Canim ben arkadasinin bu kadar alinmasini anlamadim. Ustelik sen tekrar aramissin. Bu durumda mesleki tecrubemle diyebilirim ki orada karsindq olan arkadasinin yetiskin hali olmayabilir. Yetiskin hali olsa kendisinin cocugu olmadigi icin senin tecrubelerine dusuncelerine duygularina onem verip kabul ederdi. Ama iste karsindaki herhalde onun cocuk haline denk gelmis, incinmis yarali bir cocuk. Belki gecmiste yasadigi bir yara yuzunden senin cevabini kendi uzerine almis olabilir. Bana yeterince onem verse her durumda gelirdi gibi dusunmus olabilir. Tavsiyem senin icin degerli biriyse konusun,,onun incinmis cocugunu dinleyebilirsin, durumun onunla ilgili olmadigini, gunesle ilgili oldugunu anlatip o cocugu pispisliyabilirsin. Tabi sen de kendi incinmis cocugunu da konustur, senin incindigin noktalari anlat, belki sen de o yorgunlukla kendini yetersiz , basarisiz fln hissetmis olabilirsin. Ama unutma konusmaya arkadasinin yetiskin hali gelirse herseyi konusur halledersiniz, ama yine cocuk hali gelirse daha da incinebilirsin, o yuzden once kendini dusun tatlim:)