2015 Ekim Anneleri

Öncelikle bebeğine Allah şifa versin bir an önce iyileşir sizlerede sabır ve dayanma gücü versin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız anjiyodan canım.

Cok tesekkur ederim cnm bu arada biraz gec olmus olabilir ama hos geldin aramiza bu siealar pek takip edemiyrm derslerden esinedeAllah kolaylik versin insallah diledigi gibi gecer sinavi

Ben de sınava gireceğim ama hiç hazırlanamadım ne yapalım artık kısmet. Emekleme geri geri gitme falan yok bizde elinden tutup gezdirin var :) dişimiz de hala yok
Olsun canim bellimi olur belki bebis ugurlu gelir guzel bi sonuc alirsin beklentini yuksek tut :) ben bu dis meselesini cok takiyordum herkesin cikti bizde daha tik yok diye megersem yasinda bile cikabilirmis ilk dis

zeynepteki saclar bende yok masallahhhh gulusune tombik ellerine o kibarcik oturusuna 41kere masallah tam havaya atip minciklamalik kivama gelmis Allahim nazarlardan korusun

Ayy kuzum insallah su cicegi degildir daha cok kucukler yaa hasta olmasinlar :-( yedigi birsey dokunmustur cnm havalarda isindi ya sicaktan bile olmus olabilir

Masllah Dila'miza ben burda bizimki dis cikardi oturmaya basladi emeklemeye basladi yazilarini okuyunca bile oyle cok duygulaniyorum ki hele resimleri gorunce gozlerimizin onunde nasilda buyuyorlar nasilda cabuk geciyor zaman daha pazartesi emeklemiyor sadece geri gidiyr kizim diyordum o aksam bi baktim elleri havaya kaldira kaldira bir iki adim one gitti ben basladim aglamaya esim de panik oldu bisi oldu sandi dedim Ceyda emekledi baktim onunda gozleri doldu:) simdi koydum yere artik her istegi yere patir patir gidiyor.ilk adim haberlerini de artik Dila ablamizdan bekliyorz cok yakinda

Canim benim dualarimiz sizinle insallah biran once atlatirsiniz bugunleri gecmiste birakirsiniz

herkese ıyı aksamlar guzel bebişlerin anneleri. bırsey soracagım. benim gögus ucum cok yara oldu hatta biraz acılmıs. boyle bıcak keserya onun gibi. krem var suruyorum ama gecmiyor. sizde böyle birsey oldumu
Benim baslarda cok hafif olmustu canim lansinoh almistim doguma yakin kullabmaya baslamitim ama emzirirken icim elvermedi kullanmadim avent silikon gogus ucu almistim onun cok faydasini gordum gogus ucu nemli kaliyo onun icinde camasira falanda degmedigi icin cabuk iyilesiyor bi dene istersen

Canim cok tesekkur ederim güzel yorumun için ne güzel bir şey değilmi her gün yeni bir hareketine seviniyoruz ceyda miza da maşallah emeklemeyi çözdūyse gerisi gelir kimse tutamaz :))

Ay kizlar 2 3 gündür üzerimde bir yorgunluk bitkinlik halsizlik var ki hiçbir şey yapasım gelmiyor bahar yorgunluğu mu ne bilemedim sizler Nasılsıniz

Ay kizlar 2 3 gündür üzerimde bir yorgunluk bitkinlik halsizlik var ki hiçbir şey yapasım gelmiyor bahar yorgunluğu mu ne bilemedim sizler Nasılsıniz
Valla canım grubumuzun sessizliğine bakılırsa hepimiz yorgun savaşçıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…