kızlarr merhaba :)
nasılsınız? benim günler su gibi akıyor unutuyorum her şeyi
Güneş hanım 8.5 aylık ve 8.5 kilo. boyu da 72 cm falan sanırım. tek bir dişi bile yok hatta kabartı bile yok. emekleme falan hiç yoktu yere koyunca ağlıyordu. ben de yere bir örtü serdim ve kızı üstüne koyup sürekli yerde onunla vakit geçirmeye başladım. tv izlesem bile kızın yanına oturup ya da uzanıp izledim. yerlerde yuvarlandım falan derken bırakınca ağlamamaya başladı. şimdi yerde kendi kendine oynuyor ve tam bir emekleme olmasa da elleriyle tutunup kendini çekerek her yere sürünüyor. konuşma hiç yok. sadece canı isterse garip sesler çıkarıp çığlık atıyor. bir kaç hafta önce eliyle işaret ederek gel gel demişti ama artık yapmıyor. internetten konuşan kitaplar almıştım. butona basınca kitabı okuyor ya da çeşitli sesler çıkarıyorlar. onları çok seviyor. havalar çok sıcak isilik oldu egzamaya dönmüş bazı yerleri. fitokrem yazdı dr. hafifledi şimdi. her gün havuzuna su doldurup yarım saat oynatıyorum sonra yıkıyorum o da iyi geldi hem pişikleri geçti hem isilik hafifledi.
Ben Güneşi güneş alması için dışarı çıkaramıyorum. sabahtan işteyim öğleden sonraysa çok sıcak oluyo. sıcak geçince iftar telaşı başlıyor. vicdan azabı çekiyorum hiç dışarı çıkaramıyorum diye.siz napıyorsunuz?