- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
Bence sen abartmıyorsun canım düğün falan da olmamış düğün olup sen gitmesen belki onun da haklı tarafı var derdim (öyle bile olsa anlayışla karşılamasi gerekirdi) disaridan söyle yaparsın böyle yaparsın demek çok kolay 3 aylık bebekle ev misafirliği bile bazen zor olabiliyor doğumgününü de kutlamissin artık senin yapabilecegin bir şey kalmamış benceGünaydın kızlae size danışmak istediğim birşey var aslında üzerinden çok zaman geçti benim yakın bir arkadaşım var kızım henüz 3 aylıktı o arkımın ciddi bir beraberliği vardı evlenecek gibiydi ama teklif falan yoktu ortada ben de ona demiştimki gayet samimi kızım henüz çok küçük durun daha evlenmeyin biz de gelelim düğüne onun üzerine arkım düğünüm şimdi olsa gelmeyecek misin dedi ben de gündüz gelirim akşamda iki elim kanda olsa gelirim ama güneş 3 aylık hem emiyor( tok da olsa emerek uyuyordu) hem mama yiyor gaz illeti hala yakamızda nasıl geleyim dedim doğum sonrası kötü olduğumu bilen biri ağlamalarım 4 ayda ancak azaldı benim bunun üzerine arkım dediki akşam düğün salonunda bir odada emzirirmişim orda mamasını yermiş ana kucağında uyurmuş ben de dedim bu olamaz zor cevabı istenirse gelinir oldu ve bu söz içime oturdu ben de cvp olarak ben bu kadar yapabiliyorum bu kadar becerebiliyorum dedim bu olay ocak başında oldu kızım 3 aylıkken ben çok alındım buna rağmen ocak sonundaki doğumgününü aradım kutladım o gün bugündür hiç konuşmadık hiç aramadı beni ne dersiniz dışarıdan biri olarak bu konuya ben mi çok abartıyorum ..