Sizofreni baslangici var mi?Canım gruptan beni de attılar ☺soru soran bi arkadasin bebeği sarılık olmuş bende benim bebeğim sarılık olunca mama verdim aman dikkat et bebek aç kalmasın dedim . Mama vermeyi savunuyorum diye attılar
Aynen böyle oldu cnm yorum yapmıştım sildiler bende yorumum neden silindi dedim bayan yazmış ki mama verelim demeyelim kimseye diye . Bende dedim ki verin demiyorum ben verdim sarılık geçene kadar mama verilen bebege bişey olmuyor yani dedim. Kadın bana kendin mi çıkarsın gruptan biz mi geçirelim kapıya kadar yazmış ne diyimFacedeki adın neydi? Mama veren insan çok var bu sebeple atılmış olduğuna eminmisin?
Bana mı şizofren ı dedin anlamadımSizofreni baslangici var mi?
çok sağol canım. Dünden beri ballı Ihlamurlar içip meyve yiyorum ama baya baya hasta oldum. inşallah geçmez bebeğime allahım korusun onları. 1 senedir hiç hasta olmamıştım inşallah çabuk geçer
şimdi baktım herkesin yazdığı posta yazmamışsın. Kontrolün yapılacağı postu başa tutturduk ve herkes oraya yazdı sen kapak fotoğrafının altına yazmışsın. facebooktan arkadaşlık isteği gnderdim kabul edersen gruba eklerim istersen.Evet o herkesin nickini yazdigi paylasimda bende yazmiştim ama neden sildiler bilmiyorum. Esimle ortak hesap ta degil. Face de isimim MELEK MELEK. Benide tekrar eklermisin.
Canım gruptan beni de attılar ☺soru soran bi arkadasin bebeği sarılık olmuş bende benim bebeğim sarılık olunca mama verdim aman dikkat et bebek aç kalmasın dedim . Mama vermeyi savunuyorum diye attılar
Aynen böyle oldu cnm yorum yapmıştım sildiler bende yorumum neden silindi dedim bayan yazmış ki mama verelim demeyelim kimseye diye . Bende dedim ki verin demiyorum ben verdim sarılık geçene kadar mama verilen bebege bişey olmuyor yani dedim. Kadın bana kendin mi çıkarsın gruptan biz mi geçirelim kapıya kadar yazmış ne diyim
Bana mı şizofren ı dedin anlamadım[/QUOTE
Evet ne mamadan bhsedildi nede oyle bi konusma oldu. Sayfada bicok anne mama kullniyor buna karisma gibi haddini asmayacak insanlarla dolu grup ki burdada tanir zaten herkes brbirini.
Elinde bununla ilgili bir yazışma fotosu var mı? Varsa paylaşır mısın kimmiş bu kişi hep birlikte görelim.Aynen böyle oldu cnm yorum yapmıştım sildiler bende yorumum neden silindi dedim bayan yazmış ki mama verelim demeyelim kimseye diye . Bende dedim ki verin demiyorum ben verdim sarılık geçene kadar mama verilen bebege bişey olmuyor yani dedim. Kadın bana kendin mi çıkarsın gruptan biz mi geçirelim kapıya kadar yazmış ne diyim
Grup ilk acildiginda herkes kendini tanitmisti bir paylasimda(kapak fotoğrafimiydi neydi hatirlayamiyorun), bende oraya yazmistim. Sonrasinda bi sure facebooktan uzak kaldigim icin, baslattigin etkinligi gormemisim :S Neyse arkadaslik istegini kabul ettim. Grupa eklersen sevinirim:)şimdi baktım herkesin yazdığı posta yazmamışsın. Kontrolün yapılacağı postu başa tutturduk ve herkes oraya yazdı sen kapak fotoğrafının altına yazmışsın. facebooktan arkadaşlık isteği gnderdim kabul edersen gruba eklerim istersen.
grupları karıştırıyorsun galiba. kimse mamaya karşı falan değil grupta bahsettiğin paylaşımı aradım bulamadım. başa tutturulan gönderinin altına nick yazmayanlar atılacak diye bildirdik etkinlik başlattım ve gruptaki herkes etkinliği gördü. kendi hatanı bize mal etme. facebooktaki adın neydi bir de öyle bakayım çok merak ettim gerçekten böyle bir diyalog yaşandı mı?
Canim olmaz ates insallah bizinkinde olmadi ama biraz miz miz oldu o gun ve insallah kuzucuguna bulasmaz Allah korusun☺Selam kızlar 5 sayfa birikmiş girmeyeli sevindirik oldum
yarın 2 aylık aşılarımız var inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz umarım.
Babamız hastaydı sanırım bana da bulaştırır burnuma akıyo fena. boğazlarım bir tuhaf çok korkuyorum hasta olup miniğime bulaşacak diye allahım korusun hepimizi hastalıklardan.
Reflü olabilir bazı bebeklerde oluyor bh kadar erken başladıysa kuamaya başjnı yüksek tut emzirdikten sonra da bi 15 dk dik tut ki hemen çıkartmasın.Kızlar mrb benim bebeğim biraz erken doğdu suan 25 günlük. ..her emmeden sonra biraz çıkarıyor yana yatiriyorum bazen minik burnundan da geliyor sürekli kendini zorluyor ıkınıyor bunlar normalmi
Canım dün içtim tavuk suyuna çorba. Ihlamur da içiyorum ama tek başına içmiş tim söylediğin tarifi yapayım çok teşekkür ederim. Emziriyorum canım bırakmam maske de takıyorum eşim eve gelirken aldı çok çok sağol.Canım tavuk suyu çorba da içebilirsin. Bende grip olmuştum, ıhlamuru elma kabuğu, zencefil rendesi, limon kabuğu, çubuk tarçın ile kaynattım. Bardağa alıncada 1 kaşık bal ekledim ve limon sıktım. Aynı günde 2 öğün sıcak ve limonlu tavuk suyu çorba içtim. Çok iyi geldi. Fırsat buldukça da uzan. Bir de emziriyorsan maske ile emzir. Bırakma emzirmeyi. Süt ile değil, solunum yolu ile geçer bebeğine. Çok geçmiş olsun.
çok şükür sorunsuz atlattık geceyi canım 37.5 38 i gördü bi ara 1 kere calpol verdim mızmızlığı vardı geçti şükür. inşallah bulamaz canım çok sağol ben hala toparlanamadım maskeler takılıyorumCanim olmaz ates insallah bizinkinde olmadi ama biraz miz miz oldu o gun ve insallah kuzucuguna bulasmaz Allah korusun☺
Ayyy olabilirmi reflü 1 aylık olunca tekrar gideceğiz doktora bakalım ne diyecek baş kısmı hep destekli yapıyorum yinede minik minik çıkarıyor mecbur başında bekliyorum 1 saat korkuyorumReflü olabilir bazı bebeklerde oluyor bh kadar erken başladıysa kuamaya başjnı yüksek tut emzirdikten sonra da bi 15 dk dik tut ki hemen çıkartmasın.
Ayyy olabilirmi reflü 1 aylık olunca tekrar gideceğiz doktora bakalım ne diyecek baş kısmı hep destekli yapıyorum yinede minik minik çıkarıyor mecbur başında bekliyorum 1 saat korkuyorum
Cnm Allah yardımcımız olsun zor bir durum,.bu ikinci reflü belirtisimi yani çok cnm sıkıldı suan ya bende gazı vardır gaz ilacı sorayım diyodum doktoraCanım merhaba. Seni anlayabiliyorum benim kızımda da reflü var hemen yatağına koyayım uyusun diyemiyorum emdikten sonra. Biraz dik tutup öyle koyuyorum onda bile kusabiliyor. Ne zaman geçer ya da geçecek mi bilmiyorum ama zaman zaman değişiyor bazen hiç kusmayabiliyor bazen de o ıkınma zamanlarıyla bolca çıkarıyor. Bize doktorumuz ilaç verdi onları kullanıyoruz. Gerçi tam olarak geçirdiğini söyleyemem ama azaltıyor
Cnm Allah yardımcımız olsun zor bir durum,.bu ikinci reflü belirtisimi yani çok cnm sıkıldı suan ya bende gazı vardır gaz ilacı sorayım diyodum doktora
Vala kızlar 2015 ekim anneleri grubunda oldu bu yazismalar. Ben niye böyle bişey uydurayim 9 ay boyunca burda çok yazmasamda da hep birlikte güldük ağladık paylaştık bebis lere hep dua ettim sağ salim gelsinler diye hergün okudum burayı face de böyle bir durum oldu bende anlamadım ama yalancı değilim yanişimdi baktım herkesin yazdığı posta yazmamışsın. Kontrolün yapılacağı postu başa tutturduk ve herkes oraya yazdı sen kapak fotoğrafının altına yazmışsın. facebooktan arkadaşlık isteği gnderdim kabul edersen gruba eklerim istersen.
grupları karıştırıyorsun galiba. kimse mamaya karşı falan değil grupta bahsettiğin paylaşımı aradım bulamadım. başa tutturulan gönderinin altına nick yazmayanlar atılacak diye bildirdik etkinlik başlattım ve gruptaki herkes etkinliği gördü. kendi hatanı bize mal etme. facebooktaki adın neydi bir de öyle bakayım çok merak ettim gerçekten böyle bir diyalog yaşandı mı?
Şimdiye kadar 3 defa oldu gencine kaçırma....ama bir bebek yuh diyorum sürekli ıkınma modunda nasıl olur yawrum anlatamiyorki derdiniBelki gazdan yapıyordur onu da ıkınırken emdiyse hep daha çok kustu. Emerken bebeğin genzine süt kaçırıyor mu? Bizim dr onu da soruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?