• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Amin canım.
Ben de somon veriyorum. Haşlıyorum(50gr) zaten yumuşak balık elimle ezip veriyorum sebze püresine karıştırmıyorum. Yanında yediriyorum.
Annem pişirmiş canım çorba gb yapmış maşallah kızım sevdi gb vitamin alsın yavrularrr.haftada 2 gün balık vermeyi düşünüyorum dr danışmadım kemik suyunu her gün verme demişti bende birgün tavuk suyu ve tavuk eti katıyorum bir gün kıyma bir gün kemik suyu.. kv köyden ayarlıyor sağolsun tavuk ve yunurtayı.sebze olarak ne veriyorsun?kabak bezelye patates fasulye semiz otu veriyorum.az gb sanki aklıma başka da sebze gelmiyor?bakliyat olarak nohut kırmızı mercimek bulgur pirinç.kuru fasulye için erken demişti bu ay bakalım ne verecek dr.

Annem pişirmiş canım çorba gb yapmış maşallah kızım sevdi gb vitamin alsın yavrularrr.haftada 2 gün balık vermeyi düşünüyorum dr danışmadım kemik suyunu her gün verme demişti bende birgün tavuk suyu ve tavuk eti katıyorum bir gün kıyma bir gün kemik suyu.. kv köyden ayarlıyor sağolsun tavuk ve yunurtayı.sebze olarak ne veriyorsun?kabak bezelye patates fasulye semiz otu veriyorum.az gb sanki aklıma başka da sebze gelmiyor?bakliyat olarak nohut kırmızı mercimek bulgur pirinç.kuru fasulye için erken demişti bu ay bakalım ne verecek dr.
Canım haftada 2 gün somon veriyorum. Kemik suyu hiç vermedim. Sebze püremizin içeriği:
Maydanoz
Semizotu
Patates
Yeşil kabak
Bal kabağı( veya havuç)
Yeşil fasülye
5 nohut
1 yk kırmızı mercimek
50 gr kıyma
Doktor bana bezelye 1 yaşından sonra dedi.

Merhaba annişler 3 haftadır annemdeyim fırsat bulup yazamadım Nasılsıniz bebisler nasıl ? Dila zaten hareketliydi son günlerde daha da hareketlendi yerinde hiç durmuyor bir de bugun 7 haftalik hamile olduğumu öğrendim karmakarışık duygular içindeyim 1 bucuk yaş araları olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum tek tesellim arkadaş gibi büyüyecek olmaları bizden haberler böyle işte :KK69:

Merhaba annişler 3 haftadır annemdeyim fırsat bulup yazamadım Nasılsıniz bebisler nasıl ? Dila zaten hareketliydi son günlerde daha da hareketlendi yerinde hiç durmuyor bir de bugun 7 haftalik hamile olduğumu öğrendim karmakarışık duygular içindeyim 1 bucuk yaş araları olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum tek tesellim arkadaş gibi büyüyecek olmaları bizden haberler böyle işte :KK69:
Canım yoktun uzun zamandır özledik seni ve meleğini :) biz iyiyiz şükür
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Özel olmassa sormak isterim korunduğunuz halde mi oldu

Ayy tebrikler sağ salim kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah dolikolun sordugu sorunun cevabını ben de merak ediyorum :) biz korunuyoruz ama bi kaç gündür içime bu şüphe düşmüştü midem bulaniyodu falan test yaptım negatif çıktı çok şükür kendimi hiç hazır hissetmiyorum çünkü ikinci bebise :)

Canım yoktun uzun zamandır özledik seni ve meleğini :) biz iyiyiz şükür
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Özel olmassa sormak isterim korunduğunuz halde mi oldu
Sağol canim emzirenlerin kullanabildigi doğum kontrol hapı var ya cerazette onunla korunuyordum 6 aydır zaten 2. Bebisi istiyorduk ama bu kadar cabuk olacaginida dusunmuyordum buraya gelmeden önce kutu bitince bir daha almadik yani korunurken olmadı canim cok uzattım kusuruma bakma :)

Ayy tebrikler sağ salim kucağına almayı rabbim nasip etsin inşallah dolikolun sordugu sorunun cevabını ben de merak ediyorum :) biz korunuyoruz ama bi kaç gündür içime bu şüphe düşmüştü midem bulaniyodu falan test yaptım negatif çıktı çok şükür kendimi hiç hazır hissetmiyorum çünkü ikinci bebise :)
Bende çok tuhaf hissediyorum canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim benimde midem bulaniyordu birde uzun zamandir kahverengi lekelenme vardi o yuzden pek ihtimal vermiyordum zaten dilanin gece uykulari sayesinde ilacı bıraktıktan sonra 1 kere bir araya gelebildik nasıl bu kadar kolay oldu anlamadım :) hayırlısı buymus demekki diyorum

Sağol canim emzirenlerin kullanabildigi doğum kontrol hapı var ya cerazette onunla korunuyordum 6 aydır zaten 2. Bebisi istiyorduk ama bu kadar cabuk olacaginida dusunmuyordum buraya gelmeden önce kutu bitince bir daha almadik yani korunurken olmadı canim cok uzattım kusuruma bakma :)
Tekrar tebrik ederim canım. Tecrübelisin artık :) bir çok şeye daha farklı yaklaşırsın rahat olursun
Annem hep 2. çocuğun nasıl büyüdüğünü anlamadım der ne kadar gerçek bilmem:)

narin333 narin333 kalp atışını duydun mu canım ben çok heyecanlandım şu an:KK200:
Evet canım bugün onu da duydum çok şükür bir yandan dila ya haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum sanki dila gibi Sevemem gibi geliyor :) öyle olmaz eminim onun da yeri ayrı olur yeni öğrendiğim için bana böyle geliyor herhalde

Ayy inanmıyorum canım hayırlı olsun grubumuzun ikinci hamilesi oldun valla ben de ikinci bebişi düşünsem de bu kadar erkene kendimi hazır hissetmiyorum her adet dönemi hasta olduğumda derin bir oh çekiyorum. Ama siz eğer buna hazırsanız hayırlısıyla onu da büyütürsünüz tebrik ederim:) dilacık minicik yaşta abla mı olacak şimdi:)

Ayy inanmıyorum canım hayırlı olsun grubumuzun ikinci hamilesi oldun valla ben de ikinci bebişi düşünsem de bu kadar erkene kendimi hazır hissetmiyorum her adet dönemi hasta olduğumda derin bir oh çekiyorum. Ama siz eğer buna hazırsanız hayırlısıyla onu da büyütürsünüz tebrik ederim:) dilacık minicik yaşta abla mı olacak şimdi:)
Çok teşekkür ederim canım Dila için iyimi yaptım kotumu yaptım bilmiyorum bende bu kadar cabuk beklemiyordum küçük olduğu için daha kolay kabullenir kiskanclik fazla olmaz diye düşünüyorum iyi taraflarını düşünmeye çalışıyorum

Evet canım bugün onu da duydum çok şükür bir yandan dila ya haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum sanki dila gibi Sevemem gibi geliyor :) öyle olmaz eminim onun da yeri ayrı olur yeni öğrendiğim için bana böyle geliyor herhalde
İlk haftalarım aklıma geldi :) yeni olduğu için sana öyle gelmesi normal niye haksızlık olsun etrafımda 2 çocukluların sayısı o kadar azki
Ben de hiç cesaret edemeyenlerdenim

Aaaa hamile misin canim hayırlı olsun:nazar::anneadayı:

Çok teşekkür ederim canım Dila için iyimi yaptım kotumu yaptım bilmiyorum bende bu kadar cabuk beklemiyordum küçük olduğu için daha kolay kabullenir kiskanclik fazla olmaz diye düşünüyorum iyi taraflarını düşünmeye çalışıyorum
İnşallah hamilelik sürecin de doğum sonrası büyütme sürecin de sorunsuz geçer canım iyi düşün iyi olsun her şey:) benim eşim de ısrar edip duruyor da hiç göze alamıyorum işte yaşadığın tereddütler de oluyor tabi ama her şeyin hayırlısını dilemek lazım güzel olur inşallah her şey sizin için

Canım haftada 2 gün somon veriyorum. Kemik suyu hiç vermedim. Sebze püremizin içeriği:
Maydanoz
Semizotu
Patates
Yeşil kabak
Bal kabağı( veya havuç)
Yeşil fasülye
5 nohut
1 yk kırmızı mercimek
50 gr kıyma
Doktor bana bezelye 1 yaşından sonra dedi.
sen çok çeşitli yapıyormuşsun yaa, besin deposu bu :) ben de deneyim bakayım.

oy oy oy :) yeni bebiş mi geliyor :) hayırlı olsun canım :)

kızlar dün güneş ilk kelimelerini (bi ara ge ge ge demişti onu saymayıyorum) söyledi! ann-ni ann-ni dedi kaç kereee :))) çok mutluyum :) akşam da babasına bakıp bebiiiii diye bağırdı, babası için bu bile yetti :) attı kendini ortalara 'efendim babamm, canımm kızım' diye :)) bi de dün kedimi aldık eve, annemlerdeydi uzun süredir. güneş bitti kedime. sürekli bağırıyo kediye doğru, konuşuyo, emeklemeye çalışıp peşinden, zıp zıp zıplıyo... ayy görseniz delirecek kedi diye :)) çok sevindim ben de.

bu ikinci çocuk meselesi çok güzel, ben de çok uzun ara vermeyi düşünmüyorum. ama şimdilik erken. babamıza kalsa geç bile kalmış olabiliriz :)))) bu erkeklere hiç iş yaptırmıyoruz herhalde kızlar, bu kadar çok bebek istediklerine göre :)

laf yetiştirmekten soracağımı unuttum gidiyordum :) benim oyuncak alma zamanım geldi yine, ne zamandır almıyordum ama bu aralar araştırıyorum :) kızımın bayram harçlıkları var kenarda teyzeleri :) aktivite masası alayım diyorum, kullanan var mı? ya da başka oyuncaklar da olur. varsa tavsiyeleriniz değerlendirelim :)

Back