Önceki soruna da cevap vereyim canim bizim icin farketmiyor biberon alistirma bardağı ya da normal bardak nerede bulursak suyu hüpletiyoruz herhangi bir seye tam baglilik yok. Çok şükür şimdilik iyiyiz bakalim. Kizimda bir ara fena halde inatçılık ve mizmizlik vardi gecen hafta bu hafta da aralarda şansını zorlasa da şükür daha iyiyiz yerden desteksiz kalkmaya basladik yuruyoruz ama bu dediklerimin ikisi de canı isterse duru hanimin. Bunun haricinde felaket taklit etme davranisimiz var sembolik oyunlara basladik tencere ve tahta kasik alıp yemek yapıyor sonra yiyormuş birini ozlediginde yakininda ne varsa telefon yapip konusuyor bir de o hallerini gorsen başını telefonun oldugu tarafa eğip diger eliyle sagi solu kurcalıyor ilk gördüğümde gözümde babasi canlandi çünkü tamamiyla onun davranislari. Koltuklarimiz yüksek normalde ona ragmen yastiklari yere atip uzerine basarak koltuga tirmaniyoruz. Agzinda bir sürü laf var muhtemel yakında dokulmeye baslar bu hafta 7. Ve 8. Disleri cikardik ondeki dortluleri tamamladik. Agzimizi açmayı cok küçüklüğünden beri sevmediği için kendisi istediginde agzini acarsa bakabiliyoruz azilar ve köpek disleri kizarik ve kabarik görünüyordu. Ay ne çok konusasim varmış bana bu şansı tanıdığın icin teşekkür ederim canımAman çok şükür çok sevindim:)
İki haftadır yaşadığımız sıkıntı azı dişiymiş. Bugün ağlarken gördüm.
Geceleri bitirdi beni. Neyseki şimdi iyiyiz:)
Koşma denemeleri var. Bütün gün peşindeyim.
Koltuğa tutunmadan ayağa kalkabiliyoruz. Bütün çekmeceleri boşaltma eğilimindeyiz
Sizde durumlar nasıl
Ben teşekkür ederimÖnceki soruna da cevap vereyim canim bizim icin farketmiyor biberon alistirma bardağı ya da normal bardak nerede bulursak suyu hüpletiyoruz herhangi bir seye tam baglilik yok. Çok şükür şimdilik iyiyiz bakalim. Kizimda bir ara fena halde inatçılık ve mizmizlik vardi gecen hafta bu hafta da aralarda şansını zorlasa da şükür daha iyiyiz yerden desteksiz kalkmaya basladik yuruyoruz ama bu dediklerimin ikisi de canı isterse duru hanimin. Bunun haricinde felaket taklit etme davranisimiz var sembolik oyunlara basladik tencere ve tahta kasik alıp yemek yapıyor sonra yiyormuş birini ozlediginde yakininda ne varsa telefon yapip konusuyor bir de o hallerini gorsen başını telefonun oldugu tarafa eğip diger eliyle sagi solu kurcalıyor ilk gördüğümde gözümde babasi canlandi çünkü tamamiyla onun davranislari. Koltuklarimiz yüksek normalde ona ragmen yastiklari yere atip uzerine basarak koltuga tirmaniyoruz. Agzinda bir sürü laf var muhtemel yakında dokulmeye baslar bu hafta 7. Ve 8. Disleri cikardik ondeki dortluleri tamamladik. Agzimizi açmayı cok küçüklüğünden beri sevmediği için kendisi istediginde agzini acarsa bakabiliyoruz azilar ve köpek disleri kizarik ve kabarik görünüyordu. Ay ne çok konusasim varmış bana bu şansı tanıdığın icin teşekkür ederim canımbu arada dün 10 gibi uyuyan kizim gece 2den sonra aglamaya basladi ve sabaha karsi 4 tü en son yatağıma yattigimda sürekli agladi azicik kucagimizda uyuyup yatagina birakirken çıldırıyordu eşimle ikimizi mahvetti Allahtan hafta sonu 10 a kadar uyuduk o bile yetmedi o yorgunluga. Allah hepimizin yardimcisi olsun bu yaş hep böyle diş cikarmalarla falan geçecekmiş. Sizde ne var ne yok canım ne zamandır girip muhabbet edemiyoruz işten güçten
Canim ben karisik veriyorum arada biberon arada bardaktan. Aksam sutunu o kdr keyifli iciyor ki bardaga gecmeyi dusunmuyorum simdilik. Zaten hala emzik de kullaniyor. bir de biberondan cok guzel su iciyor gunduz uykularina dalmadan tek seferde 150 cc fln iciyor. Butun gun ne kdr iciyor toplamda bilmiyrm. Bardaktan guzel ictigi surece biberonu hemen cikarmaya kasmiyim diyorum. Bilmiyorum yanlis mi yapiyorum sence kesmeli miyiz kesin?Kızlar size bir sorum var. Çocuklarınız günde kaç cc su içiyor?
Benim kız tam biberoncu artık alıştırma bardağına geçtim. Suyu biberonla vermiyorum. Ama bu şekilde daha az içiyor
Akşam uyumadan önceki sütü hala biberonla orada bardağı kabul etmedi
Sizde biberon kullanımı var mı?
Dis durumlari bizde de var 4-5 tane birden cikardigi icin artik takip edemiyorum kac dis olduk alttan mi geliyor ustten mi??Aman çok şükür çok sevindim:)
İki haftadır yaşadığımız sıkıntı azı dişiymiş. Bugün ağlarken gördüm.
Geceleri bitirdi beni. Neyseki şimdi iyiyiz:)
Koşma denemeleri var. Bütün gün peşindeyim.
Koltuğa tutunmadan ayağa kalkabiliyoruz. Bütün çekmeceleri boşaltma eğilimindeyiz
Sizde durumlar nasıl
Canım biberondan bizde güzel su içiyoruz. Bardağa geçtiğinden beri içtiği su azaldı.Canim ben karisik veriyorum arada biberon arada bardaktan. Aksam sutunu o kdr keyifli iciyor ki bardaga gecmeyi dusunmuyorum simdilik. Zaten hala emzik de kullaniyor. bir de biberondan cok guzel su iciyor gunduz uykularina dalmadan tek seferde 150 cc fln iciyor. Butun gun ne kdr iciyor toplamda bilmiyrm. Bardaktan guzel ictigi surece biberonu hemen cikarmaya kasmiyim diyorum. Bilmiyorum yanlis mi yapiyorum sence kesmeli miyiz kesin?
Maşallah Ediz'eDis durumlari bizde de var 4-5 tane birden cikardigi icin artik takip edemiyorum kac dis olduk alttan mi geliyor ustten mi??
Ediz 15 aylik doktor kontrolune gitmeden bir gun once yurumeye basladi. Yavastan endiselenmeye baslamistim ama doktor boyundan dolayi normal dedi 19 aya kadar normalmis zaten her turlu. Boyu 84 cm olmus buarada hihi. Cekmece bosaltma kapak acma kapama en sevdigi aktivite zaten. Gunes kizimiz zaten sporcu masallah bir de erkek olsaydi nasil basa cikardin acaba hihi:)
Ben varim temmuz 2017 insallah. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz umarim. Seni de tebrik ediyorum. Umarim kolay bir ilk trimestir gecirisin. Bebisle bulanti yorgunluk cok zor oluyorHanımlar 2015 ekim anneleri olarak 2.ye hamile olan varmı aranızda bekliyorummm cevaplarınızı dün test yaptım pozitif cıktı beklemiyorduk ama sevindik 2017 eylül annesi olacagım insallahhh
Hanımlar bizdeki gelisim asamalarınıda yazayım amine berre 16 ekim dogumlu gecen ay menenjit asısı yaptırdık 11 kg 82 cm kilosu normal ne zayıf ne tombik
Birbebek cok hareketli bir kız ilk disimiz 5aylıkken alttan cıktı suan 4 altta 4 üstte 2 tanede azılarımız patlamak üzere gece 2 de ve 5 te düzenli kalkıyor emmek icin 6 aylık emekledi 9 aylık yürümeye basladı suan kosarak yürüyor cok hareketli yakıyor sabah kahvaltısnda ayrı ayrı az yediginden bulamac yapıyorum yumurta pekmez peynir biskvi ekmek üzüm ceviz evde ne varsa öglen emip uyuyor kalktgnda corba sonra myve aksm emiyor sonra muhallebi sonra emiyor uyuyor 15 e yakın kelime söyliyor anne baba dede anneanne nene ayşe gel ac kapat düştü gitti al meme 2 heceli kelimeleri süylüyor anne aç baba ditti gbi basit cümle kurabiliyor öglen 2 bucuk 5 uykusu var baskada uyumuyor tek uykuya düştü aksam da 10 da uyumus oluyor gece 2/3 kere kalkıyor sabah 8 de uyanıyor bizde durumlar böyle
Benim sat 21 ekim cnm, 11 hafta bitti. Mide bulantilarim cok erken basladi 4-5 haftalik ve hala da hafiflemedi. Yorgunluk da cok kotuydu o sanki su siralar hafifliyor. Kasik agrilarim ilki kadar olmasa da hafif hafif oldu. Bir de ikinci de gobus hen cikiyor demislerdi dogru valla simdiden buyudu benimki:)) cok kolay gelsin umarim rhat gecer hamileligin. Doktor donusu haberlerini bekliyoruzAramızda 2.ye hamile olanlar var hanımlar benimde sat 6 aralık tahmini dogm tarihi 12 eylülü gösteriyor suan 4+5 doktora gidecegim yarın evde idrar testiyle ögrendim baya sürpriz oldu suan kasık agrım var mide bulantım cok cok hafif acaip bir üşüme ve kasık agrısı sizdeki belirtiler nasıl
Anladim cnm siz baya ilerletmissiniz isi tebrikler. Idrarinda bir sikinti yoksa bence aynen devam et. Bagimlilik gelisebilir haklisin ben de daha dikkat ediyim yavastan. Bardaktan guzel ictigi icin takmiyordum ama ben de kaldiriyim minik minik. Asil emzik bizimkinin derdi bakalim ne zmn biraktiracagiz. Uyku disinda vermiyoruz ama emziksiz de uykuya hic daldigi olmadi henuz. Bir de wubbanub kullaniyoruz hani su uyku arkadasli emziklerden iyice gecis objesine dondu onsuz nasil iyur bilmiyorum. Siz de var mi emzik kullanimi kizlar?Canım biberondan bizde güzel su içiyoruz. Bardağa geçtiğinden beri içtiği su azaldı.
Zaman geçtikçe biberona bağlanıp zorlaşır mı diye düşünüyorum.
Şimdi suyunu hiç biberonla vermiyorum. Bardağı da doldurup göreceği bir yüksekliğe koyuyorum. 3 gündür kendi alıyor içiyor geri bırakıyor.
Kendi almassa uzun süre " kızım su içecek misin bak bardağın orada tatlım" diyorum. Gidip alıp içiyor:)
Ama akşam sütünü de 2 gün bardaktan içti. Sonra direk reddetti. 3 gün süt içmeden uyudu.
Ben de biberona döndüm
Sagol cnm sordugun icin bulanti ve yorgunluk mahvetti beni cok zorlandim. Ama cok sukur ciddi bir sikintimiz yok. Su birkac haftayi da atlatayim sonra rahatlarim umarimMaşallah Ediz'e
Yürüme başladıktan sonra yerde oynama olayımız çok azaldı:)
Bilmiyorum nasıl başa çıkardım
Hamileliğin nasıl gidiyor canım
Hep mesleki dejenerasyon benimkiAnladim cnm siz baya ilerletmissiniz isi tebrikler. Idrarinda bir sikinti yoksa bence aynen devam et. Bagimlilik gelisebilir haklisin ben de daha dikkat ediyim yavastan. Bardaktan guzel ictigi icin takmiyordum ama ben de kaldiriyim minik minik. Asil emzik bizimkinin derdi bakalim ne zmn biraktiracagiz. Uyku disinda vermiyoruz ama emziksiz de uykuya hic daldigi olmadi henuz. Bir de wubbanub kullaniyoruz hani su uyku arkadasli emziklerden iyice gecis objesine dondu onsuz nasil iyur bilmiyorum. Siz de var mi emzik kullanimi kizlar?
Canım yaşından 1 hafta evvel tek uykuya geçti. 13:30 gibi uyuyor. Ama mesela sabah erken dışarı çıkarsam pusette sabah uykusu uyuyor. Ve öğlen uykusu etkileniyor.Bir de uyku durumunu sorayim kizlar hazir sizi bulmusken. Tek uykuya gecmeyen kaldi mi? Ediz in hala iki gunduz uykusu var. Arada tek oldugu oluyor ama nadir
Biz tek uykuya gectik canım 1 ay önce ondan önce 11 gbi uyuyordu sekerleme uykusu 1 saat bide ögleden sınra uyuyordu şimdi saat 2/3 5 arası tek uykuBir de uyku durumunu sorayim kizlar hazir sizi bulmusken. Tek uykuya gecmeyen kaldi mi? Ediz in hala iki gunduz uykusu var. Arada tek oldugu oluyor ama nadir
Allah yardimcimiz olsun canim ne yapalim aman saglikli olsunlar da uykusuzluga alistik. Ezginin disleri patladi ama tam.olarak cikmadigi icin ara ara yine agliyor gce.bu gecede 2 de uyandi hala ayaktayiz saat 4 oldu sabah iste sallanacagiz.Canım iki haftadır geceleri ortalama 5 kere ağlayarak uyanıyoruz. Bugün gördüm azı dişi patlamış.
Hiçbirinde böyle olmamıştık.
İnşallah sizde kısa zamanda atlatırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?