• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlaar merhaba, nasılsınız bakalım :)
pessinus pessinus canım doktora tekrar gittin mi? o yara olayını çok duydum bu ara hep üst üste denk geldi. genelde önemli bir şey çıktığını duymadım. stres yapma, bişey çıkmaz allahın izniyle.
P primavera1985 canımm ne zamandır aklıma geliyodun valla. sevindim dönmene. bebiş hayırlı olsun, çok sevindim :)
Xeroderma_pig Xeroderma_pig canım Güneş maşallah tombişmişş :)) boyu da çok güzel:) senin beslenme konusundaki düzenin yine etkiledi beni, maşallah :) azcık büyüdüklerinde kiloları gidiyo yaa. ya da allah korusun bi grip bi nezle çocuklar çöp gibi kalıyo bu sefer. iştahları yerinde olsun yeter ki. hastalandığında kilo vermişti benim kız, uğraşa uğraşa ancak kilo aldırdık. 10 kilo civarı bu ara sanırım. Güneşler tombiş olsun azcık:KK48:

Kızlar yaa ne dicem :) bu ay ben de hamile olmaktan şüpheleniyorum. hiç aklımızda yoktu, hatta zumbaya falan yazılmıştım hoplayıp zıplıyodum, başka planlar yapıyorduk,ama ufak tefek belirtiler yaşar gibi oldum içime kurt düştü. hiç planlamadığımız halde heyecan yaptımm :) daha belli olmaz, en azından 1 hafta daha beklicem test için. Güneş daha 1 yaşında ama eğer hamileysem bi şekilde olur gider diye düşündüm kendimce. hamile değilsem de zumbaya devam :D ve ikinci çocuktan önce yapmam gereken şeylerin bir listesini yapıcam:KK49: ayy ne bileyim yaa, planlı ya da plansız, evlat bu dünyanın en büyük, en tatlı nimeti:KK200::anne:

pessinus pessinus canım doktora tekrar gittin mi? o yara olayını çok duydum bu ara hep üst üste denk geldi. genelde önemli bir şey çıktığını duymadım. stres yapma, bişey çıkmaz allahın izniyle.
P primavera1985 canımm ne zamandır aklıma geliyodun valla. sevindim dönmene. bebiş hayırlı olsun, çok sevindim :)
Xeroderma_pig Xeroderma_pig canım Güneş maşallah tombişmişş :)) boyu da çok güzel:) senin beslenme konusundaki düzenin yine etkiledi beni, maşallah :) azcık büyüdüklerinde kiloları gidiyo yaa. ya da allah korusun bi grip bi nezle çocuklar çöp gibi kalıyo bu sefer. iştahları yerinde olsun yeter ki. hastalandığında kilo vermişti benim kız, uğraşa uğraşa ancak kilo aldırdık. 10 kilo civarı bu ara sanırım. Güneşler tombiş olsun azcık:KK48:
Merhaba canım iyiyiz şükür:) koşturmaca günler nasıl geçiyor hiçç anlamıyorum:D
Teşekkür ederim :) benim düzen olayı birazda mesleki dejenerasyon:) genel yapı olarakta elimi attığım şeyler düzenli olacak aksi halde rahatsız oluyorum:)

Kızlar yaa ne dicem :) bu ay ben de hamile olmaktan şüpheleniyorum. hiç aklımızda yoktu, hatta zumbaya falan yazılmıştım hoplayıp zıplıyodum, başka planlar yapıyorduk,ama ufak tefek belirtiler yaşar gibi oldum içime kurt düştü. hiç planlamadığımız halde heyecan yaptımm :) daha belli olmaz, en azından 1 hafta daha beklicem test için. Güneş daha 1 yaşında ama eğer hamileysem bi şekilde olur gider diye düşündüm kendimce. hamile değilsem de zumbaya devam :KK70: ve ikinci çocuktan önce yapmam gereken şeylerin bir listesini yapıcam:KK49: ayy ne bileyim yaa, planlı ya da plansız, evlat bu dünyanın en büyük, en tatlı nimeti:KK200::anne:
Ay hadi bakalım istiyorsanız hayırlısı:KK200:

Hifaa Hifaa canım sen de ne zamandır yoktun, nasılsın, neler yaptın :)
Ya bn hifa ile uğraşıyorum canim teli gördümü hemen istiyor fln baya hareketli baya büyüdü maşallah söylediklerimi yapiyor artik icim bi garip oluyor siz nasılsınız baya sessiz burasi maalesef

Kizlar geldik randevudan bebisi ve kalp atisini gorduk cok sukur. Hersey yolunda gozukuyr. :KK68:
Ayy tebrik ederim canim Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah kiskanmaz kardeşi ediz paşam :)) hifa oyuncak bebisleri bile kıskanıyor korkuyorum kardesi olursa napar

Ya bn hifa ile uğraşıyorum canim teli gördümü hemen istiyor fln baya hareketli baya büyüdü maşallah söylediklerimi yapiyor artik icim bi garip oluyor siz nasılsınız baya sessiz burasi maalesef
bebekler büyüyünce zaman kalmıyor ki buraya girmeye :) Güneş de artık basit cümleleri tam olarak anlıyo, söylediklerimizi yapıyor. o kürdan gibi incecik işaret parmağını uzatıp sofrada ne yemek istediğini gösteriyor :) hangisi kızım? çorba mı? pilav mı? yoğurt mu? derken ömrüm bitiyor kız :)

bebekler büyüyünce zaman kalmıyor ki buraya girmeye :) Güneş de artık basit cümleleri tam olarak anlıyo, söylediklerimizi yapıyor. o kürdan gibi incecik işaret parmağını uzatıp sofrada ne yemek istediğini gösteriyor :) hangisi kızım? çorba mı? pilav mı? yoğurt mu? derken ömrüm bitiyor kız :)
Ay aynisi hifaa :)) cofu zaman ac kalkiyorum sofradan ama buna da şükür :))

Ay teyzeleriiii hifa yi bu aksam yikadim koridorda kuveti elimde gördü oturma odasindan salona bir kaçışı var gormeniz lazim aglanacak halime güldüm resmen napcam nasil sevdircem banyoyu bilmiyorum soyarken aglamaya basladi yine banyosu bitri gidirdim emzirirken sustu bana bi çareee yoksa bayaa bi dert yancam size maalesef :cry::cry::KK61:

Ay teyzeleriiii hifa yi bu aksam yikadim koridorda kuveti elimde gördü oturma odasindan salona bir kaçışı var gormeniz lazim aglanacak halime güldüm resmen napcam nasil sevdircem banyoyu bilmiyorum soyarken aglamaya basladi yine banyosu bitri gidirdim emzirirken sustu bana bi çareee yoksa bayaa bi dert yancam size maalesef :cry::cry::KK61:
ben 8.aydan beri kucağıma alıp yıkıyorum. kendim de yıkanmış oluyorum en azından. 10dakikada bitiyo işimiz. küvet falan bana zor geliyo hazırlaması yoruyor beni. dene istersen, belki korkuyordur sudan. kucağında olunca güven gelir.
bi de yıkanmak istemeyince bağırıp kızıyorsan üzerine bi de zorla yıkanıyor tabii, korkusu artıyordur. ilaç içirirken biz de aynısını yaşıyoruz çünkü.

ben 8.aydan beri kucağıma alıp yıkıyorum. kendim de yıkanmış oluyorum en azından. 10dakikada bitiyo işimiz. küvet falan bana zor geliyo hazırlaması yoruyor beni. dene istersen, belki korkuyordur sudan. kucağında olunca güven gelir.
bi de yıkanmak istemeyince bağırıp kızıyorsan üzerine bi de zorla yıkanıyor tabii, korkusu artıyordur. ilaç içirirken biz de aynısını yaşıyoruz çünkü.
Yok canim malesef bnm ev sobali banyomiz buz gibi kuvete mecburum maalesef kizmiyorum da oyuncaklar veriyorum severek yaptiriyorum dedigin gibi bi ilac icerken bide banyo olurken ayni

Valla yemek konusunda zaman zaman sorun yaşıyoruz eger hanimefendinin canı istemezse mümkün değil yemiyor bir şeyleri. ne verdigime dikkatlice bakiyor arada kafasını karistirip istemedigi yiyecekten verdigimde tukuruyor iyice cadı oldu. ozellikle sebze yemeklerini pek sevmiyor tabi köfte et tavuk balık olunca işler degisiyor. bunlari sevmesi güzel ama her gün de bunları yemiyoruz tabi

Ya bazı cocuklar sevmeyebiliyor bir yerde korkmuş olabiliyorlar benim kız doğuştan seviyor hatta banyoya her girdiginde cigliklar atiyor yikanacagim diye hatta banyo yapacaksin deyip birkaç dk onu yatagina biraktiysak eşyalarını hazirlamak için deliriyor agliyor kendini yerden yere atiyor. sizin konunuzda da belki yavas yavaş suya alistirabilirsin. once ne bileyim banyo yapmayacagi bir zaman küvetine su koyup orada suyla oynamaya teşvik edebilirsin alistiktan sonra içine girmesine izin verebilir sonra da yikarsin zaman icinde alisir inş benim aklıma bu geldi

Biz de banyoda kucakta yikiyoruz canım o suyla oynarken yikayip cikariyoruz rahat oluyor

Tekrar dr a gitmedim canim kanama kesildi gibi çarşamba dr u arayacagim smear testi sonucu çıkacaktı ona göre hareket edecegim

Back