- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Sagol cnm. Sana da cok gecmis olsun umarim hepsini atlatir sagligina kavusur sonra hayirli zamanda hayirlisiysa alirsin kucagina 3. Evladinitebrikler canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm. Sana da cok gecmis olsun umarim hepsini atlatir sagligina kavusur sonra hayirli zamanda hayirlisiysa alirsin kucagina 3. Evladinitebrikler canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kolay gelsin canım. Kızım yürüyor bizde peşinden bir dakika oturmak yok:)
Ev işlerine yardımcı şart en azından temizlik için[/QUOTE
Canim benim bakici Allah razı olsun yapiyor her gün temizlik ortalik toparlama camasirlari bileben demeden yikayip kurutuyor katliyor hatta söylediğim zaman yemek de yapıyor ama bir şekilde evde iş oluyor bunlara rağmen bazen eşim abla olmasa ne yapacağız kim bilir diyor. şimdi lisede görevliyim zaten orada da gelen giden çok oluyor olaylar falan eve geldigimde enkaz gibi oluyorum
Sağol canım hayırlı değilmiş pek dış gebelik yaşıyormuşum galiba yarın kesinleşecekKizlaar nasilsiniz yeni gördüm yazdiklarinizi gökçe canım hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. bugünlerde aşırı yorgunum iş yoğun duru ilgi ev de yapılacak isleri bekliyor ister istemez çok yoruluyorum iyisinizdir umarım hepiniz iyi geceler şimdiden öpüldünüz kızlar
Canımm inşallah hakkınızda hayırlısı olur durumunuz ne oldu merak ettim. Bizleri de bilgilendir canım sonuçta iyi günde kötü günde birbirimize destek olmak için varızSağol canım hayırlı değilmiş pek dış gebelik yaşıyormuşum galiba yarın kesinleşecek
Canım dün akşama kadar hastaneydim dış gebelik olduğu kesinleşti ve dr kemoterapide kullanılan bir iğne yaptı dün çok halsizdim iğneyle daha bitkin düştüm. 3 saat müşade altında tuttular iğnenin bir yan etkisi olursa diye. Sonra çıktım canım. İğne sağlıksız gebelik ürününü eritip yok edecekmiş. Yani bebek rahimde değil de sağ ya sol tüp kanalına yerlrşmiş İnşallah değerim yükselmez düşerde kurtulurum. Yoksa bir daha kemoterapi iğnesi ya da ameliyatCanımm inşallah hakkınızda hayırlısı olur durumunuz ne oldu merak ettim. Bizleri de bilgilendir canım sonuçta iyi günde kötü günde birbirimize destek olmak için varız
Hakkınızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun canımCanım dün akşama kadar hastaneydim dış gebelik olduğu kesinleşti ve dr kemoterapide kullanılan bir iğne yaptı dün çok halsizdim iğneyle daha bitkin düştüm. 3 saat müşade altında tuttular iğnenin bir yan etkisi olursa diye. Sonra çıktım canım. İğne sağlıksız gebelik ürününü eritip yok edecekmiş. Yani bebek rahimde değil de sağ ya sol tüp kanalına yerlrşmiş İnşallah değerim yükselmez düşerde kurtulurum. Yoksa bir daha kemoterapi iğnesi ya da ameliyat
Sağol canım nasip herşey teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun canım
aaaa çok geçmiş olsun canım ya,günümüzde herşey sağlıksız,stres çok,maaesef arttı dış gebelikler,en kısa zamanda atlatırsın inşallah.Canım dün akşama kadar hastaneydim dış gebelik olduğu kesinleşti ve dr kemoterapide kullanılan bir iğne yaptı dün çok halsizdim iğneyle daha bitkin düştüm. 3 saat müşade altında tuttular iğnenin bir yan etkisi olursa diye. Sonra çıktım canım. İğne sağlıksız gebelik ürününü eritip yok edecekmiş. Yani bebek rahimde değil de sağ ya sol tüp kanalına yerlrşmiş İnşallah değerim yükselmez düşerde kurtulurum. Yoksa bir daha kemoterapi iğnesi ya da ameliyat
Canim cok gecmis olsun. Cok uzuldum gorunce. Umarim ameliyatsiz atlatirsin. Kaybi ayri zor atlatmasi ayri zor. Sabir ve guc diliyorum. Insallah tekrar isterseniz hayirli zamanda kavusursun yavrunaCanım dün akşama kadar hastaneydim dış gebelik olduğu kesinleşti ve dr kemoterapide kullanılan bir iğne yaptı dün çok halsizdim iğneyle daha bitkin düştüm. 3 saat müşade altında tuttular iğnenin bir yan etkisi olursa diye. Sonra çıktım canım. İğne sağlıksız gebelik ürününü eritip yok edecekmiş. Yani bebek rahimde değil de sağ ya sol tüp kanalına yerlrşmiş İnşallah değerim yükselmez düşerde kurtulurum. Yoksa bir daha kemoterapi iğnesi ya da ameliyat
Canim cok gecmis olsun. Cok uzuldum gorunce. Umarim ameliyatsiz atlatirsin. Kaybi ayri zor atlatmasi ayri zor. Sabir ve guc diliyorum. Insallah tekrar isterseniz hayirli zamanda kavusursun yavruna
Bnmkinin sırasıyla 4 allta 4 üstte var canım şimdi de damağı şiş ama mız mız değil bilmiyorum ne zaman çıkarMerhablar anneler kizim.1 haftadir cok rahatsiz azi disleri ile kopek disleri ayni anda ciknaya basladi burun tikanikligu ve sonrasinda akintisi ile oksuruk var perisan olduk.dun geceden bu yana cok zor uyuyor max 1 saat uyuyp aglayarak uyaniyor anlam veremiyorum c.tesi goturecektim dr ama bugun insallah randevu alabilirim.
Sizin bebislerde de cikartan var mi ? Dr u disleri yapiyor dedi
Insaallah bizimki gb hepsi birden cikmaz canim. Cok zor oluyor birde apse yapmis cok aci cekti yavrumB
Bnmkinin sırasıyla 4 allta 4 üstte var canım şimdi de damağı şiş ama mız mız değil bilmiyorum ne zaman çıkar
Canim cok sevindim ignenin etki etmesine. Ogluslar her derde deva, onlar saglikli olsun da biz herseyi atlatirizÇok sağol canım hem psikolojik hem fizyolojik olarak kötü bir durum şükür kemoterapi iğnesi etki etti ve düştü kurtuldum diyorum artık napim çünkü tehlikeli bir durumdu.. Hiç ağlamadım ama oğlum tesellim oldu canım napalım sağlık olsun
Bizde de ayni sey oldu cok zor gercekten. Gece ciglik cigliga uyaniyordu. Sen yine gotur tabi doktora rahat et. Bizde bir tek yurtdisindan bir arkadasimin getirdigi bir jel ise yaradi. Butun gece etkili guclu birseydi. Normalde az ilac kullanmaya calisiyrm ama baska turlu uyuyamiyordu kuzusum. Cok gecmis olsunMerhablar anneler kizim.1 haftadir cok rahatsiz azi disleri ile kopek disleri ayni anda ciknaya basladi burun tikanikligu ve sonrasinda akintisi ile oksuruk var perisan olduk.dun geceden bu yana cok zor uyuyor max 1 saat uyuyp aglayarak uyaniyor anlam veremiyorum c.tesi goturecektim dr ama bugun insallah randevu alabilirim.
Canım iki haftadır geceleri ortalama 5 kere ağlayarak uyanıyoruz. Bugün gördüm azı dişi patlamış.Merhablar anneler kizim.1 haftadir cok rahatsiz azi disleri ile kopek disleri ayni anda ciknaya basladi burun tikanikligu ve sonrasinda akintisi ile oksuruk var perisan olduk.dun geceden bu yana cok zor uyuyor max 1 saat uyuyp aglayarak uyaniyor anlam veremiyorum c.tesi goturecektim dr ama bugun insallah randevu alabilirim.
İyiyim canım çok şükür smear testi temiz cikti dr u da aradim kanama kesildiyse ilacla simdilik sıkıntı yok dedi tekrar olursa yarayı yakarız dedi çok şükür simdilik olmadi bir sey.ben de az önce düşündüm sizi ne yapıyorsunuz acaba yazayim aklimdayken suraya diye sen erken davrandin
Aman çok şükür çok sevindim:)İyiyim canım çok şükür smear testi temiz cikti dr u da aradim kanama kesildiyse ilacla simdilik sıkıntı yok dedi tekrar olursa yarayı yakarız dedi çok şükür simdilik olmadi bir sey.ben de az önce düşündüm sizi ne yapıyorsunuz acaba yazayim aklimdayken suraya diye sen erken davrandin