Hiç belli olmuyor canım. Ben de geçen ay olmuştum bu ay hrnüz gelmedi geçen ay 26 sındaydı. Benim hamilelik öncesi de 31-35 gün arasında kafasına esince gelirdi şimdi de öyle mi davranacak yoksa bir süre düzensiz mi olacak(ki doğum sonrası olabiliyormuş) yoksa Allah korusun hamile miyim muamma... korunuyoruz ama insanın aklının bir köşesinde oluyorAy adet görmeyenler hamile kalmıyor süt koruyo demişlerdi ama bn belli de olmaz yani =)
Evet canım öle haklısın zaten bn düzenli adet görüyorum doğumdan sonra ayın beşinden beşine =) ama tabi emzirme döneminde düzensizLik normalmiş de insan korkuyor nolur nolmaz diye sonuçta duyuyoruz tüpleri bağlıyken hamile olanlarıHiç belli olmuyor canım. Ben de geçen ay olmuştum bu ay hrnüz gelmedi geçen ay 26 sındaydı. Benim hamilelik öncesi de 31-35 gün arasında kafasına esince gelirdi şimdi de öyle mi davranacak yoksa bir süre düzensiz mi olacak(ki doğum sonrası olabiliyormuş) yoksa Allah korusun hamile miyim muamma... korunuyoruz ama insanın aklının bir köşesinde oluyor
Bende emzirenlerin kullanabildigi d. Kontrol hapini kullanıyorum doğumdan sonra hiç adet olmadım ilaç geçen hafta bitti diyarbakirda hiçbir eczanede bulamadık birkaç gün icmedim olursa ondan olur ama sanmıyorum (inşallah aminEvet canım öle haklısın zaten bn düzenli adet görüyorum doğumdan sonra ayın beşinden beşine =) ama tabi emzirme döneminde düzensizLik normalmiş de insan korkuyor nolur nolmaz diye sonuçta duyuyoruz tüpleri bağlıyken hamile olanlarıAllah isteyene versin inşallah
Canim bir derece dogru dedigin ama eninde sonunda once yumurtluyoruz sonra adet goruyoruz. Yani ilk adet gordugunde bir kere risk atlatmis oluyorsun. Hele de bu aylarda ek gidaya gecis fln iyice riskli donemlerdeyiz. Ben yeni adet oldum mesala yani iki hafta once yumurtlamisim hic haberim yoktu tabi:))Ay adet görmeyenler hamile kalmıyor süt koruyo demişlerdi ama bn belli de olmaz yani =)
Haftasonu bi bakiyim o banta iyiymiş gerçekten obur turlu ateşi varsa ılıkta olsa bez de irkiliyo yiğit o daha kotuEvet canim en cok annelerin kendi cocuklarina deGermis diyorlar ama napiyim mutlu da olsam uzulsem de hep burada paylasiyorum, bu konularda beni sizden daha iyi anlayacak kimsem yok ki:) canim atesi de klasik yontemlerle dusurdum, ince giydirmek, koltuk altina kasiklara ilik kompres, calpol verdim tabi 38.5u gorunce. Bir de isiyi emip disari veren bir bant vardi bir deneyim diye jokerden almistim onu kullandim. Onu yapistirdim alnina. Hakikaten de cok rahatmis oneririm surekli kompresle ugrasmaktan cok kolay. Hem kullan at degil saklayip tekrar kullanabiliyorsun. Hem de kompres rahatsiz ediyor bebisleri ilik da koysak sonucta soguyor
Zaten konuşmaların çoğuna dahil olamiyorum kenarda ciğere bakan kedi misali oturuyorumAy ediz de ayni oyleydi, hala da guzel yiyor sayilir cok sukur, ama o ilk hevesleri cidden cok tatli, ilk kasik mama verdigimde himm himmm diye butun yemek soylenmisti niye daha hizli vermiyorsun manasinda:) ayni heves bende de var canim internetten tarifler bakmakla geciyor gunum sanki ne kadar cesitlendirebilirsek el kadar cocuga:)) dedigin gibi canim corbalara gececegiz yakinda hatta 6,5 aydan sonra kiyma fln da ekle dedi doktor. Yigit de gecince anlatirsin neleri seviyor neleri sevmiyor, yarasin pasaya
Günaydın canım valla saatleri ileri alma bana yaramadı uykum var hep.Ben bisey koymuyorum açık canım ya gece üstünü de aciyo bende mide kısmına içten bez koyuyorum mideyi üşümesin diye öyle uyuyo :) bide park yatağını en alt kata indirdim düşer falan Allah'im korusun.Günaydın annişler inşallah bol uykulu bir gece olmuştur hepimiz için park yatak kullanan annelere bir sorum olacak üst katına ne koydunuz bebeğin yatması için? Ben annemde kullanmak için almıştım mothercareden de ince şilte gibi birşey almıştım onu koydum ilk zamanlar oluyordu da şimdi kızım onu çok rahat topluyor sbt kalmıyor siz neler koydunuz ?
Canım biz yatak aldık ince visko ben bugün kızımı aşağı kata alıcam artık oturabiliyor kalkıp yatakta o ince gelirse altına kat çıkıcam yorganı var o yatağa uygun yün yaptırdım onu koyarım ...Günaydın annişler inşallah bol uykulu bir gece olmuştur hepimiz için park yatak kullanan annelere bir sorum olacak üst katına ne koydunuz bebeğin yatması için? Ben annemde kullanmak için almıştım mothercareden de ince şilte gibi birşey almıştım onu koydum ilk zamanlar oluyordu da şimdi kızım onu çok rahat topluyor sbt kalmıyor siz neler koydunuz ?
Günaydın canım valla saatleri ileri alma bana yaramadı uykum var hep.Ben bisey koymuyorum açık canım ya gece üstünü de aciyo bende mide kısmına içten bez koyuyorum mideyi üşümesin diye öyle uyuyo :) bide park yatağını en alt kata indirdim düşer falan Allah'im korusun.
Canım biz yatak aldık ince visko ben bugün kızımı aşağı kata alıcam artık oturabiliyor kalkıp yatakta o ince gelirse altına kat çıkıcam yorganı var o yatağa uygun yün yaptırdım onu koyarım ...
. Benim de çok uykum varrr:))Teşekkürler kızlar. Park yatağı o zaman biraz acele aldım yatak satıldığını da bilmiyordum görevli de ince bir şilte verdi bana bunlar oluyor sadece diye ama artık kullanamıyorum satılan yatağın bir markası var mı bebek mağazalarında mı var ? Zeynep'e maşallah benim kız daha desteksiz oturamıyorPark yatak için yatak satililiyor canım ondan alıp koydum..memnunum hiçttoplanmiyor.
Canım konuya buradan dahil oldum biz de park Yatak kullanıyoruz içine kraft ın yatağından aldık beşik ölçülerinr göre satılıyor farklı markalar da var kraft ınkini yataş a yaptırmışlar güzel baya. Benim de çok uykum varrr:))Teşekkürler kızlar. Park yatağı o zaman biraz acele aldım yatak satıldığını da bilmiyordum görevli de ince bir şilte verdi bana bunlar oluyor sadece diye ama artık kullanamıyorum satılan yatağın bir markası var mı bebek mağazalarında mı var ? Zeynep'e maşallah benim kız daha desteksiz oturamıyor
Benim ki graco ben bir bakayım yatak olayına sağol canımCanım konuya buradan dahil oldum biz de park Yatak kullanıyoruz içine kraft ın yatağından aldık beşik ölçülerinr göre satılıyor farklı markalar da var kraft ınkini yataş a yaptırmışlar güzel baya
Bir bakarsın canım baby jem falan birçok markanın var güzel ürünleri. Park beşiğin markası çok önemli değil ölçülerini bilmen yeterli.biz ya ebebekten n11 ya da hepsiburadanın birinden aldık da hangisinden tam hatırlamıyorum hepsine bakmıştık vatdıBenim ki graco ben bir bakayım yatak olayına sağol canım
Haftasonu bi bakiyim o banta iyiymiş gerçekten obur turlu ateşi varsa ılıkta olsa bez de irkiliyo yiğit o daha kotuo yüzden napiyoruz canım bisey söylerken bizimkilerin poposunu kasıyoruz
Ay cok tatlisin:)Zaten konuşmaların çoğuna dahil olamiyorum kenarda ciğere bakan kedi misali oturuyoruminşaallah haftaya malzemeleri alırsam yoğurt ve meyve suyu ile başlıyorum yupppiii )) bende bende bakıyorum ful tarif geziyorum netten :)
Ben arada gidiyorum canim yemeğini başka oda da yediriyorum kalabalık olursa huysuzluk yapıyor dikkati dağılıyor uykusunu da aynı şekilde....arada gidip kontrol ediyorum yoksa evde dur dur fenalık geliyorKızlar size bir sorum daha var :). Akşam bebişle ev oturmasına gidiyor musunuz? Gittiğinizde uykusunu nasıl yapıyorsunuz?
Biz daha akşam hiçbir eve gitmedik çok mu ayrıntı düşünüyorum yanlış mı yapıyorum acaba eve kapanmakla benim kız akşam 8de uyuyor sonra uyuyan çocuğu nasıl giydiricem eve getiricem yazık diye düşünüyorum eşim biraz söylenmeye başladı ne zamana kadar diye sonuçta hep erken yatıcak diyor o da haklıBen arada gidiyorum canim yemeğini başka oda da yediriyorum kalabalık olursa huysuzluk yapıyor dikkati dağılıyor uykusunu da aynı şekilde....arada gidip kontrol ediyorum yoksa evde dur dur fenalık geliyor
Emin ilk alıştığı zamanlar bayağı huysuzluk yaptı sürekli evde benimle olunca yavaş yavaş alıştı dün kvlerden geç kalkmak zorunda kaldık uyuyordu öyle getirdik biraz mirin kırın etti ama mamasini verdim duzeldiBiz daha akşam hiçbir eve gitmedik çok mu ayrıntı düşünüyorum yanlış mı yapıyorum acaba eve kapanmakla benim kız akşam 8de uyuyor sonra uyuyan çocuğu nasıl giydiricem eve getiricem yazık diye düşünüyorum eşim biraz söylenmeye başladı ne zamana kadar diye sonuçta hep erken yatıcak diyor o da haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?