2015 Ekim Anneleri

Canim sadece gogus ucunu aliyordur kuzucugun ondan olabilir.once gogus ucunu dudaklarina cenesine degdir agzini kocaman acinca siyah yeriyle birlikte agzina sok bebisin zamanla gecicektir o acida

Olmustur canim insallah canim senin kuzunda maasallah iyi kilo almis..uyandirmiyorm da ac mi kaliyo diyede dusunuyorm sabah saldiryo garibim☺
Benim gorumcem 6 aya kadar hep 2 saatte bir uyandirip emzirmis simdi 1 yasini gecti hala 2saatte bir uyaniyrms aliskanlik haline getirmis yani bizde sarilikta yoktu cok sukur 10.gunden sonra geceleri hic ellemedim uyusun diye simdide masallahimiz var gece uykusunda,hem onlar aciktigi zamani oyle iyi biliyrlarki yirttiriyrlar vallahi

Canimm maasallah ne kadarlik kuzucugun benimki az aldi sanirim sadece sut senin de oylemi??2 aylik ta 6 kg idi gece uyuyor uyandrmiyorm ondan mi acaba 3850dogdu 3700 lere indi iyi mi sizce
65 günlük canım 3560 doğup 3400 lere düşmüştü. Sanmıyorum canım öyle olduğunu sonuçta acıktığının doyduğunun farkında artık bebişler. 15-20 günlükken falan bıraktım saatle kaldırma işini baktım zaten 2 saatte kendiliğinden uyanıyor müdahale etmedim. Şimdilerde biraz uzadı 3 saat civarında kalkabiliyor. Tabi gece uyursa. Bazen sabaha kadar uyanığız

Masallah canim bebisine cok guzel kilo almis dogum kilosu kacti acaba.bizim 3160 dogdu 40gunlukken 5kiloydu bakalim 6olmuzmuyuz bizde carsamba gorcz insallah

Maşallah canım senin bebişin de almıştır inşallah. Benimki 3560 doğmuştu. Senin de ilk ay güzel kilo almış

Hanımlar merhaba kızım dogdudundaa sütüm az geliyodu ama şimdi sadece anne sutu veriyorum ve elimde aptamil 1 numara mama var yaridan fazla kullanan varsa ucretsiz verebilirim. Ankara keçiören de oturuyorum

Hanımlar merhaba kızım dogdudundaa sütüm az geliyodu ama şimdi sadece anne sutu veriyorum ve elimde aptamil 1 numara mama var yaridan fazla kullanan varsa ucretsiz verebilirim. Ankara keçiören de oturuyorum
Ben hala mama veriyor
Canım merhaba benimde sütüm az geldi doğumda hatta 3 gün hic gelmedi daha çok sütümle besliyorum ama hala mama veriyorum sütünün çoğalması için bisey yaptinmi önerebileceğin biseyler var mi

Canim.maasallah benimki de gece hic uyanmiyor ac olmasinlar da onemli degil☺☺gerci aciksalar uyanir aglarlar

Canim maasallah bebisine gece uyanmiyor acaba ondan mi az diye dusundum bende 40 ciktiktan sonra uyandrmadim hic geceleri saglikla buyusunlerde..meleginin gece uykusu da bol bol olur insallah

Haha seni de mi atmışlar allah allah yaa.. niye attılar ki bizi. Kim yoneticisi bu grubun ?

Bol bol emzirdim cnm emmediginde sagdim suan sadece emziriyorum. 4 aylik oldu kızım

Emzirmedigim zaman olmadığı için sağamadım hic ama denicem canım sağol
Kac aylık bebegin. Sütün yok anladığım kadarıyla. Benimde hic sutum yoktu simdi ise tam yeterli degil ama günde toplam da 125 cc mama takviyesi yapıyorum mecbur. Sen ne kadar mama veriyorsun. Bu arada hastanede yaslı bir teyze dövülmüş çörek otu ile bal ve sutu karıştırıp içme mi söylemişti nihat hatipoğlu programda bahsetti bundan ama sut yerine ılık su dedi. peygamberler tıbbında varmış bu tarif. Henüz deneyemedim ben Dut kurusu da cok sut yapıyor.

Hımm denicem kesinlikle boza ki berbattı tadı ona kadar her şeyi denedim şöyle söyleyim doğum kilomun üstüne çıktım olmayınca olmuyo deyip mama takviyesine devam ediyorum 60 cc kesin veriyorum üstünü çok hırpalarsa kendini ve beni öyle veriyorum.Şuan olduğu gibi hu saatler veriyorum. Her mama verişimde icim sizliyor.çaresiz devam. Sorun şuan oğlum 55 günlük bi ay sonra ben napicam yetmeyen sütüm nasıl yeticek.senin ki kaç günlük?

Evet o herkesin nickini yazdigi paylasimda bende yazmiştim ama neden sildiler bilmiyorum. Esimle ortak hesap ta degil. Face de isimim MELEK MELEK. Benide tekrar eklermisin.
Gruba alımlar durduruldu. Facebook linkini mesaj at. Son olarak sana yardımcı olayım ve sonra stop. Sahte profil ile senin nickini kullanabilirler o yüzden ısrarla mesaj diyorum

Selam arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeklerde iyidir. Facebook grubuna katılmak isteyen olursa alımlar durduruldu. Yardım edemem bilginiz olsun. Mesajlara da cevap yazmıyorum an itibariyle. Hoşçakalın

Kaç aydır takip ediyorum sizleri üzüntülerinizle üzüldüm mutluluklariniza sevindim.ve şimdiye kadar face kullanmiyor olmama rağmen sırf sizin için face actim ve o kadar hevesliydimki.ama kabul etmediniz beni.hevesim öyle havada kaldi.@fleuri çabaların icin cok sagol sen elinden geleni yaptin.neyse artık bu son kez yazisim burada.herkes kendine iyi baksin.selametle...

Son kez duvarda paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…