• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

pessinus bizimde hala dişimiz yok emeklemeye çalışıyoruz ama başaramıyoruz.
sonra kalkamıyoruz başlıyoruz ağlamaya

ne zamandır gelemiyodum buralara özlemişim sizleri ama sanki biraz durgunluk var ramazandan dolayı herhalde
2 oğlumuda geçen ay sünnet ettirdim
resmen burnumdan geldi hem iş hem çocuklar hemde ev bünyem kaldırmıyor artık

ne zamandır gelemiyodum buralara özlemişim sizleri ama sanki biraz durgunluk var ramazandan dolayı herhalde
2 oğlumuda geçen ay sünnet ettirdim
resmen burnumdan geldi hem iş hem çocuklar hemde ev bünyem kaldırmıyor artık
Valla canım sebebi ramazan mıdır bilmiyorum da bayadır durgun buralar pek kimse yazmayınca benim de yazasım gelmiyor:( iki çocukla çalışan anne olmak çok daha zor sanırım Allah yardımcın olsun canım

duru şimdi kaç kilo oldu boyu kaç
bizim 8 ekim doğumlu geçen hafta 8.750 gr boyuda 73 idi
Canım inan bilmiyorum en son 6 aylık kontrolüne gitmiştik 70 cm 8200 grdı şu an nedir ne değildir bilmiyorum 9. Ayda gideceğiz ins. Maşallah oğluşuna gayet iyi boyu kilosu kızıma baskülle baktığımda 8700-9 arası bir şeyler çıkıyor ama hassas değil çok tartı bilemiyorum o yüzden

Canım inan bilmiyorum en son 6 aylık kontrolüne gitmiştik 70 cm 8200 grdı şu an nedir ne değildir bilmiyorum 9. Ayda gideceğiz ins. Maşallah oğluşuna gayet iyi boyu kilosu kızıma baskülle baktığımda 8700-9 arası bir şeyler çıkıyor ama hassas değil çok tartı bilemiyorum o yüzden
Bu arada duru 20 ekim doğumlu

Kızlarr ne zamandır fotoğraf etkinliği yapmıyoruz bebişleriniz büyümüştür merak ediyorum onları ben etkinliği başlatıyorum sizlerden de taze fotoğraflar bekliyorum ona göre:)
Ben kendi derdime düşüp sayfalara bakmadim kiiii eneee duru kıza bak sennn o bacakları ısırırım senin ay Allah'im maşaallah ya;) bende atıyım bi tane çok afedersin canım sen etkinliğine devam et bi kaç kişi istikrarlı devam ediyoruz bozmayalım.

Eklentiler

• IMG-20160621-WA0005.jpeg
    IMG-20160621-WA0005.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 96
Kabız değil canım niye yapıyor bilmiyorum geçici huy edinmiştir.benimki neler yapıyordu yattığı yerden yukarı doğru bakıp kendini skıyornefesini tutuyor saniyelik sonra bırakıyor gülüyordu oyun ediyordu.ama yukarı bakmasını istemiyordum unutturmaya çalıştım nadiren yapıyor

İnşallah hayırlısıyla bitirip geçersiniz doğuya. Polislerde bir yıl öteleme durumu varmış ne güzel bizde maalesef ki böyle bir durum yok:KK43: herkes için hayırlısı olur umarım
Cnm 5 yıldır dogudayim eşimde 8 bir yıl daha kalmaya karar verdik Başka ile atansam bir yıl ayrı kalacagimiza bir yıl daha kalıp birlikte gidelim dedik hayırlısı olur inşallah.erteleme durumu olması çok iyi gercekten.Sizin kurum neydi cnm

Cnm 5 yıldır dogudayim eşimde 8 bir yıl daha kalmaya karar verdik Başka ile atansam bir yıl ayrı kalacagimiza bir yıl daha kalıp birlikte gidelim dedik hayırlısı olur inşallah.erteleme durumu olması çok iyi gercekten.Sizin kurum neydi cnm
Bu arada ben foto atmayı denedim olmadı yarın denicem

Asker canım eşim. İnşallah senin için de hayırlısı olur

Ben kendi derdime düşüp sayfalara bakmadim kiiii eneee duru kıza bak sennn o bacakları ısırırım senin ay Allah'im maşaallah ya:KK66: bende atıyım bi tane çok afedersin canım sen etkinliğine devam et bi kaç kişi istikrarlı devam ediyoruz bozmayalım.
Maşallah canım yaa nasıl da öyle muzip muzip gülüp poz vermiş:) büyümüş de küçülmüşler kızım benden düzgün poz veriyor mesela kamera görünce :)

Bugün kontrlmuz var dı memeaindeki sertliği sordum kız erkek bebeklerde olurmuş hep anneden Geçen süt hormonu sonucu süt birikimi olurmuş kimileri süt çıksın dağılsın sertlik diye sıkarlarmis bu çok yanlışmış hiç elleme kendiliğinden zamanla geçer dedi.çok şükür içim rahatladı kızlar.Yani kötü birşey değilmiş bebeğinizde dikkatinizi çekerse bilginiz olsun dedim

Back