• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Selam anneler ve bebekleri :anne:
Havalar ısındı isilik arttı bol bol duş aldırıyorum ama bücudumuz pütür pütür. Diş yok hala. Sizde durumlar nasıl :KK46:

Havalar ısındı isilik arttı bol bol duş aldırıyorum ama bücudumuz pütür pütür. Diş yok hala. Sizde durumlar nasıl :KK46:
Ay aynı durum boyun altında başladı bepantol kullanıyoruz söndü sanki. Sürekli nemli be ile siliyorum. Dişi iki tane çıktı üste çıkacakları beklemedeyiz..

Selammm kızlar, aylardır girmiyormuşum :)

Biz de 8 ayı bitirdik, emeklemiyoruz henüz çabalıyor ama totoyu kaldıramıyor resmen :D

Bir dişimiz patladı, ikincisi yolda.

Çıt çıtlı bodyleri kullanıyorum canım artık klimalı odada kalıyoruz izmir felaket sıcal boynunun altı kırmızı kırmızı oldu Ezginin. İki haftadır uykusundan ağlayarak uyanıyor ezgi gece uykusu her saat başında bölünerek uyuyuyor uyku terörü diye bişey varmış o değildir .Bugün dr dan randevu aldık babamla götreceğiz sinirlerim çok bozuk ağlıyorum anlatırken kızımın uykusu var ama uyuyamıyor..kp de zorla uyutuyorum diye düşü
Canım doktora gittiniz mi

Kızlar biz dün döndük tatilden yerden çok memnun kaldık bebekle tereddütlüydüm ama şükür sorun yaşamadık İstanbul çok sıcakk

Bizim de gıdımızda ve bacak-kol boğum yerleri kızarık mustelanın bir ürününü aldım onu sürüyorum bakalım bizim alttan 2 dişimiz var

Kızlar biz dün döndük tatilden yerden çok memnun kaldık bebekle tereddütlüydüm ama şükür sorun yaşamadık İstanbul çok sıcakk
Hoşgeldiniz canım sevindim memnun kalarak gelmenize. Sanırım tüm Türkiye yanıyor bugünlerde biz de memleket yollarındayız eşimin görevi belli oldu gece bugün de apar topar yola çıktık. Yazık adanaya gidecek bir ay hem de bu sıcaklarda:( inşallah bizim de kızımla birlikte zaman çabucak geçer de babamıza kavuşuruz. İş yerinde de ücretsiz iznimi uzattım seneye eylüle kadar çünkü ne zaman döneceğiz belli değil evimize:( ben günlerdir hastayım duruya buluşacak diye çok korkuyorum yaz hastalığı çok zormuş. Bu arada kızım da hala diş de yok emekleme de:( bizde durumlar da böyle işte

Hoşgeldiniz canım sevindim memnun kalarak gelmenize. Sanırım tüm Türkiye yanıyor bugünlerde biz de memleket yollarındayız eşimin görevi belli oldu gece bugün de apar topar yola çıktık. Yazık adanaya gidecek bir ay hem de bu sıcaklarda:KK43: inşallah bizim de kızımla birlikte zaman çabucak geçer de babamıza kavuşuruz. İş yerinde de ücretsiz iznimi uzattım seneye eylüle kadar çünkü ne zaman döneceğiz belli değil evimize:KK43: ben günlerdir hastayım duruya buluşacak diye çok korkuyorum yaz hastalığı çok zormuş. Bu arada kızım da hala diş de yok emekleme de:KK43: bizde durumlar da böyle işte
Hoşbuldum canım :) tez zamanda kavuşursunuz inşallah ben eylülde başlayacağım bakalım nasıl olacak Güneş evde ben okulda:( benim branş olduğu için malum saatimde çok yok iki kişiyiz zaten 3 gün gittim okula hep bugüne kadar bu sene çok memnunum böyle olduğu için önceliğim annelik :)

Hoşgeldiniz canım sevindim memnun kalarak gelmenize. Sanırım tüm Türkiye yanıyor bugünlerde biz de memleket yollarındayız eşimin görevi belli oldu gece bugün de apar topar yola çıktık. Yazık adanaya gidecek bir ay hem de bu sıcaklarda:KK43: inşallah bizim de kızımla birlikte zaman çabucak geçer de babamıza kavuşuruz. İş yerinde de ücretsiz iznimi uzattım seneye eylüle kadar çünkü ne zaman döneceğiz belli değil evimize:KK43: ben günlerdir hastayım duruya buluşacak diye çok korkuyorum yaz hastalığı çok zormuş. Bu arada kızım da hala diş de yok emekleme de:KK43: bizde durumlar da böyle işte
Bizim alttan iki dişimiz var emekleme yok sürünüyoruz aslında dizlerinin üzerine kalkıyor sonra geri totoyu indiriyor:)

Çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldiniz canım çok sevindim güzel geçmiş.. haftaya bu kadar sıcak olmayacakmış birde bı havada oruçlu olanlara Allah sabır versin.

Gittik canım çok şükür bişey yok bu uyku terörü olabilir dedi ve sıcakta yapar gece uyandığında hemen emzirme ya da mama verme önce su ver dedi dr. Bol bol su içiyor ara ara ağlaması oluyor ama iyi çok şükür.
Bir şey olmamasına sevindim canım dertlerini de anlatamıyorlar sıcak kim bilir ne kadar etkiliyor onları dün kızı yıkarken suyu görünce nasıl güldüğünü anlatamam :)

Hoşbuldum canım :) tez zamanda kavuşursunuz inşallah ben eylülde başlayacağım bakalım nasıl olacak Güneş evde ben okulda:KK43: benim branş olduğu için malum saatimde çok yok iki kişiyiz zaten 3 gün gittim okula hep bugüne kadar bu sene çok memnunum böyle olduğu için önceliğim annelik :)
İki gündür ancak yazabiliyorum canım kusura bakma. Burası çok sıcakmış ya kızımda sıcaktan kaynaklı kızarıklıklar falan başladı uyku sıkıntısı var dünden beri uzun uyuyamıyor sıcaktan. Bir de sağolsun kv ler en sıcak odayı vermiş ne eşime ne onlara anlatamıyorum derdimi Allah bildiği gibi yapsın. .. bense hala hastayım:( terleyip soğuyup duruyorum boğaz ağrım geri döndü:( of hiç iyi bir şey söyleyemedim ya ama durumlar böyle bir de hiç kimseyi yabancılamayan aşırı sosyal kızım burada insanları yabancılamaya başladı bir yandan iyi bir yandan kötü bu durum da. Bizden şimdilik durumlar böyle canım.
Bu arada arkadaşlar eşi polis olan arkadaşlardan bazıları tayin bekliyordu açıklanmış galiba onların durumları ne oldu merak ediyorum umarım hepsi için durumlar güzel olur hayırlı olur

Kızlar sark yeri belli oldu.Diyarbakır...
Hayırlısı olsun canım biz de şu an çalıştığımız yerde olmasaydık muhtemelen orada olacaktık asker benim eşim de kılpayı amasya taraflarında doğu hizmetine geldik. Allah yardımcınız olsun taşınma işi de zor hele sıcaklarda

Kızlar size sorum var.Kız bebek anneleri hiç memelerini hafif sktinizmi sağ memesinde bir sertlik gibi elime birşey geliyor diğerinde yok.bir kontrol edin merak ettim inşallah kötü birşey değildir salı kontrol var kulak iltihabı olmuştuk ilaç kullandık gittiğimizde göstereyim..birde kulak iltihabı olanınız var.mi

İki gündür ancak yazabiliyorum canım kusura bakma. Burası çok sıcakmış ya kızımda sıcaktan kaynaklı kızarıklıklar falan başladı uyku sıkıntısı var dünden beri uzun uyuyamıyor sıcaktan. Bir de sağolsun kv ler en sıcak odayı vermiş ne eşime ne onlara anlatamıyorum derdimi Allah bildiği gibi yapsın. .. bense hala hastayım:KK43: terleyip soğuyup duruyorum boğaz ağrım geri döndü:KK43: of hiç iyi bir şey söyleyemedim ya ama durumlar böyle bir de hiç kimseyi yabancılamayan aşırı sosyal kızım burada insanları yabancılamaya başladı bir yandan iyi bir yandan kötü bu durum da. Bizden şimdilik durumlar böyle canım.
Bu arada arkadaşlar eşi polis olan arkadaşlardan bazıları tayin bekliyordu açıklanmış galiba onların durumları ne oldu merak ediyorum umarım hepsi için durumlar güzel olur hayırlı olur
Çok mu kalacaksınız kv de.neden uyuzluk yaparlar kastları ne anlamıyorum gen yıl kv de de tatil yaptık hamileyim gecd Vantilatör kullanıyorum kapımız açık neden yatmadık dşye surat yapmıştı kv tuhaf bunlar.Kıyamam hava sıcaklığı çok hassaslaştırdı bebişleri benim kızım bazen yabancılıyor bazen daha normal ama hemen herkese gitmiyor.geçmiş olsun kendine dikkat et de toparlan bian önce.

Kızlar size sorum var.Kız bebek anneleri hiç memelerini hafif sktinizmi sağ memesinde bir sertlik gibi elime birşey geliyor diğerinde yok.bir kontrol edin merak ettim inşallah kötü birşey değildir salı kontrol var kulak iltihabı olmuştuk ilaç kullandık gittiğimizde göstereyim..birde kulak iltihabı olanınız var.mi
İlk doğduğunda şişebilir kanama olabilir korkmayın demişti dr memelerine masaj yapın dedi bi dene canım z.yağı ile annemler sürüyordu çok şükür bişey yoktu ezgi de.

Back