2015 Ekim Anneleri

Canim doğum lekesidir ya takma kafana vücudunun başka yerinde yoksa yeni gormusundur annesi

Belki dönerken çarptıysa canım bere gb bişey mi ?için rahat etmeyecekse dr bi göster. .acısa ağlardı ama

Cnm bencede endişelenme. Bende benim kızımda sonradan farkettm çok küçük sütlü kahverengi renkte aynı dediğin yerde, doğum lekesi sonradan belli oldu heralde. Benim kızımın sol kolunda da küçük küçük lekeler var, doktor büyüdükçe kaybolur bu lekeler dedi.:)

Lökosit değerleri düşük o zaman Geçmişler olsun canım Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin

Canım doğduğumuzda kolumuzda vardı pempemsi nohut kadar bir leke sonra koyulaştı ben oldu bu kadar zaman sonra doğum lekesi çıkar mı hiç fikrim yok için rahat etsin götür bir göster

Ay darısı bana canim emin canımı okuyor yürüyüş filan hikaye benim için ama akşam çayın yanında birşeyler yemesem iyi olacak
bende cagatayi alip bebek arabasiyla cikiyorum.hem o gezmis hava almis oluyor hemde ben yuruyus. Evet canim direk yag olarak kaliyormus aksam yediklerimiz. Bisekilde eski kilomuza donecegiz napalim canlari sagolsunda

Hosgeldin cagatay in annesi:)

Günaydın, iyi haftalar dünya tatlısı hanfendi ve beyefendilerin güzel anneleri. Bebişlerin gelişimini keyiflice izleyebilelim.
Bebişleriniz banyolarında kafasını yıkarken ağlıyor mu? Güneş'imin banyo keyfi saç bölgesine geldiğinde hüsrana dönüyor. Ebe hanım boğulma korkusu nedeniyle ağlıyor demişti. Duş şapkasını taktığım anda ağlamaya başlıyor, panik olmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Sizlerde de böyle bir sorun var mı?

Canim ben arkadasinin bu kadar alinmasini anlamadim. Ustelik sen tekrar aramissin. Bu durumda mesleki tecrubemle diyebilirim ki orada karsindq olan arkadasinin yetiskin hali olmayabilir. Yetiskin hali olsa kendisinin cocugu olmadigi icin senin tecrubelerine dusuncelerine duygularina onem verip kabul ederdi. Ama iste karsindaki herhalde onun cocuk haline denk gelmis, incinmis yarali bir cocuk. Belki gecmiste yasadigi bir yara yuzunden senin cevabini kendi uzerine almis olabilir. Bana yeterince onem verse her durumda gelirdi gibi dusunmus olabilir. Tavsiyem senin icin degerli biriyse konusun,,onun incinmis cocugunu dinleyebilirsin, durumun onunla ilgili olmadigini, gunesle ilgili oldugunu anlatip o cocugu pispisliyabilirsin. Tabi sen de kendi incinmis cocugunu da konustur, senin incindigin noktalari anlat, belki sen de o yorgunlukla kendini yetersiz , basarisiz fln hissetmis olabilirsin. Ama unutma konusmaya arkadasinin yetiskin hali gelirse herseyi konusur halledersiniz, ama yine cocuk hali gelirse daha da incinebilirsin, o yuzden once kendini dusun tatlim:)

Gecmis olsun canim umarim caucak normale doner degerleriniz

Canim hic fikrim yok ama istersen doktoruna sor hemen aklinda kalmasin. Bizi de haberdar et lutfen

Canım teşekkür ederim kendimi terapide gibi hissettim sanırım buna ihtiyacım var öyle düşündüğünden eminim haklısın bana önem verse gelirdi tarafından bakıyor benim durumumu gözardı ederek

Canim doğum lekesidir ya takma kafana vücudunun başka yerinde yoksa yeni gormusundur annesi

Belki dönerken çarptıysa canım bere gb bişey mi ?için rahat etmeyecekse dr bi göster. .acısa ağlardı ama

Canım doğduğumuzda kolumuzda vardı pempemsi nohut kadar bir leke sonra koyulaştı ben oldu bu kadar zaman sonra doğum lekesi çıkar mı hiç fikrim yok için rahat etsin götür bir göster

Canim hic fikrim yok ama istersen doktoruna sor hemen aklinda kalmasin. Bizi de haberdar et lutfen
Cevaplariniz için çok sağolun kızlar randevu aldim bugün gostericem doktora inşallah önemsiz bir şeydir

Cevaplariniz için çok sağolun kızlar randevu aldim bugün gostericem doktora inşallah önemsiz bir şeydir
Inşallah canım küçükken benim kolumda da nohut büyüklüğünde ben vardi büyüdükçe açıldı suan yok rengide bayağı koyuydu canim

Günaydın canım adaşı suyu çok seviyor:) doğduğundan beri mi ağlıyor yoksa yeni mi şöyle yapabilirsin kafasını arkaya alıp su dökmeye çalışsan hani bizim kuaförde saçımızı yıkarken gibi yüzüne gelince mi sevmiyor acaba küvetinin içine birkaç banyo oyuncağı da koysan dikkati dağılır belki

Muhtemelen doğum lekesidir canım panikleme hemen, inşallah güzel haberle dönersin dr dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…