2015 Ekim Anneleri

Ay rabbim yardimcin olsun canim ya en kötü babaanne bile bakicidan iyidir haklısın...
Polis eşi olmakta böyle işte rabbim polisimizin askerimizin yardımcısı olsun...
Amin tatlım Allah'im eşimi ve diğer tüm polis ve askerleri korusun.eşine çocuğuna bagislasin.bende öyle düşündüğümden sabrediyorum

Amin tatlım Allah'im eşimi ve diğer tüm polis ve askerleri korusun.eşine çocuğuna bagislasin.bende öyle düşündüğümden sabrediyorum
Eşinin ilk şark görevi değil mi canim?
2 yıl önce yaptık biz malatyada çok şükür riskli yer değildi hoş artık batısı doğusu kalmadi rabbim eşlerimizin yardımcısı olsun...

Cnm kabız falanmi acaba

Bizim Bursa çıktı cnm ilk tercih.ama benim atamadan dolayı seneye Gitcez Bursaya bir yıl daha dogudayiz inşallah sağ salim bitiririz

İyi geceler kızlar bugün işe başladım çok şükür iyi geçti biraz buruktu ama yavrum emün ellerde ve sağlıklı çok şükür bunjiu düşündüm döndüğümde de kızım aşırı tepki vermedi normal bi şekilde koklaştık. Allah tüm çalışan annelere sabır versin çok zor ama uykusuz işe gitmek gözlerime kan oturdu.

Canım sen çok şükür bir yerden başlamışsın inşallah böyle sorunsuz da devam eder. Ben tekrar uzatmak için dilekçe vermiştim geçen hafta milli eğitimde arıza çıkardılar daha öncekinde de farklı sorunlar çıkmıştı çok bunaldım artık eylülde işbaşı yapacağım bakıcı bulacağım bir de Of of inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırır Rabbim. Hiçbir şey istediğim gibi olmadı şu doğum sonrasında

Bizim Bursa çıktı cnm ilk tercih.ama benim atamadan dolayı seneye Gitcez Bursaya bir yıl daha dogudayiz inşallah sağ salim bitiririz
İnşallah hayırlısıyla bitirip geçersiniz doğuya. Polislerde bir yıl öteleme durumu varmış ne güzel bizde maalesef ki böyle bir durum yok herkes için hayırlısı olur umarım

Ay rabbim yardimcin olsun canim ya en kötü babaanne bile bakicidan iyidir haklısın...
Polis eşi olmakta böyle işte rabbim polisimizin askerimizin yardımcısı olsun...
Asker polis hepimiz aynı durumdayız canım bir anda değişiveriyor her şey kurduğun düzen bir anda yerle bir oluyor yeni yerler yeni insanlar derken aynı süreçleri yaşıyoruz. Ben de mecburen bakıcı bulacağım annem gelemiyor kv de de yılın 7-8 ayı kızında zaten gelse de düzenim çok değişiyor o olduğunda ben de ister istemez bu şekilde hareket edeceğim. Hangisi daha iyi ya da daha kötü bilemiyorum

Maşallah kuzucuga dis işiniz ne oldu canim bizimki patladı cok şükür...
Eşim foto koymama izin vermiyor malesef...
Dişimiz hala ve hala yok canım damakları kabarmış da en iyi ihtimal 8.5-9 ay civarı çıkar. Fotoğraf koydum da başka kimse koymamış koymam artık başka ben de kendim çalıp kendim oynamışım

Kizlar cook uzun suredir giremedim yenilenmis ne guzel hepiniz ve bebislerinz insallah iyidir subatta basladim calisiyorum sizler nasilsiniz
Canım çok özlettin kendini nerelerdesin asıl sen nasılsın? Çalışmaya bir başladın yalnız bıraktın bizi. Oğluşun nasıl? Biz yine memlekete geldik duru da ne diş var ne emekleme varsa yoksa bana tutunup ayakta dursun yürüsün sanırım bu da böyle yürüyecek emeklemeden. Durumlar böyle işte

Anlamaz mıyım canım öyle iyi anlıyorum ki seni kafanda tam bir kaos var şu an. Gittiğin yerin telaşı ayrı birlikte yaşayacak olmanın telaşı ayrı yiğiti istediğin gibi yetiştirmenin telaşı ayrıdır. Benim de en büyük korkum aile içindeki disiplindi birlikteyken çünkü anne babayla büyükler farklı düşünüp hareket ediyorlar çocuk da disiplin sıkıntısı olabiliyor. İnşallah hayırlısıyla bir gidin bakalım durumlar neyi gösterecek. İçini de ferah tut belki seni mutlu edecek farklı bir düzen kuracaksınız gittikten sonra

İyi yönden düşün canım çok şükür evladının arkasında bir ailesi var eşinin kimse rahatını bozup bilmediği bir şehre gitmez. orada bakıcı arayacaksın hadi buldun diyelim güvenini kazanması kolay olmayacak en azından babaannesi gönül rahatlığı ile bırakırsın belki işten gelene kadar yemek hazırlamana da yardımcı olur.
Ben de dün işe başladım inan gördüğüm muameleyi yeni işe başlayan görmez sırf bazı insanların rahatı kaçmasın diye bayanların bulunduğu odaya masamı taşımışlar ama benim için değil başka yeni gelen bir bayan arkadaş için. Sonra kimsenin riske girmeyeceği mali işleri bana yüklemişler ama çok şükür iki erkek arkadaş ile oturuyorum dedikoduları yok ortak muhabbetimiz futbol eşimden ne öğrendiysem o konuda konuşuyorum.. Bakalım ben sabredeyim de mevlam ne eylerse güzel eyler.

Tayinci olmanın en büyük avantaj ve dezavantajı kurduğun sıkı dostluklardan kopup her seferinde ayrı bir düzen kurmak zor ama en azından kötü bişey yaşadığında da nasılsa kalıcı değilim diyebiliyorsun..

Canım Sani rim yapamicam kv ile ayni evde kalma düşüncesi bile agir geldi.1 sene daha bekleyip yiğidi kreşe verme yaşında gidicem anca öyle

İnsanlar bi garip olmuşlar canım ya amaaan.Çok şükür öyle tabi de bilemedim ya napıcam varya erkekler daha iyi dedikodusuz falan ooh daha iyi

Rabbim yardimcin olsun canim inşallah vicdanlı istediğin gibi bir bakıcı bulursun...
Evlat bu başka birşeye benzemiyor...

Dişimiz hala ve hala yok canım damakları kabarmış da en iyi ihtimal 8.5-9 ay civarı çıkar. Fotoğraf koydum da başka kimse koymamış koymam artık başka ben de kendim çalıp kendim oynamışım
Ben foto koymak istiyorum ama eşim yok dedi canim...
Minik hanımın dişi nazlı desene

Canım Sani rim yapamicam kv ile ayni evde kalma düşüncesi bile agir geldi.1 sene daha bekleyip yiğidi kreşe verme yaşında gidicem anca öyle
Canim bencede öyle imkanın varsa daha iyi gurbette memlekete tayin çıkınca(eşim ilçeye gidip geliyor) ev bulamadık kvler bizde kalın deyince eşim olur dedi....
Bir yıl beraber yaşadık yok ev ev üstüne olmuyor ev aldık çok şükür o zaman yeni hamileymisim haberim yoktu...
Hamile oldugumu bilselerdi kiraya verin burda kalın derlerdi....
Hakkınızda hayırlısı olsun inş

canlar sizi özledim valla
hepiniz ve melekleriniz iyidir inşallah
sırf yanlız kalma diye mert in resmini koyuyorum 2.ben olayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…