- 16 Aralık 2015
- 203
- 291
- 18
- 36
Gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin kuzuyaAmin canım, nötrofil değerleri düşüktü :)
Cnm benim kizimda baslarda cok agliyordu banyoyu biraz eglenceli hale getirmeye calisabilirsin oyuncak muzik vs gibi bizde ise yaradi bunlar artik kuvete oturtuyrm icini su doldurup ellerini suya cirpa cirpa eglenceli geciyr artik banyosuGünaydın, iyi haftalar dünya tatlısı hanfendi ve beyefendilerin güzel anneleri. Bebişlerin gelişimini keyiflice izleyebilelim.
Bebişleriniz banyolarında kafasını yıkarken ağlıyor mu? Güneş'imin banyo keyfi saç bölgesine geldiğinde hüsrana dönüyor. Ebe hanım boğulma korkusu nedeniyle ağlıyor demişti. Duş şapkasını taktığım anda ağlamaya başlıyor, panik olmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Sizlerde de böyle bir sorun var mı?
Anladım canım nötrofiller daha çok bakteri enfeksiyonlarında savaşır lenfosit monosit sayısını iyi demekki aman iyi olsun ne kadar farklı rahatsızlıklar varAmin canım, nötrofil değerleri düşüktü :)
Günaydın canım kolay gelsin iyi çalışmalar :) biz de doktorumuzun yönlendirmesiyle ek gıdaya geç başladık bizde de şimdilik sorun yok ne versem yiyor :) bana uzanıp kaldırın beni isteği bizde de var iki tane dişimiz var bizim :)Gunaydinnn anneler ve melekleri nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum kpss ye hazirlanyrm ve malum sinav bu pazarbakalim hayirlisi hakkimda artik..bazen kizimi ihmal ettigimi dusunup uzulyrm uzaklasiyrm dersten bazende onun daha iyi bi gelecege sahip olabilmesi icin azmediyrm derken derken sona geldij sukur kizim oldukca sakin bi bebek oda annesine yardimci oluyor sanirim :) ... ek gidaya gec baslayanlardaniz ama sukur problem yasamadik ne veraem yiyor:) hala dis yok yakinda cikacak gibide gorunmuyor iyice hateketlendik artik oturmak yetmiyor ayakta dikilmek yurumek istiyor otururken elimize uzanip resmen kaldirin beni diye diretiyor ama hala emekleme yok tabii geri geri yana yana surunerek hedefine varabildigi icin emeklemeyepej calistigi soylenemez...ayy burasi insani nasil rahatlatan bi yer ya valla ozlemisim bizde durumlar boyle sizler nasilsiniz kuzcuklar nasil herkesin sagligi keyfi yerindedir insallah
Hosbulduk :))Hosgeldin cagatay in annesi:)
Gunaydin canim ... bence hic icin yanmasin , ders calisiyorum ilgilnemiyorum diye. Cunki sen onun icin cabaliyorsun. Birde daha cok kucukler hani tam bizi anlayamiyorlar kpss ye calsmanin en guzel vakti. Ilerde yuruyunce daha da zor olur.benim oglusta gayet iyi sakin ama hareketli gun gectikce yeni birseylee ogreniyor.. sinavda basarilar dilerim . Esimde girecek kurum degistirmek icin.dualarimiz sizinle.Rabbim gonlunuzze gore versinGunaydinnn anneler ve melekleri nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum kpss ye hazirlanyrm ve malum sinav bu pazarbakalim hayirlisi hakkimda artik..bazen kizimi ihmal ettigimi dusunup uzulyrm uzaklasiyrm dersten bazende onun daha iyi bi gelecege sahip olabilmesi icin azmediyrm derken derken sona geldij sukur kizim oldukca sakin bi bebek oda annesine yardimci oluyor sanirim :) ... ek gidaya gec baslayanlardaniz ama sukur problem yasamadik ne veraem yiyor:) hala dis yok yakinda cikacak gibide gorunmuyor iyice hateketlendik artik oturmak yetmiyor ayakta dikilmek yurumek istiyor otururken elimize uzanip resmen kaldirin beni diye diretiyor ama hala emekleme yok tabii geri geri yana yana surunerek hedefine varabildigi icin emeklemeyepej calistigi soylenemez...ayy burasi insani nasil rahatlatan bi yer ya valla ozlemisim bizde durumlar boyle sizler nasilsiniz kuzcuklar nasil herkesin sagligi keyfi yerindedir insallah
Ben de sınava gireceğim ama hiç hazırlanamadımGunaydinnn anneler ve melekleri nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum kpss ye hazirlanyrm ve malum sinav bu pazarbakalim hayirlisi hakkimda artik..bazen kizimi ihmal ettigimi dusunup uzulyrm uzaklasiyrm dersten bazende onun daha iyi bi gelecege sahip olabilmesi icin azmediyrm derken derken sona geldij sukur kizim oldukca sakin bi bebek oda annesine yardimci oluyor sanirim :) ... ek gidaya gec baslayanlardaniz ama sukur problem yasamadik ne veraem yiyor:) hala dis yok yakinda cikacak gibide gorunmuyor iyice hateketlendik artik oturmak yetmiyor ayakta dikilmek yurumek istiyor otururken elimize uzanip resmen kaldirin beni diye diretiyor ama hala emekleme yok tabii geri geri yana yana surunerek hedefine varabildigi icin emeklemeyepej calistigi soylenemez...ayy burasi insani nasil rahatlatan bi yer ya valla ozlemisim bizde durumlar boyle sizler nasilsiniz kuzcuklar nasil herkesin sagligi keyfi yerindedir insallah
Evet canım ya antibiyotik kullanımında yada enfeksiyonda düşermiş. İlk başta zaten belki gribal bi enfeksiyon geçirmiştir diye haftada 1 kontrolü oldu baktıkki yükselmiyor nötropeni? teşhisiyle gönderdiler. Bi yandan bilmek kötü eşim de biyolog kendi kendimize teşhisler koyuyoruz haliyle falan filan derken oranın açıklamaları bizi tatmin etti.Anladım canım nötrofiller daha çok bakteri enfeksiyonlarında savaşır lenfosit monosit sayısını iyi demekki aman iyi olsun ne kadar farklı rahatsızlıklar var
Eşinle meslektaşız ama ben öğretmenlik yapıyorum bir sene kadar laboratuvarda çalıştım bilmek hakkaten iyi olmuyor bilmek korkuyu daha da arttırıyor ben de doktorlardan hep daha fazla açıklama talep ediyorum tatmin olmuyorum :)Evet canım ya antibiyotik kullanımında yada enfeksiyonda düşermiş. İlk başta zaten belki gribal bi enfeksiyon geçirmiştir diye haftada 1 kontrolü oldu baktıkki yükselmiyor nötropeni? teşhisiyle gönderdiler. Bi yandan bilmek kötü eşim de biyolog kendi kendimize teşhisler koyuyoruz haliyle falan filan derken oranın açıklamaları bizi tatmin etti.
:) eşimin formasyonu da var ama polis oldu malesefEşinle meslektaşız ama ben öğretmenlik yapıyorum bir sene kadar laboratuvarda çalıştım bilmek hakkaten iyi olmuyor bilmek korkuyu daha da arttırıyor ben de doktorlardan hep daha fazla açıklama talep ediyorum tatmin olmuyorum :)
Anladım canım zor meslek Biyolog olup kaç kişi mesleğini yapıyorki atanmak da zor benim ki özel okul o da başka bir türlü yorucu:) eşimin formasyonu da var ama polis oldu malesef
evet bizde de olmuştu 2 hafta önce bitti ama çok da hoşuna gitmiyor hatta ağzına şampuan kaçtığı için ağladığını düşünmştkGünaydın, iyi haftalar dünya tatlısı hanfendi ve beyefendilerin güzel anneleri. Bebişlerin gelişimini keyiflice izleyebilelim.
Bebişleriniz banyolarında kafasını yıkarken ağlıyor mu? Güneş'imin banyo keyfi saç bölgesine geldiğinde hüsrana dönüyor. Ebe hanım boğulma korkusu nedeniyle ağlıyor demişti. Duş şapkasını taktığım anda ağlamaya başlıyor, panik olmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Sizlerde de böyle bir sorun var mı?
Çok şükür canım geçmiş olsunDoktora gösterdim kızlar önemli bir şey değil renk pigmentleriyle ilgili dedi takip edeceğiz gerekirse cildiyeye yonlendiririm dedi rahatladım çok şükür
Tüh Kıyamam canım ya inşallah sabah sıkıntısı devam etmemiştir.vardır bi hayır arkadaşlarının gelmesin de de.inşallah gününün güzel geçer.Günaydınlar güzel anneler zorlu bir gecenin ardından yine günlük telaşlardayız. Gece kızım yaklaşık üç saat ağladı uykusından uyanıp gerile gerile ağladı ki benim kızım çok sakindir beni o yüzden çok zorladı bu durum. Bir de aksi gibi arkadaşlarımı çağırdım bugün gelecekler Allahtan dün gece de olsa tatlılarımı yaptım tuzlular kaldı bugüne. Bugün inşallah sorunsuz geçer şans dileyin bana kızlar hepinizi öpüyorum güzel bir gün olsun herkes için
Canım iyidir inşallah şimdi Duru'muz belki diş sıkıntısıdır.Günaydınlar güzel anneler zorlu bir gecenin ardından yine günlük telaşlardayız. Gece kızım yaklaşık üç saat ağladı uykusından uyanıp gerile gerile ağladı ki benim kızım çok sakindir beni o yüzden çok zorladı bu durum. Bir de aksi gibi arkadaşlarımı çağırdım bugün gelecekler Allahtan dün gece de olsa tatlılarımı yaptım tuzlular kaldı bugüne. Bugün inşallah sorunsuz geçer şans dileyin bana kızlar hepinizi öpüyorum güzel bir gün olsun herkes için
Tüh Kıyamam canım ya inşallah sabah sıkıntısı devam etmemiştir.vardır bi hayır arkadaşlarının gelmesin de de.inşallah gününün güzel geçer.
Muhtemelen diş sıkıntısı kızlar sabah da mızmız yapıyordu uyudu Allahtan şimdi biraz iş yapabiliyorum. Eli sürekli ağzında ve üst damaklar çok sertleşmiş bir şeyler yedirirken kaşığı ısırıyor tıkır tıkır sesler geliyor ama açmadığı için ağzını göremiyorum. İnşallah böyle devam etmez bugün deCanım iyidir inşallah şimdi Duru'muz belki diş sıkıntısıdır.
Tıkır tıkır sesler geliyorsa çıktı sayılır :Muhtemelen diş sıkıntısı kızlar sabah da mızmız yapıyordu uyudu Allahtan şimdi biraz iş yapabiliyorum. Eli sürekli ağzında ve üst damaklar çok sertleşmiş bir şeyler yedirirken kaşığı ısırıyor tıkır tıkır sesler geliyor ama açmadığı için ağzını göremiyorum. İnşallah böyle devam etmez bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?