- 9 Ocak 2016
- 21
- 23
- 3
- 39
Ben de bu konuda sıkıntı yaşadım lansinoh krem iyi geldiherkese ıyı aksamlar guzel bebişlerin anneleri. bırsey soracagım. benim gögus ucum cok yara oldu hatta biraz acılmıs. boyle bıcak keserya onun gibi. krem var suruyorum ama gecmiyor. sizde böyle birsey oldumu
Öncelikle bebeğine Allah şifa versin bir an önce iyileşir sizlerede sabır ve dayanma gücü versin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız anjiyodan canım.canım doğru hatırlıyosun :) giremiyorum çok internete poyraz yoruyor baya..bizim iki seferdir anjiomuz ertelendi tam anjio önceleri ateşimiz çıkıyor zatüre olmuş diyip antibiyotik veriyolar..yavrum bir aydır kutu kutu antibiyotikler içti iğneler vuruldu..artık hastaneye girince başlıyor ağlamaya öyle korktu kiins bir aksilik çıkmazsa haftaya olabiliriz anjioyu ama iki gündür yine ateşliyiz artık hastaneye götürmüyorum kendim düşürmeye çalışıyorum ateşini..bizde durumlar böyle canım çok sağol merak edip yazdığın için..ben anjioya girmeden size yazarım dualarınızı eksik etmeyin..öpüyorum kuzularınızı
Bende de var canım hala hissizlikİyi akşamlar kızlar sezaryen olanlara sorum var alt karın bölgenize tamamen his geldi mi ben de hala hissizlik var
Günaydınlar canım:)Gününüz aydın olsun kızlar
Cok tesekkur ederim cnm bu arada biraz gec olmus olabilir ama hos geldin aramizaGunaydin canim ... bence hic icin yanmasin , ders calisiyorum ilgilnemiyorum diye. Cunki sen onun icin cabaliyorsun. Birde daha cok kucukler hani tam bizi anlayamiyorlar kpss ye calsmanin en guzel vakti. Ilerde yuruyunce daha da zor olur.benim oglusta gayet iyi sakin ama hareketli gun gectikce yeni birseylee ogreniyor.. sinavda basarilar dilerim . Esimde girecek kurum degistirmek icin.dualarimiz sizinle.Rabbim gonlunuzze gore versin
Olsun canim bellimi olur belki bebis ugurlu gelir guzel bi sonuc alirsin beklentini yuksek tut :) ben bu dis meselesini cok takiyordum herkesin cikti bizde daha tik yok diye megersem yasinda bile cikabilirmis ilk disBen de sınava gireceğim ama hiç hazırlanamadımne yapalım artık kısmet. Emekleme geri geri gitme falan yok bizde elinden tutup gezdirin var :) dişimiz de hala yok
Hadi gozunuz aydin sizinde disler geliyorSanırım az kaldı canım üstten gelecek galiba bir de üstten geliyor ses sertleşti de baya zaten
zeynepteki saclar bende yokGünaydın güzel anneler günler oldu giremedim memlekete gittik kızımla bahçe evimizde günler geçirdik toprakla oynadık kedicik sevdik internet vardı ama teli elime almadım anın tadını çıkarmak daha tatlı geldibiraz okudum o kadar çok yazışma vardı ki hızlı geçtim zeynep 1 hafta sonra 8 aylık olucak gelişimi gayet iyi 74 cm 9,200 kg ... Çok hareketli uyumayı sevmeyen ters emeklediği için döne döne odaları dolaşan bi kız oldu 3 dk içinde 4 oda geziyor ki evim 140 metrekare :))öZgüven ve kimlik gelişimi için fazla karışmıyorum .. Yaptıklarının sonuçlarına katlanmayı beceriyor ... Artık herşeyi yiyo eğer kahvaltıyı güzel yaparsa kaşığın ucu ile nutella bile veriyorum kaşığı zerre kalmayana kadar temizliyor :) şımarıklık dışında biz iyiyiz sizi çok özledim bahar temizliğim biter bitmez aranıza dönicem ... Kızımıda eke ekliyorum kendinize ve bebetolara iyi bakın
Ayy kuzum insallah su cicegi degildir daha cok kucukler yaa hasta olmasinlar :-( yedigi birsey dokunmustur cnm havalarda isindi ya sicaktan bile olmus olabilirKızlar dünden beridir kızımın vücudunun değişik yerlerinde küçücük pembe noktacıklar var bugün biraz daha arttu doktorunu aradım alerji olabilir dedi veya suçiçeği de böyle başlıyormuş yarına kadar takip edip göreceğiz
Masllah Dila'miza ben burda bizimki dis cikardi oturmaya basladi emeklemeye basladi yazilarini okuyunca bile oyle cok duygulaniyorum ki hele resimleri gorunce gozlerimizin onunde nasilda buyuyorlar nasilda cabuk geciyor zaman daha pazartesi emeklemiyor sadece geri gidiyr kizim diyordum o aksam bi baktim elleri havaya kaldira kaldira bir iki adim one gitti ben basladim aglamaya esim de panik oldu bisi oldu sandi dedim Ceyda emekledi baktim onunda gozleri doldu:) simdi koydum yere artik her istegi yere patir patir gidiyor.ilk adim haberlerini de artik Dila ablamizdan bekliyorz cok yakindaKızlar kaç gündür yazacağım unutuyorum geçen akşam odaya kıyafet almaya gittim geldim Dila koltuğun kenarında ayakta nasıl duygulandim anlatamamartık sürekli kalkiyor anlaşılan bizi daha dikkatli günler bekliyor ne kadar çabuk buyuyorlar Allah sağlık huzur mutluluk versin bebislerimize
Canim benim dualarimiz sizinle insallah biran once atlatirsiniz bugunleri gecmiste birakirsinizcanım doğru hatırlıyosun :) giremiyorum çok internete poyraz yoruyor baya..bizim iki seferdir anjiomuz ertelendi tam anjio önceleri ateşimiz çıkıyor zatüre olmuş diyip antibiyotik veriyolar..yavrum bir aydır kutu kutu antibiyotikler içti iğneler vuruldu..artık hastaneye girince başlıyor ağlamaya öyle korktu kiins bir aksilik çıkmazsa haftaya olabiliriz anjioyu ama iki gündür yine ateşliyiz artık hastaneye götürmüyorum kendim düşürmeye çalışıyorum ateşini..bizde durumlar böyle canım çok sağol merak edip yazdığın için..ben anjioya girmeden size yazarım dualarınızı eksik etmeyin..öpüyorum kuzularınızı
Canım noktacıklar olduğu gibi duruyor ne arttı ne azaldı anlam veremedimAyy kuzum insallah su cicegi degildir daha cok kucukler yaa hasta olmasinlar :-( yedigi birsey dokunmustur cnm havalarda isindi ya sicaktan bile olmus olabilir
Benim baslarda cok hafif olmustu canim lansinoh almistim doguma yakin kullabmaya baslamitim ama emzirirken icim elvermedi kullanmadim avent silikon gogus ucu almistim onun cok faydasini gordum gogus ucu nemli kaliyo onun icinde camasira falanda degmedigi icin cabuk iyilesiyor bi dene istersenherkese ıyı aksamlar guzel bebişlerin anneleri. bırsey soracagım. benim gögus ucum cok yara oldu hatta biraz acılmıs. boyle bıcak keserya onun gibi. krem var suruyorum ama gecmiyor. sizde böyle birsey oldumu
Artmadiysa problem yoktur canim yedigi birseydendir hatta yeni aldigin bi kiyafet falan varsa ondan da olabilirCanım noktacıklar olduğu gibi duruyor ne arttı ne azaldı anlam veremedim
Canim cok tesekkur ederim güzel yorumun için ne güzel bir şey değilmi her gün yeni bir hareketine seviniyoruz ceyda miza da maşallah emeklemeyi çözdūyse gerisi gelir kimse tutamaz :))Masllah Dila'miza ben burda bizimki dis cikardi oturmaya basladi emeklemeye basladi yazilarini okuyunca bile oyle cok duygulaniyorum ki hele resimleri gorunce gozlerimizin onunde nasilda buyuyorlar nasilda cabuk geciyor zaman daha pazartesi emeklemiyor sadece geri gidiyr kizim diyordum o aksam bi baktim elleri havaya kaldira kaldira bir iki adim one gitti ben basladim aglamaya esim de panik oldu bisi oldu sandi dedim Ceyda emekledi baktim onunda gozleri doldu:) simdi koydum yere artik her istegi yere patir patir gidiyor.ilk adim haberlerini de artik Dila ablamizdan bekliyorz cok yakinda
Valla canım grubumuzun sessizliğine bakılırsa hepimiz yorgun savaşçıyızAy kizlar 2 3 gündür üzerimde bir yorgunluk bitkinlik halsizlik var ki hiçbir şey yapasım gelmiyor bahar yorgunluğu mu ne bilemedim sizler Nasılsıniz
Aynen öyle canım bir ara epey kalabaliklasmistik bebisler hareketlenince dağıldık sanırımValla canım grubumuzun sessizliğine bakılırsa hepimiz yorgun savaşçıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?