- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Canım ne yedigini hatırlıyor musun ne dokunmuş olabilir su sice gi olsa ertesi güne patır patır çıkardı cunku
Belki de alerjidir canım .hayırlı haberlerini bekliyorum.
Banada alerji gibi geldi canım huzursuzluk falan var mı
Canım duruyla durumları belki aynıdır bilemiyorum da benim kızın da ara ara oluyor alnı yanakları kulak memesi bazen ense gibi yerlerde oluyor banyo yaptırıp güzelce yağlayınca bir gün sonra azalıp geçiyor
. Ben de alerji sanıyorum yeni yediği şeyler var ama 1 haftadır yiyor belki de güneş dokundu. Duru ile aynı olabilir canım benzeşiyor biz de ilk defa çıktı takipteyim bugün artma yok henüzAy geçmiş olsun canim ya kiyamam
Maşallah dile hanimaaaaaa dikkatli olmak lazım canim emin yürüteç çok seviyor arada bırakıyorum yoksa sürekli kucagimda canim çıkıyorKızlar kaç gündür yazacağım unutuyorum geçen akşam odaya kıyafet almaya gittim geldim Dila koltuğun kenarında ayakta nasıl duygulandim anlatamamartık sürekli kalkiyor anlaşılan bizi daha dikkatli günler bekliyor ne kadar çabuk buyuyorlar Allah sağlık huzur mutluluk versin bebislerimize
MaşallahKızlar kaç gündür yazacağım unutuyorum geçen akşam odaya kıyafet almaya gittim geldim Dila koltuğun kenarında ayakta nasıl duygulandim anlatamamartık sürekli kalkiyor anlaşılan bizi daha dikkatli günler bekliyor ne kadar çabuk buyuyorlar Allah sağlık huzur mutluluk versin bebislerimize
Yemek temizlik yaparken ben de koyuyorum canım yoksa mümkün değil durmuyor onda da sıkılıyor kepçe Cezve ne varsa veriyorum eline öyle oyalaniyor :)Maşallah dile hanimaaaaaa dikkatli olmak lazım canim emin yürüteç çok seviyor arada bırakıyorum yoksa sürekli kucagimda canim çıkıyor
1 haftadır falan ileri emekliyor2canim öncesinde geri geri sürünüyordu sabah bir ara ağladı sonra sesi kesildi uyudu herhalde dedim arkami döndüm ayağa kalkmış bana bakıyor :)MaşallahDila emekliyor muydu evt çok dikkatli olmalıyız canım
Ay kepçe cezve denememistim dur bende vereyim oyalansin canimYemek temizlik yaparken ben de koyuyorum canım yoksa mümkün değil durmuyor onda da sıkılıyor kepçe Cezve ne varsa veriyorum eline öyle oyalaniyor :)
Maşallah1 haftadır falan ileri emekliyor2canim öncesinde geri geri sürünüyordu sabah bir ara ağladı sonra sesi kesildi uyudu herhalde dedim arkami döndüm ayağa kalkmış bana bakıyor :)
Buarada istanbuldayken bir bakivermistim, anjiyo olacak bir bebisimiz vardi nasil oldu acaba? M mysterymom miydi yanlis hatirliyor olabilirim?
ıyı aksamlar cokk cokk gecmiş olsun. rabbim yavrunu ve yavrularımızı korusun. bir an önce saglıgına kavusur ınsAllah bebegın. bizim bebekler hasta degiller ve bakmak cok zor . hasta olan bebislere bakmak daha da zordur. rabbim herkesın evladını korusun.canım doğru hatırlıyosun :) giremiyorum çok internete poyraz yoruyor baya..bizim iki seferdir anjiomuz ertelendi tam anjio önceleri ateşimiz çıkıyor zatüre olmuş diyip antibiyotik veriyolar..yavrum bir aydır kutu kutu antibiyotikler içti iğneler vuruldu..artık hastaneye girince başlıyor ağlamaya öyle korktu kiins bir aksilik çıkmazsa haftaya olabiliriz anjioyu ama iki gündür yine ateşliyiz artık hastaneye götürmüyorum kendim düşürmeye çalışıyorum ateşini..bizde durumlar böyle canım çok sağol merak edip yazdığın için..ben anjioya girmeden size yazarım dualarınızı eksik etmeyin..öpüyorum kuzularınızı
Poyraz paşaya acil şifalar, bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Sen de kendine dikkat et canım bu süreçte. Sormak istediğim bir şey var zatürre aşısı olmuş muydunuz ona rağmen gene de zatürre mi olducanım doğru hatırlıyosun :) giremiyorum çok internete poyraz yoruyor baya..bizim iki seferdir anjiomuz ertelendi tam anjio önceleri ateşimiz çıkıyor zatüre olmuş diyip antibiyotik veriyolar..yavrum bir aydır kutu kutu antibiyotikler içti iğneler vuruldu..artık hastaneye girince başlıyor ağlamaya öyle korktu kiins bir aksilik çıkmazsa haftaya olabiliriz anjioyu ama iki gündür yine ateşliyiz artık hastaneye götürmüyorum kendim düşürmeye çalışıyorum ateşini..bizde durumlar böyle canım çok sağol merak edip yazdığın için..ben anjioya girmeden size yazarım dualarınızı eksik etmeyin..öpüyorum kuzularınızı
İyi akşamlar canım ben emzirmiyorum sana yardımcı olamayacağım ama emziren annelerimiz çoğunlukta bilgisi olan vardır mutlakaherkese ıyı aksamlar guzel bebişlerin anneleri. bırsey soracagım. benim gögus ucum cok yara oldu hatta biraz acılmıs. boyle bıcak keserya onun gibi. krem var suruyorum ama gecmiyor. sizde böyle birsey oldumu
Bende hissizlik olmadı canim ama ablamin seneler geçti hala uyusuk gibi diyorİyi akşamlar kızlar sezaryen olanlara sorum var alt karın bölgenize tamamen his geldi mi ben de hala hissizlik var
İyi akşamlar canım ben yaşamadım ama ilk zamanlar bu konu gundemdeydi tahinin üstünde biriken yağ iyi geliyormuş bir de ayva çekirdeğini suda bekletince jel gibi oluyormuş o da iyi geliyormuş yanlış hatirlamiyorsam böyleydi geçmiş olsun daha iyi bilen biri yazar mutlakaherkese ıyı aksamlar guzel bebişlerin anneleri. bırsey soracagım. benim gögus ucum cok yara oldu hatta biraz acılmıs. boyle bıcak keserya onun gibi. krem var suruyorum ama gecmiyor. sizde böyle birsey oldumu
Tahini duymamistim ama avya cekirdegini biliyorum cok saol hatirlatman icin.bizimde ilk baslarda olmadi . Cagatay in 7 ayi bitti daha yeni oldu bu sorun.İyi akşamlar canım ben yaşamadım ama ilk zamanlar bu konu gundemdeydi tahinin üstünde biriken yağ iyi geliyormuş bir de ayva çekirdeğini suda bekletince jel gibi oluyormuş o da iyi geliyormuş yanlış hatirlamiyorsam böyleydi geçmiş olsun daha iyi bilen biri yazar mutlaka
Rabbim kolaylık ve şifa versin canim...canım doğru hatırlıyosun :) giremiyorum çok internete poyraz yoruyor baya..bizim iki seferdir anjiomuz ertelendi tam anjio önceleri ateşimiz çıkıyor zatüre olmuş diyip antibiyotik veriyolar..yavrum bir aydır kutu kutu antibiyotikler içti iğneler vuruldu..artık hastaneye girince başlıyor ağlamaya öyle korktu kiins bir aksilik çıkmazsa haftaya olabiliriz anjioyu ama iki gündür yine ateşliyiz artık hastaneye götürmüyorum kendim düşürmeye çalışıyorum ateşini..bizde durumlar böyle canım çok sağol merak edip yazdığın için..ben anjioya girmeden size yazarım dualarınızı eksik etmeyin..öpüyorum kuzularınızı
Bende de hissizlik var canim.İyi akşamlar kızlar sezaryen olanlara sorum var alt karın bölgenize tamamen his geldi mi ben de hala hissizlik var
Aynen canım bnmde o hissislik hala duruyorİyi akşamlar kızlar sezaryen olanlara sorum var alt karın bölgenize tamamen his geldi mi ben de hala hissizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?