyor cok tesekkurler:KK200:
Evet cnm bir yaş bişey değilmiş asıl ondan sonra başlıyor herşey:)her yaşları ayrı bi güzel maşallah.cnm benim senin güzel yorumların için de teşekkür ederim:)

Bende elanın fptosunu atmaya calıştım dosya büyük dedi şuan işteyim müsait zamanda girdigimde atacağım inşallah.görüşürüz kızlar

Bende elanın fptosunu atmaya calıştım dosya büyük dedi şuan işteyim müsait zamanda girdigimde atacağım inşallah.görüşürüz kızlar
Ben de hep ayni sikintiyi yasiyorum sans eseri whatsapptan kucuk boyutlu bir resim buldum da koydum. Umarim sen de bulursun bir tane. Ne guzel olmustur simdi ela

20170626_190002_HDR-1.jpg işte benim fıstığım:)

Mrb kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun Allah evlatlarımızı bize bağışlasın onlarla sevdiklerimizle nice bayramlar göstersin rabbim sağlıkla.

Kızlar nasılsınız bakalım? geçmiş bayramınız mübarek olsun memleketten geldiğimizden beri giremedim doğru dürüst duru bayram dönüşü hasta oldu carsambadan beri ugrasiyoruz dün de hastaneye yatışımız oldu sizlerden dua bekliyorum kizlar.carsambadan beri 38 in altina dusuremedigim ateş vardi sonra kusma ve ishale cevirdi farklı il ve ilcelerde götürdüğüm dr lardan sonra amip kisti diye bir durumumuz ortaya çıktı dünden beri antibiyotik bagirsak duzenleyici ne varsa veriyorlar kizima sürekli şükür ateşi düşürdüler ama bakalim ishal ne zaman gececek durumumuz ne zaman duzelecek de taburcu edecekler:( bunaldim artık kaç gündür beni anlayacağınızı düşünerek buraya yazdım kızlar kusura bakmayın görüşmek üzere

Back