cnm ben şöyle yaptım geçti her banyodan once ben haftada 2 kez banyo yaptırıyorum soğuk çunku banyodan 5 dk once zeytin yağını surdum kafasına yüzüne kaşına kirpiklerine sonra yıkadım banyodan sonrada kaşına ve kirpiklerine badem yağı surdum yüzüne sürme kıllandırır saçına da surmeKizlar bebegimde konak olustu ozellikle kaslarinda cok fazla saclarinda o kadar yok ne yapabilirim acaba bilen varmi
Kaç aydır takip ediyorum sizleri üzüntülerinizle üzüldüm mutluluklariniza sevindim.ve şimdiye kadar face kullanmiyor olmama rağmen sırf sizin için face actim ve o kadar hevesliydimki.ama kabul etmediniz beni.hevesim öyle havada kaldi.@fleuri çabaların icin cok sagol sen elinden geleni yaptin.neyse artık bu son kez yazisim burada.herkes kendine iyi baksin.selametle...
Selam kızlar 5 sayfa birikmiş girmeyeli sevindirik oldum
yarın 2 aylık aşılarımız var inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz umarım.
Babamız hastaydı sanırım bana da bulaştırır burnuma akıyo fena. boğazlarım bir tuhaf çok korkuyorum hasta olup miniğime bulaşacak diye allahım korusun hepimizi hastalıklardan.
Benim kızım sağ bacağına yapılan aşıda daha çok ağladı o yakarmıl sonrasında sustu kuzum gep uyudu bi ara huysuzlandı calpol verdim bacağını oynatmaya korktu başta minnak şimdi ara ara sıçrıyor bu gece bende uyumayacağım ateş olabilir 37.5 şuanda 38 olursa calpol ver dedi ebemiz. ALLAH yardımcımız olsun sen uykusuz nasıl dayanırsınBiz de bugün olduk evimize geldik az önce. Aşı yapılırken beklediğim kadar zor olmadı çok ağlamadı. İnşallah bugünü kolay atlatırız. Aksi gibi eşim de öğleden sonra gidecek işe ve akşam işte olacak kaçta gelecek kim bilir. Kızım da gece uyumadı 2.5 saat ancak uyudum huzursuz olursa ne yaparım bilmiyorum
Benim kızım sağ bacağına yapılan aşıda daha çok ağladı o yakarmıl sonrasında sustu kuzum gep uyudu bi ara huysuzlandı calpol verdim bacağını oynatmaya korktu başta minnak şimdi ara ara sıçrıyor bu gece bende uyumayacağım ateş olabilir 37.5 şuanda 38 olursa calpol ver dedi ebemiz. ALLAH yardımcımız olsun sen uykusuz nasıl dayanırsın
Cnm zeytin yagi alarji yapti kizimda ama badem yagini duymamistim onu deniyim cok tesekkurlercnm ben şöyle yaptım geçti her banyodan once ben haftada 2 kez banyo yaptırıyorum soğuk çunku banyodan 5 dk once zeytin yağını surdum kafasına yüzüne kaşına kirpiklerine sonra yıkadım banyodan sonrada kaşına ve kirpiklerine badem yağı surdum yüzüne sürme kıllandırır saçına da surme
Dün tekrar ilgilendim içime sinmedi. Grup yöneticisinin dikkatinden kaçmış. Sayfa çok aktif çünkü...mail adresini verdim. Face hesabına gir yöneticinin Arkadaşlık isteğini kabul et. O ekleyecek seniKaç aydır takip ediyorum sizleri üzüntülerinizle üzüldüm mutluluklariniza sevindim.ve şimdiye kadar face kullanmiyor olmama rağmen sırf sizin için face actim ve o kadar hevesliydimki.ama kabul etmediniz beni.hevesim öyle havada kaldi.@fleuri çabaların icin cok sagol sen elinden geleni yaptin.neyse artık bu son kez yazisim burada.herkes kendine iyi baksin.selametle...
Cnm gecmis olsun hemen onlemini al c vitamini ve cinko iceren seyler tuketmeye calis bol bolSelam kızlar 5 sayfa birikmiş girmeyeli sevindirik oldum
yarın 2 aylık aşılarımız var inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz umarım.
Babamız hastaydı sanırım bana da bulaştırır burnuma akıyo fena. boğazlarım bir tuhaf çok korkuyorum hasta olup miniğime bulaşacak diye allahım korusun hepimizi hastalıklardan.
evet onun yerine badem yağını da deneyebilirsin banyodan once de banyodan sonradaCnm zeytin yagi alarji yapti kizimda ama badem yagini duymamistim onu deniyim cok tesekkurler
Canım gruptan beni de attılar ☺soru soran bi arkadasin bebeği sarılık olmuş bende benim bebeğim sarılık olunca mama verdim aman dikkat et bebek aç kalmasın dedim . Mama vermeyi savunuyorum diye attılarHahaseni de mi atmışlar allah allah yaa.. niye attılar ki bizi. Kim yoneticisi bu grubun ?
Tmm canm sagol deniyim hemen insallah ise yarar benim kizimdadaE
evet onun yerine badem yağını da deneyebilirsin banyodan once de banyodan sonrada
Facedeki adın neydi? Mama veren insan çok var bu sebeple atılmış olduğuna eminmisin?Canım gruptan beni de attılar ☺soru soran bi arkadasin bebeği sarılık olmuş bende benim bebeğim sarılık olunca mama verdim aman dikkat et bebek aç kalmasın dedim . Mama vermeyi savunuyorum diye attılar
çok sağol canım. Dünden beri ballı Ihlamurlar içip meyve yiyorum ama baya baya hasta oldum. inşallah geçmez bebeğime allahım korusun onları. 1 senedir hiç hasta olmamıştım inşallah çabuk geçerCnm gecmis olsun hemen onlemini al c vitamini ve cinko iceren seyler tuketmeye calis bol bol
Cnm sutten gecmez demisti doktorumuz ama mutlaka maske tak esinde taksin hava yoluyla gecermis insallah kuzucuga gecmeden atlatirsinizçok sağol canım. Dünden beri ballı Ihlamurlar içip meyve yiyorum ama baya baya hasta oldum. inşallah geçmez bebeğime allahım korusun onları. 1 senedir hiç hasta olmamıştım inşallah çabuk geçer
maskeyi hiç düşünemedim bak yaCnm sutten gecmez demisti doktorumuz ama mutlaka maske tak esinde taksin hava yoluyla gecermis insallah kuzucuga gecmeden atlatirsiniz
68 gunluk canim. Bende cok uzuluyordum ama yapacak bir sey yok mecbur verlyorum mama, yoksa uyumaz hic huysuzlaniyor. Sende elinden gwlwni yap yetmedigi yerde ver mamayi uzulme bence daha da etkiler sutunu, hem cokta vermiyorsun mama. İlk gunden mamayla beslenen bebeklerde var oyle dusun.Hımm denicem kesinlikle boza ki berbattı tadı ona kadar her şeyi denedim şöyle söyleyim doğum kilomun üstüne çıktım olmayınca olmuyo deyip mama takviyesine devam ediyorum 60 cc kesin veriyorum üstünü çok hırpalarsa kendini ve beni öyle veriyorum.Şuan olduğu gibi hu saatler veriyorum. Her mama verişimde icim sizliyor.çaresiz devam. Sorun şuan oğlum 55 günlük bi ay sonra ben napicam yetmeyen sütüm nasıl yeticek.senin ki kaç günlük?
Hani dedin ya canım süt çörek otu bal denemelisin sanki farketti bende68 gunluk canim. Bende cok uzuluyordum ama yapacak bir sey yok mecbur verlyorum mama, yoksa uyumaz hic huysuzlaniyor. Sende elinden gwlwni yap yetmedigi yerde ver mamayi uzulme bence daha da etkiler sutunu, hem cokta vermiyorsun mama. İlk gunden mamayla beslenen bebeklerde var oyle dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?