Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Momfortbaby alan olmuştu sanırım memnunmusunuz?
bakıcılar ilaçla uyuturlar kesin bebek kreşi var diyor ki 10 bebeğe 2 kişi bakıyor eee nasıl bakıyor ben 1taneyi zor idare ediyorum ,kesin uyutacak bir şeyler veriyorlar kesin yani düşünsene bir bakıcıya beş bebek düşüyor imkansız
Bunu ben de merak ediyorum topicte de pek kalan olmadı ama cevaplayacak birileri çıkar umarım
Kucakta olan bebeklerin hepsi çok kullanıyomuş kanguruyu zaten diğer markaları değilde momfortbaby i öneriyorlar. Ama benim sıpa kucak sevmiuo yani yüzü dışa dönük şekilde tutulmayı seviyo daha küçük olduğu için kanguru da öyle kullanamıyoruz heralde yüzü bize dönük olması lazım. Ben de almak istiyorum ama eğer böyleyse içinde asla oturma benimki :)) acaba böyle olup da kullanabilen var mı ben de bunu merak ediyorumBizimki iyice kucak kuşu oldu. Temizlik yemek yaparkende büyük yardımcı olur diye düşündüm. Instagramda filan kullanicilari memnum ama buradanda bi sorayım dedim. Gerçi perşembe günü abisini dr.a götürecegim onada sorarim kullanabilirmiyim diye
cnm Allah Bi kolaylık sağlar sen hiç takma kafana krrş yaşına kadar idare edilecek benim de kv dem hiç söz dinlemiyor kendi bildiklerini yapıyorlar falan eşime daha çok güveniyorum o araştırır bakar çocuğa dediğimi yapar hamileyken daha bebek yıkama video ları izledi falan gerçi şimdi biraz bakamam diye tırsıyor ama gun yaklaştıkça bakalım hayırlısıHaklısın canım bebekler birebir ilgi istiyor o da bahsettiğin koşullarda mümkün değilçalışırken anne olmak zor yaa gözün arkada kalarak gitmek... benim eşimin de keşke mümkün olsa da birlikte baksak. Kendi annesinden daha iyi baktığı kesin. Ama malesef çalışma düzeni karışık baya o yüzden paşa paşa kendim bakacağım
Kucakta olan bebeklerin hepsi çok kullanıyomuş kanguruyu zaten diğer markaları değilde momfortbaby i öneriyorlar. Ama benim sıpa kucak sevmiuo yani yüzü dışa dönük şekilde tutulmayı seviyo daha küçük olduğu için kanguru da öyle kullanamıyoruz heralde yüzü bize dönük olması lazım. Ben de almak istiyorum ama eğer böyleyse içinde asla oturma benimki :)) acaba böyle olup da kullanabilen var mı ben de bunu merak ediyorum
Kucakta olan bebeklerin hepsi çok kullanıyomuş kanguruyu zaten diğer markaları değilde momfortbaby i öneriyorlar. Ama benim sıpa kucak sevmiuo yani yüzü dışa dönük şekilde tutulmayı seviyo daha küçük olduğu için kanguru da öyle kullanamıyoruz heralde yüzü bize dönük olması lazım. Ben de almak istiyorum ama eğer böyleyse içinde asla oturma benimki :)) acaba böyle olup da kullanabilen var mı ben de bunu merak ediyorum
Benim de doğum iznim 18 arslıkta bitti 24 gün yıllık iznim var ona başladım. Sonra da rapor almak istiyorum alabilirsem. Kv ysilı ama ille ben bakıcam diyor. Kendi annem de uzakta sürekli gelemez. kv eline düştük yine.Benim doğum iznim bitti bile canım. 1 ekimde doğum yaptım, ikinci on günlük raporumu aldım. Öğretmen olduğum için birinci dönemi bitirmeye çalışıyorum. İkinci dönem başlayınca da annelerle idare etcem. Bakıcıya bırakmaya cesaretim yok, anneler de yaşlı, nasıl olacak bilemiyorum. Bir yaşından sonra bakıcı düşünüyorum. Kreşi küçük yaşlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlk oğlumu iki yaşında kreşe verdim sırf bakıcıya güvenemediğimden. Ama çok pişmanım o da ben de çok yıprandık.
Ya senin icinde zordur :/ komsumda oyle esi sabah gidip aksam geliyor sonra diyorum belkide vardiyeli olmasi kotu degildir 1er hafta arayla hep farkli zamanlarda yanimizda olacak. Allah kolaylik versin hepimize.Canım hadi hayırlı olsun. Korkmanı anlıyorum biraz zorluyor bebeği aşılar fakat ateş düşürücü ağrı kesici verip te atlatan çok var. Vardiyalı değil eşim fakat sabah 7 de gidip akşam 18:45 geliyor anlıyacağın 12 saat tek bakıyorum kıza. Zor oluyor fakat alışılıyor korkma. Facebook ayarları gizli gurubun. Gruptan arkadaşın varsa o ekleyebilir seni
Kesinlikle arkadasim. Kangurularda bebekler mutlaka anneye bakmasj gerekir. Onlar ne zaman bir yeri gorup gormek istemediklerine karar veremeyecekkadar kucukler. Dolayisiyla disa dogru bakinca strese girebilirler. Zaten hakiki kangurularin hic birinde onde tasimali gorseli yoktur. Birde dikkat edilmesi gereken bacak kismi genis olmali bebek sanki oturur gibk olmali. Sokakta goruyorum minicik bebeklerin bacaklari sarkiyor disa dogru bakiyorlar ve cok asagida tasiniyorlar : ( anne basini egdigi zaman bebeginin basina opucuk verebilecek sekilde tasinmasi gerekiyor. Dikkat edelim iyi bi sey yapalim derken bebegimizin sagligina zarar vermeyelim.Instagramdaki yorumlarinda dışa dönük oturamayacagı yazıyordu.
Ya aslında gecen ay hastanede birinde gördüm dışa dönük kullanılıyordu ama kosturmadan aklıma gelmedi sormak markası ne diye. Denk gelirsem yine sorarım biraz araştırayım
Ben de ikinci ay aşısında stres olmuştum hem üç aşı hem ilk defa yalnız götürcem diye. Ama korktuğum kadar olmadı. Aşı sırasında herzamanki huysuzluğunu yaptı. Sonrasında da ateşi olmadı ama biraz huzursuzdu ben de ağrı kesici verdim.
Biz bgün o 3 aşıyı olduk canım Şuan biraz huysuz ama ateşi falan yok sukuR. Agladıgında yanağını kendi yanağına yapıştır susuyor hemşiremiz önerdi ise yaradı şaşırdım:)
Canım bu aşılar bize zor geliyor da kuzucuklar üstesinden geliyorlar bizim gibi değiller ağrı eşikleri daha yüksek ilk anda canları yanıyor sonra unutuyorlar. Bizim dr persembe olacak aşılarımız ben de endişeliyim ama arkadaşlar hep ateşsiz yalnızca huzursuzlukla atlatınca biraz daha rahatladım sen de rahat ol. Endişeli olduğumuzda inan bebişler de hissediyor bunu
Ben de ikinci ay aşısında stres olmuştum hem üç aşı hem ilk defa yalnız götürcem diye. Ama korktuğum kadar olmadı. Aşı sırasında herzamanki huysuzluğunu yaptı. Sonrasında da ateşi olmadı ama biraz huzursuzdu ben de ağrı kesici verdim.
Benim oğlumda kucaģa alişti kiziyorlar niye alistirdin diye. Ama napayim? Biz cok bekledik bugunleri. Hem beklememis olsak bile aglayan bebegi annesini babasini isteyen bi bebegi sirf kucaga alismasin diye kosede mi birakalim. Varsin isim dursun temizligim dursun bebegim huzurlu olsun.Bizimki iyice kucak kuşu oldu. Temizlik yemek yaparkende büyük yardımcı olur diye düşündüm. Instagramda filan kullanicilari memnum ama buradanda bi sorayım dedim. Gerçi perşembe günü abisini dr.a götürecegim onada sorarim kullanabilirmiyim diye
Ben avusturyada pampers kullandim cok memnundum burada prima aldik ki oda pampersin turk olani ama ayni kalite degil : / elimdekiler bitsin molfix 3+ ya basliycaz bakalim memnun kalirmiyiz.Canım mesajina gec cevap veriyorum kusura bakma. Biz prima 3 numara kullaniyoruz şu an. 1 ve 2 de sorun yasamamistim ama 3 numaranin emiciligi yok gibi geldi bana da. Bebişim şu an 5,5 kg bez büyük bile ben de bantlarini mumkun oldugunca siki yapiyorum ama kaka beline, sırtına doğru kayiyor
Kızlar Momfortbaby alan olmuştu sanırım memnunmusunuz?
Bunu ben de merak ediyorum topicte de pek kalan olmadı ama cevaplayacak birileri çıkar umarım
ergobaby 350 dışa dönük de oluypr ama 500 tl fakan fiyatı sanırım.Instagramdaki yorumlarinda dışa dönük oturamayacagı yazıyordu.
Ya aslında gecen ay hastanede birinde gördüm dışa dönük kullanılıyordu ama kosturmadan aklıma gelmedi sormak markası ne diye. Denk gelirsem yine sorarım biraz araştırayım
Ya benide eklermisin o gruba ezgi_bsrn@hotmail.comkızlar mail adreslerinizi bana mesaj atın eklerim. grup gizliliğini açınca herkes doluyor.
Benim oğlumda kucaģa alişti kiziyorlar niye alistirdin diye. Ama napayim? Biz cok bekledik bugunleri. Hem beklememis olsak bile aglayan bebegi annesini babasini isteyen bi bebegi sirf kucaga alismasin diye kosede mi birakalim. Varsin isim dursun temizligim dursun bebegim huzurlu olsun.
Canım öncelikle Ekim annesinde aktif miydin? Kusura bakma soruyorum ona göre yöneticiye bilgi vereceğim. Ikincisi kendine Facebook adresi açmanKızlar benim face yok ama ablamın var arada ordan bakarım faceye. Ablamın face olur mu? Olur derseniz bende geleyim facebook grubuna? 19 ekimde doğurdum.realistan
Canım inan face te şu an gayet güzel. Paylaşımlar devam ediyor. Ben sırf kopmamak için adres açtım kızımın adınaKizlar bi suredir giremiyordum facede toplandi herkes burayi ve hepinizin muhabbetini ozluyorum facem yok ve acamicam maalesef hepinizi cok ozledim ilginc bise tanimadgm insanlara o kadar alismisim ki ozledim sizlerle gun saydik beraber her sıkıntı sevincimizi paylastik cok guzeldi Rabbim evlatlarimizi hayirli saglikli buyutmeyi nasip etsin burasi bambaskaydi