• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlaaar kontrolden geldik kiz dedi doktor hersey yolundaymis. Cok heyecanlandim paylasmak istedim. E elaammm canim insallah konustugumuz gibi ikisini de tatmis olacagim:)
Cnmmm bende bekliyordum msjını.cooookkk sevindim Allahım kızını sağ salim kucagına almanı nasip etsin ikisinide tadacaksın inşallah.saglikla tamamla inşallah bu güzel bekleyişi :*

Cnmmm bende bekliyordum msjını.cooookkk sevindim Allahım kızını sağ salim kucagına almanı nasip etsin ikisinide tadacaksın inşallah.saglikla tamamla inşallah bu güzel bekleyişi :*
Amiiiin canim cok tesekkur ederim. Yaklassin biraz dogum tarihi siz tecrubeli kiz annelerinden ogreneceklerim olacak Xeroderma_pig Xeroderma_pig pessinus pessinus m b r m b r

Kizlar umarim bebisler ve keyifler iyidir. Bebisler yanlis olmaya basladi resmen yumurcak oldu bunlar. Oyle olunca bilgi tazelemesi yapsam iyi olacak dogumdan once ilk yilla ilgili bir ton bir sey okumustum ama simdi baska bir boyuta gecti iliskiler. Akisina birakmak icimden geldigi gibi davranmak hosuma gidiyor ama yine de biraz bilgi goz cikarmaz. Bu yaslar icin cocuk gelisimi, ebeveynlik uzerine fln onereceginiz kitap olur mu acaba?

Merhaba kızlar sizinde bebişler gece uykusuna uyuduktan sonra krize girercesine ağlayarak uyanıyor mu? Çok yoruldum artık haftada birkaçkez oluyor.

Merhaba kızlar sizinde bebişler gece uykusuna uyuduktan sonra krize girercesine ağlayarak uyanıyor mu? Çok yoruldum artık haftada birkaçkez oluyor.
Merhaba canım diş olabilir azı dişi. Çünkü kızım gece uyuyan bir çocuktu.
Bizim 3 hafta kadar sürdü gece 4-5 kez kalktığı da oluyordu. Sanki bir yerine zarar veriyormuşsun gibi.
Diş olduğunu da anlamam zaman aldı. Gündüz hiçbirşeyi yoktu çünkü.
Bir baktımki 4 azı birden geliyor.

Kizlar umarim bebisler ve keyifler iyidir. Bebisler yanlis olmaya basladi resmen yumurcak oldu bunlar. Oyle olunca bilgi tazelemesi yapsam iyi olacak dogumdan once ilk yilla ilgili bir ton bir sey okumustum ama simdi baska bir boyuta gecti iliskiler. Akisina birakmak icimden geldigi gibi davranmak hosuma gidiyor ama yine de biraz bilgi goz cikarmaz. Bu yaslar icin cocuk gelisimi, ebeveynlik uzerine fln onereceginiz kitap olur mu acaba?
Canım ben koşulsuz ebeveynlik aldım. Ama daha başlayamadım.
Evet yumurcak oldular:)
İstemediği şeylerde çığlık atmalar neler neler
beni eliyle itiyor küçük hanım işten gelince:)

Canım ben koşulsuz ebeveynlik aldım. Ama daha başlayamadım.
Evet yumurcak oldular:)
İstemediği şeylerde çığlık atmalar neler neler
beni eliyle itiyor küçük hanım işten gelince:)
Ay kiyamam annesini ozluyor demek ki. Duygularini cok guzel belli ediyorlar sansursuz bayiliyorum. Kitap cok ilgimi cekti tam aradigim turde bir kitap. Hemen alacagim. Tesekkurler tavsiye icin.

Cnm diş cıkarma zamanları oluyor bizdede o ara cok huzursuzdu birden çığlık atarak aglıyordu.4 azı da birlikte geldi o.kesin diştendir yakında gecer inşallah.dişler tamamlanana kadar böyle Allah yardımcıları olsun onlarında bizimde

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???

Merhabalar kızlar nasılsınız çok uzun zamandır giremiyorum kimsecikler kalmamış sanırım burada da:110: yavrulariniz nasillar artık kocaman olmuşlardır çok değiştiler büyüdüler abla abi oldular. Mesajımı gören olursa yazsın mutlaka özlettiniz kendinizi

Merhabalar kızlar nasılsınız çok uzun zamandır giremiyorum kimsecikler kalmamış sanırım burada da:110: yavrulariniz nasillar artık kocaman olmuşlardır çok değiştiler büyüdüler abla abi oldular. Mesajımı gören olursa yazsın mutlaka özlettiniz kendinizi
Merhaba canım biz iyiyiz çok şükür çok büyüdük:KK200:
Siz nasılsınız
Arada girip bakıyorum ama kimsecikler kalmadı

Merhaba canım biz iyiyiz çok şükür çok büyüdük:KK200:
Siz nasılsınız
Arada girip bakıyorum ama kimsecikler kalmadı
İyiyiz biz de canım koşturup duruyorum valla okul ev duru çok yoruyor bu sıra. Azilarimiz çıkıyor alttan o bir yandan yorarken aşı olduk cuma ondan sonra düzenimiz bozuldu. 2 yaş sendromunu cidfi ciddi yaşıyoruz duru hanım istemeden bezini giysilerini bile degistiremez olduk şiddet uygulama kendini sağa sola atip deliler gibi ağlama olayimiz var. Derdimiz çok tabi bunlara da şükür diyorum. Tabi bunlarin yaninda 18. Aya girmemizle inanilmaz degisim oldu zihinsel olarak sizde de öyle mi oldu merak ediyorum açıkçası. Bir de her şeye hayır demeye başladı sizde de var mi ya

İyiyiz biz de canım koşturup duruyorum valla okul ev duru çok yoruyor bu sıra. Azilarimiz çıkıyor alttan o bir yandan yorarken aşı olduk cuma ondan sonra düzenimiz bozuldu. 2 yaş sendromunu cidfi ciddi yaşıyoruz duru hanım istemeden bezini giysilerini bile degistiremez olduk şiddet uygulama kendini sağa sola atip deliler gibi ağlama olayimiz var. Derdimiz çok tabi bunlara da şükür diyorum. Tabi bunlarin yaninda 18. Aya girmemizle inanilmaz degisim oldu zihinsel olarak sizde de öyle mi oldu merak ediyorum açıkçası. Bir de her şeye hayır demeye başladı sizde de var mi ya
Bende aynı okul ev ve kızım:)
Şiddet uygulama bizde 1 yaş civarı vardı sinirlenince elini ısırır gibi yapıyordu kendiliğinden bıraktı. Şu anda farklı bir türlü de davranışı yok.
Uysalız sanırım bana hiç sıkıntı çıkarmıyor küçüğüm.
Zihinsel gelişimi beni de şaşırtıyor. Bunu ne zaman öğrendi diyorum:)

Back