• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hoşgeldin canım ben de hatırlıyorum seni eskilerden pek kimse kalmadı sonradan dahil olan birkaç arkadaşla devam ediyoruz. Bizler iyiyiz sen nasılsın? Seni çok merak etmiştik senden bir daha haber alamayınca

Teşekkür ederim canım. O psikolojiyle buraya gelemedim. Sezaryenden sonra iyileşmeye çalıştım hem bedenen hem ruhen. Bütün sene istirahatle geçti diyebilirim. Herkes dağıldı mı gerçekten? Facebook grubu muhabbeti vardı galiba. Oradalar belki.

günaydın kızlar,
güneş cumartesiden beri hasta. ateşi daha bu sabah düştü. kabızlık,diş çıkarma,üşütme.. çok yoruldu meleğim. sabah ateşi düştü. inşallah düzelir bu gün.
sizler nasılsınız?
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bir daha. Biz de iyiyiz çok şükür evimize geldik ama eşime kavuştuğumun üçüncü günü başka bir yere gitti kaç gündür yalnızdım kız kardeşim geldi bu sene çekilecek çilemiz varmış böyle:( çok şükür hepimiz iyiyiz ama ağır geliyor artık bu sorumluluk tek başıma büyütüyorum çocuğu babası yanında olamadan:( burada bakıcı arıyorum işe başlayacağım bir eylülde ve çocuğun düzene ihtiyacı olduğundan gitmedim bir yere. Kızım çok hareketli sürekli ayağa kalkmaya çalışıyor emeklemeye başladı benden ayrı kalamıyordu geldiğim ilk günlerde çok zorlandım. Çok şükür bugünümüze ne yapalım artık

Teşekkür ederim canım. O psikolojiyle buraya gelemedim. Sezaryenden sonra iyileşmeye çalıştım hem bedenen hem ruhen. Bütün sene istirahatle geçti diyebilirim. Herkes dağıldı mı gerçekten? Facebook grubu muhabbeti vardı galiba. Oradalar belki.
Canım bir ara grup kuruldu birçok kişi oraya gitti ben ve birkaç kişi facebook kullanmadığımız için kalmıştık grubun durumunu çok bilmiyoruz dağıttık grubu diye yazdılar bir ara sonra yine gelmediler bilmiyorum durumlarını

Bu arada çok geçmiş olsun canım zor süreçlerden geçtin Allah güzel günler nasip etsin kötü günleri bir daha yaşamazsın inşallah ve dilediğin gibi olsun her şey

Bu arada çok geçmiş olsun canım zor süreçlerden geçtin Allah güzel günler nasip etsin kötü günleri bir daha yaşamazsın inşallah ve dilediğin gibi olsun her şey

Amin, Allah razı olsun canım. Güzel günler hepimizin olsun inşallah.. Rabbim sizlerin evlatlarına sıhhat ve hayırlı ömür versin..

Iyi akşamlar şekerler ATPaz ATPaz geçmiş olsun canim bizde ayniyiz ya yarın doktora götüreceğim 20 gün önce bitti antibiyotigimiz ama düzelmedik...
4 üstte 2 altta disimiz var üstten 2 tane daha patlamaya çalışıyor yemiyor uyumuyor arada ateş sürekli miz miz çok harab oldu yavrum bende aynı şekilde sırtımı hissetmiyorum bıçak saplaniyor sanki yatakta ağrıdan dönemiyorum sezeryan sonra kaldı sanırım sizler de başına gelen var mi?

Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bir daha. Biz de iyiyiz çok şükür evimize geldik ama eşime kavuştuğumun üçüncü günü başka bir yere gitti kaç gündür yalnızdım kız kardeşim geldi bu sene çekilecek çilemiz varmış böyle:KK43: çok şükür hepimiz iyiyiz ama ağır geliyor artık bu sorumluluk tek başıma büyütüyorum çocuğu babası yanında olamadan:KK43: burada bakıcı arıyorum işe başlayacağım bir eylülde ve çocuğun düzene ihtiyacı olduğundan gitmedim bir yere. Kızım çok hareketli sürekli ayağa kalkmaya çalışıyor emeklemeye başladı benden ayrı kalamıyordu geldiğim ilk günlerde çok zorlandım. Çok şükür bugünümüze ne yapalım artık
Ay rabbim yardımcın olsun canim tek başına olmak daha zor

Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bir daha. Biz de iyiyiz çok şükür evimize geldik ama eşime kavuştuğumun üçüncü günü başka bir yere gitti kaç gündür yalnızdım kız kardeşim geldi bu sene çekilecek çilemiz varmış böyle:KK43: çok şükür hepimiz iyiyiz ama ağır geliyor artık bu sorumluluk tek başıma büyütüyorum çocuğu babası yanında olamadan:KK43: burada bakıcı arıyorum işe başlayacağım bir eylülde ve çocuğun düzene ihtiyacı olduğundan gitmedim bir yere. Kızım çok hareketli sürekli ayağa kalkmaya çalışıyor emeklemeye başladı benden ayrı kalamıyordu geldiğim ilk günlerde çok zorlandım. Çok şükür bugünümüze ne yapalım artık
ah canım ya, bu yıl zor oldu sizin için. Biter inşallah bunlar artık, hiç kolay değil tek başına. Moralini bozmamaya çalış, kardeşinin gelmesi de iyi olmuş. Eğlenceli şeyler yapıp kafa dağıtmaya bakın. Bol bol fotoğraflar çekin, hatırası kalır 3 kız baş başa diye :) Duru da emekleyip ayağa kalkanlar kervanına katıldı demek :)) Çok zor oluyor di mi? Her an bir şeyler kurcalıyorlar, her an ziyan peşinde:KK46: Güneş geçen gün babasının yere bıraktığı ice tea şişesini kaldırıp dibinde kalan azcık çayı başından aşağı döktü:halay:temizledim yeri, yıkadım kızı, bi de gülüyo sıpa :-) kedimiz var ya bizim, ne zaman bi yere yatsa hayvancık, gidip pat pat kafasına vuruyo:) kuyruğunu çekiyo :) o saf da gidip gidip Güneş'in ayaklarına başını sürüyo sev beni diye :) Elimize kumanda aldık mı direk tv ye bakıyo, onu da öğrendi çoktan:) İnsan nasıl büyüyorlar diye şaşırıyo:KK51:

Bu arada Güneş'in ateş düştü öksürük kaldı. Kızım hastalığı da bize sattı. Ben babası anneannesi hepimiz zırtladık. Öksürük hapşırık oooh:hasta: hadi hayırlısı bakalım.

Iyi akşamlar şekerler ATPaz ATPaz geçmiş olsun canim bizde ayniyiz ya yarın doktora götüreceğim 20 gün önce bitti antibiyotigimiz ama düzelmedik...
4 üstte 2 altta disimiz var üstten 2 tane daha patlamaya çalışıyor yemiyor uyumuyor arada ateş sürekli miz miz çok harab oldu yavrum bende aynı şekilde sırtımı hissetmiyorum bıçak saplaniyor sanki yatakta ağrıdan dönemiyorum sezeryan sonra kaldı sanırım sizler de başına gelen var mi?
Canım geçmiş olsun size de. Ne çok dişiniz çıkmış maşallah size :) Bende ağrı kalmadı çok şükür canım, seninki de yorgunluktan olmasın ya da belini zorlamış olabilir misin bir şey kaldırırken falan ?

Ay rabbim yardımcın olsun canim tek başına olmak daha zor
Zor valla canım bugünümüze şükrediyorum iyiyiz diye ama yine de kızımın beni çok yorduğu zamanlarda patlayasım geliyor:(
ah canım ya, bu yıl zor oldu sizin için. Biter inşallah bunlar artık, hiç kolay değil tek başına. Moralini bozmamaya çalış, kardeşinin gelmesi de iyi olmuş. Eğlenceli şeyler yapıp kafa dağıtmaya bakın. Bol bol fotoğraflar çekin, hatırası kalır 3 kız baş başa diye :) Duru da emekleyip ayağa kalkanlar kervanına katıldı demek :)) Çok zor oluyor di mi? Her an bir şeyler kurcalıyorlar, her an ziyan peşinde:KK46: Güneş geçen gün babasının yere bıraktığı ice tea şişesini kaldırıp dibinde kalan azcık çayı başından aşağı döktü:halay:temizledim yeri, yıkadım kızı, bi de gülüyo sıpa :-) kedimiz var ya bizim, ne zaman bi yere yatsa hayvancık, gidip pat pat kafasına vuruyo:) kuyruğunu çekiyo :) o saf da gidip gidip Güneş'in ayaklarına başını sürüyo sev beni diye :) Elimize kumanda aldık mı direk tv ye bakıyo, onu da öğrendi çoktan:) İnsan nasıl büyüyorlar diye şaşırıyo:KK51:

Bu arada Güneş'in ateş düştü öksürük kaldı. Kızım hastalığı da bize sattı. Ben babası anneannesi hepimiz zırtladık. Öksürük hapşırık oooh:hasta: hadi hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun size de o zaman canım mevsim değişmeye başladı hastalıklar kapıda ben de çok korkuyorum hastaolursa babası da yok yanımızda diye. Valla çok zor bir sene oldu şimdiye kadar üç ay eşimden ayrı 5 ay da toplamda memlekette kaldım düzenim olmadı takvimden 2016 yı silmek istiyorum. Evet hareketlendiler yaa emeklemeyi benim kız çok tercih etmiyor bilse de daha çok kalkayım yürüyeyim istiyor oyun oynarken önce gelip yanağımdan öpüyor sonra yavaş yavaş ısırmayı deniyor tepkimi ölçerek ben kızım ne yapıyorsun dedikçe sırıtıp ısırıyor:) ya niye böyle oldu bilmiyorum yüzümü falan çok yoluyor saçımı sürekli çekiyor. Bir de son bir aydır falan favorimiz yerdeki veya çevresindeki tüm saçlarımı bulup elinden eline dolaştırıp bana uzatmak ne kadar toplarsam toplayayım kalanlar ya da sonradan dökülenler oluyor sıpam da beni yoruyor. Kumandayı yanlışlıkla bir yerde unutmuşsak ve bulmuşsa tv yi açıyor tuşlara basarak. Bebek şarkıları açıp dans ediyoruz durumlar böyle canım. Bardaktan su içerken duru da bekliyor bana ne zaman verecek diye kalanını veriyorum çok mutlu oluyor bardağı ısıra ısıra suyu içiyor döküyor:)

Amin, Allah razı olsun canım. Güzel günler hepimizin olsun inşallah.. Rabbim sizlerin evlatlarına sıhhat ve hayırlı ömür versin..
Amin canım inşallah sizin için hayırlı zamanda Rabbim yine çocuk nasio eder size. Ona da hayırlı ömürler nasip eder. Bizleri unutma canım yine gel sayfamıza

Elhamdülillah iyiyim canım. Evet giremedim pek, şimdi öyle ani bir istekle bakayım dedim işte.. Yeniden hamilesin sanırım? Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin inşallah :) ikiz gibi birliktr büyürler ne güzel, maşallah
Evet cnm tekrar hamileyim, biraz zor olacak ama idare edicem artik. Inshallah rabbim sana da en kisa zamanda yeniden hamilelik nasip eder. Umarım herşey gönlünce olur. İyi haberlerini bekliyoruz.. Kendine iyi bak:KK200:

günaydın kızlar,
güneş cumartesiden beri hasta. ateşi daha bu sabah düştü. kabızlık,diş çıkarma,üşütme.. çok yoruldu meleğim. sabah ateşi düştü. inşallah düzelir bu gün.
sizler nasılsınız?
Geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin güzel kızının.

Slm kızlar nasılsınız bebsileriniz nasıl bizde ev taşıdık yerleş yorulduk bayağı.eylülde bende nasipse ise başlıyorum korkuyorum nasıl olacak.çalışan anneler size sorum nasıl yapıyorsunuz süt sagiyormusunuz Yoksa akşam gelince veriyorsunuz ben süt poşeti aldım ama eskisi gibi değil artık yumusaklar nasıl süt çıkacaksa.birde gün içinde hep memede.Nasıl yetecekse.inşallah zor olmaz korkuyorum durmazsa diye.Zaten kızım ek gıda yiyen bir çocuk değil çok zor besliyoruz hep anne sütü alıyor çorbayı bile zorla veriyoruz mama hiç almıyor Bi ara bir kutu sma yedi o.birdaha almadı.benim gibi zor besleyen varmı birde 1buçuk yaşına kadar bir buçuk saat mi süt izni.İlk defa başlıyorum zor olacak özleyeceğim akşama kadar.erken çıkmayı düşünüyorum öğle arası her zaman da gelemem Biraz uzak.alışılir zamanla heralde.

6dışımız vardı iki köpekler de geliyor kaç gündür Gece huysuz beyazlamış.köpeklerden zor çıkar diyorlar biz yanları çıkarırken üç gün ateş olduk umarım bunda olmaz Ateş.ayağa kalkmaya çalışıyor ben ayakta tutup bırakıyorum bir kaç saniye duruyor oturuyor bakalm ne zaman yuruyecekler artık hareketlendiler işler zorlaştı herşeye el atıyorlar.maşallah bebislerimize büyüdüler:)

Slm kızlar nasılsınız bebsileriniz nasıl bizde ev taşıdık yerleş yorulduk bayağı.eylülde bende nasipse ise başlıyorum korkuyorum nasıl olacak.çalışan anneler size sorum nasıl yapıyorsunuz süt sagiyormusunuz Yoksa akşam gelince veriyorsunuz ben süt poşeti aldım ama eskisi gibi değil artık yumusaklar nasıl süt çıkacaksa.birde gün içinde hep memede.Nasıl yetecekse.inşallah zor olmaz korkuyorum durmazsa diye.Zaten kızım ek gıda yiyen bir çocuk değil çok zor besliyoruz hep anne sütü alıyor çorbayı bile zorla veriyoruz mama hiç almıyor Bi ara bir kutu sma yedi o.birdaha almadı.benim gibi zor besleyen varmı birde 1buçuk yaşına kadar bir buçuk saat mi süt izni.İlk defa başlıyorum zor olacak özleyeceğim akşama kadar.erken çıkmayı düşünüyorum öğle arası her zaman da gelemem Biraz uzak.alışılir zamanla heralde.
Canım benzer endişeleri ben de yaşıyorum sütüm azaldı eskiye göre uykuya dalarken emiyor nasıl olacak bilmiyorum bir de bakıcı bulacağım yanımda aileler olmadığı için mecburen. Kızım genel olarak katı gıdalardan yiyor onda çok şükür şimdilik sıkıntı yok da bakalım nasıl olacak. Geçmiş olsun valla baya diş çıkarmışsınız bizim sadece ilk dörtlü var. Bir de süt izni mevzusunu ben de merak ediyorum ücretsiz izindeydim eylülde yeni başlamış olacağım kullanabilecek miyim idarecilerle konuşacağım seminer döneminde. Bir bilgi edinirsen benimle de paylaşır mısın?

günaydın kızlar,
sizler nasılsınız?
Çok geçmiş olsun canım benim
Güneşimiz hemen toparlansın

Kısmet canım sağlık olsun diyelim hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyor.
1 eylülde ben de başlıyorum canım genel kurul toplantısı var

Back