- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Referans değerleri nedirMerhaba benim süt hormonum 37.91 cokmu yüksek acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Referans değerleri nedirMerhaba benim süt hormonum 37.91 cokmu yüksek acaba
Burada bu sorunuzun cevabını bulabileceginizi pek düşünmüyorum ilgili başlıklar mutlaka vardır kaldı ki sayfamizda aktif kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor umarım hakkinizda hayırlısı olur iyi günler5.18 - 26.53 7 aydır evliyim doktora gittim süt hormonu yüksek dedi acaba bundan dolayimi olmadı bebek
Prolaktin yüksekliği bebek sahibi olmaya engel olabilir ama tek başına birşey ifade etmez muayene bulguları ve diğer sonuçlarla da değerlendirmek gerekir.5.18 - 26.53 7 aydır evliyim doktora gittim süt hormonu yüksek dedi acaba bundan dolayimi olmadı bebek
Cnm çok şükür iyiyiz evet artık kocaman oldu ekim bebişlerimiz.elada kızıyordu bize sıkyordu kendini bazen.bu dönenlerde oluyormuş hep istediklerini tam olarak anlatamadıkları için.Merhabalar kızlar nasılsınız çok uzun zamandır giremiyorum kimsecikler kalmamış sanırım burada da yavrulariniz nasillar artık kocaman olmuşlardır çok değiştiler büyüdüler abla abi oldular. Mesajımı gören olursa yazsın mutlaka özlettiniz kendinizi
Evet cnm öyle şeyler yapıyorlarki insan şaşırıyor ne zaman ögrendi diyorum.büyüdükçe akıllanıyorlar maşallah onlara.elada kızıp kendini atıyordu arkaya skyordu kendini.artık geçti sayılır istedigini daha iyi anlatıp biz yapınca o da kızmıyor :)İyiyiz biz de canım koşturup duruyorum valla okul ev duru çok yoruyor bu sıra. Azilarimiz çıkıyor alttan o bir yandan yorarken aşı olduk cuma ondan sonra düzenimiz bozuldu. 2 yaş sendromunu cidfi ciddi yaşıyoruz duru hanım istemeden bezini giysilerini bile degistiremez olduk şiddet uygulama kendini sağa sola atip deliler gibi ağlama olayimiz var. Derdimiz çok tabi bunlara da şükür diyorum. Tabi bunlarin yaninda 18. Aya girmemizle inanilmaz degisim oldu zihinsel olarak sizde de öyle mi oldu merak ediyorum açıkçası. Bir de her şeye hayır demeye başladı sizde de var mi ya
Hayirlisi. Masallah size boyunuza kilonuza. Biz de iyiyiz bizimkinin de boyu aldi basini gidiyor hehe. Ediz in de cene cok acildi ama cogu edizcebişey yok neyse ki kızlar,nasılsınız, biz aşımızı yaptırdık,boyumuz 84, kilomuz 12.7 geldi,çenemiz de yerinde, sizler neler yapıyorsunuz
Canim ne guzel haberlerinizialmak. Biz de gecen aylarda bu anlattiklarini yasadik. Hatta bir keresinde bir saat ugrastim altini degistirmeye en sonunda sinirim bozuldu, hamilelik hormonlari zaten zor, bildigin bir menopoz ergen eslesmesi benzeri yasadik, bir bagirmisim cocuga, ardindan gunlerce sucluluk icimi kemirdi, hala da arada o an gozumun onune geliyor, ama gecmis degismiyor ne yazik ki, gelecekte bir daha yasamamak icin elimden geleni yapiyorum. Sonrasinda dr. Harvey karp in mahallenin en mutlu yumurcagini okudum. Almaya degecek birsey degil ama onemli birkac fikir var. Birincisi 2 yas sendromunu 18-24 ay arasi asil yasandigini soyluyor. Bu yastaki cocuklari magara adamlarina benzetiyor daha gecmeleri gereken bir dolu evrim oldugunu soyluyor. Ozellikle cok kati olduklarini akillarina birsey taktilar mi tam taktiklarini, duygularini asiri yogun yasadiklarini, acayip hiperaktifolduklarini fln anlatiyor. Sonuc olarak onerisi ozellikle kriz anlarinda onlarin dikkatlerini baska yere cekmek yerine ilk yapmamiz gerekenin duygularini dusuncelerini aynalamak oldugunu soyluyor. Anlasilmaya ihtiyaclarinin oldugunu ve kendilerini anlatamadiklari icin bizim onlarin yerine anlatmamizin onemli oldugunu soyluyor. Bunu yaparken onlarin dilini konusmamizi oneriyor kisa, net, bol tekrarli, duygularini canlandirdigimiz cumleler. Sonra ancak cocuk sakinlestikten sonra dikkatini baska yone cekebilecegimizi soyluyor. Uzun oldu ama bizde ise yaradi bir tek kriz ani degil gun icinde de mesala cani yandiginda veya korktugunda duygularini aynaladigimda sanki edize iyi geliyor. Son olarak bir de sunu anladim bu donemlere sendromlar olarak bakmak yerine cocuklarimizin girdikleri kozalar gibi bakmak lazim, icinden ciktiklarinda yepyeni renklere becerilere sahip kelebekler oluyorlar, zorluklar cabuk geciyor kalan renkler ise cok kiymetli. Oyle canim umarim keyifle atlatirsiniz siz de, habersiz birakma yaptiklarini cok benzer seyler yasiyoruz sonucta faydamiz olur birbirimizeİyiyiz biz de canım koşturup duruyorum valla okul ev duru çok yoruyor bu sıra. Azilarimiz çıkıyor alttan o bir yandan yorarken aşı olduk cuma ondan sonra düzenimiz bozuldu. 2 yaş sendromunu cidfi ciddi yaşıyoruz duru hanım istemeden bezini giysilerini bile degistiremez olduk şiddet uygulama kendini sağa sola atip deliler gibi ağlama olayimiz var. Derdimiz çok tabi bunlara da şükür diyorum. Tabi bunlarin yaninda 18. Aya girmemizle inanilmaz degisim oldu zihinsel olarak sizde de öyle mi oldu merak ediyorum açıkçası. Bir de her şeye hayır demeye başladı sizde de var mi ya
Evet ya resmen 18 ay donum noktasi gibiBende aynı okul ev ve kızım:)
Şiddet uygulama bizde 1 yaş civarı vardı sinirlenince elini ısırır gibi yapıyordu kendiliğinden bıraktı. Şu anda farklı bir türlü de davranışı yok.
Uysalız sanırım bana hiç sıkıntı çıkarmıyor küçüğüm.
Zihinsel gelişimi beni de şaşırtıyor. Bunu ne zaman öğrendi diyorum:)
Sorularinizin cevabini bilmiyorum ama hayirlisiyla hayirli zamanda kucaginiza alirsiniz umarimHormon testi yapıldı diğerlerinde sorun yok b12 düşük çıktı iğne verdi bide ınofolic diğer bı hap süt hormon içinde dostinex diye bı hap verdi kontrol için cagirmadi dostinex bitti acaba dusmumudur bilmiyorum.ayrica bu ay ovilasyon testi yapıyorum 3gündür pozitif catladimi catlamadimi anlayamadım kafam baya karışık kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama
Yorumlarini öyle özlemişim ki canım teşekkür ederim zaman ayirip uzun uzun anlatmışsın. Siz nasilsiniz ediz nasil abi olmaya hazır mi senin hamileligin nasıl gidiyor ay ne çok soru sordum ya.Canim ne guzel haberlerinizialmak. Biz de gecen aylarda bu anlattiklarini yasadik. Hatta bir keresinde bir saat ugrastim altini degistirmeye en sonunda sinirim bozuldu, hamilelik hormonlari zaten zor, bildigin bir menopoz ergen eslesmesi benzeri yasadik, bir bagirmisim cocuga, ardindan gunlerce sucluluk icimi kemirdi, hala da arada o an gozumun onune geliyor, ama gecmis degismiyor ne yazik ki, gelecekte bir daha yasamamak icin elimden geleni yapiyorum. Sonrasinda dr. Harvey karp in mahallenin en mutlu yumurcagini okudum. Almaya degecek birsey degil ama onemli birkac fikir var. Birincisi 2 yas sendromunu 18-24 ay arasi asil yasandigini soyluyor. Bu yastaki cocuklari magara adamlarina benzetiyor daha gecmeleri gereken bir dolu evrim oldugunu soyluyor. Ozellikle cok kati olduklarini akillarina birsey taktilar mi tam taktiklarini, duygularini asiri yogun yasadiklarini, acayip hiperaktifolduklarini fln anlatiyor. Sonuc olarak onerisi ozellikle kriz anlarinda onlarin dikkatlerini baska yere cekmek yerine ilk yapmamiz gerekenin duygularini dusuncelerini aynalamak oldugunu soyluyor. Anlasilmaya ihtiyaclarinin oldugunu ve kendilerini anlatamadiklari icin bizim onlarin yerine anlatmamizin onemli oldugunu soyluyor. Bunu yaparken onlarin dilini konusmamizi oneriyor kisa, net, bol tekrarli, duygularini canlandirdigimiz cumleler. Sonra ancak cocuk sakinlestikten sonra dikkatini baska yone cekebilecegimizi soyluyor. Uzun oldu ama bizde ise yaradi bir tek kriz ani degil gun icinde de mesala cani yandiginda veya korktugunda duygularini aynaladigimda sanki edize iyi geliyor. Son olarak bir de sunu anladim bu donemlere sendromlar olarak bakmak yerine cocuklarimizin girdikleri kozalar gibi bakmak lazim, icinden ciktiklarinda yepyeni renklere becerilere sahip kelebekler oluyorlar, zorluklar cabuk geciyor kalan renkler ise cok kiymetli. Oyle canim umarim keyifle atlatirsiniz siz de, habersiz birakma yaptiklarini cok benzer seyler yasiyoruz sonucta faydamiz olur birbirimize
Sunu farkediyorum canım bazen evet anlasilmak istiyor bazen de sadece canimizi acitmis olmak için yapiyor yaptigindan zevk alıyor bu da beni ürkütuyor. Gelisimsel olarak çok güzel bir donemdeler ama her seyi anliyor sordugumuz birçok şeyi biliyor nasıl ne zaman öğrendiğini anlamadigimiz seyleri oluyor. Bir de bugün öğle arası eve geldigimde ne yasadigimi anlatayim. Biz 1.5 ay kadar önce bir markete lazimlik gelmişti sevimli bir kaplumbağa duru da aşina olsun yavaş yavaş ogrenir ilerleyen zamanda diye koyduk eve onceleri içine sadece oyuncak dolduryordu kaldirmistim gecenlerde görüp istedi indirdim evde canı istedikce getirip oturuyor çiş falan diyordu bugün kakasini yapiyordu farkettik bakicisiyla koşarak gitti kapağını açıp oturdu baya çiş çiş dedi bitirip öyle kalktı sanirim yavaş yavaş hazır oluyoruz tuvalet egitimineAynen
Evet cnm öyle şeyler yapıyorlarki insan şaşırıyor ne zaman ögrendi diyorum.büyüdükçe akıllanıyorlar maşallah onlara.elada kızıp kendini atıyordu arkaya skyordu kendini.artık geçti sayılır istedigini daha iyi anlatıp biz yapınca o da kızmıyor :)
Evet cnm çok akıllılar maşallah.ela da çişi geldiginde çiş diyor kakası geldiginde gösteriyor eliyle bezini.annem tuvalete tutuyor yapıyor çişini.ama kakasını yaptıktan sonra soyluyor alın diye bu yaz başlıcaz inşallah ögretmeye maşallah kuzulara ya yerim onları nasılda büyüdüklerini belli ediyorlar.Sunu farkediyorum canım bazen evet anlasilmak istiyor bazen de sadece canimizi acitmis olmak için yapiyor yaptigindan zevk alıyor bu da beni ürkütuyor. Gelisimsel olarak çok güzel bir donemdeler ama her seyi anliyor sordugumuz birçok şeyi biliyor nasıl ne zaman öğrendiğini anlamadigimiz seyleri oluyor. Bir de bugün öğle arası eve geldigimde ne yasadigimi anlatayim. Biz 1.5 ay kadar önce bir markete lazimlik gelmişti sevimli bir kaplumbağa duru da aşina olsun yavaş yavaş ogrenir ilerleyen zamanda diye koyduk eve onceleri içine sadece oyuncak dolduryordu kaldirmistim gecenlerde görüp istedi indirdim evde canı istedikce getirip oturuyor çiş falan diyordu bugün kakasini yapiyordu farkettik bakicisiyla koşarak gitti kapağını açıp oturdu baya çiş çiş dedi bitirip öyle kalktı sanirim yavaş yavaş hazır oluyoruz tuvalet egitimine
Sunu farkediyorum canım bazen evet anlasilmak istiyor bazen de sadece canimizi acitmis olmak için yapiyor yaptigindan zevk alıyor bu da beni ürkütuyor. Gelisimsel olarak çok güzel bir donemdeler ama her seyi anliyor sordugumuz birçok şeyi biliyor nasıl ne zaman öğrendiğini anlamadigimiz seyleri oluyor. Bir de bugün öğle arası eve geldigimde ne yasadigimi anlatayim. Biz 1.5 ay kadar önce bir markete lazimlik gelmişti sevimli bir kaplumbağa duru da aşina olsun yavaş yavaş ogrenir ilerleyen zamanda diye koyduk eve onceleri içine sadece oyuncak dolduryordu kaldirmistim gecenlerde görüp istedi indirdim evde canı istedikce getirip oturuyor çiş falan diyordu bugün kakasini yapiyordu farkettik bakicisiyla koşarak gitti kapağını açıp oturdu baya çiş çiş dedi bitirip öyle kalktı sanirim yavaş yavaş hazır oluyoruz tuvalet egitimine
Canim ben de burayi cok ozluyorum. O ediz e bagirip sucluluk hissettigim gun buraya yazmak istedim, desteginizi aradim ama iste zaman akip gidiyor yazamadim. Biz iyiyiz canim ediz her gecen gun daha da buyuyor ve iliskimiz ilerledikce benim ona olan askim da bir o kadar buyuyor. Hamilelik de rahat simdilik son zamanlar bakalim nasil olacak. Ediz bir yasina gelince calismaya baslarim diyordum gercekten de bir yasina girince isimi cok ozledigimi hissettim tam cv fln hazirlarken bu ikinci ufaklik geldi. Erken olmasinin artilari da eksileri de var aslinda. Ama edizin bu yasinda da yaninda olabilmek buyyk bir luks benim icin. Gercekten her gunu ayri bir mucize gibi hem 2. Gelince ne kadar istesem de bu kadar yaninda olamam onun icin olbildigince keyfini cikarmak istiyorum. Ediz ne kadar anliyor bilmiyorum kardesi olacagini. Bazen bebek fln dedigimizde gulup karnimi seviyor ama sanki bir dakika sonra unutuyor. Gercekten bilmiyorum neler bekliyor bizi. Hem can atiyorum hem de cok tirsiyorum . Buarada cok tesekkur ederim cnm ilgin icin. Sen basladin degilmi ise? Nasil gidiyor? Bakici isini nasil hallettin?Yorumlarini öyle özlemişim ki canım teşekkür ederim zaman ayirip uzun uzun anlatmışsın. Siz nasilsiniz ediz nasil abi olmaya hazır mi senin hamileligin nasıl gidiyor ay ne çok soru sordum ya.
Canim aynen ben de boyle yapmayi dusunuyordum tuvalet egitimi fln gibi degil de lazimlik alip ilgisi olursa kendisi soylesin diye. Simdilik ediz biz tuvalete girdigimizde cissssss diyor, kakasini yaptiktan sonra da bazen bakiyorum degistirdigimiz yere gidip sirt ustu yatmis beni bekliyor. Ben de aldim bakalim bir lazimlik senin gibi yapayim oynasin fln belki sonra soyler ela gibiSunu farkediyorum canım bazen evet anlasilmak istiyor bazen de sadece canimizi acitmis olmak için yapiyor yaptigindan zevk alıyor bu da beni ürkütuyor. Gelisimsel olarak çok güzel bir donemdeler ama her seyi anliyor sordugumuz birçok şeyi biliyor nasıl ne zaman öğrendiğini anlamadigimiz seyleri oluyor. Bir de bugün öğle arası eve geldigimde ne yasadigimi anlatayim. Biz 1.5 ay kadar önce bir markete lazimlik gelmişti sevimli bir kaplumbağa duru da aşina olsun yavaş yavaş ogrenir ilerleyen zamanda diye koyduk eve onceleri içine sadece oyuncak dolduryordu kaldirmistim gecenlerde görüp istedi indirdim evde canı istedikce getirip oturuyor çiş falan diyordu bugün kakasini yapiyordu farkettik bakicisiyla koşarak gitti kapağını açıp oturdu baya çiş çiş dedi bitirip öyle kalktı sanirim yavaş yavaş hazır oluyoruz tuvalet egitimine
Cok sagol tatlim valla olduk kocaman en son 1 kilo olmustu 3 hafta fln onca. Ben zaten iyice kocaman oldum 11 kilo aldim simdiden. Ediz de 15le bitirmistim ama cabucak gitmisti kilolar o yuzden takmiyorum insallah bunda da oyle olur.P primavera1985 Cnm sen nasılsın kızın nasıl kocaman oldunuz artık maşallah Allahım sağlıklı doğum nasip etsin kazasız belasız.edizimizide öp yerimize