2015 Ekim Anneleri

Canim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesi:KK14:
Bi de henuz baslamayan anneler bebisler ne kadarlikken baslamayi dusunuosunuz baslayanlar ne zaman basladilar acaba..
Iznim bitti üç ay ücretsiz izin aldım işe başladığımda altı ayın içinde olacak hem kış geçecek hem ek gıdaya başlayacak kısmetse

Her gün aynı muhabbet canım evde vermem de vermem diyor:) aynı apartmanda haziran ve Ağustos doğumlu iki erkek bebek var büyüsün biraz oynatmayacağım onlarla diyor:) aksi gibi ağustos doğumlu olanın ailesi gelip gidip beşik kertmesi yapalım yok duruyla elele tutuşup oynayacaklar falan dedikçe kuduruyor adam:)
Ama canim onlarda sakayi abartmis kiz babasina denir mi o hic cunku kizlar ve babalar arasindaki ask tarifsiz ☺oynatmaz adam hakli direk beşik kertmesi aaa olmaz ole sey durumuzu almak kolay degil oyle❤☺

Canim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesi:KK14:
Bi de henuz baslamayan anneler bebisler ne kadarlikken baslamayi dusunuosunuz baslayanlar ne zaman basladilar acaba..
Canim benim bebis 15 ekim.dogumlu ve maalesef 8 subatta baslicam Allah izin verirse...borc olmasa ucretsz isterdm ama isime ev yakin karsi binam hemen...hayirlisi ama zor

Mrb kızlar sezeryan izleriniz kaç cm hiç olctunuz mu acaba merak ettim.....benimki 12 cm suan sadece 1 kilo fazla var.ona rağmen 12 cm ....

Ama canim onlarda sakayi abartmis kiz babasina denir mi o hic cunku kizlar ve babalar arasindaki ask tarifsiz ☺oynatmaz adam hakli direk beşik kertmesi aaa olmaz ole sey durumuzu almak kolay degil oyle❤☺
Ya ilk onlara misafirliğe gittiğimizde başladılar söylemeye 2 hafta sonra onlar geldi bu kez de bize böyle söylemeye devam ettiler hatta o kadar çok söylediler ki alt kat komşumuzu da davet etmiştik onlar bile müdahil oldu vermeyiz kızımızı diye şaka da olsa bir dozu olması lazım. Adamların hediye paketinde bile el ele tutuşmuş kız ve erkek çocuk vardı pes dedim ironiye bak:) vermeyiz tabi kızımızı öyle:)

İyi geceler cannlarr :KK36:
Kafayı yicem bugün bnm kızım yeni bir çığır açtı ya hanım emmiyor bir de iki elini birden bileklerine kadar ağzına sokmaya çalışıyor olmayınca sinirleniyor :mad:

Back