2015 Ekim Anneleri

Kizlar bebegimde konak olustu ozellikle kaslarinda cok fazla saclarinda o kadar yok ne yapabilirim acaba bilen varmi
cnm ben şöyle yaptım geçti her banyodan once ben haftada 2 kez banyo yaptırıyorum soğuk çunku banyodan 5 dk once zeytin yağını surdum kafasına yüzüne kaşına kirpiklerine sonra yıkadım banyodan sonrada kaşına ve kirpiklerine badem yağı surdum yüzüne sürme kıllandırır saçına da surme

Selam kızlar 5 sayfa birikmiş girmeyeli sevindirik oldum
yarın 2 aylık aşılarımız var inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz umarım.
Babamız hastaydı sanırım bana da bulaştırır burnuma akıyo fena. boğazlarım bir tuhaf çok korkuyorum hasta olup miniğime bulaşacak diye allahım korusun hepimizi hastalıklardan.

Canım niye küsüp gidiyorsun ki facebooka almıyırlarsa burada biz varız facebook kullanmayanlar olarak hala burada takılıyoruz bizi bari yalnız bırakma. Durumun kötü olmuş ama boşver bizim kapımız açık hep

Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bebişe bulaşmaz. Biz de bugün olduk aşılarımızı çok şükür ateş olmadı biraz huysuzluk oldu yalnızca. Umarım sorunsuz atlatırsınız siz de

Benim kızım sağ bacağına yapılan aşıda daha çok ağladı o yakarmıl sonrasında sustu kuzum gep uyudu bi ara huysuzlandı calpol verdim bacağını oynatmaya korktu başta minnak şimdi ara ara sıçrıyor bu gece bende uyumayacağım ateş olabilir 37.5 şuanda 38 olursa calpol ver dedi ebemiz. ALLAH yardımcımız olsun sen uykusuz nasıl dayanırsın

Canım huzursuzluk oldu akşam boyu ve bahsettiğin sıçrama olayı bizde de var ateş yükselmeye başladoğında calpol verdim geçti biraz kendine gelmişti. Yatırdım azıcık uyudu uyandı şimdi de ayağımda sallanırken uyudu yatağına bıraktığımda uyanacak yine biliyorum. Yarın arkadaşlar gelecek bebek görmeye aksi gibi onlara yaptığım kek rezil oldu. Yarın onu ikram edemeyip yeni bir şeyler yapacağıma mı yanayım giden emeğime mi bilmiyorum. Bir de hala uyumadım uyku akıyor her yerimden

Cnm zeytin yagi alarji yapti kizimda ama badem yagini duymamistim onu deniyim cok tesekkurler

Dün tekrar ilgilendim içime sinmedi. Grup yöneticisinin dikkatinden kaçmış. Sayfa çok aktif çünkü...mail adresini verdim. Face hesabına gir yöneticinin Arkadaşlık isteğini kabul et. O ekleyecek seni

Cnm gecmis olsun hemen onlemini al c vitamini ve cinko iceren seyler tuketmeye calis bol bol

Slm herkese :) alıntı yapacağım msjlar vardı bebişten fırsat yok ki, yazıvereyim şöylece: biri telsiz sormuştu, eşim nuk almış getirmiş. Hiç beğenmedim. Bebeğin kendini parçalaması lazım sesin gelmesi için. Sonra motorola ile değiştirdi, bunu çok sevdim. Müzik, gece ışığı gibi olayları var ama benim açımdan gereksiz. Ben sesi çok güzel iletmesini beğendim. Bi de odada müzik gibi sürekli bi ses varsa bi süre sonra onu normal kabul edip uyarmıyo.extra bir ses olduğunda hem ışıkları yanıyor hem sesi veriyor.

Bir de sütü yetmeyen anneler yazmışlar ya günde 60 cc 120 cc veriyoruz falan diye, anlamadım ki onu ben, mesela benim de sütüm yetmiyor ama ben sürekli önce emzirip sonra mama veriyorum. Bi emzirip bi süt verirsen az emzireceğin için sütün kesilir dedi hem ebe hem doktor. Siz günde 1 defa mı veriyorsunuz mamayı? Öyle yetmemeye can kurban, buna da şükür diyin bence kızlar. İnşallah daha da artar sütleriniz.Ben geçen 1 hafta boyunca azmettim mama vermedim hep emzirdim sütüm artar diye, dün bi gittik o bir haftada kızım hiç kilo almamış. Aynı duruyor. Bu gün tekrar mama takviyesine başladım

Haha seni de mi atmışlar allah allah yaa.. niye attılar ki bizi. Kim yoneticisi bu grubun ?
Canım gruptan beni de attılar ☺soru soran bi arkadasin bebeği sarılık olmuş bende benim bebeğim sarılık olunca mama verdim aman dikkat et bebek aç kalmasın dedim . Mama vermeyi savunuyorum diye attılar

Canım gruptan beni de attılar ☺soru soran bi arkadasin bebeği sarılık olmuş bende benim bebeğim sarılık olunca mama verdim aman dikkat et bebek aç kalmasın dedim . Mama vermeyi savunuyorum diye attılar
Facedeki adın neydi? Mama veren insan çok var bu sebeple atılmış olduğuna eminmisin?

Cnm gecmis olsun hemen onlemini al c vitamini ve cinko iceren seyler tuketmeye calis bol bol
çok sağol canım. Dünden beri ballı Ihlamurlar içip meyve yiyorum ama baya baya hasta oldum. inşallah geçmez bebeğime allahım korusun onları. 1 senedir hiç hasta olmamıştım inşallah çabuk geçer

çok sağol canım. Dünden beri ballı Ihlamurlar içip meyve yiyorum ama baya baya hasta oldum. inşallah geçmez bebeğime allahım korusun onları. 1 senedir hiç hasta olmamıştım inşallah çabuk geçer
Cnm sutten gecmez demisti doktorumuz ama mutlaka maske tak esinde taksin hava yoluyla gecermis insallah kuzucuga gecmeden atlatirsiniz

68 gunluk canim. Bende cok uzuluyordum ama yapacak bir sey yok mecbur verlyorum mama, yoksa uyumaz hic huysuzlaniyor. Sende elinden gwlwni yap yetmedigi yerde ver mamayi uzulme bence daha da etkiler sutunu, hem cokta vermiyorsun mama. İlk gunden mamayla beslenen bebeklerde var oyle dusun.

Hani dedin ya canım süt çörek otu bal denemelisin sanki farketti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…