• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ne başımızı şişirmesi sen vakit buldukça yaz Allah kolaylık versin sana ama yani bulgur pilavı falan pek uygun olmadı valla canım kibarca engel ol görümcen türkçe biliyorsa onunla iletişim kursan o anlatsa annesine
Yok canım anlamiyorlar bildikleri yanlış da olsa kabul ettirmeye çalışıyorlar zaten pilav verdiğini görünce doymadan kalkıp aldım dilayi birde aç olduğu için uyumuyor demiyolar mi hepten deli oluyorum

Arı mama nasıl bişey cnm nasıl kullanılıyor ne zaman veriyorsun.
Canim ari mamada çok eski bir mama....
7 tahillisini kullanıyorum gece yatmadan ama ben gunduzde veriyorum suyla yapılıyor ben su ve sütle yapiyorum muhallebi kivamina gelene kadar pisiriyorum kıvamı kendim ayarliyorum hero baby 8 tahilliyi çok begenmedim çok cıvık oluyor fazla eklemek gerekiyor.....

C ceydanurel35 canım çok geçmiş olsun Allahtan siz iyisiniz. Mama sandalyesi için yorum yapan fikir veren herkese çok teşekkür ederim kızlar biz de joie markaya karar vermiştik dün akşam eltime de bi sorayım ondan da fikir alıyım dedim sağolsun bizimkini verelim boşa para vermeyin dedi ama onların 2 kızı var yani pembe :) benim de icime sinmiyo şimdi yok biz yenisinu alalım desem ayıp olur mu onu da kirmak istemem çok iyibiri ne diyim sizce kızlar

Yok canım anlamiyorlar bildikleri yanlış da olsa kabul ettirmeye çalışıyorlar zaten pilav verdiğini görünce doymadan kalkıp aldım dilayi birde aç olduğu için uyumuyor demiyolar mi hepten deli oluyorum
Bu insanların bebek doymuyor olayına hastayım doğdu doğalı doymuyorlar zaten aç bırakıyoruz biz onları Bir de pilav yani boğazına kaçar taneleri püre değil ki bu doymama olayıyla ilgili ATPazın güzel bir planı vardı onu hatırladım :))

Kızlar chicco polly mama sandalyesine ne demiştiniz ya? İndirimde miydi biyerde? Güzel gibi, şimdi baktım da.

Kızlar chicco polly mama sandalyesine ne demiştiniz ya? İndirimde miydi biyerde? Güzel gibi, şimdi baktım da.
Canım arkadaş kliksa da indirimli bulup almış 312 liraydı indirimli hali ama normalde 500 civarı. Güzel bir ürün almak istersen

C ceydanurel35 canım çok geçmiş olsun Allahtan siz iyisiniz. Mama sandalyesi için yorum yapan fikir veren herkese çok teşekkür ederim kızlar biz de joie markaya karar vermiştik dün akşam eltime de bi sorayım ondan da fikir alıyım dedim sağolsun bizimkini verelim boşa para vermeyin dedi ama onların 2 kızı var yani pembe :) benim de icime sinmiyo şimdi yok biz yenisinu alalım desem ayıp olur mu onu da kirmak istemem çok iyibiri ne diyim sizce kızlar
Canım kılıf falan satılmıyor mu acaba öyle değiştirsen? Geri kalan kısımları da mı pembe?

Kizlarr sln nasilsiniz bebisler nasil uzun zmndir giremedim yangin ckti evimizde cok sukur sadece maddi kaybimiz oldu tadilatti temizlikti derken 2 haftadir gocebe gibi yasadik dun nihayet evimize geldik ceydaninda ne duzeni kaldi ne birseyi bi yandan kendi derdimizle ugrasirken bi yandanda kizimizin gelisimine yemesine icmesine uykusuna karisanlarla ugrasmaktan omrumden omur gitti Allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin bu surecte onu anladim coook yoruldum cok...bugun sabah bu yorgunlugumu unutturan birsey oldu sabah ceydayi kendi yatagimizda yatirip bi kac dkligina odadan ciktim bi geldim odaya yuzustu donmus yuregim agzima geldi hemen cevirdim nasil gulucuk saciyor:-) megersem donmus bizim sipacik biraktim tekrR dondu tabi ben agla aglaaa sen nezamn buyudun yaaa diye Allahim acilarini gostermesin ne kadarda cabuk buyuyorlar...bizde durumlar boyle kizlar aci tatli biarada ssizler nasilsiniz kuzular nasil
Ay canim neler yasamissiniz. Gecmisler olsun

Canım çok geçmiş olsun, Allah tan sadece maddi kayıp cana olmasın da.. Maşallah Ceyda ya, mutluluk gözyaşları :) amin canım evet çabucak büyüyorlar. Bizde dönme adına çok bi çalışma olduğu söylenemez :) yüzüstü yatırdığımda sırt üstü dönüyor sadece :)
Edizi de birkac ay once bir kez donmus bulmustum, bir iki kez de oyuncaga ulasacagim diye dondu o kadar, ote yandan bacaklari cok kuvvetli yuzustundeyken ayaklariyla ileri dogru atiliyor. Sanirim bizimki donmeden emekleyecek

Gözlerim kocaman kocaman oldu:KK57: maşallah:nazar: çift göğüsten 120 ancak bende, öyle diyim:KK43: nazar duası okudum valla şu an:)
Canim cok tatlisin ya. Oyle dolup tasan goguslerim yok valla tatlim. Sadece bizimki artik gece kalkmiyor ya sabaha tabi baya dolmus oluyor. Ustune de son guc calistirinca gogsum yumusacik oldugunda bile cekiyordu makine. Bir de tabi her sabah sagiyorum ben aksam kasik mamasina koymak icin

Canim illa yenisini almak istiyorsan guzelce soyle cok tesekkur ederim cok dusuncelisin ama ben heves ettim ilk oglusum gozume de kestirdim bir model fln. Kirmadan soylersin yani canim

Canim ari mamada çok eski bir mama....
7 tahillisini kullanıyorum gece yatmadan ama ben gunduzde veriyorum suyla yapılıyor ben su ve sütle yapiyorum muhallebi kivamina gelene kadar pisiriyorum kıvamı kendim ayarliyorum hero baby 8 tahilliyi çok begenmedim çok cıvık oluyor fazla eklemek gerekiyor.....
Anladım cnm Sagol:)

Buarada canim ben renk olayina hic takmiyorum. Ediz in pembe battaniyeleri bodyleri var. Hatta kulaklari biraz kepce olacak gibiydi sac bandi taktim, tabi erkeklere yapmdiklqrindan pembe bant,,goren kiz saniyor

Edizi de birkac ay once bir kez donmus bulmustum, bir iki kez de oyuncaga ulasacagim diye dondu o kadar, ote yandan bacaklari cok kuvvetli yuzustundeyken ayaklariyla ileri dogru atiliyor. Sanirim bizimki donmeden emekleyecek
Ben de aynı şeyi düşünüyorum herhalde öyle yapacak diye. Hiç çaba da göstermiyor ama bacaklar çok kuvvetli itiyor kendini. Sosyal gelişimimiz falan gayet iyi bunlara rağmen

Kızlar benim kızın işaret parmağı hep ağzında, diş etlerini kaşıyor. Açtım baktım hep kıpkırmızı olan diş etleri hafif soluk görünüyor ön alt kısımda. Bi de iğnenin ucu gibi beyaz noktalar var pamukçuğa benzer ama sanırım diş gelecek:) ayyy yerim onuu :KK68:
Hayirli olsun canım. :KK36: Inşallah kolay atlatırsiniz.

Kızlar iyi geceler herkese. Takip edemedim bu ara yoğunluktan dicek saçma bi yoğunluk var is yeri beni çok bunaltıyor eve gelince uuu hic bisey aklıma gelmiyo tek derdim gelip oğlanı emzirmek .yarin yiğide erkenden dr randevusu aldım çünkü gıdıginin altı yara oldu geçiremiyorum çoğaldı .5 aylık kontrolünü yarin yapıcaz yani.kendime de yer bulabilirsem bel için randevu alicam gerçi bel değil direk omuriliğim ağrıyo.son yazıları okudum da yiğitte dun dönmeye başladı ;)

Back