• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canimm gecmis olsun ...kazalar olacak dedigin gibi Rabbim beterinden korusun bunlar melek ya tv de kacirilan ahmet bebek miydi ne cocugu kaciranlar 4.kattan atiyor apt bosluguna ama bise olmamis 4 aylik cok uzuldum...Allah koruyor melekler tutar derler bebisler de melek ondan galiba..
Şükür bebek bulundu ben de çok üzüldüm

Selam kızlar biz 9.ay kontrolümüzü olduk 9.875kg ve 74.5cm olmuşuz:nazar: menenjit aşımızı olduk inşallah ateşimiz olmaz rahat atlatırız.
Artık akşamları yulaflı mamamız bitti. Normal yemek yiyeceğiz fakat tuz ve salça yok soğanda kavrulmamış olacak. Pilav veya makarna yiyebilirmişiz.
Gözümüzde kayma problemi var o biraz canımı sıkıyor haftaya göz doktoruma götüreceğim.

Kızlar nasılsınız bakalım. Kızımın bir dişi çıkmış akşam gördüm üstten beklerken alttan çıkmış diğerleri de çıkmak üzere. Dördü birden çıkıyor o kadar zaman çıkmadı çıkmadı şimdi hepsi birden çıkıyor:)
Çıkmadı çıkmadı dedin hepsi birden geliyor :) seni ısırır artık Duru' muz:)

Selam kızlar biz 9.ay kontrolümüzü olduk 9.875kg ve 74.5cm olmuşuz:nazar: menenjit aşımızı olduk inşallah ateşimiz olmaz rahat atlatırız.
Artık akşamları yulaflı mamamız bitti. Normal yemek yiyeceğiz fakat tuz ve salça yok soğanda kavrulmamış olacak. Pilav veya makarna yiyebilirmişiz.
Gözümüzde kayma problemi var o biraz canımı sıkıyor haftaya göz doktoruma götüreceğim.
Canimm maasallah suphanallah gelişimine cok iyi...insallah ates olmaz annesi kuzucugunda...
Normal yemege de gecilmis oh oh.goz icinde gecmis olsun sıkıntı olmaz Allahin iziyle

Slm kızlar 9aylık kızamık aşısını yaptirdinizmi.ateş oldumu nasıl geçti.Bizim günümüz 6temmuzdu bayramda sonraya kaldık bugün aradım çarşamba olacakmış asi isteğe bağlı dedi.

Slm kızlar 9aylık kızamık aşısını yaptirdinizmi.ateş oldumu nasıl geçti.Bizim günümüz 6temmuzdu bayramda sonraya kaldık bugün aradım çarşamba olacakmış asi isteğe bağlı dedi.
Biz bugün olduk canım ateşimiz yok şu an

Maşallah canım güneş hanıma kocaman olmuş ben de bu ay götüreceğim bakalım ne kadar oldu duru hanım. Pilav bayadır yiyor duru da makarna vermemiştim hiç. Göz probleminiz de çözüme kavuşur inş en kısa zamanda

Back