• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar yaa ne dicem :) bu ay ben de hamile olmaktan şüpheleniyorum. hiç aklımızda yoktu, hatta zumbaya falan yazılmıştım hoplayıp zıplıyodum, başka planlar yapıyorduk,ama ufak tefek belirtiler yaşar gibi oldum içime kurt düştü. hiç planlamadığımız halde heyecan yaptımm :) daha belli olmaz, en azından 1 hafta daha beklicem test için. Güneş daha 1 yaşında ama eğer hamileysem bi şekilde olur gider diye düşündüm kendimce. hamile değilsem de zumbaya devam :KK70: ve ikinci çocuktan önce yapmam gereken şeylerin bir listesini yapıcam:KK49: ayy ne bileyim yaa, planlı ya da plansız, evlat bu dünyanın en büyük, en tatlı nimeti:KK200::anne:
Senden de sonuçları bekliyoruz canim ekim anneleri teker teker ikinci hamileliklere başladı herkesin hakkinda hayırlısı olur inş

Ya bazı cocuklar sevmeyebiliyor bir yerde korkmuş olabiliyorlar benim kız doğuştan seviyor hatta banyoya her girdiginde cigliklar atiyor yikanacagim diye hatta banyo yapacaksin deyip birkaç dk onu yatagina biraktiysak eşyalarını hazirlamak için deliriyor agliyor kendini yerden yere atiyor. sizin konunuzda da belki yavas yavaş suya alistirabilirsin. once ne bileyim banyo yapmayacagi bir zaman küvetine su koyup orada suyla oynamaya teşvik edebilirsin alistiktan sonra içine girmesine izin verebilir sonra da yikarsin zaman icinde alisir inş benim aklıma bu geldi
Deneyecem canim insallah bazen baska kaplara su koyuyorum öle oynamayi seviyor ama küvet banyo hazirligini gorunce aglamaya basliyor direkt

Kızlaarr merhabaaa bu yeni hesabım :) ben gokcesneijder gokcesneijder hatırlayan hatırlar :)) Bir bakayım ne yapıyorsunuz dedim :KK54:

Benim oğluşum Mehmet Zahid de ayın 15 inde 15 aylık olcak :) boyu 83 cm di en son kilosu 12 küsür beslenmesi iyi idaresindeki ediyoruz bayağı çok kelimeleri de öğrendi 'annemmm' diyor bastıra bastıra ben öğrettimse tabi :oops: :) siz nasılsınız bebişler nasıl ?

Ben ikinciye hamileyim bu arada elim değmişken ikinciyi de büyüteyim dedim :KK70:

Kızlaar merhaba, nasılsınız bakalım :)
pessinus pessinus canım doktora tekrar gittin mi? o yara olayını çok duydum bu ara hep üst üste denk geldi. genelde önemli bir şey çıktığını duymadım. stres yapma, bişey çıkmaz allahın izniyle.
P primavera1985 canımm ne zamandır aklıma geliyodun valla. sevindim dönmene. bebiş hayırlı olsun, çok sevindim :)
Xeroderma_pig Xeroderma_pig canım Güneş maşallah tombişmişş :)) boyu da çok güzel:) senin beslenme konusundaki düzenin yine etkiledi beni, maşallah :) azcık büyüdüklerinde kiloları gidiyo yaa. ya da allah korusun bi grip bi nezle çocuklar çöp gibi kalıyo bu sefer. iştahları yerinde olsun yeter ki. hastalandığında kilo vermişti benim kız, uğraşa uğraşa ancak kilo aldırdık. 10 kilo civarı bu ara sanırım. Güneşler tombiş olsun azcık:KK48:
Cok sagol canim. Kocaman opucukler:KK36:

Kızlar yaa ne dicem :) bu ay ben de hamile olmaktan şüpheleniyorum. hiç aklımızda yoktu, hatta zumbaya falan yazılmıştım hoplayıp zıplıyodum, başka planlar yapıyorduk,ama ufak tefek belirtiler yaşar gibi oldum içime kurt düştü. hiç planlamadığımız halde heyecan yaptımm :) daha belli olmaz, en azından 1 hafta daha beklicem test için. Güneş daha 1 yaşında ama eğer hamileysem bi şekilde olur gider diye düşündüm kendimce. hamile değilsem de zumbaya devam :KK70: ve ikinci çocuktan önce yapmam gereken şeylerin bir listesini yapıcam:KK49: ayy ne bileyim yaa, planlı ya da plansız, evlat bu dünyanın en büyük, en tatlı nimeti:KK200::anne:
Ay beni bir heyecan kapladi. Ne guzel olur beraber yine hamile olsak. Haydi hayirlisi. Haberlerini bekliyrz

Ayy tebrik ederim canim Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah kiskanmaz kardeşi ediz paşam :)) hifa oyuncak bebisleri bile kıskanıyor korkuyorum kardesi olursa napar
Canimmm cok tesekkur ederim. Ediz cok bagimsiz bir cocuk pek kiskanmaz gibi duruyordu ama gecen bir arkadasin bebegini kucagima aldim hemen kucak istedi sipa:)) guzel gozlu hifami op bmm ic

Kızlaarr merhabaaa bu yeni hesabım :) ben gokcesneijder gokcesneijder hatırlayan hatırlar :)) Bir bakayım ne yapıyorsunuz dedim :KK54:

Benim oğluşum Mehmet Zahid de ayın 15 inde 15 aylık olcak :) boyu 83 cm di en son kilosu 12 küsür beslenmesi iyi idaresindeki ediyoruz bayağı çok kelimeleri de öğrendi 'annemmm' diyor bastıra bastıra ben öğrettimse tabi :oops: :) siz nasılsınız bebişler nasıl ?

Ben ikinciye hamileyim bu arada elim değmişken ikinciyi de büyüteyim dedim :KK70:
Merhaba cnm. Masallah ogluna boyu kilosu yerinde. Ne guzel annemm demesi. Benimki cok nadir anne diyor ancak bir sikintisi olursa. Surekli baba surekli baba:) erkekler guya annelerine duskun oluyordu hihi:) hayirlisiyla kucagina alman nasip olur umarim. Ben de ikinciye hamisim buarada:)

Merhaba cnm. Masallah ogluna boyu kilosu yerinde. Ne guzel annemm demesi. Benimki cok nadir anne diyor ancak bir sikintisi olursa. Surekli baba surekli baba:) erkekler guya annelerine duskun oluyordu hihi:) hayirlisiyla kucagina alman nasip olur umarim. Ben de ikinciye hamisim buarada:)
Baba sürekli çalıştığı için hep beni görüyor annemle babama çok düşkün. Allahtan evlerimiz yan yana da alıp götürüyorlar gezdiriyorlar bir kaç saat rahat oluyorum o zaman:) Hamişlik nasıl gidiyor ? Benim bulantım var oğlumda bu kadar erkenden yoktu :) halsizim uykuluyum sürekli bir de belim sırtım ağrıyor gaz da oluyor :D ne çok şikayetim varmış yazınca fark ettim:))

tebrikler canım,benim de 2 kızım var,3.yü isterim fakat daha 30 umda bel ve dizde problem çıktı,yazarken bile egzersiz yapıyorum,yakında dizimden ameliyat olcam mr çekildi,1 haftadır işe gidemiyorum merdiven inip çıkamıyorum, bel desen o da kötü,topuk desen o da var,dişe gelince implant yaptırdım o da berbattı ama halen bi aklım 3. de, ama yapacak kapasite yok maalesef

tebrikler canım,benim de 2 kızım var,3.yü isterim fakat daha 30 umda bel ve dizde problem çıktı,yazarken bile egzersiz yapıyorum,yakında dizimden ameliyat olcam mr çekildi,1 haftadır işe gidemiyorum merdiven inip çıkamıyorum, bel desen o da kötü,topuk desen o da var,dişe gelince implant yaptırdım o da berbattı ama halen bi aklım 3. de, ama yapacak kapasite yok maalesef
Olsun canım 2 tane var ne güzel 3. yü de inşallah kendini iyi hissettiğin de yaparsın. Sağlık daha önemli. Ben de hazır annem yakınımda oturuyorkem yapayım dedim çok yardımcı oluyor gerçekten. 3. de daha çoook sonra inşallah çok geçmiş olsun bu arada :(

İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.

Kizlaar nasilsiniz yeni gördüm yazdiklarinizi gökçe canım hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. bugünlerde aşırı yorgunum iş yoğun duru ilgi ev de yapılacak isleri bekliyor ister istemez çok yoruluyorum:( iyisinizdir umarım hepiniz iyi geceler şimdiden öpüldünüz kızlar:KK15:

Kizlaar nasilsiniz yeni gördüm yazdiklarinizi gökçe canım hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. bugünlerde aşırı yorgunum iş yoğun duru ilgi ev de yapılacak isleri bekliyor ister istemez çok yoruluyorum:KK43: iyisinizdir umarım hepiniz iyi geceler şimdiden öpüldünüz kızlar:KK15:
Allah yardımcın olsun canim..bende çok yoğunum ezgi de artık bizden bağımsiz yürüyor evin her odasında anlayacağın ve düşüp canını açıyor diye koşturuyoruz arkasında.. hareketi arttı.uyumak istemiyor.yarim saat önce ağlayarak uyandı onunla ilgileniyorum .

Kizlaar nasilsiniz yeni gördüm yazdiklarinizi gökçe canım hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. bugünlerde aşırı yorgunum iş yoğun duru ilgi ev de yapılacak isleri bekliyor ister istemez çok yoruluyorum:KK43: iyisinizdir umarım hepiniz iyi geceler şimdiden öpüldünüz kızlar:KK15:
Kolay gelsin canım. Kızım yürüyor bizde peşinden bir dakika oturmak yok:)
Ev işlerine yardımcı şart en azından temizlik için

Baba sürekli çalıştığı için hep beni görüyor annemle babama çok düşkün. Allahtan evlerimiz yan yana da alıp götürüyorlar gezdiriyorlar bir kaç saat rahat oluyorum o zaman:) Hamişlik nasıl gidiyor ? Benim bulantım var oğlumda bu kadar erkenden yoktu :) halsizim uykuluyum sürekli bir de belim sırtım ağrıyor gaz da oluyor :KK70: ne çok şikayetim varmış yazınca fark ettim:))
Baya benziyor bizim durumlar. Benim de esim yok butun gun. Annemle ayni apartmandayiz arada edizi ona birakiyrm ben de. Aynen benim de bulantilar cok erken basladi. 4 haftalikti. Simdi felaket. Oglumda bir sabah :kusmuk:sonra butun gun rahatlardim. Sabahin korunde ise godiyordum gec donuyordum. Simdi ise yorgunluktan kanepeden zor kalkiyrm. Kolay yelsin cnm sana

Back