- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Günaydınnnn günümüz aydın olsunGünaydın güzel anneler prensler ve prensesler
Allah yardımcımız olsun canım. valla misafir geldıgınde bende aynı oluyorum .. böyle yoruluyoruz ıns bir an önce kilolarda giderGünaydın hanımlar güzel ve bebislerimiz için bol uykulu birgün olsun....
Emin hiç uyumadi yine misafir de vardı dayak yemiş gibiyim
Mrb bu kanguruula ilgili bişey sormam lazım bebek bu kanguruya alışınca arabaya biner mi bir daha ben de almak istiyorum ama kafam karışık bi de bebek daha da büyüyünce ve ağırlaşınca kullanışlı olur mu gerçekten de?cvp için şimdiden sağol.Maşallah Duru ya
momfortla aynı gibi aslında farkı desenli olması :) sanırım benim yıldız zaafım var sırf bundan dolayı ergo başka bi fark görmedim :) boba farklı mesela bunların cebi üstte ve büyük, bobanın ki kemer kısmında daha küçük
Valla canım kilolar inşallah gider ben hiç veremedim bir de üzerine kilo aldımAllah yardımcımız olsun canım. valla misafir geldıgınde bende aynı oluyorum .. böyle yoruluyoruz ıns bir an önce kilolarda gider
Ay insallah canim ya ama kosusturmadan yemeği vakitsiz yiyorum vereyim derken almazsak iyidirAllah yardımcımız olsun canım. valla misafir geldıgınde bende aynı oluyorum .. böyle yoruluyoruz ıns bir an önce kilolarda gider
Bağışıklıkla ilgili değerler düşüktü canım, burdaki yapılan tahlillerde yükselmeyince ankaraya yönlendirdiler. İlk başta kötü düşünmüştük orada biraz rahatlattılar çok şükür takip altında olacağız ve hasta olmamasına daha özen göstereceğiz :)Geçmiş olsun canım inşallah ciddi şeyler değildir en ufacık rahatsızlıkları bile bize mafediyor
Merhaba canım, araba konusunu bilmiyorum canım bizim var ama evde gezdirme amaçlı kullanıyorum çok hoşuna gidiyor. İlerye de dönük aldım, tabiki kilo arttıkça taşıması zor olacak ama şahsi fikrim kardeşimden de hatırladığım kadarıyla yürüse bile biraz sonra kucak istiyor o durumda tek kolda taşımaktansa yükü omuzlara böler diye düşünüyorum.Mrb bu kanguruula ilgili bişey sormam lazım bebek bu kanguruya alışınca arabaya biner mi bir daha ben de almak istiyorum ama kafam karışık bi de bebek daha da büyüyünce ve ağırlaşınca kullanışlı olur mu gerçekten de?cvp için şimdiden sağol.
Canimmmm cok sagol. Cok haklisin ediz cok alisti kalabaliga ve maceraya:) Ben yine denedim foto koymayi, yolculuk fotomuzu koymak istedim ama yine boyutundan oturu hata verdi. Telde aradim tarafim dedigin o boyult kucultmeyi bulamadim. Sen de koyabiliyorsan koy, ben cok ozledim guzel dila mizi, guzel parlak gozleriniHoşgeldin caniiim biz de sizi özledik vallabu dönem bebislerin hepsi ilgi istiyor sanırım biz de öyleyiz odadan çıkarmıyor dila.. bir de kalabalığı daha çok seviyor evde fazla insan olunca kendi kendine oyalaniyor ama yalnizsak sürekli kucak istiyor ediz de İstanbul tatili süresince kalabalıga alışmış olabilir canım bir de bizim hala disimiz çıkmadı sizde durumlar nasıl 3 gündür emeklemeye başladı bir yerlere tutunup kalkmaya calisiyor bizde durumlar böyle canim musait olunca bir de foto isteriz
Canim benim ne kadar zormus. Allah kolaylik versin. Ne kadar sabirli bir annesinHoşgeldin canım maşallah bebisine uyku sorunu bizde de var gündüz yarım saatlik uykularla öyle böyle geçiyor da gece cook zorluyor2 kere kalkarsa şükrediyorum bazen 5 6 kere kalkiyor emmek istiyor sizin yine disleriniz çıkmış maşallah biz de o da yok sanırım emmeyi birakmadiklari sürece böyle devam edecek
Hosgeldin canim ve masallah kuzunaMerhaba aranıza yeni katıldım bende 2015 ekim annesiyim
7 aylık olduk 2 ay önce ek gıdaya başladık
Bebeğim çok hareketli 4aylıkken dönmeye başladı 6 aylık emekledi şimdi de tutup kalkıyor ortalığı karıştırmaya başladı
3 dişi çıktı 4. Çıkmak üzere
Gece sürekli emmek istiyor uyku düzeni gündüz iyi ama gece yok hep beni istiyor beşiği yatağıma bitişik yatıyoruz
Sizin Nasıl geçiyor? Ben geceleri çok zorlanıyorum var mı bir tavsiyeniz
Ay çok iyi oldu böyle ya burdan size danışabilirim değil mi?
Ay koymussun iste benim parlak gozlu guzel guluslu askimiDuru ve yiğit arkadaşımıza opucukler ve masallahlar bizdeen
ay nasıl rahatladım bilemezsin bizim hemşiremiz çok kuçuk ellere ayaklara bal falan zayıf dedikçe kilo almıyor dedikçe çıldırıyorum o kadar da yer ozenliyimdir yeridiririm emziririm de yemekten once sornra emziririm falan demek ki kızımın yapısı bu napimCanim eminde emmedi beni 4.ayda ek gidaya başladım 6.5 kilo doktorumuz iyi diyor birde çok hareketli bir dakika durmuyor sağlıklı olsunlarda
evet bende cok duzensiz yiyorum .. ama aksam saat 7 den sonra hic yemek yemiyorum. Yuruyuse basladim ins giderAy insallah canim ya ama kosusturmadan yemeği vakitsiz yiyorum vereyim derken almazsak iyidir
Boşver canim kimseyi takma kafana genetik yapı filan etkiliyor.Ağzı olan konuşuyor hiç umurumda değil yavrularimiz noksansiz sağlıklı olsunda.ay nasıl rahatladım bilemezsin bizim hemşiremiz çok kuçuk ellere ayaklara bal falan zayıf dedikçe kilo almıyor dedikçe çıldırıyorum o kadar da yer ozenliyimdir yeridiririm emziririm de yemekten once sornra emziririm falan demek ki kızımın yapısı bu napim
Ay darısı bana canim emin canımı okuyor yürüyüş filan hikaye benim için ama akşam çayın yanında birşeyler yemesem iyi olacakevet bende cok duzensiz yiyorum .. ama aksam saat 7 den sonra hic yemek yemiyorum. Yuruyuse basladim ins gider
Boşver canım üzme kendini yiyorda önünden ni alıyoz değil mi ama bizim kızlar fit olacak.ay nasıl rahatladım bilemezsin bizim hemşiremiz çok kuçuk ellere ayaklara bal falan zayıf dedikçe kilo almıyor dedikçe çıldırıyorum o kadar da yer ozenliyimdir yeridiririm emziririm de yemekten once sornra emziririm falan demek ki kızımın yapısı bu napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?