2015 Ekim Anneleri

Dediğin gibi canım bebişlerin sağı solu belli olmuyor Allah bize kolaylıklar versin hayat da bir yandan devam ediyor yapılacaklar bizi bekliyor

Maşallah canım siz baya hareketlisiniz sanırım:) çok bilinçli olarak yapmıyorduk ama bir süredir yarı oturuyoruz. Başını doğduğu günden beri dik tutuyor zaten kızım ama biraz tombuluz kendimizi döndüremiyoruz galiba:)

Ayy diyorum artik sabahtan aksama kadar bizi gormekten sıkılıyorlarmi ne kendime cevirince Mavi hanim yuzume bakmiyo hemen kafayi ceviriyo alinmiyorda degilim bu duruma
Alınma annesi biz de öyleyiz karşıma alınca etrafa bakıp gülmekten bana bakmıyor hele arada radara babası girmişse hemen kilitleniyor ona o zaman daha çok sinir oluyorum:)

Alınma annesi biz de öyleyiz karşıma alınca etrafa bakıp gülmekten bana bakmıyor hele arada radara babası girmişse hemen kilitleniyor ona o zaman daha çok sinir oluyorum:)
Ayni durumdayiz cnm Mavi hanimda babasi gelince isten uyuyana kadar gozu onda emzirirken bile memeyi birakip birakip babaya bakiyr yerinde duuruyormu diye

Okuyorum herkesi, şunlara şunlara cvp yazayım diyorum ama emzir oyna uyut aman iki iş yapayım derken uyansın, tekrar uyutmaya çalışırken aaa yine acıkmış sizinkiler de sesten çok etkileniyor mu? Doğduğundan beri olmadık seslerde zıplayarak uyanıyor sıpam benim.

Benim kızım da öyle canım ses olmasa bile sicriyordu son günlerde azaldı çok şükür iyice dalmasi lazım ki ses duymasın ama o da çoook nadir oluyor

Bnm kızım da aynı canım ağlayarak uyanıyor bn alışsın diye TV yada yüksek sesli bişey açıyorum seste uyuyor ama ani seste sıçrıyor

Bnm kızım da aynı canım ağlayarak uyanıyor bn alışsın diye TV yada yüksek sesli bişey açıyorum seste uyuyor ama ani seste sıçrıyor
Kızlar ani seslerde normal değil mi bizler bile sıçrayıp uyanabiliyoruz. Benim kız da gündüz düzgün emmiyor ağlıyor memeyi teklif ediyorum bazen alıyor çekiştirip ağlamaya başlıyor bazen de hiç almıyor. Şimdi yine veremedim acıksın diye bıraktım tok herhalde anlayamadım durumunu

Ani seslerde normal kuzum işte bu aralar bebişlerin meme bırakma dönemiymiş kuzum dikkat edelim bnm yeğenlerim de bu aylar bıraktı hep hifaam da aynı bu aralar değişik tatlar vermiyorum aç bekletiyorum

Benim kızda tv sesinde uyuyor olur olmadık seslere sıçrıyor hatta bir anda yanına yaklaşırsan da irkiliyor bu arada isim gözümden kaçmadı biyoloji ile bir ilginiz var mı:)

Canim ne guzel yazmissin. Allah her isteyene bu mutlulugu tattirsin insallah. Dedigin gibi bir cok insan pes edip birakinca stresleri de azaliyor ve o zaman cocuklari oluyor. Benim icin durum birazcik farkliydi. 3 denemeden sonra bitil bir gunumde bu daha once bahsettigim en yakin arkadasimla sabaha kadar konustuk. Bana tevekkulu anlatti hic duymadigim bir sekliyle. O gunden sonra yavrumun benim icin en hayirli zamanda ve en hayirli sekilde gelecegine inandim ve o gune kadar yasadiklarimin benim olabilecegim en iyi anne olabilmem icin gerektigini anladim. Bir ay sonra da hamile oldugumu ogrendim. Tup bebek tedavisinin gereksiz olduguna inanmiyorum buarada yanlis anlasilmasin, biz elimizden geleni her zaman yapacagiz sonrasi tevekkul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…