• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ben kendi derdime düşüp sayfalara bakmadim kiiii eneee duru kıza bak sennn o bacakları ısırırım senin ay Allah'im maşaallah ya:KK66: bende atıyım bi tane çok afedersin canım sen etkinliğine devam et bi kaç kişi istikrarlı devam ediyoruz bozmayalım.
allahım ne güzel yaratmışsın hepsini
41 kere maşallah sana

Canım sen çok şükür bir yerden başlamışsın inşallah böyle sorunsuz da devam eder. Ben tekrar uzatmak için dilekçe vermiştim geçen hafta milli eğitimde arıza çıkardılar daha öncekinde de farklı sorunlar çıkmıştı çok bunaldım artık eylülde işbaşı yapacağım bakıcı bulacağım bir de Of of inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırır Rabbim. Hiçbir şey istediğim gibi olmadı şu doğum sonrasında
Ne kadar uzatırsan o kadar soğuyorsuın ben bunu anladım. İnşallah hayırlı bir bakıcı bulursun. Hiç daraltma kendini kalan zamanı iyi değerlendir canım. Ben rahatım çok şükür iş biraz canımı sıksa da ne yapalım yapacağız.. Benim derdim her personele eşit davranılmaması.

kızlarr merhaba :)
nasılsınız? benim günler su gibi akıyor unutuyorum her şeyi:olamaz:
Güneş hanım 8.5 aylık ve 8.5 kilo. boyu da 72 cm falan sanırım. tek bir dişi bile yok hatta kabartı bile yok. emekleme falan hiç yoktu yere koyunca ağlıyordu. ben de yere bir örtü serdim ve kızı üstüne koyup sürekli yerde onunla vakit geçirmeye başladım. tv izlesem bile kızın yanına oturup ya da uzanıp izledim. yerlerde yuvarlandım falan derken bırakınca ağlamamaya başladı. şimdi yerde kendi kendine oynuyor ve tam bir emekleme olmasa da elleriyle tutunup kendini çekerek her yere sürünüyor. konuşma hiç yok. sadece canı isterse garip sesler çıkarıp çığlık atıyor. bir kaç hafta önce eliyle işaret ederek gel gel demişti ama artık yapmıyor. internetten konuşan kitaplar almıştım. butona basınca kitabı okuyor ya da çeşitli sesler çıkarıyorlar. onları çok seviyor. havalar çok sıcak isilik oldu egzamaya dönmüş bazı yerleri. fitokrem yazdı dr. hafifledi şimdi. her gün havuzuna su doldurup yarım saat oynatıyorum sonra yıkıyorum o da iyi geldi hem pişikleri geçti hem isilik hafifledi.

Ben Güneşi güneş alması için dışarı çıkaramıyorum. sabahtan işteyim öğleden sonraysa çok sıcak oluyo. sıcak geçince iftar telaşı başlıyor. vicdan azabı çekiyorum hiç dışarı çıkaramıyorum diye.siz napıyorsunuz?

Bu arada bebiş fotoğrafları çok güzell:KK200: bu da bizden PhotoGrid_1467191011301.jpg

Bu arada bebiş fotoğrafları çok güzell:KK200: bu da bizdenEki Görüntüle 1853559
Ayy maşallah yerim ben bu kızı kocaman gözleri nazar değmesin ona :) yaşadığın vicdan azabını tahmin edebiliyorum canım evimizdeyken birkaç günde bir ancak çıkıyorduk babamız müsait oldukça memlekette her gün çıkıyor duru hatta kapıdan çıktığımız anda sevinç çığlıkları atıyor bahçede civcivlerimiz var onları inceliyor. Çıkarmak güzel ama koşullar müsait olmuyorsa yapacak da bir şey yok canım kendini harap etme tempon yoğunmuş zaten hafta sonları vaktin olursa çıkarsınız. Boyuna kilosuna maşallah güneş kızımızın ben de çok merak ediyorum durununkini. Diş bizde de henüz yok canım ama kabardı damakları gece de sağolsun çığlık çığlığa sürekli kalktı 45 dkda bir mahvoldum sanırım biraz diş kaynaklı biraz da gaz yapmış yediği bir şeyler. Eşim de yanımda değil kendi başıma çok yoruldum:( inş tekrarlamaz bu durum. Emekleme de yok duruda yatmak istemiyor ağlıyor sürekli yüzüstü biri biraz sürünüyor yerde ama sıkılıyor varsa yoksa ayakta durup etrafı adımlasın. İki gündür bir yerlerden tutunup kocaman poposuny kaldırmaya çalışıyor ama bacakları toparlayamıyor çok komik oluyor:)

Güneş hanım 8.5 aylık ve 8.5 kilo. boyu da 72 cm falan sanırım. tek bir dişi bile yok hatta kabartı bile yok. emekleme falan hiç yoktu yere koyunca ağlıyordu. ben de yere bir örtü serdim ve kızı üstüne koyup sürekli yerde onunla vakit geçirmeye başladım. tv izlesem bile kızın yanına oturup ya da uzanıp izledim. yerlerde yuvarlandım falan derken bırakınca ağlamamaya başladı. şimdi yerde kendi kendine oynuyor ve tam bir emekleme olmasa da elleriyle tutunup kendini çekerek her yere sürünüyor. konuşma hiç yok. sadece canı isterse garip sesler çıkarıp çığlık atıyor. bir kaç hafta önce eliyle işaret ederek gel gel demişti ama artık yapmıyor. internetten konuşan kitaplar almıştım. butona basınca kitabı okuyor ya da çeşitli sesler çıkarıyorlar. onları çok seviyor. havalar çok sıcak isilik oldu egzamaya dönmüş bazı yerleri. fitokrem yazdı dr. hafifledi şimdi. her gün havuzuna su doldurup yarım saat oynatıyorum sonra yıkıyorum o da iyi geldi hem pişikleri geçti hem isilik hafifledi.

Ben Güneşi güneş alması için dışarı çıkaramıyorum. sabahtan işteyim öğleden sonraysa çok sıcak oluyo. sıcak geçince iftar telaşı başlıyor. vicdan azabı çekiyorum hiç dışarı çıkaramıyorum diye.siz napıyorsunuz?

Canım bende işe başladım bende çıkaramıyorum dediğin gb sabah iş öğleden sonra sıcak çocuk perişan oluyor zaten sıcaktan. Maşallah Güneş ' e. Akşam üstü babası yorgun olmazsa çıkarıyorum. Ne güzel havuzunda oynatıyorsun biz daha hiç kullanmadık havuzu. İsilik Ezgi de de çıktı nemli bezle siliyoruz. Kızımla fazla ilgilenemiyorum eve gidince dediğin gb yuvarlanıyoruz Ezgi de tuhaf sesler çıkartıyor ama baba dede yok :pAnne diyor :21:Bi ara tapşini yapıyordu o da yok artık canı ne isterse onu yapıyor..:KK48:

Bugün kontrlmuz var dı memeaindeki sertliği sordum kız erkek bebeklerde olurmuş hep anneden Geçen süt hormonu sonucu süt birikimi olurmuş kimileri süt çıksın dağılsın sertlik diye sıkarlarmis bu çok yanlışmış hiç elleme kendiliğinden zamanla geçer dedi.çok şükür içim rahatladı kızlar.Yani kötü birşey değilmiş bebeğinizde dikkatinizi çekerse bilginiz olsun dedim
Geçmiş olsun tatlım iyi bari sevindim.Yiğit te daha bi kaç haftalıkken vardı memesinde sertlik dediğin gibi geçti.sadece ovmustuk

Güneşlerimizin güneş alması lazım :). Doktorun bize söylediğini aktarıyorum güneş banyosu güneş ışığının en dik aslında dışarı çıkmaktan sakındığımız saatlerde olurmuş. 11:0-15:00 arası diğer saatlerin malesef d vitaminine pek katkısı yokmuş.
Bu saat aralığında 15dk yeterliymiş. Güneş koruyucusu olmadan. Kollar bacaklar açıkta olsa yetermiş. Ben güvenli bir şekilde balkonda tutuyorum. Ama öncesi biraz ten renklerinin kırılmasında fayda var senin kız da açık tenli

Ayy maşallah yerim ben bu kızı kocaman gözleri nazar değmesin ona :) yaşadığın vicdan azabını tahmin edebiliyorum canım evimizdeyken birkaç günde bir ancak çıkıyorduk babamız müsait oldukça memlekette her gün çıkıyor duru hatta kapıdan çıktığımız anda sevinç çığlıkları atıyor bahçede civcivlerimiz var onları inceliyor. Çıkarmak güzel ama koşullar müsait olmuyorsa yapacak da bir şey yok canım kendini harap etme tempon yoğunmuş zaten hafta sonları vaktin olursa çıkarsınız. Boyuna kilosuna maşallah güneş kızımızın ben de çok merak ediyorum durununkini. Diş bizde de henüz yok canım ama kabardı damakları gece de sağolsun çığlık çığlığa sürekli kalktı 45 dkda bir mahvoldum sanırım biraz diş kaynaklı biraz da gaz yapmış yediği bir şeyler. Eşim de yanımda değil kendi başıma çok yoruldum:KK43: inş tekrarlamaz bu durum. Emekleme de yok duruda yatmak istemiyor ağlıyor sürekli yüzüstü biri biraz sürünüyor yerde ama sıkılıyor varsa yoksa ayakta durup etrafı adımlasın. İki gündür bir yerlerden tutunup kocaman poposuny kaldırmaya çalışıyor ama bacakları toparlayamıyor çok komik oluyor:)
Güneş de bu gece sabaha kadar dönüp durdu çok yoruldum. sancısı vardı gaz çıkarıp rahatlıyor ama yine oluyor. sancı olayı çok azaldı ama arada oluyo böyle. tamamen bitse de kurtulsak hem biz hem bebişler. eşinle uzak olmanız senin için çok zordur eminim, inşallah şu durumlar hayırlısıyla bir son bulur da bi daha ayrılmazsınız.
Duru şanslı valla :) civcivler falan harika:) biz bi kere yemeğe çıkmıştık dışarı, bahçesinde ördekler vardı gittiğimiz yerin, Güneş şok olmuştu bunlar ne diye :) dakikalarca hareketsiz ördekleri izledi :) Duru'nun kendi civcivleri bile varmış, deliriyodur tabi :) o totoyu kaldıramama bizde de var. Duru kızımız biraz daha tombiş, biraz daha ısırmalık sanırım, daha zor oluyodur tabii:KK48:

Canım bende işe başladım bende çıkaramıyorum dediğin gb sabah iş öğleden sonra sıcak çocuk perişan oluyor zaten sıcaktan. Maşallah Güneş ' e. Akşam üstü babası yorgun olmazsa çıkarıyorum. Ne güzel havuzunda oynatıyorsun biz daha hiç kullanmadık havuzu. İsilik Ezgi de de çıktı nemli bezle siliyoruz. Kızımla fazla ilgilenemiyorum eve gidince dediğin gb yuvarlanıyoruz Ezgi de tuhaf sesler çıkartıyor ama baba dede yok :pAnne diyor :21:Bi ara tapşini yapıyordu o da yok artık canı ne isterse onu yapıyor..:KK48:
havuz olayı güzel oluyor, tavsiye ederim. balkona koyunca işin bittikten sonra deviriverirsin gider su. ister havuzda 2 tas temiz su döküp öyle alırsın içeri istersen banyo yaptırırsın. ben arada direk alıyorum kurulayıp giydiriyorum ama dikkatli olmak lazım çiş yapabiliyorlar suya:KK48: isilik için tuzlu su iyi geliyor diyen büyüklerim oldu ben de kışın burnuna sıktığım okyanus suyu diye satılan spreyi isiliklere sıkıyorum. cidden söndürdü çok hafif. üzerine ilaç da kullandık bayaa hafifledi şimdi.
Ezgi'nin anne demesi çok güzel yaaa. keşke Güneş de anne dese. o kelimeyi ağzından duysam kalbim sevgiden patlar herhalde:KK68:

Güneşlerimizin güneş alması lazım :). Doktorun bize söylediğini aktarıyorum güneş banyosu güneş ışığının en dik aslında dışarı çıkmaktan sakındığımız saatlerde olurmuş. 11:0-15:00 arası diğer saatlerin malesef d vitaminine pek katkısı yokmuş.
Bu saat aralığında 15dk yeterliymiş. Güneş koruyucusu olmadan. Kollar bacaklar açıkta olsa yetermiş. Ben güvenli bir şekilde balkonda tutuyorum. Ama öncesi biraz ten renklerinin kırılmasında fayda var senin kız da açık tenli
bu söylediğini bir yerden daha duymuştum. bu gün azcık güneşe çıkarayım bari. öğlen 12.30da çıkıyorum işten. eve gidince ilk gün için 2-3 dk tutsam yeter sanırım. giderek attırıp 15 dk ya çıkarırım.başına şapka takarım atletle çıkarırım.
Güneş nasıl? neler yapıyor?

Canım çok özlettin kendini nerelerdesin asıl sen nasılsın? Çalışmaya bir başladın yalnız bıraktın bizi. Oğluşun nasıl? Biz yine memlekete geldik duru da ne diş var ne emekleme varsa yoksa bana tutunup ayakta dursun yürüsün sanırım bu da böyle yürüyecek emeklemeden. Durumlar böyle işte
Canim inanki bende cok ozledim sizi tatile girdik bugun sukur.oglum iyi canim hic takma benimki de emeklemiyor disi de yok sadece kabardi ama tik yok surunuyor desteksiz oturamiyordu doktor her gun gunese cikar dedi oturamamasi sorun dedi sukur oturuyor artik buyuyorlar iyi olsunlar hepsi insallah gecen gun foto aticaktim beceremedim

Canım çok özlettin kendini nerelerdesin asıl sen nasılsın? Çalışmaya bir başladın yalnız bıraktın bizi. Oğluşun nasıl? Biz yine memlekete geldik duru da ne diş var ne emekleme varsa yoksa bana tutunup ayakta dursun yürüsün sanırım bu da böyle yürüyecek emeklemeden. Durumlar böyle işte
Memlekettesiniz hemi hayirlisi olsun bende amasyaya gidecem insallah suluovaya yanicanim foto atamadim olmadi yav bu arada duruma maasallah coook guzel nazar degmesin buyumus melegin

bu söylediğini bir yerden daha duymuştum. bu gün azcık güneşe çıkarayım bari. öğlen 12.30da çıkıyorum işten. eve gidince ilk gün için 2-3 dk tutsam yeter sanırım. giderek attırıp 15 dk ya çıkarırım.başına şapka takarım atletle çıkarırım.
Güneş nasıl? neler yapıyor?
Ben de şapka koyuyorum yavaş yavaş arttırısın dakikayı kızım iyi şükür üst taraftan diş gelecek sanırım.
Tam emekleme yok bizde elleriyle güç alıp kendini çekerek sürünüyor:) bir de yatakta tutup dizlerinin üzerine kalkmaya başladı benim kız zaten hareketliydi iyice hareketlendi masaların ayaklarını dişliyor:) yerde terlik bırakamıyorum yalıyor :))

Ben de şapka koyuyorum yavaş yavaş arttırısın dakikayı kızım iyi şükür üst taraftan diş gelecek sanırım.
Tam emekleme yok bizde elleriyle güç alıp kendini çekerek sürünüyor:) bir de yatakta tutup dizlerinin üzerine kalkmaya başladı benim kız zaten hareketliydi iyice hareketlendi masaların ayaklarını dişliyor:) yerde terlik bırakamıyorum yalıyor :))
bu bebişler niye zarar ziyanı çok seviyor yaa :) bizimki de terlik, kırılacak eşya, kumanda, kablo gördü mü uçarak ilerliyor :) emziğini yerlere sürtüp sürtüp ağzına sokuyor, bildiğin yere ekmek banıyor yani :)

bu bebişler niye zarar ziyanı çok seviyor yaa :) bizimki de terlik, kırılacak eşya, kumanda, kablo gördü mü uçarak ilerliyor :) emziğini yerlere sürtüp sürtüp ağzına sokuyor, bildiğin yere ekmek banıyor yani :)
:))))

Ay çok güldüm bak sen şu kıza maşallah öğrenmeye çok açlar benim kızımda yürüteçten artık çekmeceleri açıyor boy kurtarsa içine dalacak.. Şaşkın şaşkın bakıyor. Çok çığırtkan oldu ama başım şişiyor karşı komşum artık sesi duyuluyor dedi.

Ay eminde aynı canim yuruteçle bulaşık makinesinin içine dalacak.
Eline ne geçerse atıyor priz meraklisi,telefon,kumanda ne kadar zararlı şey varsa hepsine bayılıyor

Back