inşallah canlarım şöyle büyüseler 2-3 yaş gibi, gerçi o zamanda bebeklik hallerini özleriz. ben ilk üç ayın nasıl geçtiğini bilmiyorum şimdi yeni bebek görsem çok heyecanlanıyorum gözüme çok küçük geliyorlar, açıkçası bu heyecanla hemen yeni bir bebek sahibi bile olmak istiyorum ama tabi buna her yönden hazır olmam lazım. son iki haftadır işten gelince sadece beni emmek için kullandığını farkettim hep babasına atılıyordu, sonra rastlantı eseri bu siteyle karşılaştım
http://www.ekipnormarazon.com/makale-detay/calisan-anne-ve-cocuk ve birkaç makalesini daha okudum, gerçekten çok önemli bilgiler var, aslında bebeklik döneminden oluşuyor herşey çocukla annenin arasında oluşan bağ, neticesinde ilerideki aralarında oluşan iletişim vss.. ve dünden beri daha sıcak davranıyorum onu birbebek olmasına rağmen anlamaya çalışıyorum hemen daha iyi tepki vermeye başladı bana, çalışıyorum zaten herşeye yetişemem diye ümitsizliğe kapılıyordum ancak her fırsatta artık bebeğimle ilgilenmem gerektiğini biliyorum.