• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hayırlısı canım hazır hissetmiyorsan biraz daha çalışma tabi
Ama şunu da gözardı etme zaman geçtikçe soğuma ihtimali var
İyice ev hanımı hissediyorum kendimi kötü birşey mi değil ama bundan 5 sene sonra pişman olmak istemiyorum :KK43:
Yok canım haklısın ben de zaman zaman kendimi vasıfsız biri gibi hissediyorum ama iki aydır evde değilim ne hissedeceğimi bilmiyorum ama kızımla yalnız vakit geçirmeyi evimde olmayı özledim eve gittikten biraz sonra okul açılacak anlayamadan başlamak zorunda kalacağım bir de bakıcı bulsam da annem ya da kv den biri mecbur gelecek bunu şimdilik kaldırabileceğimi sanmıyorum:( çok sıkıldım onlardan

Hatırlıyoruz canım hatırlamaz mıyız:) çok şükür diyelim bugünümüze hareketlendik artık günler geceler yorucu geçmeye başladı onun dışında farklı bir şey yok sen nasılsın
bende iyiyim cnm ya napim ev,çocuk,iş derken hayat geçiyor:)

Maşallah güneşe annesi sonradan atak yaptı:) sevmiş olması çok güzel canım ben de istiyorum alırım umarım. Çok şükür yarın eşim dönüyor neredeyse iki ay olacaktı onu görmeyeli artık evimize geçeceğiz. Bu arada durunun dördüncü dişi de 5 gün önce çıktı ilk dörtlü tamamlandı:) bu ara anne anneanne baba mama dede gel ve ne deyip duruyor canı sıkıldıkça iki eliyle gözlerini kapatıp bize cee yapıyor öpücük atıyor bay bay yapıyor dışarı giderken. Kıpır kıpır sürekli evde yürümek istiyor odadan çıkarmadığımızda numaradan ağlıyor çok fena olduk. Bir de yürüme arkadaşı almıştık çok olmasa da birkaç adım yürüyoruz onunla biraz korkuyor düşeceğim diye. Bizde durumlar böyle kızlar bir de son 3-4 gecedir 10 kez falan ağlayarak kalkıyoruz bünyem dayanmıyor nedenini çözemedim. Babası gelince bulduğu duru karşısında şok olacak davranışları çok değişti. Bizde durumlar böyle:)
Duru'ya maşallah :) bayrağı önden taşıyor gelişim konusunda :halay: anneanne demesi başlı başına olay bence :super:benim annem umudu kesti daha anne demiyor nasıl anneanne desin diye :)
gece ağlamaları yine dişten olabilir mi? 5.diş mi gelecek acaba? diş, gaz sancısı, havanın çok sıcak olması, karnı fazla dolu uyuyorsa reflü.. benim aklıma bunlar geldi ama.. inşallah gelip geçici olur, tekrarlamaz canım,
Eşinle kavuşuyorsunuz hadi gözün aydın. İnşallah bi daha ayrı kalmazsınız. evine dönmek senin için çok iyi olacak.Duru kız da babasıyla hasret gidersin :)

aklıma gelmişken, haftasonu eşimle gidip Güneş için çelik sahan takımı aldık. ben seramik tencerede falan pişiriyordum hiç araştırmamıştım. seramik ve granit denilen tencereler teflonun üzerinin kaplanmış haliymiş, kalınlığına göre kalite kaliteymiş. çizildiklerinde teflonlar gibi zehirli maddeler yayıyormuş. en sağlıklısı eski usul çelik tencere diyip ondan aldık. şimdilik makineye de koymadım, elimde biberon deterjanıyla yıkıyorum.

Yok canım haklısın ben de zaman zaman kendimi vasıfsız biri gibi hissediyorum ama iki aydır evde değilim ne hissedeceğimi bilmiyorum ama kızımla yalnız vakit geçirmeyi evimde olmayı özledim eve gittikten biraz sonra okul açılacak anlayamadan başlamak zorunda kalacağım bir de bakıcı bulsam da annem ya da kv den biri mecbur gelecek bunu şimdilik kaldırabileceğimi sanmıyorum:KK43: çok sıkıldım onlardan
Kv gelme durumuna ben yorum yapmayayım çok bunaldım kendisinden:( Bakıcı konusunda çok ümitsiz olma canım belki çalıştığın okuldan bir bağlantı bulursun güvenilir gerçekten iyi bakıcılar var mesela çalıştığın okulda ana sınıfı var mı? 3 yaşına geldiğinde senle birlikte gider gelir hatta 2.5 yaşında bile alabiliyorlar sen de hergün okuldasın
Ben bu dediğimi uygulayamıyorum çünkü okul eve uzak :(

aklıma gelmişken, haftasonu eşimle gidip Güneş için çelik sahan takımı aldık. ben seramik tencerede falan pişiriyordum hiç araştırmamıştım. seramik ve granit denilen tencereler teflonun üzerinin kaplanmış haliymiş, kalınlığına göre kalite kaliteymiş. çizildiklerinde teflonlar gibi zehirli maddeler yayıyormuş. en sağlıklısı eski usul çelik tencere diyip ondan aldık. şimdilik makineye de koymadım, elimde biberon deterjanıyla yıkıyorum.
Bilgi için teşekkürler bunu bilmiyordum:) ben kızımın tencerelerini makineye koyuyorum ben normalde de makineye kirli koymadığım için az deterjan koyarım uzun prog yıkarım iyi durulanır
Bir de ben bulaşık makinesi parlatıcısı kullanmıyorum o hazneye elma sirkesi koyuyorum aklında olsun:)

Bilgi için teşekkürler bunu bilmiyordum:) ben kızımın tencerelerini makineye koyuyorum ben normalde de makineye kirli koymadığım için az deterjan koyarım uzun prog yıkarım iyi durulanır
Bir de ben bulaşık makinesi parlatıcısı kullanmıyorum o hazneye elma sirkesi koyuyorum aklında olsun:)
ben de parlatıcı koymuyorum ama kullandığım tabletin içinde var sanırım. son günlerde takıntın yaptım ben de bunu. temiz yıkanmış bulaşıkları elime alınca sanki deterjandan yapış yapış gibi hissediyorum. hep üzerinde kalıyo o zehirler. çamaşır suyunu terk ettim zaten uzun zamandır. temizlicez derken zehirleniyoruz. ikram tabakları, çay bardakları gibi zaten pek kirli olmayan bulaşıkları deterjan koymadan yüksek derecede suyla yıkayan çok kişi biliyorum. dikkat etmek lazım, özellikle yavrularımız için:KK35:

ben de parlatıcı koymuyorum ama kullandığım tabletin içinde var sanırım. son günlerde takıntın yaptım ben de bunu. temiz yıkanmış bulaşıkları elime alınca sanki deterjandan yapış yapış gibi hissediyorum. hep üzerinde kalıyo o zehirler. çamaşır suyunu terk ettim zaten uzun zamandır. temizlicez derken zehirleniyoruz. ikram tabakları, çay bardakları gibi zaten pek kirli olmayan bulaşıkları deterjan koymadan yüksek derecede suyla yıkayan çok kişi biliyorum. dikkat etmek lazım, özellikle yavrularımız için:KK35:
Ben tablet kullanmıyorum sıvı det daha masum geliyor istediğim kadar koyuyorum daha rahat canım
Çamaşır suyunu tümden mi bıraktın banyoda ne kullanıyorsun
Çay lekelerine de çamaşır suyu kullanıyorum ama haklısın çok zararlı

Mercan ULUENGİN i CNN de izledim etkilendim. Kitabını almak nasip olmadı ama alacağım inşallah. karbonar, sirke arap sabunu ile banyo ve mutfak lavabosunu temizleyebilirsiniz demişti çok güzel parlatıyor çamaşır suyu gb zararlı da değil.

Kızlar bir tanıdığım 27 + 4 de doğum yaptı. Meleği 720 gr. 2 ay hastanede kalacak. Bebek için dua edin olur mu

günaydın ekim anneleri
ben nisan annesiyim kızım 4,5 aylık olacak
sütüm yeterli değil iki memeden toplam 50 mı süt çıkıyor
bu yüzden önce 2 memeyi emzirip üzerine mama veriyordum
2 aydır mamayı red ediyor biberonu ağzına almıyor
son 10 güne kadar hep uykusunda mamayı yediriyordum
ama son 10 gündür uyurken bile mamayı almıyor
ne yapacağımı şaşırdım dr u ile görüştüm kaşık maması püre başla dedi
bu durumu yaşayıp sonra düzelen var mı? yada tavsiyesi olan
tecrübelerinize ihtiyacım var

günaydın ekim anneleri
ben nisan annesiyim kızım 4,5 aylık olacak
sütüm yeterli değil iki memeden toplam 50 mı süt çıkıyor
bu yüzden önce 2 memeyi emzirip üzerine mama veriyordum
2 aydır mamayı red ediyor biberonu ağzına almıyor
son 10 güne kadar hep uykusunda mamayı yediriyordum
ama son 10 gündür uyurken bile mamayı almıyor
ne yapacağımı şaşırdım dr u ile görüştüm kaşık maması püre başla dedi
bu durumu yaşayıp sonra düzelen var mı? yada tavsiyesi olan
tecrübelerinize ihtiyacım var
Arkadaşım her annenin sütü bebeğine yetecek kadardır, biz evham yaptığımız için mamaya başlıyrz, daha bebeğin çok küçük ki kaşık mamasına hiç başlamana gerek yok onu da kendin yapabilirsin, emzirerek sütünü yetecek kadar artırabilirsin. ben eksik bilgi vermeyeyeim sana internetten https://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-1-merhaba.html bunu mutlaka oku doktor bir annenin yazdıkları gerçekten mecbur değilsek bebeklerimize mama vererek haksızlık etmeyelim. inşallah bebeğini sağlıkla büyütürsün ve evham yapma.

Maşallah yaa yerim ben bu tatlışı ama diyorum küçüklüğünden beri çok yakışıklı diye maşallah size:) ayrıca saçlarınız bizden fazla bizim azıcık olan kıvrılıp yukarı kalkıyor bana çekmiş kıvırcığız
Canim sagolasin hepsi o kadar tatli ki melek bunlarduru hanim nasil tatil bitiyor bu donem basliyorsun degil mi

Canim sagolasin hepsi o kadar tatli ki melek bunlarduru hanim nasil tatil bitiyor bu donem basliyorsun degil mi
Duru çok şükür iyi canım yine diş çıkaracak sanırım bulduğu her yeri ısırıyor mızmızlık desen bolca var. Evet az kaldı başlayacağım galiba bakıcı bulmadım daha seminer döneminde ona bakacağım nasıl ayarlayacağım durumları bilmiyorum burada rehber Öğretmen eksikliğinden ram ve boş okullara görevlendirme yapabiliyorlar ramın personeli yok biz de okulda iki kişiyiz benim puanım düşük diye oraya verebilirler belki öyle bir durumda ayrılırım tekrar izne herkes 9-3 çalışırken çocuğum bu kadar küçükken 8-5 çalışmak istemiyorum hamilelik öncesi de orada 5 ay çalıştım oranın ortamı boğuyor hiç istemiyorum o yüzden. İnşallah hayırlı olaylarla karşılaşırız. Kafam çok karışık bir yerden de başlamam gerektiğini biliyorum bakacağım artık duruma

Merhaba hanımlar, nasılsınız? Beni hatırlayan olacak mı bilmiyorum ama.. Uzun zamandır başlığa gelmemiştim bir bakayım dedim. Gerçi ilk zamanki arkadaşlardan fazla kimse göremedim ama unutmuş da olabilirim isimleri.. Neyse öyle bir selam edeyim dedim, hatırlayanlara selam olsun. Bebeklerinizle sağlıklı günler inşallah..

Merhaba hanımlar, nasılsınız? Beni hatırlayan olacak mı bilmiyorum ama.. Uzun zamandır başlığa gelmemiştim bir bakayım dedim. Gerçi ilk zamanki arkadaşlardan fazla kimse göremedim ama unutmuş da olabilirim isimleri.. Neyse öyle bir selam edeyim dedim, hatırlayanlara selam olsun. Bebeklerinizle sağlıklı günler inşallah..
Merhaba cnm. Ben hatırladım seni, hatta hiç unutmadım da diyebilirim. Biz iyiz çok şükür, sen nasılsın? Çok merak ettim seni. O zamandan sonra artık hiç yazmadın buraya. Sen anlatt nasıl gidiyor ??

Merhaba cnm. Ben hatırladım seni, hatta hiç unutmadım da diyebilirim. Biz iyiz çok şükür, sen nasılsın? Çok merak ettim seni. O zamandan sonra artık hiç yazmadın buraya. Sen anlatt nasıl gidiyor ??

Elhamdülillah iyiyim canım. Evet giremedim pek, şimdi öyle ani bir istekle bakayım dedim işte.. Yeniden hamilesin sanırım? Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin inşallah :) ikiz gibi birliktr büyürler ne güzel, maşallah

Hoşgeldin canım ben de hatırlıyorum seni eskilerden pek kimse kalmadı sonradan dahil olan birkaç arkadaşla devam ediyoruz. Bizler iyiyiz sen nasılsın? Seni çok merak etmiştik senden bir daha haber alamayınca

günaydın kızlar,
güneş cumartesiden beri hasta. ateşi daha bu sabah düştü. kabızlık,diş çıkarma,üşütme.. çok yoruldu meleğim. sabah ateşi düştü. inşallah düzelir bu gün.
sizler nasılsınız?

Back