2015 Ekim Anneleri

canim hayirlisiyla insallah sen de ekim annesi olursun, ekim olmazsa da umarim hayirli zamanda bebisine kavusursun. Benim sat 25 aralikti, 8 ocakta hamile kaldim, 1 ekimde bekliyorduk,26 eylulde geldi oglusum

Kızım bugün 3.5 aylık oldu canım. Zihinsel gelişimi biraz önden gidiyor ama fiziksel gelişimi normal sanırım. İlk doğduğu zamandan beri dimdik basıyor yere ama ben korkumdan pek bastırmadım sadece banyo yaptırırken babası bastırıyordu bir de kalçada hafif açıklık vardı korktum açıkçası. Geçenlerde oturması ayakta durmasıyla ilgili biraz araştırma yapınca birkaç gün önce başlattım bastırmaya kucağımda hafif oturtmaya. Sanırım normal durunun durumu

canim hayirlisiyla insallah sen de ekim annesi olursun, ekim olmazsa da umarim hayirli zamanda bebisine kavusursun. Benim sat 25 aralikti, 8 ocakta hamile kaldim, 1 ekimde bekliyorduk,26 eylulde geldi oglusum
pessinus Xeroderma_pig P primavera1985 çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Bu sabah 11:00'deki test. Çatladı sanırım. Şimdi nasip olsun diye beklemekten başka yapacak birşey yok. Dün 15:00 ile 20:00 arasında yumurtladım diye düşünüyorum. 1 Şubat 02:00 ve 2 Şubat 10:00 ilişki saatleri. Tam ikisinin arasında kalıyor. İnşallah hayırlısıyla olur ve devam eder. Ekim 29'da da hamile kalmıştım ama boş gebelik olduğu için Aralık 7'de kürtaj oldum. Sadece hamile kalmak yetmiyor,sağlıklı devam etmesi için de dua ediyorum.
Bebişlerinize de sevgiler...

Eklentiler

• 20160202_114902.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 45
Sanırım değil tatlım gayet normal zaten ilk iki ay çıkıklık olur diye bastırılmaz oturtturulmaz ...annem şimdiki bebekler aceleci diyo ... Rabbim sağlık sıhhat versin zihni bedeni elbet yola girer :)) bin şükür o sesler bizi bitiriyo gülücükler bağırışlar :)) ama bizi en çok güldüren mevlitte hediyeler verilirken ki hali :)) bi güldü bi sevimli oldu :)) resmen kızımın gözünde dolar işareti gördüm şımarık olacak belli....

Bir de kızlar duru dün yatarken kafasını kaldırmaya başladı da oturmaya hazırlık mıydı bunlar? Belki biraz geç kalmıştır bunu yapmakta bilemiyorum da size bir sorayım dedim
Günaydın canim maşallah Duru ya annem Dila nin 40i çıktıktan sonra elinden tutup kaldırıyordu sanırım onun etkisiyle 2 2 buçuk aylıkken başladı kafasını kaldırmaya simdilerde hiç yatmak istemiyor kafası hep yukarıda pijamasini tutup kalkmaya calisiyor

Başkalarının yanında zaten öyle sevimli oluyorlar ki normalde yaptıklarını söylediğinde insanları inandıramıyorsun. Kızın da farkına varmış bunlar bana geliyor yuppi diye:) maşallah ona

Maşallah dilaya annesi nazar değmesin ona:) tutunca bir nebze kalkıyordı da kendi kafasını kaldırmaya çalışmıyordu pek. Dün başladı işte. Biraz da şişkoyuz galiba ancak kendine güvenip yapmaya başladı:):)

Ohh tontis tontis yerim onu sabah benim de canim sıkıldı son kontrolde 6.850 gramdi bugun evde beraber tartildik hala Aynı kiloda 10 gunde hic mi kilo almadi ki ya süt var emmesi de iyi neden böyle oluyor

Ohh tontis tontis yerim onu sabah benim de canim sıkıldı son kontrolde 6.850 gramdi bugun evde beraber tartildik hala Aynı kiloda 10 gunde hic mi kilo almadi ki ya süt var emmesi de iyi neden böyle oluyor
Dila 3 aylık mıydı 4 aylık mıydı canım? Duru 3 aylık kontrolünde öyle çıktı bu ay ne kadar alacak bilmiyorum ama üzülme normal şeyler bunlar ayda 500-600 gr arası alacaklar artık. Sütün kalitesi düşüyormuş zaman içinde. Ben de şimdi sağdım 60 ml iki göğüsten zor çıktı çok uzun zamandır sağmıyorum onun etkisi var bir de ancak duruya yetecek kadar üretiyorum sanırım tek seferde. Akşam duruyu bırakıp eşimle dışarı çıkalım demiştik de nasıl yapsam ki

Aksama doğru bir daha denersin canım cikmadan da emzirirsin inşallah biraz daha süt birikir Dila 4 ay 10 günlük falan canım ben hiç sağıp bakmadım ne kadar çıkıyor diye ama doymasa belli ederdi herhalde son zamanlarda çok hareketli belki onun da etkisi vardır 4 aydan itibaren verilen kaşık mamaları var ya onlardan denesem mi diyorum günde 1 kere?

Ya galiba aç olsa belli eder 3 saatte falan emiyor ağlamıyor aç diye bilemedim akşam bakarım bir daha

Her emzirmeden sonra duru doyduktan sonra, kalan sütü sağsan 10 cc 10cc derken çıkar bir öğünlük. Biriktir yani bence. Ben öyle yapıyorum.tek seferde çok çıkmıyor benden de.

Benim son günlerdeki takıntım bu! Seninki emiyormuş yine ne guzel, hem tartı yanılmış olabilir alacağı 150-200 gr. I hassas tartmayabilir bence.
Benimki son Günler'de yemiyor Kafayı yiycem ben! 3 saatte 70 içip bırakıyor 120 alması Lazım çok kötüyum. Bu ayki tartıda ne çıkacak bakalım

Kızlar ben kimin bebeği kız kiminki erkek ne kadarlık bilmiyorum,aralarda yazıyoruz ama akılda kalmıyor. yeniden yazsanız ne güzel olur 

Benim kızım Güneş, 14 ekim doğumlu.

Ben de düşünüyorum dört ay kontrolümüzde konuşucam Dr.la benimkinin yemesi çok azaldı biberonu da memeyi de hemen bırakıyor. Reflüsu var o da rahatsız ediyor midesi hep ağzında çocuğun.

Evde birlikte tartılmak yanıltıyor canım tecrübeyle sabit:)

Canım biz de bir ara böyleydik biberonda çok bırakıyordu beslenme aralarını uzattım tracy de okudum uydu bize moralini bozma hemen bazen daha az yiyorlar bazen daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…