• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar sark yeri belli oldu.Diyarbakır...
Hayırlı olsun canım sağlıkla gidip dönün inşallah 3 yıl mı azami süreniz. Lojmanları çok güzelmiş herşey var dışarı çıkmaya gerek yok demişti arkadas. Askerdi onun eşi. Polis lojmanını bilmiyorum eğer eşin polisse.

İki gündür ancak yazabiliyorum canım kusura bakma. Burası çok sıcakmış ya kızımda sıcaktan kaynaklı kızarıklıklar falan başladı uyku sıkıntısı var dünden beri uzun uyuyamıyor sıcaktan. Bir de sağolsun kv ler en sıcak odayı vermiş ne eşime ne onlara anlatamıyorum derdimi Allah bildiği gibi yapsın. .. bense hala hastayım:KK43: terleyip soğuyup duruyorum boğaz ağrım geri döndü:KK43: of hiç iyi bir şey söyleyemedim ya ama durumlar böyle bir de hiç kimseyi yabancılamayan aşırı sosyal kızım burada insanları yabancılamaya başladı bir yandan iyi bir yandan kötü bu durum da. Bizden şimdilik durumlar böyle canım.
Bu arada arkadaşlar eşi polis olan arkadaşlardan bazıları tayin bekliyordu açıklanmış galiba onların durumları ne oldu merak ediyorum umarım hepsi için durumlar güzel olur hayırlı olur
Ne kusuru canım olur mu öyle şey kv size kastı var galiba ne diye sıcak odayı veriyor annenlere geçersen daha rahatlarsın

Kızlar size sorum var.Kız bebek anneleri hiç memelerini hafif sktinizmi sağ memesinde bir sertlik gibi elime birşey geliyor diğerinde yok.bir kontrol edin merak ettim inşallah kötü birşey değildir salı kontrol var kulak iltihabı olmuştuk ilaç kullandık gittiğimizde göstereyim..birde kulak iltihabı olanınız var.mi
Biz de böyle bir şey yok canım doktora gittiğinde sor bakalım ben de merak ettim

Kızlar Güneş yaklaşık bir haftadır kendini sıkıyor yani nasıl diyim ellerini yumruk yapıyor iki yana açıyor yüzü kızarıyor sinirleniyor gibi kendini sıkıyor günde 1-2 kez yapıyor aranızda böyle bir durum yaşayan var mı tedirgin oldum açıkcası.
Sakin bir bebek niye yapıyor anlamadım.

Hayırlısı olsun canım sen ne yapmayı düşünüyorsun gidip gitmeme konusunda tereddütlüyüm diyordun
Hayırlısı olsun canım biz de şu an çalıştığımız yerde olmasaydık muhtemelen orada olacaktık asker benim eşim de kılpayı amasya taraflarında doğu hizmetine geldik. Allah yardımcınız olsun taşınma işi de zor hele sıcaklarda

Hayırlı olsun canım sağlıkla gidip dönün inşallah 3 yıl mı azami süreniz. Lojmanları çok güzelmiş herşey var dışarı çıkmaya gerek yok demişti arkadas. Askerdi onun eşi. Polis lojmanını bilmiyorum eğer eşin polisse.
Saolun kızlar valla diyarbakir ismini duyunca dun ağla ağla bitap düştüm.bugün daha iyiyim evet diyarbakır güzel deniyor da 30 yıl ankara dan sonra ki sırf ailemden uzaklasmayayim ankarayi bırakmayayım diye ogretmenligimi yapmadım kader tak eşten diyarbakıra yollasın.akacak kan damarda durmaz diye boşa dememisler gidecekmişim zaten ama hep otelemisim.valla bilmiyorum ki gitmek istiyorum ben ama esim orayı gidip bi görüyüm sonra diyo.nasıl olucak bilmiyorum.kv ve kp gelecek yiğide bakmaya.ve ay ni evin içinde napicam bilmiyorum.zaman diyelim.zaten burdan anlatırım bugünleri de yaad ederiz.esim polis canım lojman istemiyorum bakalım napıcaz.hayırlısı ya.:(

Saolun kızlar valla diyarbakir ismini duyunca dun ağla ağla bitap düştüm.bugün daha iyiyim evet diyarbakır güzel deniyor da 30 yıl ankara dan sonra ki sırf ailemden uzaklasmayayim ankarayi bırakmayayım diye ogretmenligimi yapmadım kader tak eşten diyarbakıra yollasın.akacak kan damarda durmaz diye boşa dememisler gidecekmişim zaten ama hep otelemisim.valla bilmiyorum ki gitmek istiyorum ben ama esim orayı gidip bi görüyüm sonra diyo.nasıl olucak bilmiyorum.kv ve kp gelecek yiğide bakmaya.ve ay ni evin içinde napicam bilmiyorum.zaman diyelim.zaten burdan anlatırım bugünleri de yaad ederiz.esim polis canım lojman istemiyorum bakalım napıcaz.hayırlısı ya.:KK43:
Allah yardımcın olsun canım en kısa sürede düzeninizi kurarsınız inşallah belki bir müddet daha Yiğit'e bakarsın aynı evin içinde zor gerçekten. Ağlama üzülme Yiğit de hisseder sonra

Kızlar Güneş yaklaşık bir haftadır kendini sıkıyor yani nasıl diyim ellerini yumruk yapıyor iki yana açıyor yüzü kızarıyor sinirleniyor gibi kendini sıkıyor günde 1-2 kez yapıyor aranızda böyle bir durum yaşayan var mı tedirgin oldum açıkcası.
Sakin bir bebek niye yapıyor anlamadım.
Canim normal korkma eminde yapıyor birsey isteyip ulasamadiysa...
Kvlerin muhabbet kuşunu görünce sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor eline versek oyuncak gibi sıkacak

Saolun kızlar valla diyarbakir ismini duyunca dun ağla ağla bitap düştüm.bugün daha iyiyim evet diyarbakır güzel deniyor da 30 yıl ankara dan sonra ki sırf ailemden uzaklasmayayim ankarayi bırakmayayım diye ogretmenligimi yapmadım kader tak eşten diyarbakıra yollasın.akacak kan damarda durmaz diye boşa dememisler gidecekmişim zaten ama hep otelemisim.valla bilmiyorum ki gitmek istiyorum ben ama esim orayı gidip bi görüyüm sonra diyo.nasıl olucak bilmiyorum.kv ve kp gelecek yiğide bakmaya.ve ay ni evin içinde napicam bilmiyorum.zaman diyelim.zaten burdan anlatırım bugünleri de yaad ederiz.esim polis canım lojman istemiyorum bakalım napıcaz.hayırlısı ya.:KK43:
Ay bende sizin tayini merak ediyordum canim hiç üzülme yigitte etkilenir rabbim kolaylik versin. ..
Bunda da vardır bir hayır canim çalışıyor musun kvler oyuzden mi gelecek ay zor olur ya oylede

Ay bende sizin tayini merak ediyordum canim hiç üzülme yigitte etkilenir rabbim kolaylik versin. ..
Bunda da vardır bir hayır canim çalışıyor musun kvler oyuzden mi gelecek ay zor olur ya oylede
Aynen tatlım 6 aydır çalışıyorum annem le bakıyorduk oraya gittiğimde de çalışmak zorundayım kredi var bi ton bakıcıya bırakmak istemiyorum maalesef kv ve kp gelecek :(

Aynen tatlım 6 aydır çalışıyorum annem le bakıyorduk oraya gittiğimde de çalışmak zorundayım kredi var bi ton bakıcıya bırakmak istemiyorum maalesef kv ve kp gelecek :KK43:
Ev üstünde ev olmuyor canım ya çok can sıkıcı özel anları kalmıyor insanın ama inşallah kolay geçer senin için. Allah yardımcınız olsun

Ne kusuru canım olur mu öyle şey kv size kastı var galiba ne diye sıcak odayı veriyor annenlere geçersen daha rahatlarsın
En Uygun yer orası diyor canım banyo da yatak odasında onların odasında düşün halimizi istediğimiz an duş bile alamıyoruz:(

Çok mu kalacaksınız kv de.neden uyuzluk yaparlar kastları ne anlamıyorum gen yıl kv de de tatil yaptık hamileyim gecd Vantilatör kullanıyorum kapımız açık neden yatmadık dşye surat yapmıştı kv tuhaf bunlar.Kıyamam hava sıcaklığı çok hassaslaştırdı bebişleri benim kızım bazen yabancılıyor bazen daha normal ama hemen herkese gitmiyor.geçmiş olsun kendine dikkat et de toparlan bian önce.
Eşim yarın gidiyor bizi bırakıp bir aylık görevi var ısrarla bayramın ilk gününe kadar burada dur bayramlaşsınlar kızımla diyor herhalde o zamana kadar buradayım sonra annemlerin yanına geçeceğim. Her şeyden fenası eşim de gidince burada zaman nasıl geçecek:(

Kızlarr ne zamandır fotoğraf etkinliği yapmıyoruz bebişleriniz büyümüştür merak ediyorum onları ben etkinliği başlatıyorum sizlerden de taze fotoğraflar bekliyorum ona göre:)

Eklentiler

• IMG-20160626-WA0008.jpeg
    IMG-20160626-WA0008.jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 96
Aynen tatlım 6 aydır çalışıyorum annem le bakıyorduk oraya gittiğimde de çalışmak zorundayım kredi var bi ton bakıcıya bırakmak istemiyorum maalesef kv ve kp gelecek :KK43:
Ay rabbim yardimcin olsun canim ya en kötü babaanne bile bakicidan iyidir haklısın...
Polis eşi olmakta böyle işte rabbim polisimizin askerimizin yardımcısı olsun...

Kızlarr ne zamandır fotoğraf etkinliği yapmıyoruz bebişleriniz büyümüştür merak ediyorum onları ben etkinliği başlatıyorum sizlerden de taze fotoğraflar bekliyorum ona göre:)
Maşallah kuzucuga dis işiniz ne oldu canim bizimki patladı cok şükür...
Eşim foto koymama izin vermiyor malesef...

Günaydın kızlar mayaladığım yoğurt bu sefer tuttu tu
Canim normal korkma eminde yapıyor birsey isteyip ulasamadiysa...
Kvlerin muhabbet kuşunu görünce sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor eline versek oyuncak gibi sıkacak
içime su serptin teşekkür ederim:) korktum açıkcası

Ev üstünde ev olmuyor canım ya çok can sıkıcı özel anları kalmıyor insanın ama inşallah kolay geçer senin için. Allah yardımcınız olsun
Aynen tatlım eşime söyledim her seferde de yineliyorum çocuk hakkında kararları ben vericem anne bana sormadan bisey yapmasin sen konuş bu konuyu.ben saygısızlık yapmak istemiyorum ama anne de zorlamasın beni ben kendi anneme babama nasıl davrandığını görüyorsun falan dedim bakalım tatlım insanlar diyarbakirdan öte sen kv le nasıl yasican diyorlar.özel an falan kalmicak canım onu gözden çıkardım. Çok can sıkıcı tatlım bakalım yaşayıp görücez.sen anlarsın beni yani.oy oy.

Back