2015 Ekim Anneleri

Mrb bu kanguruula ilgili bişey sormam lazım bebek bu kanguruya alışınca arabaya biner mi bir daha ben de almak istiyorum ama kafam karışık bi de bebek daha da büyüyünce ve ağırlaşınca kullanışlı olur mu gerçekten de?cvp için şimdiden sağol.

Arkadaşlar daha önce gündüz uykusu tartışılmış ben de dahil olayım bizde durum şöyle 10.30 gibi kalkıyoruz ve saat 1 e doğru ayağımda sallayarak uyutuyorum bu şekilde 2 saat uyuyor ama ayağımdan bırakamıyorum hemen uyanıyor böyle olunca ev işini geçtim yemek bile yapamıyorm ayaklarımn ağrısı da cabası

Allah yardımcımız olsun canım. valla misafir geldıgınde bende aynı oluyorum .. böyle yoruluyoruz ıns bir an önce kilolarda gider
Valla canım kilolar inşallah gider ben hiç veremedim bir de üzerine kilo aldım göbeğim 5 aylık hamile

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi şeyler değildir en ufacık rahatsızlıkları bile bize mafediyor
Bağışıklıkla ilgili değerler düşüktü canım, burdaki yapılan tahlillerde yükselmeyince ankaraya yönlendirdiler. İlk başta kötü düşünmüştük orada biraz rahatlattılar çok şükür takip altında olacağız ve hasta olmamasına daha özen göstereceğiz :)

Merhaba canım, araba konusunu bilmiyorum canım bizim var ama evde gezdirme amaçlı kullanıyorum çok hoşuna gidiyor. İlerye de dönük aldım, tabiki kilo arttıkça taşıması zor olacak ama şahsi fikrim kardeşimden de hatırladığım kadarıyla yürüse bile biraz sonra kucak istiyor o durumda tek kolda taşımaktansa yükü omuzlara böler diye düşünüyorum.

Canimmmm cok sagol. Cok haklisin ediz cok alisti kalabaliga ve maceraya:) Ben yine denedim foto koymayi, yolculuk fotomuzu koymak istedim ama yine boyutundan oturu hata verdi. Telde aradim tarafim dedigin o boyult kucultmeyi bulamadim. Sen de koyabiliyorsan koy, ben cok ozledim guzel dila mizi, guzel parlak gozlerini. Canim bizde de durum benzer. Disimiz hala cikmadi. Emekleme konusunda da one gitmeye cok cabaliyoruz kafayi indirip popoyu kaldiriyoruz, popoyu indirip ellerimizin ustunde kalkiyoruz. Sonuc ise maalesef break dansci seklinde vucudunu dalgalandira dalgalandira geri gitmek oluyor

Canim benim ne kadar zormus. Allah kolaylik versin. Ne kadar sabirli bir annesin . Ediz kati gidaya gectigimizden beri geceleri kalmayi birakti. Ama ne yazik ki zamanla gunduz emmeyi de birakti. Ben de daha sutten kesilmesini istemedigim icin artik geceleri kalkabildigim kadar kalkip emziriyorum, cunku kucuk sipam ancak uykusunda emiyor:))

Hosgeldin canim ve masallah kuzuna

İyi akşamlar kızlar ya az önce Dila yi giydirirken fark ettim kabirgasinin yan tarafında leke gibi bir şey var morarmis gibi değil dikkatli bakınca belli oluyor sütlü kahve rengi gibi daha önce görmemiştim neden olmuş olabilir sizce doğum lekesi sonradan çıkar mı çok telaş yaptım ya gece gece

Canim eminde emmedi beni 4.ayda ek gidaya başladım 6.5 kilo doktorumuz iyi diyor birde çok hareketli bir dakika durmuyor sağlıklı olsunlarda
ay nasıl rahatladım bilemezsin bizim hemşiremiz çok kuçuk ellere ayaklara bal falan zayıf dedikçe kilo almıyor dedikçe çıldırıyorum o kadar da yer ozenliyimdir yeridiririm emziririm de yemekten once sornra emziririm falan demek ki kızımın yapısı bu napim

Boşver canim kimseyi takma kafana genetik yapı filan etkiliyor.Ağzı olan konuşuyor hiç umurumda değil yavrularimiz noksansiz sağlıklı olsunda.

Boşver canım üzme kendini yiyorda önünden ni alıyoz değil mi ama bizim kızlar fit olacak. Sağlıklı olsunlar daşimdi heleki kıpır kıpırlar kilo vernesinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…