• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim ne sevindim yazdigini gorunce. Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Cok kolay gelsin sana da elayla ve isinle. Ne guzel emsin kuzumuz yarasin. Ne kaldi ki surda iki yasina. Ediz burada yazmistim snrm 9 aylikken dis cikartirken birakti memeyi. Hazir hissedince hayirli zamanda insallah guzel elamiza da bir kardes gelir. Ediz cok keyifli bu siralar. Cocuk oldu resmen bir oyunlar bir sakalasmalar. Cok guzel zamanlar ya hemen buyuyecekler diye uzuluyorum. Kosturmacada kendimize onlara zaman ayirip birlikte gecirdigimiz zamanlarin kiymetini bilmek lazim diyorum. Ela nasil tatlim?
Canımmm bende çok sevindim cvbını görünce maşallah edize keyfi yerınde olsun hep yakında kardeşiyle güzel vakitler geçirecek inşallah hazırlık yapsın şimdiden Allah sağlıklı birsekilde sorunsuzca hamileliğini tamamlamanı kazasız belasız dogum yapmanı nasıp etsin sag salim kucagına al inşallah.vakti geldiğinde de bizede nasip etsin inşallah.elada iyi çok şükür cnm koşup oynuyor arada gece huzursuz oldugunda görüyorumki diş cıkarmış.tabi ilk zamanlardaki gibi zorlanmıyorlar tabi onun dışında keyfi yerinde cok şükür peşinden kosup duruyoz.Allah korusun onları.sizin cinsiyet belli oldumu cnm edizciğe ne kardeş geliyor;)

ayy masallah senin kuzucuga ne guzel uyuyormus benimki bagzen iki bagzen 1kere uyuyor belli.olmuyor dun 15 aylik olduk yurumeyi bugun duzelti cok sukur yarinda son asilarimiz var iki tane.benimki geceleri uykuda agliyor ara ara sut icmeye kalkiyor huysuz bi bebek
Cnm ne aşısı 15 aylıkken aşı yok diye biliyodum bize ekimdeki bir yaş aşımızdan sonra marta vermiş gün

Canımmm bende çok sevindim cvbını görünce maşallah edize keyfi yerınde olsun hep yakında kardeşiyle güzel vakitler geçirecek inşallah hazırlık yapsın şimdiden Allah sağlıklı birsekilde sorunsuzca hamileliğini tamamlamanı kazasız belasız dogum yapmanı nasıp etsin sag salim kucagına al inşallah.vakti geldiğinde de bizede nasip etsin inşallah.elada iyi çok şükür cnm koşup oynuyor arada gece huzursuz oldugunda görüyorumki diş cıkarmış.tabi ilk zamanlardaki gibi zorlanmıyorlar tabi onun dışında keyfi yerinde cok şükür peşinden kosup duruyoz.Allah korusun onları.sizin cinsiyet belli oldumu cnm edizciğe ne kardeş geliyor:KK66:
Canimmm cok tesekkur ederim amiiin. Size de aynen hayirli zamanda istediginizde nasip olsun insallah. Masallah guzel kuzunun keyfine hic bozulmasin hep gulsun. Bize 13. Haftada yuzde doksan kiz dedi doktor ama ben pek kaptirmamaya calisiyorum daha degosebilir gibime geliyor. Zaten saglikli olsunlar da erkek olursa ediz e aekadas kiz olursa bana arkadas olur:))

Aminnn cnm inşallah.aynen sağlıklı olsunlarda önemli olan o.ama Allah her ikisinide tattırsın demek güzel olur dimi.hayırlısıyla inşallah kendine ve bebişlerine cok iyi bak görüşürüz yine cnm

Aminnn cnm inşallah.aynen sağlıklı olsunlarda önemli olan o.ama Allah her ikisinide tattırsın demek güzel olur dimi.hayırlısıyla inşallah kendine ve bebişlerine cok iyi bak görüşürüz yine cnm
Ay evet kismetse cok guzel olur. 21 subatta kontrolumuz var cinsiyet kesinlesir o zamana buyuk ihtimalle. Kizi olmak bir ayricalik bence:)) tabi oglanlar da cok keyifli o da ayri bir ask:KK36:. Cok sagol canim sen de guzel gozlu ela prensesimize.

Yaaaa cok tatliiiiiii. Cok cin seninki masallah Ediz daha anne demiyor bana :işsiz:.
Çok sinir bozucu oluyor degil mi canım hele bir de evde sürekli baba diyen bir çocuksa kiskaniyor insan. Durunun da agzinda bir ton laf var ne dedigini anlamiyoruz bize hikayeler anlatiyor espriler yapip kendi kendine gülüyor sıpa. Bizim en büyük zevkimiz kitap okumak ve okutmak onca oyuncağı var önce gidiyor kitaplarini okuyor ve bazi kitaplarini daha cok seviyor onu keşfettik. Biz artık oyuncak yerine kitaba yatırım yapiyoruz ilkokulda okutulan hikaye kitaplarından var yırtmıyor bile sürekli resimlerine bakıp bir seyler anlatıyor. Bu arada kizlar yurumeye basladik biz 15 ayi bir gün gecmisti memlekete gitmistik yari yıl tatilinde gittigimiz gün basladi yürümeye ve tabi yürümenin verdiği güvenle önceleri acmaya yeltenmedigi bütün dolap kapaklarını açıp indiriyor olan biteni. Bir de iki hafta bul tak tarzı oyuncaklarını görmemişti üzülüyordum hic yapmıyordu sıkılıyordu bir baktım dogru yerlere atmaya başlamış sıkılmadan oynuyor. Nedense zekanın göstergesi gibi geliyor ve üzülüyordum

Çok sinir bozucu oluyor degil mi canım hele bir de evde sürekli baba diyen bir çocuksa kiskaniyor insan. Durunun da agzinda bir ton laf var ne dedigini anlamiyoruz bize hikayeler anlatiyor espriler yapip kendi kendine gülüyor sıpa. Bizim en büyük zevkimiz kitap okumak ve okutmak onca oyuncağı var önce gidiyor kitaplarini okuyor ve bazi kitaplarini daha cok seviyor onu keşfettik. Biz artık oyuncak yerine kitaba yatırım yapiyoruz ilkokulda okutulan hikaye kitaplarından var yırtmıyor bile sürekli resimlerine bakıp bir seyler anlatıyor. Bu arada kizlar yurumeye basladik biz 15 ayi bir gün gecmisti memlekete gitmistik yari yıl tatilinde gittigimiz gün basladi yürümeye ve tabi yürümenin verdiği güvenle önceleri acmaya yeltenmedigi bütün dolap kapaklarını açıp indiriyor olan biteni. Bir de iki hafta bul tak tarzı oyuncaklarını görmemişti üzülüyordum hic yapmıyordu sıkılıyordu bir baktım dogru yerlere atmaya başlamış sıkılmadan oynuyor. Nedense zekanın göstergesi gibi geliyor ve üzülüyordum
Aynen canim ediz bir yasindan beri baba da baba. Gecen adam tuvalete girdi arkasindan agladi babaaaa diye. Sonra gidip ev anahtarini alip geldi guya tuvalet kapisini acacak. Neyse allahtan bu siralar arada gelip boynuma atliyor yoksa resmen cocugun hizmetcisi sanacagim kendimi:)) ediz de ayni duru gibi 15 aylikken tam yurudu. Dedigin gibi de yuruyus o yuruyus simdi surekli dolap cekmece acik iclerini bosaltmaca bir de erkek yaramazligi dolaplarin icinde raflara tirmanamaya calisiyor. Giysi dolabinin kucuk bir basamagi var gunde 100 kez orata cikip iniyor. Durunun kitaplara ilgisi cok kucukten vardi cok guzel gercekten, sen de ilgisini guzel yonlendiriyorsun. Canim bence takma cikarma oynamiyordu diye zekasina vurmak pek dogru degil. Cunku hepsinin zekasi farkli. Neye ilgileri varsa oraya yonlendirmek lazim. Bir de o degisik oyuncaklari ara ara tekrar onermek. Cunku ediz de bir ara hic ilgilenmiyordur onlarla sonra bir anda asiri ilgisini cekmeye basladi simdi 3 yas puzzlelarini fln yapiyor. Yani ilgilenmiyot diye yapamiyor anlamina gelmiyor. Bir gun uyaniyorlar birden bayilmaya basliyorlar herseyin bir zamani var iste:))

slm kızlar nasılsınız bebekleri büyüttük maşallah ben baya uzun ara ile giren biriyim biliyorsunuz :) bu ara sık girerim çünkü zayıflama ,diyet ile ilgili bi topikte yer alıyorum buraya da bakarım .bebekleriniz nasıl siz nasılsınız :))))

Selam kızlar biz 16 aylık olduk dr kontrolümüz vardı. 12.260kg ve 83.5 cm boyumuz.
göbüşümüz var:)
Dr ekstra birşey verme diyor zaten vermiyorum ana gene fazla.
Diş fırçalama üzerinde çok durdu dr.
Geçen lafı geçmişti 2 yaşına kadar biberon kullanımı normalmiş.

Benim kız 10 kere baba diyorsa 1 kere anne diyor:D
Amaa gece uyanırsa, düşüp biryerini acıtırsa sadece anne diyor:)
Oyuncak konusuna çok takılma derim öğretmen olunca sanırım daha çok düşünüyoruz.
Güneş'in de değişkenlik gösteriyor. Çekmece boşaltmak daha büyük keyif onun için:)

kızlar bu arada bbişleriniz kaç kilo bizim ki 20/10/2015 de doğdu 3.450 gr ağırlığında doğdu .ben 3 aylıkken işe başladım sütüm hep yetti 6 kilo idi sonra kilo alımı azaldı sütü sağıp veriyorduk ama biberon istemiyordu falan ve şimdi de her şeyi yiyor maşallah hep etini sütünü ihmal etmiyorum ama ayın 20 sinde 16 aylık olacak 8 kilo şu an ve 76 cm dr a da götürdük her şeyi temiz çıktı eşim kız çocukları öyle benim arkadaşların da öyle hep kızları zayıf diyor ama çok takıyorum bu duruma :(

kızlar bu arada bbişleriniz kaç kilo bizim ki 20/10/2015 de doğdu 3.450 gr ağırlığında doğdu .ben 3 aylıkken işe başladım sütüm hep yetti 6 kilo idi sonra kilo alımı azaldı sütü sağıp veriyorduk ama biberon istemiyordu falan ve şimdi de her şeyi yiyor maşallah hep etini sütünü ihmal etmiyorum ama ayın 20 sinde 16 aylık olacak 8 kilo şu an ve 76 cm dr a da götürdük her şeyi temiz çıktı eşim kız çocukları öyle benim arkadaşların da öyle hep kızları zayıf diyor ama çok takıyorum bu duruma :KK43:
Saglikli olsunlarda kilosu boyu onemli degil canim benim.kizimda istahi iyi degil hep muhallebi kivami yemek yiyor katilara gecemedik uzun sure reflusu vardi dr israr etmeyin dedi ama cok canimi sikiyor bu durum simdi artik yavas yavas puturlu yiyor. Saglikli olsunlar da hic onemli degil yok zayifmis yok kisaymis.goren kizin zayuf diyor ilk once

Back