2015 Ekim Anneleri

Oh sukur canim asi olayi gecmis kuzucugun...senin de gribin hemen gecer insallah canim

Kızlar mrb benim bebeğim biraz erken doğdu suan 25 günlük. ..her emmeden sonra biraz çıkarıyor yana yatiriyorum bazen minik burnundan da geliyor sürekli kendini zorluyor ıkınıyor bunlar normalmi
Canim benim doktorum bastan beri varsa normal dedi yani yeni olmadi 2 bucuk aylik olcaz kusuyo ama cok kusuyo benim ki ust baş degstrmekten usandim iyi olsunda emzirme sonu dik tutuyorm biraz azaliyo bebek reflusu ama doktor hic bise vermedi ilac filan cok sık emzirme dedi biraz actim arayi...ama senim kuzun yeni dogmus sayilir sen sık emzirmelusin 6 aydan sora azalarak birecekmis insallah henuz tam gelişmediği icin bole

Belki gazdan yapıyordur onu da ıkınırken emdiyse hep daha çok kustu. Emerken bebeğin genzine süt kaçırıyor mu? Bizim dr onu da soruyordu
Genzine kaçırınca ne oluyormuş canım bizimkide kusuyor ve mama içerken genzine çok kaçırıyor

Genzine kaçırınca ne oluyormuş canım bizimkide kusuyor ve mama içerken genzine çok kaçırıyor

tam olarak bilmesem de reflüyle bağlantılı olduğunu söylüyor doktorumuz. yatarken sürekli ağzına kusmuk geliyor mu diye de soruyor. bizimkinin kusmuk geliyor genzine kaçıyor. doktorun yanında da oldu birkaç kez o şekilde ilacı kullanın dedi.

KızlAr ben kasım annesiyim bebeğim çok Gazlı Kakasını ve gazını Altını açarsak yapabiliyor on da da zorlanıyor.bugün 50 günlük olduk.bebeği yaklaşık üç aylık olanlar varsa aranızda Bebeğinizin gaz problemi ne durumda.üç aylık olana kadar çekersin diyorlar ya tek umudum bu içimi rahatlatın

Bebeğin kız mı benimki kız o da boyle üstten nadir çıkarırdı alttan da çıkartmak için ıkınırken üstten çıkardı kız modeller boyle cnm bir de grinmeyi çok çok seviyor gerinirken de çıkarırdı şimdi 2 buçuk aylık hala gerinmeyi seviyor ama çıkarmıyor ,sadece emzirdikten sonra altını alınca çıkarıyor emzirdikten sonra değil once altını al bide

C cnm benim 2.5 aylık gaz problemimiz yok çok şükür şimdi zinco falan kullanmıyorum Bi banyo yaptıktan sonra veriyorum o da uşuturse gaz olmasın diye aça benimki kız kız bebeklerde çok problem olmuyor gaz:)

Gaz için neler yapıyorsunuz peki neler kullanıyorsunuz benimkide gazı var kimyon aldım bugun bir bardak suya 1 çay kaşığı yaptım...gunde 2 def içicem başka ne yapabilirim

Hmm o şekilde bizimki mamayı içerken kaçırıyor sürekli boğazına

Gaz ilaçlarıyla rahatlıyor bu hafta damlaları azaltmayı denedim bir anda ilk zamanlara döndü hemennn devam :) ama damlalarda hemen etki etmiyor 1-2 hafta sonra anca etki gösteriyor kaka hala aynı bizim 2 günde 1 zorlanarak yapıyor

Gaz için neler yapıyorsunuz peki neler kullanıyorsunuz benimkide gazı var kimyon aldım bugun bir bardak suya 1 çay kaşığı yaptım...gunde 2 def içicem başka ne yapabilirim
Gaz ilaçlarına ilaveten milupanın rezenesinden veriyorum günde 2 defa

C
cnm benim 2.5 aylık gaz problemimiz yok çok şükür şimdi zinco falan kullanmıyorum Bi banyo yaptıktan sonra veriyorum o da uşuturse gaz olmasın diye aça benimki kız kız bebeklerde çok problem olmuyor gaz:)
Bebeğim erkek.bezini açarsam altı çıplakken gazla birlikte kaka yapıyo.şuan bile 8 saattir uyumadı hala sallıyorum Ayağımda çünkü kaka yapamadı uyuyor yetine koyduğum an Gözlerini Açıyor.bezliyken yapamıyo malesef.of çok zor

Canim bebeğim iki aydan sonra yavaş yavaş rahatlamaya başladı bazen ilacı üç beş gün vermiyorum rahatsız olmuyor sonra bi ağlama krizi yasiyoz veriyorum yine.ama duEne giriyorlar merak etme insallah.az kaldi

Canim bebeğim iki aydan sonra yavaş yavaş rahatlamaya başladı bazen ilacı üç beş gün vermiyorum rahatsız olmuyor sonra bi ağlama krizi yasiyoz veriyorum yine.ama duEne giriyorlar merak etme insallah.az kaldi
İçimi rahatlattın nurse harvey kullanıyorum iki haftadır çok bi değişiklik yok rahat rahat gazını çıkarsın diye ne masajlar yapıyorum ne taklalar atıyorum.uyku bile uyuyamıyor yavrum sağol canım inşallH zamanla herkesin bebeği ve hayatı daha düzenli huzurlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…