kızlar slm, bayramınız güzel geçmiştir umarım. bayram tatilinden sonra işe dönmek zor geldi. evde Güneş'le vakit geçirmek çok güzeldi. Bu ayın sonunda 3 saatlik süt iznim bitiyor, 1.5 saatler başlıyor. içime dert oldu şimdiden. canım kızım benim, daha anlamıyor tam olarak ama paçama yapışıp gitme falan derse o zaman durum acıklı olabilir :)
hala diş yok, hala konuşma ya da herhangi bir kelime yok. haftalar önce bir kere gel gel demişti onu da bıraktı. napalım artık bekliyoruz:)
Bu arada Güneş 8 gündür kabızdı ne çektim ben bilirim. En son dün gece çocuğun ağlamalarına dayanamadık fitil kullandık ama yine de bana mısın demedi. o ağladıkça benim kalbim parçalandı. acı çekerken bana bakıp ıslak gözleriyle yalvaran bakışlar atması.. off ne diyim. Allah hiç birimizi çaresizliklerle bir başımıza bırakmasın. bu gün doktora gidecektik ama biz ne zaman doktora hastalık için gidecek olsak koca ilçede doktor kalmıyor. herkes bayram sonrası izindeymiş. doktor ararken annem aradı yaptı kakasını diye. çok ağlamış, çok zorlanmış, yaptıktan sonra da annemin altını aldığı yerde kıvrılıp uyumuş papatyam, minik kuşum benim. nasıl yorulmuşsa artık. öyle minikler ki kızlar, insan hiç bir acı çekmesinler hep mutlu olsunlar diye canını verir öyle yani.
aman hadi, sabah sabah fazla duygusala bağladım. çocuk kabız oldu diye şair olucam şimdi. daha fazla yürekleri sızlatmadan kaçayım bari