- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Önceki soruna da cevap vereyim canim bizim icin farketmiyor biberon alistirma bardağı ya da normal bardak nerede bulursak suyu hüpletiyoruz herhangi bir seye tam baglilik yok. Çok şükür şimdilik iyiyiz bakalim. Kizimda bir ara fena halde inatçılık ve mizmizlik vardi gecen hafta bu hafta da aralarda şansını zorlasa da şükür daha iyiyiz yerden desteksiz kalkmaya basladik yuruyoruz ama bu dediklerimin ikisi de canı isterse duru hanimin. Bunun haricinde felaket taklit etme davranisimiz var sembolik oyunlara basladik tencere ve tahta kasik alıp yemek yapıyor sonra yiyormuş birini ozlediginde yakininda ne varsa telefon yapip konusuyor bir de o hallerini gorsen başını telefonun oldugu tarafa eğip diger eliyle sagi solu kurcalıyor ilk gördüğümde gözümde babasi canlandi çünkü tamamiyla onun davranislari. Koltuklarimiz yüksek normalde ona ragmen yastiklari yere atip uzerine basarak koltuga tirmaniyoruz. Agzinda bir sürü laf var muhtemel yakında dokulmeye baslar bu hafta 7. Ve 8. Disleri cikardik ondeki dortluleri tamamladik. Agzimizi açmayı cok küçüklüğünden beri sevmediği için kendisi istediginde agzini acarsa bakabiliyoruz azilar ve köpek disleri kizarik ve kabarik görünüyordu. Ay ne çok konusasim varmış bana bu şansı tanıdığın icin teşekkür ederim canım bu arada dün 10 gibi uyuyan kizim gece 2den sonra aglamaya basladi ve sabaha karsi 4 tü en son yatağıma yattigimda sürekli agladi azicik kucagimizda uyuyup yatagina birakirken çıldırıyordu eşimle ikimizi mahvetti Allahtan hafta sonu 10 a kadar uyuduk o bile yetmedi o yorgunluga. Allah hepimizin yardimcisi olsun bu yaş hep böyle diş cikarmalarla falan geçecekmiş. Sizde ne var ne yok canım ne zamandır girip muhabbet edemiyoruz işten güçtenAman çok şükür çok sevindim:)
İki haftadır yaşadığımız sıkıntı azı dişiymiş. Bugün ağlarken gördüm.
Geceleri bitirdi beni. Neyseki şimdi iyiyiz:)
Koşma denemeleri var. Bütün gün peşindeyim.
Koltuğa tutunmadan ayağa kalkabiliyoruz. Bütün çekmeceleri boşaltma eğilimindeyiz
Sizde durumlar nasıl