• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Yok canım anlamiyorlar bildikleri yanlış da olsa kabul ettirmeye çalışıyorlar zaten pilav verdiğini görünce doymadan kalkıp aldım dilayi birde aç olduğu için uyumuyor demiyolar mi hepten deli oluyorum
Pilav miii bulgurmu!!!!pess biz bile korkarak yiyorduk sutten gecermiki gaz yaparmiki diye bunlar direk veriyor:-! Bizmn kv de gecen gun yoldan gecen sutcuden sut almis kaynatmis onu icirecek 4,5aylik bebege..."biz veriyorduk hic bisey olmadi simdiki dr lar cok biliyo"...gorumcem tutmus lolipop yalatacakti nerdeyse esim engellemis kendininde 1.5yasinda bebegi var ne diyim...Allah sabir versin cnm sanada

C ceydanurel35 canım çok geçmiş olsun Allahtan siz iyisiniz. Mama sandalyesi için yorum yapan fikir veren herkese çok teşekkür ederim kızlar biz de joie markaya karar vermiştik dün akşam eltime de bi sorayım ondan da fikir alıyım dedim sağolsun bizimkini verelim boşa para vermeyin dedi ama onların 2 kızı var yani pembe :) benim de icime sinmiyo şimdi yok biz yenisinu alalım desem ayıp olur mu onu da kirmak istemem çok iyibiri ne diyim sizce kızlar
Cok tesekkurler cnm..mama sandalyesi icinde tabii onemli olan maddi imkanlar ama biri bana mavide olsa mama sandalyesi vereyim dese kabul ederdim:-) tabii icinde kalacaksa ozeniyorsan yenisini al yoksa al mis gibi kullan bosver rengini:-)

Kızlar iyi geceler herkese. Takip edemedim bu ara yoğunluktan dicek saçma bi yoğunluk var is yeri beni çok bunaltıyor eve gelince uuu hic bisey aklıma gelmiyo tek derdim gelip oğlanı emzirmek .yarin yiğide erkenden dr randevusu aldım çünkü gıdıginin altı yara oldu geçiremiyorum çoğaldı .5 aylık kontrolünü yarin yapıcaz yani.kendime de yer bulabilirsem bel için randevu alicam gerçi bel değil direk omuriliğim ağrıyo.son yazıları okudum da yiğitte dun dönmeye başladı ;)
Masallah canim yigite:nazar: epidural/spinalmi olmustu dogumun ileride bel-boyun agrisina sebep olabilir demislerdi gecmis olsun..benim kizinda gidisi pisik gibi olmustu dr sakin birsey surme o bolgeyi temiz islak havluyla temizleyip kurula ardindan gazli bez sıkıstır gerektikce degistir demisti oylelikle yara olmadan gecmisti hâlada hafif kizariklik olunca yapiyrm hemen geciyor yara icin krem verir buyuk olasilik sonrasinda kizariklik olusur olusmaz bunu yaparsin cnm ben cok faydasini gordum

Kızlar iyi geceler herkese. Takip edemedim bu ara yoğunluktan dicek saçma bi yoğunluk var is yeri beni çok bunaltıyor eve gelince uuu hic bisey aklıma gelmiyo tek derdim gelip oğlanı emzirmek .yarin yiğide erkenden dr randevusu aldım çünkü gıdıginin altı yara oldu geçiremiyorum çoğaldı .5 aylık kontrolünü yarin yapıcaz yani.kendime de yer bulabilirsem bel için randevu alicam gerçi bel değil direk omuriliğim ağrıyo.son yazıları okudum da yiğitte dun dönmeye başladı :KK66:
Masallah yigide. Ikinize de cok gecmis olsun canim. Neden yara oldu ki acaba? Senin beline de coknuzuldum cok fena birsey bel agrisi umarim cabucak gecer

Pilav miii bulgurmu!!!!pess biz bile korkarak yiyorduk sutten gecermiki gaz yaparmiki diye bunlar direk veriyor:-! Bizmn kv de gecen gun yoldan gecen sutcuden sut almis kaynatmis onu icirecek 4,5aylik bebege..."biz veriyorduk hic bisey olmadi simdiki dr lar cok biliyo"...gorumcem tutmus lolipop yalatacakti nerdeyse esim engellemis kendininde 1.5yasinda bebegi var ne diyim...Allah sabir versin cnm sanada
Sağol canim sizede çok geçmiş olsun gece okudum cevap yazamadim bebege annenin istemedigi şeyi yapınca neden mutlu oluyorlar anlamiyorum daha az önce kv dilaya pekmezli yoğurt yediriyor aç değil kusacak dedim anlamadı sonra kustu kusmasi iyidir bir şey olmaz diyo dişleri kasindigi için her şeyi ağzına sokuyor açlıktan yapıyo zannediyolar

Diyarbakır günlüğü 3. Gün :KK48:
Dün akşam yatmadan önce dilaya banyo yaptırayım dedim kv aldı eline çamaşır yıkar gibi citiledi resmen ya :( eşimde karşıma geçmiş gülüyor bir sürü laf isittı sonra benden.. banyo yaparken mutlu olan çocugu korkuttu ilk ve sondu daha eve gidene kadar banyo yaptırmam hiç o kadar süre beklemedi ama 5 gün yikamazsam bişey olmaz dimi kizlar

Dün akşam yatmadan önce dilaya banyo yaptırayım dedim kv aldı eline çamaşır yıkar gibi citiledi resmen ya :KK43: eşimde karşıma geçmiş gülüyor bir sürü laf isittı sonra benden.. banyo yaparken mutlu olan çocugu korkuttu ilk ve sondu daha eve gidene kadar banyo yaptırmam hiç o kadar süre beklemedi ama 5 gün yikamazsam bişey olmaz dimi kizlar
Bir şey olmaz canım ben de kv de de hep öyle yaptım her banyomuza dalmaya çalışıyordu eşimle banyoya girip yıkayacak oluyorduk ben de geleyim mi deyip duruyordu hatta sırf annesi de olsun diye eşim çocuğu salonun ortasında leğende yıkadı tabi kv aman düşecek şurasını iyi yıkayın diye karışıp ayakta gezinip durdu otur şöyle gezinip durma biz çocuğa aylardır kendimiz bakıp yıkıtoruz bir şey olmaz deyince karışmayı bıraktı. Leğende tutmakta zorlanınca eşim bir daha orada yıkayalım demedi iki kişi banyonun yolunu tutup kucağımıza yatırıp yıkadık. Kötü bir deneyim oldu belki ama diğer türlü olsa çenesinden duramazdım eşimin. Bu insanlar bu işlere karışınca ne anlıyorlar bilmiyorum ki sanki çocukların bütün bakımı onlarda biz de yeni öğreniyor gibiyiz onlara göre. Boşver canım çocuk kirlenir belki ama tekrar tekrar aynı durumları yaşamaktan iyidir. Sen de sabret canım az kalmış ya benim durumumda olsan ne olacaktı...

Sağol canim sizede çok geçmiş olsun gece okudum cevap yazamadim bebege annenin istemedigi şeyi yapınca neden mutlu oluyorlar anlamiyorum daha az önce kv dilaya pekmezli yoğurt yediriyor aç değil kusacak dedim anlamadı sonra kustu kusmasi iyidir bir şey olmaz diyo dişleri kasindigi için her şeyi ağzına sokuyor açlıktan yapıyo zannediyolar
Ben öyle durumlarda bir kez tersliyorum bir daha söyleseler de duymuyor gibi yapıyorum sönme davranışı gerçekleşiyor:) tavsiye ederim

Masallah canim yigite:nazar: epidural/spinalmi olmustu dogumun ileride bel-boyun agrisina sebep olabilir demislerdi gecmis olsun..benim kizinda gidisi pisik gibi olmustu dr sakin birsey surme o bolgeyi temiz islak havluyla temizleyip kurula ardindan gazli bez sıkıstır gerektikce degistir demisti oylelikle yara olmadan gecmisti hâlada hafif kizariklik olunca yapiyrm hemen geciyor yara icin krem verir buyuk olasilik sonrasinda kizariklik olusur olusmaz bunu yaparsin cnm ben cok faydasini gordum

Masallah yigide. Ikinize de cok gecmis olsun canim. Neden yara oldu ki acaba? Senin beline de coknuzuldum cok fena birsey bel agrisi umarim cabucak gecer
Canım bende önce sildim sonra kuruladım gazlı bez koydum sabah aksam haner an surdum ama çoğaldı :( bi dr baksın bakalım. Ya bu eşşek diş çıkardı ya salya salya heryer o da yapmış olabilir bide itiraf ediyorum cooook öpüyorum dayanamıyorum çünkü ;) epidural artı sipunal mi ne ondan oldum sanki kopuyo belim boynum bi bakalım ne dicek dr. Valla kızlar ben iyi ki anne olmuşum ağrı falan umrumda değil :)

Edizi de birkac ay once bir kez donmus bulmustum, bir iki kez de oyuncaga ulasacagim diye dondu o kadar, ote yandan bacaklari cok kuvvetli yuzustundeyken ayaklariyla ileri dogru atiliyor. Sanirim bizimki donmeden emekleyecek
Aynen cnm benimkide bir kac kere yüzüstü döndü.dahada dönmüyor ama ben yüzüstü yatirdigimda desteksiz birazcık ilerliyor.şümüklu böcek gibi kıvrıla kıvrıla:)

Canım bende önce sildim sonra kuruladım gazlı bez koydum sabah aksam haner an surdum ama çoğaldı :KK43: bi dr baksın bakalım. Ya bu eşşek diş çıkardı ya salya salya heryer o da yapmış olabilir bide itiraf ediyorum cooook öpüyorum dayanamıyorum çünkü :KK66: epidural artı sipunal mi ne ondan oldum sanki kopuyo belim boynum bi bakalım ne dicek dr. Valla kızlar ben iyi ki anne olmuşum ağrı falan umrumda değil :)
Canim elanın boynu da kıpkırmızı eli hep orda kasiyor.bepanthl pislik kremimizden azcik sürdüm iyi geldi gibi acaba salyadan mi oluyor

Demek sadece bizde olmamış bende hemen deneyeyim cnm.ınan dert olmuştu bana ne üzülüyorum ben gormeden tırnaklarıyla yirtmis bile:(

Kızlar iyi geceler herkese. Takip edemedim bu ara yoğunluktan dicek saçma bi yoğunluk var is yeri beni çok bunaltıyor eve gelince uuu hic bisey aklıma gelmiyo tek derdim gelip oğlanı emzirmek .yarin yiğide erkenden dr randevusu aldım çünkü gıdıginin altı yara oldu geçiremiyorum çoğaldı .5 aylık kontrolünü yarin yapıcaz yani.kendime de yer bulabilirsem bel için randevu alicam gerçi bel değil direk omuriliğim ağrıyo.son yazıları okudum da yiğitte dun dönmeye başladı :KK66:
Geçmiş olsun canım kendini de ihmal etme olur mu haber et bize

Dün akşam yatmadan önce dilaya banyo yaptırayım dedim kv aldı eline çamaşır yıkar gibi citiledi resmen ya :KK43: eşimde karşıma geçmiş gülüyor bir sürü laf isittı sonra benden.. banyo yaparken mutlu olan çocugu korkuttu ilk ve sondu daha eve gidene kadar banyo yaptırmam hiç o kadar süre beklemedi ama 5 gün yikamazsam bişey olmaz dimi kizlar
Valla canım hiç birşey olmaz yıkama Dila travma yaşayacağına koksun daha iyi :KK70:

Ben öyle durumlarda bir kez tersliyorum bir daha söyleseler de duymuyor gibi yapıyorum sönme davranışı gerçekleşiyor:) tavsiye ederim
Onlara ne yapsam sönmuyor canım :) Allahtan kv turkce bilmiyor bilse daha nelere karisirdi acaba bende duymamis gibi yapıyorum artık

Back