- 14 Ekim 2010
- 2.606
- 2.841
- 133
Canim doğum lekesidir ya takma kafana vücudunun başka yerinde yoksa yeni gormusundur annesiİyi akşamlar kızlar ya az önce Dila yi giydirirken fark ettim kabirgasinin yan tarafında leke gibi bir şey var morarmis gibi değil dikkatli bakınca belli oluyor sütlü kahve rengi gibi daha önce görmemiştim neden olmuş olabilir sizce doğum lekesi sonradan çıkar mı çok telaş yaptım ya gece gece
Belki dönerken çarptıysa canım bere gb bişey mi ?için rahat etmeyecekse dr bi göster. .acısa ağlardı amaİyi akşamlar kızlar ya az önce Dila yi giydirirken fark ettim kabirgasinin yan tarafında leke gibi bir şey var morarmis gibi değil dikkatli bakınca belli oluyor sütlü kahve rengi gibi daha önce görmemiştim neden olmuş olabilir sizce doğum lekesi sonradan çıkar mı çok telaş yaptım ya gece gece
Cnm bencede endişelenme. Bende benim kızımda sonradan farkettm çok küçük sütlü kahverengi renkte aynı dediğin yerde, doğum lekesi sonradan belli oldu heralde. Benim kızımın sol kolunda da küçük küçük lekeler var, doktor büyüdükçe kaybolur bu lekeler dedi.:)İyi akşamlar kızlar ya az önce Dila yi giydirirken fark ettim kabirgasinin yan tarafında leke gibi bir şey var morarmis gibi değil dikkatli bakınca belli oluyor sütlü kahve rengi gibi daha önce görmemiştim neden olmuş olabilir sizce doğum lekesi sonradan çıkar mı çok telaş yaptım ya gece gece
Kızlar geçen gün tv de doktor emziren annelere de yeşil çayı önerdi metabolizma açısından bende işe yaradığını düşünüyorum deneyebilirsinzevet bende cok duzensiz yiyorum .. ama aksam saat 7 den sonra hic yemek yemiyorum. Yuruyuse basladim ins gider
Lökosit değerleri düşük o zaman Geçmişler olsun canım Allah hepimizin yavrusuna sağlık versinBağışıklıkla ilgili değerler düşüktü canım, burdaki yapılan tahlillerde yükselmeyince ankaraya yönlendirdiler. İlk başta kötü düşünmüştük orada biraz rahatlattılar çok şükür takip altında olacağız ve hasta olmamasına daha özen göstereceğiz :)
Canım doğduğumuzda kolumuzda vardı pempemsi nohut kadar bir leke sonra koyulaştı ben oldu bu kadar zaman sonra doğum lekesi çıkar mı hiç fikrim yok için rahat etsin götür bir gösterİyi akşamlar kızlar ya az önce Dila yi giydirirken fark ettim kabirgasinin yan tarafında leke gibi bir şey var morarmis gibi değil dikkatli bakınca belli oluyor sütlü kahve rengi gibi daha önce görmemiştim neden olmuş olabilir sizce doğum lekesi sonradan çıkar mı çok telaş yaptım ya gece gece
bende cagatayi alip bebek arabasiyla cikiyorum.hem o gezmis hava almis oluyor hemde ben yuruyus. Evet canim direk yag olarak kaliyormus aksam yediklerimiz. Bisekilde eski kilomuza donecegiz napalim canlari sagolsundaAy darısı bana canim emin canımı okuyor yürüyüş filan hikaye benim için ama akşam çayın yanında birşeyler yemesem iyi olacak
Hosgeldin cagatay in annesi:)Merhaba anneler.araniza yeni katildim.benimde 22 ekim 15 tarihli cagatay adinda bir oglusum var. Cok zor bir dogumun ardindan bu zamana kadar geldik.zaman cok cabuk geciyor. Oglum hareketli 4 bucuk aylikken iki disimiz cikti.herkesin bebegi ileri apalar.benim oglum geri apaliyor.popoyu kaldirip geriye dogru birakiyor. Done done heryere gidiyor.kanepenin altindan cikariyorum herseferinde. Rabbim herkesin evladina saglik versin
Canim ben arkadasinin bu kadar alinmasini anlamadim. Ustelik sen tekrar aramissin. Bu durumda mesleki tecrubemle diyebilirim ki orada karsindq olan arkadasinin yetiskin hali olmayabilir. Yetiskin hali olsa kendisinin cocugu olmadigi icin senin tecrubelerine dusuncelerine duygularina onem verip kabul ederdi. Ama iste karsindaki herhalde onun cocuk haline denk gelmis, incinmis yarali bir cocuk. Belki gecmiste yasadigi bir yara yuzunden senin cevabini kendi uzerine almis olabilir. Bana yeterince onem verse her durumda gelirdi gibi dusunmus olabilir. Tavsiyem senin icin degerli biriyse konusun,,onun incinmis cocugunu dinleyebilirsin, durumun onunla ilgili olmadigini, gunesle ilgili oldugunu anlatip o cocugu pispisliyabilirsin. Tabi sen de kendi incinmis cocugunu da konustur, senin incindigin noktalari anlat, belki sen de o yorgunlukla kendini yetersiz , basarisiz fln hissetmis olabilirsin. Ama unutma konusmaya arkadasinin yetiskin hali gelirse herseyi konusur halledersiniz, ama yine cocuk hali gelirse daha da incinebilirsin, o yuzden once kendini dusun tatlim:)Günaydın kızlae size danışmak istediğim birşey var aslında üzerinden çok zaman geçti benim yakın bir arkadaşım var kızım henüz 3 aylıktı o arkımın ciddi bir beraberliği vardı evlenecek gibiydi ama teklif falan yoktu ortada ben de ona demiştimki gayet samimi kızım henüz çok küçük durun daha evlenmeyin biz de gelelim düğüne onun üzerine arkım düğünüm şimdi olsa gelmeyecek misin dedi ben de gündüz gelirim akşamda iki elim kanda olsa gelirim ama güneş 3 aylık hem emiyor( tok da olsa emerek uyuyordu) hem mama yiyor gaz illeti hala yakamızda nasıl geleyim dedim doğum sonrası kötü olduğumu bilen biri ağlamalarım 4 ayda ancak azaldı benim bunun üzerine arkım dediki akşam düğün salonunda bir odada emzirirmişim orda mamasını yermiş ana kucağında uyurmuş ben de dedim bu olamaz zor cevabı istenirse gelinir oldu ve bu söz içime oturdu ben de cvp olarak ben bu kadar yapabiliyorum bu kadar becerebiliyorum dedim bu olay ocak başında oldu kızım 3 aylıkken ben çok alındım buna rağmen ocak sonundaki doğumgününü aradım kutladım o gün bugündür hiç konuşmadık hiç aramadı beni ne dersiniz dışarıdan biri olarak bu konuya ben mi çok abartıyorum ..
Masallahİyiyiz canım daha da hareketliyiz alttan 2 dişimizde çıktı :)
Gecmis olsun canim umarim caucak normale doner degerlerinizBizim normalde öyle oynamıyor illa beni istiyordu ☺ eğer ağlamaya başladıysa volüm artırarak gidiyor iyi diyelim iyi olsun canım bazı kan değerlerimiz sıkıntılı ankarada kontrole gidiyrz çok şükür bi sıkıntımız yok.
Canim hic fikrim yok ama istersen doktoruna sor hemen aklinda kalmasin. Bizi de haberdar et lutfenİyi akşamlar kızlar ya az önce Dila yi giydirirken fark ettim kabirgasinin yan tarafında leke gibi bir şey var morarmis gibi değil dikkatli bakınca belli oluyor sütlü kahve rengi gibi daha önce görmemiştim neden olmuş olabilir sizce doğum lekesi sonradan çıkar mı çok telaş yaptım ya gece gece
Canım teşekkür ederim kendimi terapide gibi hissettim sanırım buna ihtiyacım var öyle düşündüğünden eminim haklısın bana önem verse gelirdi tarafından bakıyor benim durumumu gözardı ederekCanim ben arkadasinin bu kadar alinmasini anlamadim. Ustelik sen tekrar aramissin. Bu durumda mesleki tecrubemle diyebilirim ki orada karsindq olan arkadasinin yetiskin hali olmayabilir. Yetiskin hali olsa kendisinin cocugu olmadigi icin senin tecrubelerine dusuncelerine duygularina onem verip kabul ederdi. Ama iste karsindaki herhalde onun cocuk haline denk gelmis, incinmis yarali bir cocuk. Belki gecmiste yasadigi bir yara yuzunden senin cevabini kendi uzerine almis olabilir. Bana yeterince onem verse her durumda gelirdi gibi dusunmus olabilir. Tavsiyem senin icin degerli biriyse konusun,,onun incinmis cocugunu dinleyebilirsin, durumun onunla ilgili olmadigini, gunesle ilgili oldugunu anlatip o cocugu pispisliyabilirsin. Tabi sen de kendi incinmis cocugunu da konustur, senin incindigin noktalari anlat, belki sen de o yorgunlukla kendini yetersiz , basarisiz fln hissetmis olabilirsin. Ama unutma konusmaya arkadasinin yetiskin hali gelirse herseyi konusur halledersiniz, ama yine cocuk hali gelirse daha da incinebilirsin, o yuzden once kendini dusun tatlim:)
Canim doğum lekesidir ya takma kafana vücudunun başka yerinde yoksa yeni gormusundur annesi
Belki dönerken çarptıysa canım bere gb bişey mi ?için rahat etmeyecekse dr bi göster. .acısa ağlardı ama
Cnm bencede endişelenme. Bende benim kızımda sonradan farkettm çok küçük sütlü kahverengi renkte aynı dediğin yerde, doğum lekesi sonradan belli oldu heralde. Benim kızımın sol kolunda da küçük küçük lekeler var, doktor büyüdükçe kaybolur bu lekeler dedi.:)
Canım doğduğumuzda kolumuzda vardı pempemsi nohut kadar bir leke sonra koyulaştı ben oldu bu kadar zaman sonra doğum lekesi çıkar mı hiç fikrim yok için rahat etsin götür bir göster
Cevaplariniz için çok sağolun kızlar randevu aldim bugün gostericem doktora inşallah önemsiz bir şeydirCanim hic fikrim yok ama istersen doktoruna sor hemen aklinda kalmasin. Bizi de haberdar et lutfen
Inşallah canım küçükken benim kolumda da nohut büyüklüğünde ben vardi büyüdükçe açıldı suan yok rengide bayağı koyuydu canimCevaplariniz için çok sağolun kızlar randevu aldim bugün gostericem doktora inşallah önemsiz bir şeydir
Günaydın canım adaşı suyu çok seviyor:) doğduğundan beri mi ağlıyor yoksa yeni mi şöyle yapabilirsin kafasını arkaya alıp su dökmeye çalışsan hani bizim kuaförde saçımızı yıkarken gibi yüzüne gelince mi sevmiyor acaba küvetinin içine birkaç banyo oyuncağı da koysan dikkati dağılır belkiGünaydın, iyi haftalar dünya tatlısı hanfendi ve beyefendilerin güzel anneleri. Bebişlerin gelişimini keyiflice izleyebilelim.
Bebişleriniz banyolarında kafasını yıkarken ağlıyor mu? Güneş'imin banyo keyfi saç bölgesine geldiğinde hüsrana dönüyor. Ebe hanım boğulma korkusu nedeniyle ağlıyor demişti. Duş şapkasını taktığım anda ağlamaya başlıyor, panik olmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Sizlerde de böyle bir sorun var mı?
Muhtemelen doğum lekesidir canım panikleme hemen, inşallah güzel haberle dönersin dr danİyi akşamlar kızlar ya az önce Dila yi giydirirken fark ettim kabirgasinin yan tarafında leke gibi bir şey var morarmis gibi değil dikkatli bakınca belli oluyor sütlü kahve rengi gibi daha önce görmemiştim neden olmuş olabilir sizce doğum lekesi sonradan çıkar mı çok telaş yaptım ya gece gece
Amin canım, nötrofil değerleri düşüktü :)Lökosit değerleri düşük o zaman Geçmişler olsun canım Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin
İnşallah canım aminGecmis olsun canim umarim caucak normale doner degerleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?