- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Tebrik ederim canim..saglikla kucagina alirsin insallah.iyi cesaret. Biz esimle birbimize bakmaya vakit bulamiyoruz kizimiz zor bi bebek ..Allah yardımcımiz olsun. 2. Bebegi sakasina soyluyorum esimin yuzu degisiyor ☺Hanımlar 2015 ekim anneleri olarak 2.ye hamile olan varmı aranızda bekliyorummm cevaplarınızı dün test yaptım pozitif cıktı beklemiyorduk ama sevindik 2017 eylül annesi olacagım insallahhh
Disi apse yaptigindan beri ezgi agzina emzik almiyor canim bizde vermiyoruz birakti gb dun gece yine agliyordu emzik verdim tukurdu demekki emzigi aramiyor.Anladim cnm siz baya ilerletmissiniz isi tebrikler. Idrarinda bir sikinti yoksa bence aynen devam et. Bagimlilik gelisebilir haklisin ben de daha dikkat ediyim yavastan. Bardaktan guzel ictigi icin takmiyordum ama ben de kaldiriyim minik minik. Asil emzik bizimkinin derdi bakalim ne zmn biraktiracagiz. Uyku disinda vermiyoruz ama emziksiz de uykuya hic daldigi olmadi henuz. Bir de wubbanub kullaniyoruz hani su uyku arkadasli emziklerden iyice gecis objesine dondu onsuz nasil iyur bilmiyorum. Siz de var mi emzik kullanimi kizlar?
Hayırlı olsun canım. Cesaretini de ayrıca tebrik ediyorumHanımlar 2015 ekim anneleri olarak 2.ye hamile olan varmı aranızda bekliyorummm cevaplarınızı dün test yaptım pozitif cıktı beklemiyorduk ama sevindik 2017 eylül annesi olacagım insallahhh
Kolay gelsin canım. Kaç günden sonra dün gece uykusunda huysuzlanır gibi oldu ama uyanmadı neyseki.Allah yardimcimiz olsun canim ne yapalim aman saglikli olsunlar da uykusuzluga alistik. Ezginin disleri patladi ama tam.olarak cikmadigi icin ara ara yine agliyor gce.bu gecede 2 de uyandi hala ayaktayiz saat 4 oldu sabah iste sallanacagiz.
Ay cok guldum bunu hic duymamistim. Kizim daha ufak birsey bulsaydin ya annen nasil tasisin o korumalari heryere:))Hep mesleki dejenerasyon benimki
Bizde emzik yok baş parmak var canım:)
Uyku arkadaşımız inanamassın karyola korumaları gündüz dışarıda pusette uyuyor ama akşam uykularında o korumalara başını gömmeden uyku çok çok zor birkaç günlüğüne anneme geldim. Her akşam uyku öncesi olay. Yatağa koyduğum gibi anni anni diye bağırıyor. Ki kendi kendine uyuyan bir çocuk.
Biz aynen sizin eski durumdayiz bakalim ne zmn tek uykuya gececek kucuk prens:)Biz tek uykuya gectik canım 1 ay önce ondan önce 11 gbi uyuyordu sekerleme uykusu 1 saat bide ögleden sınra uyuyordu şimdi saat 2/3 5 arası tek uyku
Ay iyiymis ediz hayatta 1 bucuga kdr dayanamazCanım yaşından 1 hafta evvel tek uykuya geçti. 13:30 gibi uyuyor. Ama mesela sabah erken dışarı çıkarsam pusette sabah uykusu uyuyor. Ve öğlen uykusu etkileniyor.
Ay bizimki de kendiliginden biraksa cok iyi olur. Peki emzigi biraktigindan beri uykuya dalmasinda sikinti var mi? Gerci o dislerle nasil dalsin yavrum. Cok kolay gelsin, esinle sabriniz gucunuz enerjiniz kat kat artsin insallah bu donemdeDisi apse yaptigindan beri ezgi agzina emzik almiyor canim bizde vermiyoruz birakti gb dun gece yine agliyordu emzik verdim tukurdu demekki emzigi aramiyor.
Ay cok guldum bunu hic duymamistim. Kizim daha ufak birsey bulsaydin ya annen nasil tasisin o korumalari heryere:))
Aramiyor canim ama dislerinden çok huzursuz azilari cok belirgindi bugun biraz daha buyuk gordum. Elleri buz gb surekli ağızda.amin insallah Allah hepimizin yardimcisi olsunAy bizimki de kendiliginden biraksa cok iyi olur. Peki emzigi biraktigindan beri uykuya dalmasinda sikinti var mi? Gerci o dislerle nasil dalsin yavrum. Cok kolay gelsin, esinle sabriniz gucunuz enerjiniz kat kat artsin insallah bu donemde
Farklı farklı hepsi canım enin sonunda düzene giriyor canım zatenayy masallah senin kuzucuga ne guzel uyuyormus benimki bagzen iki bagzen 1kere uyuyor belli.olmuyor dun 15 aylik olduk yurumeyi bugun duzelti cok sukur yarinda son asilarimiz var iki tane.benimki geceleri uykuda agliyor ara ara sut icmeye kalkiyor huysuz bi bebek
Canim ne sevindim yazdigini gorunce. Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Cok kolay gelsin sana da elayla ve isinle. Ne guzel emsin kuzumuz yarasin. Ne kaldi ki surda iki yasina. Ediz burada yazmistim snrm 9 aylikken dis cikartirken birakti memeyi. Hazir hissedince hayirli zamanda insallah guzel elamiza da bir kardes gelir. Ediz cok keyifli bu siralar. Cocuk oldu resmen bir oyunlar bir sakalasmalar. Cok guzel zamanlar ya hemen buyuyecekler diye uzuluyorum. Kosturmacada kendimize onlara zaman ayirip birlikte gecirdigimiz zamanlarin kiymetini bilmek lazim diyorum. Ela nasil tatlim?Slm kızlar nasılsınız sizlerle yazışmayı özledim.işe başladıgımdan beri giremiyorum o kadar yogungeçiyor zaman. ela kac aydır yürüyor maşallah büyüdü hareketlendi annem kız kardeşim yanımda o halde nasıl yorgun düşüyorum erken kalkmak yoruyor beni hepimiz aynıyız elbet primavera cnm hamilemisinnnnçok sevindim hayırlı olsun ekim annelerimizden tekrar hamile kalanlar olmuş Allah sag salim kucağınıza Almayı nasip etsin.ben henüz düşünmüyorum aslında aklımdan geçmiyor degil ama kızım memeye cok cok düşkün sırf o emiyor diye yapamıyorum cocugumun elinden bu zevki almak istemiyorum tabi Allah bilir ne zaman uygun görürse ben yakında iki yasına girecek o zaman inşallah diyorum.durucuk hifacık edizcik nasıl diger bebişler ela ellerinizden öper:)
Hayirlisi olsun cnm. Nedir son durum?tebrik ederim hamile kalanları,benmi kızım da mıdır mıdır konuşuyor,ablasıyla evcilik oynuyo,emme olayı bitmek üzere,günde 1 kez, o da 100 ml bulmaz yani,yemekle sorunumuz yok,uyku için de 11 de uyuyup 12 de kalkıyor,gündüz azcık uyuyo,benim de hamilelik korkum var,hazır değiliz tabi 3. bebeğe,daha menisküs için egzersizler yapıyorum,eşim çalışmıoyr şuan,günüme daha 10 gün var,2 gündür lekelenme,vücutta ödem,uyku hali ve bulantı var, korkuyorum,2 hamileliğimde de yerleşme kanaması yaşadım,korunuyoduk aslında ama sadece günümden 1 gün önce eşime bişey olmaz,sabaha adet olcam dedim,oldum da biraz az oldu o kadar,3 hafta önce oldu bu olay,kafam karıştı üstüne mi görüyorum diye,emzirmeden dolayı poşete dönen göğüslerim de bugün sertleşmiş,test için de erken diye düşünüyorum,çok korkuyoruz hayırlısı olsun ama yapacak bişey yok olduysa...
Ben de yazayım gelişimimizi kızlar :) 15 Eylül doğumluyuz oğluşum çok hareketli ve çok konuşuyor gerçekten bana çekmişboyu en son 83 cm di kilosu da 13.. söylediği kelimeler ; anne , baba, dede, bebek, attı , otur , düştü, gel , gitti , götür, eve , araba , anahtar , giy , bekle, iç , nenni , çiş , popo , kalk , mama , bıcı , alo , çık , hadi , düt düt , hoppa, bop (top) , ayakka (ayakkabı) , aç , açtı , tak ( takmak) güle güle, vuu diyor elektrik süpürgesine, ekmek diyor, çay diyor , kuu diyor soğuk demek :) niloya, aypa (çizgifilm karakteri) , Adını söylüyor , hayvanları tanıyor ve seslerini taklit ediyor , 1 den 3 e kadar sayıyor organlarının yerini biliyor sorunca gösteriyor , aklıma gelenler bunlar bayağı vardır daha da günde 4-5 bardak süt içiyor ve kahvaltı yemek yoğurt meyve yiyor .. Su çok içiyor sürekli su elinde Oyun oymayı çok seviyor :) koltuğa çıkabiliyor her yere tırmanıyor :)) çatal bardak tutuyor kendi dökerek de olsa yiyip içiyor :) ay büyümüş ya :) Bizde durumlar böyle aklıma gelenler bunlar
Sagol cnm cevaplar icin. Bir biz kaldik iki uykuda. Neyse zamani gelince o da olur snrmBiz bayağıdır tek uyku uyuyoruz öğlen 2 de uyuyor 4 e kadar. Akşam 10 da uyuyor hiç uyanmadan sabah 9 da kalkıyor emzik zaten hiç kullanmadık konusu geçmişte yazayım dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?