- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Sagol diyor teyzesi yani konusunca der insallah hepsi o kadar masum ve tatli ki.Yaaa coook tatlısın sennnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol diyor teyzesi yani konusunca der insallah hepsi o kadar masum ve tatli ki.Yaaa coook tatlısın sennnnn
Maşallah yaa yerim ben bu tatlışı ama diyorum küçüklüğünden beri çok yakışıklı diye maşallah size:) ayrıca saçlarınız bizden fazla bizim azıcık olan kıvrılıp yukarı kalkıyor bana çekmiş kıvırcığız
Canım bizim sesli kitaplarımız var dokunsal kitaplardan da var genelde hayvanların olduğu toplamda 4 kitabımız ve hafıza kartlarımız var evimize gidince hikaye kitapları alıp okuyacağım inşallahMaşallah Tugbap oğlun çok şeker Allahım nazardan korusun.. Kızlar bebişlere ne tür kitaplar aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Ben araştırıyorum şuanda..Çok heyecanlı ya biraz daha büyüseler de daha çok kitap seçsek..
Canım bizim sesli kitaplarımız var dokunsal kitaplardan da var genelde hayvanların olduğu toplamda 4 kitabımız ve hafıza kartlarımız var evimize gidince hikaye kitapları alıp okuyacağım inşallah
merhaba canım, bebişleri büyütüyoruz napalım:) sen nasılsın?slm kızlaaarr nasılsınız uzunca süredir girememiştim .Hatırladınız mı bilmiyorrum:)BEBİŞLER nasıl,sizler nasılsınız bakalım?
Maşallah güneşe annesi sonradan atak yaptı:) sevmiş olması çok güzel canım ben de istiyorum alırım umarım. Çok şükür yarın eşim dönüyor neredeyse iki ay olacaktı onu görmeyeli artık evimize geçeceğiz. Bu arada durunun dördüncü dişi de 5 gün önce çıktı ilk dörtlü tamamlandı:) bu ara anne anneanne baba mama dede gel ve ne deyip duruyor canı sıkıldıkça iki eliyle gözlerini kapatıp bize cee yapıyor öpücük atıyor bay bay yapıyor dışarı giderken. Kıpır kıpır sürekli evde yürümek istiyor odadan çıkarmadığımızda numaradan ağlıyor çok fena olduk. Bir de yürüme arkadaşı almıştık çok olmasa da birkaç adım yürüyoruz onunla biraz korkuyor düşeceğim diye. Bizde durumlar böyle kızlar bir de son 3-4 gecedir 10 kez falan ağlayarak kalkıyoruz bünyem dayanmıyor nedenini çözemedim. Babası gelince bulduğu duru karşısında şok olacak davranışları çok değişti. Bizde durumlar böyle:)kızlar slm, geçen hafta başka bir ilde eğitime gittim, sabahları gittim akşam geldim. o arada kızımı çok özledim.oralarda süt sağıcam diye perişan oldum. neyse bitti çok şükür.
güneşimin iki dişi var artık teyzeleri :) gülerken gözüküyor :) tüm gün evde bababaaaa dededeee sesleri yükseliyor. çok fena :))) şu aktivite masası vardı ya aldığımız, onu çok sevdi hala her gün saatlerce oynuyor. tempo tutuyor müzik çalarken :)
bizden böyle..
Hatırlıyoruz canım hatırlamaz mıyız:) çok şükür diyelim bugünümüze hareketlendik artık günler geceler yorucu geçmeye başladı onun dışında farklı bir şey yok sen nasılsınslm kızlaaarr nasılsınız uzunca süredir girememiştim .Hatırladınız mı bilmiyorrum:)BEBİŞLER nasıl,sizler nasılsınız bakalım?
İyiyiz canım :) bizim 3 dişimiz var 2 altta 1 üstte bizimki yemek saati gelince mammam diye çıldırıyor :) aktivite masasından ben de alacağımkızlar slm, geçen hafta başka bir ilde eğitime gittim, sabahları gittim akşam geldim. o arada kızımı çok özledim.oralarda süt sağıcam diye perişan oldum. neyse bitti çok şükür.
güneşimin iki dişi var artık teyzeleri :) gülerken gözüküyor :) tüm gün evde bababaaaa dededeee sesleri yükseliyor. çok fena :))) şu aktivite masası vardı ya aldığımız, onu çok sevdi hala her gün saatlerce oynuyor. tempo tutuyor müzik çalarken :)
bizden böyle..
Bu kadar uzun ayrı kalmassınız inşallah sağ salim kavuşun önemli olan oMaşallah güneşe annesi sonradan atak yaptı:) sevmiş olması çok güzel canım ben de istiyorum alırım umarım. Çok şükür yarın eşim dönüyor neredeyse iki ay olacaktı onu görmeyeli artık evimize geçeceğiz. Bu arada durunun dördüncü dişi de 5 gün önce çıktı ilk dörtlü tamamlandı:) bu ara anne anneanne baba mama dede gel ve ne deyip duruyor canı sıkıldıkça iki eliyle gözlerini kapatıp bize cee yapıyor öpücük atıyor bay bay yapıyor dışarı giderken. Kıpır kıpır sürekli evde yürümek istiyor odadan çıkarmadığımızda numaradan ağlıyor çok fena olduk. Bir de yürüme arkadaşı almıştık çok olmasa da birkaç adım yürüyoruz onunla biraz korkuyor düşeceğim diye. Bizde durumlar böyle kızlar bir de son 3-4 gecedir 10 kez falan ağlayarak kalkıyoruz bünyem dayanmıyor nedenini çözemedim. Babası gelince bulduğu duru karşısında şok olacak davranışları çok değişti. Bizde durumlar böyle:)
Çalışmak güzel daha yorucu ama kafamı ışte dağıtıp geliyorum.isin stresinide kızımla oynasirken çıkartıyorum. Çok şükür işimiz var Allah kimseyi darda bırakmasın.bakici mi tutacaksin sen ?Bu kadar uzun ayrı kalmassınız inşallah sağ salim kavuşun önemli olan o
Bakıcı işini ne yaptın canım ben eylülde başlıyorum okula
İçimde garip bir heyecan var sanırım artık çalışmak istiyorum
Canım ben öğretmenim ve branşım yoğun değil ve hergün gitmiyorum okula bugüne kadar bunu hep dert ettim ama şimdi iyiki böyle diyorum.Çalışmak güzel daha yorucu ama kafamı ışte dağıtıp geliyorum.isin stresinide kızımla oynasirken çıkartıyorum. Çok şükür işimiz var Allah kimseyi darda bırakmasın.bakici mi tutacaksin sen ?
Masallah Duru ya.disleri inci gb dizmis ezgi de 5 dis cikti 6 ve 7 yolda damaklari cok beyaz ustten uc alttan 2 tane cikti.altlardan ziyade ust damaklari kasiniyor.Maşallah güneşe annesi sonradan atak yaptı:) sevmiş olması çok güzel canım ben de istiyorum alırım umarım. Çok şükür yarın eşim dönüyor neredeyse iki ay olacaktı onu görmeyeli artık evimize geçeceğiz. Bu arada durunun dördüncü dişi de 5 gün önce çıktı ilk dörtlü tamamlandı:) bu ara anne anneanne baba mama dede gel ve ne deyip duruyor canı sıkıldıkça iki eliyle gözlerini kapatıp bize cee yapıyor öpücük atıyor bay bay yapıyor dışarı giderken. Kıpır kıpır sürekli evde yürümek istiyor odadan çıkarmadığımızda numaradan ağlıyor çok fena olduk. Bir de yürüme arkadaşı almıştık çok olmasa da birkaç adım yürüyoruz onunla biraz korkuyor düşeceğim diye. Bizde durumlar böyle kızlar bir de son 3-4 gecedir 10 kez falan ağlayarak kalkıyoruz bünyem dayanmıyor nedenini çözemedim. Babası gelince bulduğu duru karşısında şok olacak davranışları çok değişti. Bizde durumlar böyle:)
Canım ben öğretmenim ve branşım yoğun değil ve hergün gitmiyorum okula bugüne kadar bunu hep dert ettim ama şimdi iyiki böyle diyorum.
Annem bakacak evlerimiz biraz uzak 1.5 saatilik bir mesafe ama yapacağız bir şekilde kv yakın bakabilirdi
Ne güzel şartlarında güzel hem gözün arkada da kalmaz annen bakacak. Benim annem bakıyor kızına da iyi geldi farklı yüzler farklı ilgiler alıyor.kv yakın ama bakmak istemiyor mu uzak olması biraz zorlar canim ama illaki bu kolaylık bulunur annen kalır belkide.Canım ben öğretmenim ve branşım yoğun değil ve hergün gitmiyorum okula bugüne kadar bunu hep dert ettim ama şimdi iyiki böyle diyorum.
Annem bakacak evlerimiz biraz uzak 1.5 saatilik bir mesafe ama yapacağız bir şekilde kv yakın bakabilirdi fakat hakkını kaybetti
Evt uzak olması zorlar ama yapacak birşey yok. Canım çok sorunlar oldu kendi bakmak ister tabi ama ben istemiyorum. Bu saatten sonra sadece kızımı sevebilir.Ne güzel şartlarında güzel hem gözün arkada da kalmaz annen bakacak. Benim annem bakıyor kızına da iyi geldi farklı yüzler farklı ilgiler alıyor.kv yakın ama bakmak istemiyor mu uzak olması biraz zorlar canim ama illaki bu kolaylık bulunur annen kalır belkide.
Canım branşın açısından şanslısın ben rehber Öğretmenim gün boşaltma durumum zaten söz konusu değil her gün işe gitmek zorundayım bir de hala bakıcı bulmadım evde olmadığım için ve içim hiç rahat değil sanırım bir süre daha çalışmak istemiyorum kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum hiç her an tekrar izne ayrılabilirim kendimi hazır hissetmiyorumev alma taşınma durumlarımız da var bakalım çarşamba evime döneyim de artık hayırlısı. Hayırlısıyla ben eşime kızım babasına kavuşsun da çözeceğiz bir şekildeBu kadar uzun ayrı kalmassınız inşallah sağ salim kavuşun önemli olan o
Bakıcı işini ne yaptın canım ben eylülde başlıyorum okula
İçimde garip bir heyecan var sanırım artık çalışmak istiyorum
Maşallah canım ezgiye de döktürmüş dişleri. Ya eşim yanımda değildi kendi başıma ilgileniyorum geceleri bu sürekli ağlayıp kalkmalar çok yordu o yüzden beni sabahları uykusuzluktan başım dönüyor artık bugün biraz uyuyup kendime geldim şükürMasallah Duru ya.disleri inci gb dizmis ezgi de 5 dis cikti 6 ve 7 yolda damaklari cok beyaz ustten uc alttan 2 tane cikti.altlardan ziyade ust damaklari kasiniyor.
Ay aynı ezgi de kıpır kıpır yurumeden yoruluyoruz yuruse ne hale gelicez.geceleri bazen ezgi de agliyo o sırada sadece beni istiyor babası satışlara faydası yok ağlamaya devam ediyor. Babasına nasıl tepkiler verir kim bilir
Hayırlısı canım hazır hissetmiyorsan biraz daha çalışma tabiCanım branşın açısından şanslısın ben rehber Öğretmenim gün boşaltma durumum zaten söz konusu değil her gün işe gitmek zorundayım bir de hala bakıcı bulmadım evde olmadığım için ve içim hiç rahat değil sanırım bir süre daha çalışmak istemiyorum kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum hiç her an tekrar izne ayrılabilirim kendimi hazır hissetmiyorumev alma taşınma durumlarımız da var bakalım çarşamba evime döneyim de artık hayırlısı. Hayırlısıyla ben eşime kızım babasına kavuşsun da çözeceğiz bir şekilde