• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Selam kızlar. Önümüzdeki hafta Antalyaya tatile gitmeyi düşünüyoruz. Ama çok endişeliyim kızım nerde ise 10aylık olacak, ama bu sıcaklarda dayanabilir mi bilmiyorum. Üstelik bende daha yeni hamile kaldığım için korkuyorum. Ama eşimin işi gereği ancak önümüzdeki hafta müsait. Sizden yardım istiyorum, ne yapmalıyım ? Hamilelikte tatile giden varmı, yada bebek ile tatile giden?

Kizlar selamlar..bir sey soracaktim sizlere..adet duzeniniz nasil ben iki sefer oldum sonra 2 ay olacak olmadim.bu aralar cok sık emmek istyor agliyor disten sanirim..zaten yemek pek istemiyor dogru degil ama zorluyorum.bu kadar uzun olmayinca da korkuyor insan gebelikten.cok cok erkem cunku
Canım ben 6. Aydan beri oluyorum gecikmeli oluyor birkaç gün ama zaten önceden de böyleydi.@ATPaz a katılıyorum evde test bulundur:) bebeklerin iştahı söz konusu olduğunda bakıyorum genel olarak bu sıralar tüm bebeklerde bu durum var. Duru üç gündür yemek istemiyor boğazına durmuş gibi öğürüyor hatta farkediyorum severek yerken istemediğinde anne artık dur dediğinde de yapıyor. Sıcaklardan sanırım emiyorsa bir süre yeter ona.bizde de emmeye düşkünlük arttu.anne yüreği her şey düzenli ve yeterince olsun istiyoruz da biz yetişkinlerin bile günü günü tutmuyor geçici bir durum diye düşünüyorum sen de zorlama ilerleyen zamanda yeme Bozukluklarına bile neden olabiliyor.

:dua:
benim daha gelen giden yok, sen de evde test bulundur istersen canım, bizim grup üretken çıktı çünkü :) bu aralar çok duyuyorum bebişler yemek yemiyor diye. normaldir havalar çok sıcak. ama bence sen zorlama yine, ilerleyen yıllarda daha çok inatlaşabilir, yemek yemekten soğuyabilir. anne yüreği dayanmıyor yesin istiyor tabii, insanın zorlayası geliyor.
Canim sagolasin haklisin bulundurayim test ama olmaz insallah.zorlamayayim o halde ac kaliyor saniyorum. Ama yeme problemi yasar ilerde Allah korusun.

Canım ben 6. Aydan beri oluyorum gecikmeli oluyor birkaç gün ama zaten önceden de böyleydi.@ATPaz a katılıyorum evde test bulundur:) bebeklerin iştahı söz konusu olduğunda bakıyorum genel olarak bu sıralar tüm bebeklerde bu durum var. Duru üç gündür yemek istemiyor boğazına durmuş gibi öğürüyor hatta farkediyorum severek yerken istemediğinde anne artık dur dediğinde de yapıyor. Sıcaklardan sanırım emiyorsa bir süre yeter ona.bizde de emmeye düşkünlük arttu.anne yüreği her şey düzenli ve yeterince olsun istiyoruz da biz yetişkinlerin bile günü günü tutmuyor geçici bir durum diye düşünüyorum sen de zorlama ilerleyen zamanda yeme Bozukluklarına bile neden olabiliyor.
Daha israrci olmayacagim canim emiyor su ara emmeye sardi...Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.insallah hamile falan olmam canim sıkıldı biraz ama olsa da kabul elbette.

Selam kızlar. Önümüzdeki hafta Antalyaya tatile gitmeyi düşünüyoruz. Ama çok endişeliyim kızım nerde ise 10aylık olacak, ama bu sıcaklarda dayanabilir mi bilmiyorum. Üstelik bende daha yeni hamile kaldığım için korkuyorum. Ama eşimin işi gereği ancak önümüzdeki hafta müsait. Sizden yardım istiyorum, ne yapmalıyım ? Hamilelikte tatile giden varmı, yada bebek ile tatile giden?
Biz bayram tatilinde gittik canim ezgi alisana kadar huysuzlandi senin bebeğinin durumuyla alakalı gezmeye farklı ortamlara alışkın bu bebekse ve senin hamileliğin nasıl geçtiğine bağlı benim hamileligim güzeldi giderdim aynı hamilelik yasadan.

Hayırlı geceler hanımlar minikler ve sizler iyisinizdir inşallah tatil dolayısıyla nete girme fırsatım olmadı.
M .emin çok hareketli kvlerdeydik yere yatirmama rağmen kafasını çarptı istifra etti acilden yeni geldik tomografimiz temiz çıktı çok şükür,nasıl korktum doktor ara ara kontrol et dedi rabbim yavrularimizi korusun....
Bebisi hasta olan hanımlar çok geçmiş olsun...
Üstten 4 disimiz çıktı alttan ikinci çıkıyor uyumuyor yemiyor sürekli ilgi ve kucak istiyor isimiz zor bizde böyle şekerler rabbim beterinden esirgesin kuzucuklarimizi...

merhaba arkadaşlar uzuun bir aradan sonra yazmaya firsat bulabildim arada telden giriyordum ama yazmaya fırsatım olmuyordu neyse gelelim bizdeki haberlere...

geçen hafta dr kontrolumue gittik deniz 8500 kg kilomuz iyi ama boynumuz biraz kısa bizim kız minyon olcak sanirim 3 ayda anca 2cm uzamış 68cm olmus :( neyse... iftar tahlili istemişti dr rutin orda enfeksiyon cikti ilaç kullaniyor şimdi yarin bitecek bakalim... evvelsi gun çok ateşlendi biraz korktum açıkçası çünkü ilk defa ateşi cikti ilk dişler çıkarken bile ateş yoktu... neyse calpol falan derken ertesi gun düştü atesimiz ancak efeksiyondan mi yoksa dış mi bilemiyorum sebebini...
dış konusunda deniz ilk iki dişini 6 aylıkken çıkardı usttekilerdenb ilki bayram öncesi cikmisti bayram haftasında da 3 tane aynı anda çıkardı o hafta baya yordu beni mizmizlanma konusunda...şimdi toplamda 6 disimiz oldu ama köpek dişler kabarmış sanirim onlar yolda....

bu aralar sosyal gelişimi ayak yaptı anne dede baba mama gel falan diyor kulakları cinlatircasina çığlıklar atıyor...

el çırpma gel gel tel sarar çoktandır var oyun oynamayı çok sevyor zaten...

bu günlerde biraz istahsiz sizlerde de olduğu gibi sicaklara ve enfeksiyona bağladım ama distende olabilir en sevdiği şeyleri bile yemeyebiliyo çünkü... şimdilik aklima gelenler bunlar
:)

Kizlar selamlar..bir sey soracaktim sizlere..adet duzeniniz nasil ben iki sefer oldum sonra 2 ay olacak olmadim.bu aralar cok sık emmek istyor agliyor disten sanirim..zaten yemek pek istemiyor dogru degil ama zorluyorum.bu kadar uzun olmayinca da korkuyor insan gebelikten.cok cok erkem cunku
Canım ben kızım 3.5 aylık olduğundan beri düzenli adet oluyorum biz de emme yok benim doğum öncesi de düzenliydi sende var mıydı düzensizlik
gebelikten bende korkuyorum Allahın gücüne gitmesin ben ikinciyi hiç düşünmüyorum

Selam canım nasıl gidiyor hamilelik bulantı yorgunluk ?
Biz haziran ayında gittik bodruma ben çok memnun kaldım şükür hiç sorun olmadı çok sıcaklarda da normalde de çıkmam gene çıkmadık
Kaldığımız otel bebekle kalmak açısından çok uygundu ben sorun yaşamadım deniz bebişlere iyi geliyor :)

Hayırlı geceler hanımlar minikler ve sizler iyisinizdir inşallah tatil dolayısıyla nete girme fırsatım olmadı.
M .emin çok hareketli kvlerdeydik yere yatirmama rağmen kafasını çarptı istifra etti acilden yeni geldik tomografimiz temiz çıktı çok şükür,nasıl korktum doktor ara ara kontrol et dedi rabbim yavrularimizi korusun....
Bebisi hasta olan hanımlar çok geçmiş olsun...
Üstten 4 disimiz çıktı alttan ikinci çıkıyor uyumuyor yemiyor sürekli ilgi ve kucak istiyor isimiz zor bizde böyle şekerler rabbim beterinden esirgesin kuzucuklarimizi...
Çok geçmiş olsun canım şükür birşey yok sürekli ilgi kucak isteği bizde de var :) iki gün sonra istesekte kucağımızda durmayacaklar

Günaydın tatlı anneler Nasılsıniz? Her girdiğimde yazmasam da mutlaka okuyorum biz hala anneannemizdeyiz 20 günümüz kaldı dila nin hala 2 dişi var 2 3 adım yürüyüp düşüyor bir de gece uykularımız artık çok bolunmeye başlamıştı saat başı kalkıp emiyordu ben de azaltarak gece emzirmeyi kestim 2 gece zorlandık sonrası çok şükür daha iyi uyumaya başladı 3 4 saat deliksiz uyuyabiliyoruz dün dila ilk kez denize girdi çok hoşuna gitti normalde ben pek sevmem ama çok keyifliydi bizden böyle annişler çok öpüyorum sizi ve bebisleri bir de arkadaşlarımızın fotosunu istiyoruz :)

Eklentiler

• IMG-20160805-WA0008.jpg
    IMG-20160805-WA0008.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 121
Çok geçmiş olsun canım şükür birşey yok sürekli ilgi kucak isteği bizde de var :) iki gün sonra istesekte kucağımızda durmayacaklar
Sağol canim yerde yatirmama rağmen balıklama uykusu arasında git çarp başını çok hareketli çok yoruyor bir gülüşü herşeye değiyor...

Bu da Bizden gelsin. Halası yürüme arkadaşı siparis vermişti sabah geldi kurdum nasıl sevindi kızım çığlıklar atıyordu:)

Eklentiler

• IMG-20160806-WA0004.jpeg
    IMG-20160806-WA0004.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 123
Günaydın tatlı anneler Nasılsıniz? Her girdiğimde yazmasam da mutlaka okuyorum biz hala anneannemizdeyiz 20 günümüz kaldı dila nin hala 2 dişi var 2 3 adım yürüyüp düşüyor bir de gece uykularımız artık çok bolunmeye başlamıştı saat başı kalkıp emiyordu ben de azaltarak gece emzirmeyi kestim 2 gece zorlandık sonrası çok şükür daha iyi uyumaya başladı 3 4 saat deliksiz uyuyabiliyoruz dün dila ilk kez denize girdi çok hoşuna gitti normalde ben pek sevmem ama çok keyifliydi bizden böyle annişler çok öpüyorum sizi ve bebisleri bir de arkadaşlarımızın fotosunu istiyoruz :)
Maşallah canım dila kocaman abla olmuş :) deniz iyi gelmiştir sıcaklarda. Yürümesine de kocaman bir maşallah:) bu arada canım kulağında küpe mi var yanlış mı görüyorum? Ben de ne zaman deldirmek daha uygun olur karar veremiyorum

Maşallah canım dila kocaman abla olmuş :) deniz iyi gelmiştir sıcaklarda. Yürümesine de kocaman bir maşallah:) bu arada canım kulağında küpe mi var yanlış mı görüyorum? Ben de ne zaman deldirmek daha uygun olur karar veremiyorum
Evet canım 3 hafta falan oldu ilk delinirken biraz ağladı sonra sorun olmadı çok şükür yara falan da olmadı duru muz da çok tatlı maşallah yürüme arkadaşınız hayırlı olsun eminim çok hoşuna gidecektir bence emeklemeden yurur canım emekledigi zaman yürüme biraz daha gecikiyor tam zamanında almissiniz Güle güle yurusun tontis :21:

Selam canım nasıl gidiyor hamilelik bulantı yorgunluk ?
Biz haziran ayında gittik bodruma ben çok memnun kaldım şükür hiç sorun olmadı çok sıcaklarda da normalde de çıkmam gene çıkmadık
Kaldığımız otel bebekle kalmak açısından çok uygundu ben sorun yaşamadım deniz bebişlere iyi geliyor :)
Slm. İyi gidiyor ara ara bulantılarım oluyor o kadar. Ne güzel iyi geçmiş tatiliniz. Bizde biletleri aldık zaten, kısmetse salı günü antalyaya uçuyoruz. İnşallah bi sorun yaşamayız, benım kızımda suyu çok seviyor. Doktorum 12:00-16:00 saatleri arasında güneşe çıkma dedi. Öyle yapıcam. İnş bizimde iyi geçer tatilimiz.

Biz bayram tatilinde gittik canim ezgi alisana kadar huysuzlandi senin bebeğinin durumuyla alakalı gezmeye farklı ortamlara alışkın bu bebekse ve senin hamileliğin nasıl geçtiğine bağlı benim hamileligim güzeldi giderdim aynı hamilelik yasadan.
Hamileliğim iyi gidiyor cnm, hafif bulantılarım oluyor. Kızım yanında ben olduktan sonra her ortama ayak uyduruyor. Bakalım haftaya yolcuyuz, inşallah iyi geçer tatilimiz. :)

@Selayic hoşgeldin yeniden :) çok geçmiş olsun, yiğit oğluşumuz hasta olmaz bir daha inşallah. tayin konusunda da hayırlısı olsun, sağ salim kavuşun birbirinize allahın izniyle, rabbim sabır versin.
E elaammm canım mikrofonun markası ne baktım dün bulamadım.
Cnm ben torutoys diye güzel bir oyuncakcidan aldım fiyatıda uygundu 25gibi birşeydi.üstünde markası yazmıyor düğmeleri var ses kaydı yapıyor müzikler çalıyor çok eğlenceli
@Selayic hoşgeldin yeniden :) çok geçmiş olsun, yiğit oğluşumuz hasta olmaz bir daha inşallah. tayin konusunda da hayırlısı olsun, sağ salim kavuşun birbirinize allahın izniyle, rabbim sabır versin.
E elaammm canım mikrofonun markası ne baktım dün bulamadım.
Cnm boy

Back