• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bizim de bugün aşılarımız var kızım geceden beri gaz sancısı çekiyor birde aşı ağlatacak Yavrumu inşallah sorunsuzca atlatırız bu geceyş

Bizim de bugün aşılarımız var kızım geceden beri gaz sancısı çekiyor birde aşı ağlatacak Yavrumu inşallah sorunsuzca atlatırız bu geceyş

Biz de bugün olduk evimize geldik az önce. Aşı yapılırken beklediğim kadar zor olmadı çok ağlamadı. İnşallah bugünü kolay atlatırız. Aksi gibi eşim de öğleden sonra gidecek işe ve akşam işte olacak kaçta gelecek kim bilir. Kızım da gece uyumadı 2.5 saat ancak uyudum huzursuz olursa ne yaparım bilmiyorum

Kizlar bebegimde konak olustu ozellikle kaslarinda cok fazla saclarinda o kadar yok ne yapabilirim acaba bilen varmi

Canım bugün aşıya gittiğimde sordum hemşireye benim kızın da başında ve kaşlarında var zeytinyağı sür banyodan önce sonra yıka dedi. Saçlar için de banyodan sonra kabaranları tara dedi. Geçer inş çok kötü görünüyor çünkü. İnsanın içi gidiyor acaba canı acıyor mudur diye düşünüyor

MINIKKUS1 MINIKKUS1 kaygılım senin kanama kaçıncı gün bitti? Benim 42. Gün bitti sonra 45 48. Günler arası adet oldum. Bugünn64. Gün ve dünden beri lekelenmeler var. Acaba pko dan dolayı mı? Sende oldu mu böyle bişey

Canım ben adet oluyo gibi oldum ama olmadım henüz düzgün şekilde hiç adet olmadım :( 2.5 ayda bir kere ped koydum oda ikinci gün gitti

Bir sen bir ben bir de S Sevdalinka00 kalacak galiba. Ya eşim de hiç açmamış ben de 5 yıl önce kapattım açmak istemiyoruz o yüzden açmayacağım ne yapalım artık buradaki muhabbet gittiği yere kadar gitsin
Aynen canim benim de esim 5 yil once kapatti simdi acmiyo bende hic acmadim napalim dedigin gbi gittiği kadar ☺

Canım ben adet oluyo gibi oldum ama olmadım henüz düzgün şekilde hiç adet olmadım :KK43: 2.5 ayda bir kere ped koydum oda ikinci gün gitti
Canim siz adet oldunuz mu ben hic olmadim 20.gun filan kanama bitti 2 ayida gectik bir hafta filan beklcem daha galiba

Hayirli gunler guzel guzel anneler bebislerizi ne sıklıkla emziroyosunz benimki azaltti emmeyi yani onceden saat basi istyodi smdi veriyorum almiyo mama yok smdilik bir de sutum iyi mi bilmiyorm ama cok sert degil göğüslerin acaba daha aktif emdiklerinden mi

Benim de doğum iznim 18 arslıkta bitti 24 gün yıllık iznim var ona başladım. Sonra da rapor almak istiyorum alabilirsem. Kv ysilı ama ille ben bakıcam diyor. Kendi annem de uzakta sürekli gelemez. kv eline düştük yine.
Canim enerjisi yetecek mi acep yani dinç mi cunku bebisler zorluyor ya arada bende dusunuyorm nasil olcak diye bizimkiler baska illerde gelip baksa hasta hic gozu almaz demiyo zaten bakarim diye esimin vardiyayi ayarlicaz zor canim ama napalim

Back