Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım seni anlıyorum şuan süreci bildiğim halde benimde kalbim pır pır ama korkma. Ben düşükte yaşadım 6-7 haftalık yani düşük kanaması böyle olmuyor baya yoğun ve ağrılı oluyor yani düşen parçalara onlar nerden çıktı diye düşünüp şoka giriyorsun🙄
Ay kıyamam ya inşallah bu sefer tutunur kucağınıza alırsınız bebişinizi

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 ama benim bildiğim kadarıyla senin embriyoların pgt li idi. Erken dönem risklerini oldukça eliyor diye biliyorum ben, gönlünü ferah tut 🙏🏻 alacaksın miniğini kucağına inşallah 🙏🏻
Teşekkür ederim canım 🙏Yok canım pgtli değil dondurulmuştu buna yaptirmamistim. Benim ilk transferim pgtliydi o 7. haftada düşük olmustu. Hicbiseyin garantisi yok ya elimizden geleni yapıp teslim oluyoruz işte🙏

Teşekkür ederim canım 🙏Yok canım pgtli değil dondurulmuştu buna yaptirmamistim. Benim ilk transferim pgtliydi o 7. haftada düşük olmustu. Hicbiseyin garantisi yok ya elimizden geleni yapıp teslim oluyoruz işte🙏
Hakikaten garantisi olmuyormuş ama yüreğini ferah tut, benim de yakınlarımın çoğu çok uzun süre hatta 3 aydan sonra bile kanaması oldu ama hepsi doğdu, kocaman şimdi🙏🏻 rabbim herşeyin en güzelini getirir sana da inşallah 💕

Kızlar bence bu progestan ödem ve kilo yapıo bıraktığımızda iner bence ödemimiz

Şu an ilaçlardan ama ilerde bazen vücudun yapısına göre ayaklar eller yüz hep ödemden şişiyor ben kızımda sırf ödemden şişmiştim son aylarda ayağıma artık ayakkabılar olmuyordu 😁

Hadi hayırlısı inşallah. Hemen yaz bize, renk koyulaştıysa değerin 20-25 bandında çıkar diye düşünüyorum. Hemen yaz bize
Beta 95 çıktı 🥹 Çarşamba tekrar kan verdiler yükselirse yolundaymis düşerse kimyasal gebelik olur dediler ,kardeşim bundan sonraki süreç nasıl ilerlyck

@siyahkalpli Canim çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum gönül isterki herkes hamileliği tatsin ama bazen böyle sonuçlarda alabiliyoruz 😰 canim benimde ilkim kimyasaldi. Büyük ihtimalle buda kimyasal adetle atılıyor kuzum maalesef adetimi bekliyorum bende 😰😰 rabbim en kisa sürede güzel sonuçlar almamizi nasip etsin inşallah 🤲🤲
RABBIM tez zamanda kucağını doldurup gönlünü ferahlatsın inşallah 🤲
canım çok üzüldüm inan sana üzülme dicem ama biliyorum insanın elinde değil ama her şerde vardır bir hayır

Beta 95 çıktı 🥹 Çarşamba tekrar kan verdiler yükselirse yolundaymis düşerse kimyasal gebelik olur dediler ,kardeşim bundan sonraki süreç nasıl ilerlyck
ooo kaçıncı günündü bu gün daha 6 değil mi? beta 95 çok şahane bir değer 6.gün için o kadar sevindim ki... İnşallah katlaya katlaya devam eder, senin bu değerini 10.günde görüyor insanlar ki hatırlarsan benm 115 çıktı 10.gün. 2 gün sonra birdaha vericeksin eğer en az 2 katına çıktıysa muhtemelen bir daha beta baktırmadan seni haftaya keseye çağırır bu hızla maşallah nazar değmesin

ooo kaçıncı günündü bu gün daha 6 değil mi? beta 95 çok şahane bir değer 6.gün için o kadar sevindim ki... İnşallah katlaya katlaya devam eder, senin bu değerini 10.günde görüyor insanlar ki hatırlarsan benm 115 çıktı 10.gün. 2 gün sonra birdaha vericeksin eğer en az 2 katına çıktıysa muhtemelen bir daha beta baktırmadan seni haftaya keseye çağırır bu hızla maşallah nazar değmesin
Ben de o kadar şaşkınım ki çünkü cumartesi test yptim çok silik bı çizgi gördüm pazar hiç bsy çıkmadı ,bugün baya koyu çıkınca hastaneye gttim hemen ,çok şaşırdım geride başka embiryomda yoktu ,bu ilk ve son denemem olacaktı sağlık sorunlarım nedeniyle,o kadar sevindim ama süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum düşer mi çıkar mı yaşım 41 eşim 49,Allah'ım bana ,mayalaya,burada yazan okuyan dua eden bekleyen herkese nasip etsin eğer hakkımızda hayırlısı ise

Ben de o kadar şaşkınım ki çünkü cumartesi test yptim çok silik bı çizgi gördüm pazar hiç bsy çıkmadı ,bugün baya koyu çıkınca hastaneye gttim hemen ,çok şaşırdım geride başka embiryomda yoktu ,bu ilk ve son denemem olacaktı sağlık sorunlarım nedeniyle,o kadar sevindim ama süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum düşer mi çıkar mı yaşım 41 eşim 49,Allah'ım bana ,mayalaya,burada yazan okuyan dua eden bekleyen herkese nasip etsin eğer hakkımızda hayırlısı ise
gönlünü ferah tut, tadını çıkar, kimseye söyleme. Kalp atışını duyana kadar, allah etsin sağlıkla kucağınıza almayı. Sevin en doğal hakkın ama her zaman küçük de olsa olumsuz bir ihtimal olduğunu unutma yeter. İnşallah kalp atışını da duycan, kucağına da alcaksın. Yani değerin gerçekten güzel böyle de devam etsin. Bize de nasip olursa yaşıt çocuklarımız olcak, aynı zamanlarda doğum yapcaz hep burdan derleşcez birlikte büyütcez evlatlarımızı inşallah. Ağlıcam şimdi

Back
X